back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 1100 1101 1102 1103 1104 1105 1106 1107 1108 1109 >> Sari la pagina:

9am251554

27 mesaje
Postat pe: 21 Martie 2012, ora 18:15

De la: Subredul, la data 2008-10-30 10:32:46Sunteti multi nemultumiti. Sper ca veti merge la vot ca sa-i sanctionati pe politicieni. Daca nu, atunci nu sunteti decat niste romani obisnuiti inavatati sa se vaite si sa nu faca nimic ....

www.youtube.com/watch?v=LZXQ-gEmLaU&feature=related

9am251554

27 mesaje
Postat pe: 21 Martie 2012, ora 18:20

De la: Subredul, la data 2008-11-03 18:44:27Pustiule Dracusor,
plimba ursul ca esti pe dinafara !
Habar n-ai ce spui.www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo&feature=endscreen&NR=1

Nu fi magar, ca iei si vreo doua peste ochi ....

9am251561

10 mesaje
Postat pe: 22 Martie 2012, ora 01:55

De la: 9am251451, la data 2012-03-13 14:25:37Traian Basescu, citez:"Funcia de preedinte a reprezentat pentru mine cea mai mare umilin a vieii mele"

Cel mai iubit fiu al PDL-ului, cel de-al patrulea presedinte al romanilor, clona sistemului comunismului intelept ,luminat, si unul dintre geniile politico-economice care au ocupat functia prezidentiala in spatiul carpato-danubiano-pontic, de-o integritate morala si probitate pofesionala indubitabila, a ajuns in postura de a fi umilit de functia prezidentiala pe care atat de mult a ravnit-o, functie prezidentiala la care a candidat in cele doua scrutine electorale obtinand doua mandate reprezentative consecutiv ca urmare a validarii rezultatelor electorale in care majoritatea electoratului romanesc i-a incredintat votul.

Romani, de ce l-ati votat, de ce i-ati oferit aceasta functie reprezentativa umilitoare, de ce il umiliti in continuare obligandu-l sa-si pastreze aceasta functie care il umileste ?
Eliberati-l, fie-va mila, redati-i libertatea, onoarea,si demnitatea acestui fiu al vostru pentru care "functia de presedinte a reprezentat, -probabil sa reprezinte inca, cea mai mare umilinta a vietii", sale.!!!!!!!!!!!

incredibil !.....................incredibil !.www.youtube.com/watch?NR=1&v=Qe6YcviPoFQ&feature=endscreen......... !.............

Fosta membra 9am.ro

976 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 24 Martie 2012, ora 00:02

Tanti Gabriela ...
Nu cu matale , in primul rand .
Intrebi de curioasa sau doar asa ?...
E unu' cu "state vechi " ...
...
In alta ordine de idei nu pot sa nu remarc ambiguitatea subiectului politic pe care cu nesat il "dezbateti" pe en-spe subiecte de discutie ...
Ambiguitatea este astazi , in Romania , o caracteristica principala a vietii de zi cu zi .
Asa este in toata Europa . Daca vreti , in toata lumea ...
De ce ?
Pentru ca , o data cu scolarizarea in masa a popoarelor lumii , s-a ajuns la o majoritate a lumii intelectuale si nu cum era nu demult pe Terra , o minoritate arsa pe rug .
Iar aceasta majoritate isi pune intrebarea : INCOTRO ?
Deja lumea incepe a fi condusa de "guverne" tehnice , cum sunt ele numite azi , deci de creiere mai pe intelesul tuturor .
Aceste creiere se intreaba : "politicienii astia ... pe cine reprezinta ? In nici-un caz poporul care i-au ales. Atunci care este rolul lor ?... ca nu intelegem ...
Dar vezi tu , mai draga Gabita , cand un CREIER vrea sa dreaga raul produs de predecesorii sai , cu cele mai bune intentii ale sale , se loveste de zidul de neclintit al IGNORANTEI .
Ignoranta celor aflati deja la putere , care nu se mai satura si vor tot mai mult pentru ei , deci in interes strict personal si ignoranta poporului alegator , unicul capabil sa mai DREAGA ceva prin forta numarului ...
Bineinteles ca un CREIER se lasa pagubas in 5 minute .
El , prin logica de fier prin care calauzeste orice in viata sa , decide ca nu se poate lupta cu morile de vant . Si lasa ca totul sa cada in derizoriu .
Spre exemplu , te vad pe tine sau pe Vanea sau pe michitumba ala , cum hauliti de mama focului un partid sau un ... personaj oarecare .
Asta fara sa intelegeti politica f.f. mult .
Voi insiva nu aveti culoare politica , dar comentati ...
POlitica , pentru a fi comentata , trebuie inteleasa in primul rand . Ca sa fie inteleasa trebuie studiata ...
Voi va limitati la comentarii . Pe marginea ... vizionarii teve-ului ...
E bine si asa , daca un comment ar duce pana la urma la ceva constructiv , la ceva de bine .
Pe urma , democratia( un concept studiat in materia politica ), ne duce intr-acolo incat sa acceptam expunerea ideilor oricui.
Dar aici , democratia , ca si concept politic , este inteleasa foarte prost, daca nu deloc ...
Prin urmare , comment-urile duc mereu la ... injurii si besteliri demne de usa cortului .
Deci , nimic de bine . Nimic constructiv .

...

Atat .

PS. Gabito, cine e presedinte , ca nu prea mai sunt prin tara si nu mai sunt la corent ?....

Jules Verne....
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 24 Martie 2012, ora 07:37

De la: revenitu, la data 2012-03-24 00:02:07Tanti Gabriela ...
...
In alta ordine de idei nu pot sa nu remarc ambiguitatea subiectului politic pe care cu nesat il "dezbateti" pe en-spe subiecte de discutie ...
Ambiguitatea este astazi , in Romania , o caracteristica principala a vietii de zi cu zi .
De ce ?
Pentru ca , o data cu scolarizarea in masa a popoarelor lumii , s-a ajuns la o majoritate a lumii intelectuale si nu cum era nu demult pe Terra , o minoritate arsa pe rug .
Deja lumea incepe a fi condusa de "guverne" tehnice , cum sunt ele numite azi , deci de creiere mai pe intelesul tuturor .
Aceste creiere se intreaba : "politicienii astia ... pe cine reprezinta ? In nici-un caz poporul care i-au ales. Atunci care este rolul lor ?... ca nu intelegem ...
Dar vezi tu , mai draga Gabita , cand un CREIER vrea sa dreaga raul produs de predecesorii sai , cu cele mai bune intentii ale sale , se loveste de zidul de neclintit al IGNORANTEI .
Ignoranta celor aflati deja la putere , care nu se mai satura si vor tot mai mult pentru ei , deci in interes strict personal si ignoranta poporului alegator , unicul capabil sa mai DREAGA ceva prin forta numarului ...
El , prin logica de fier prin care calauzeste orice in viata sa , decide ca nu se poate lupta cu morile de vant . Si lasa ca totul sa cada in derizoriu .
Spre exemplu , te vad pe tine sau pe Vanea sau pe michitumba ala , cum hauliti de mama focului un partid sau un ... personaj oarecare .
POlitica , pentru a fi comentata , trebuie inteleasa in primul rand . Ca sa fie inteleasa trebuie studiata ...
E bine si asa , daca un comment ar duce pana la urma la ceva constructiv , la ceva de bine .
Pe urma , democratia( un concept studiat in materia politica ), ne duce intr-acolo incat sa acceptam expunerea ideilor oricui.
Dar aici , democratia , ca si concept politic , este inteleasa foarte prost, daca nu deloc ...
Prin urmare , comment-urile duc mereu la ... injurii si besteliri demne de usa cortului .

...

Atat .

PS. Gabito, cine e presedinte , ca nu prea mai sunt prin tara si nu mai sunt la corent ?....

salut, camionagiule !
cui ii spui u " michitumba" ? la cine te referi, ca nu-mi dau seama ?!
ai dreptate in ceea ce priveste miscarea din toata lumea, ptr. a se reforma....de a-si cauta un nou drum si o alta baza de asezare ! sa nu crezi ca nu urmaresc si diversele documentare de pe History, si nu numai.....dar, Adi draga , daca asa zisa noastra Reforma este facuta de un om care MINTE cum respira , e viclean si ticalosit , atunci ceea ce se naste din mintea lui nu poate fi altfel decit tot asa !
in rest, sanatate maxima si sa te intorci sanatos acasa !

BOLDEAPDL

2 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 24 Martie 2012, ora 12:21

De la: gabigabi2, la data 2012-03-24 07:37:38
De la: revenitu, la data 2012-03-24 00:02:07Tanti Gabriela ...
...
De ce ?

...

Atat .

salut, camionagiule !
cui ii spui u " michitumba" ? la cine te referi, ca nu-mi dau seama ?!
ai dreptate in ceea ce priveste miscarea din toata lumea, ptr. a se reforma....de a-si cauta un nou drum si o alta baza de asezare ! sa nu crezi ca nu urmaresc si diversele documentare de pe History, si nu numai.....dar, Adi draga , daca asa zisa noastra Reforma este facuta de un om care MINTE cum respira , e viclean si ticalosit , atunci ceea ce se naste din mintea lui nu poate fi altfel decit tot asa !
in rest, sanatate maxima si sa te intorci sanatos acasa !

Noi pdl și Basescu ,suntem hoții ȘI CULMEA PROSTIEI pe pamintul Romaniei.Daca gasesc bilet de avion ma intorc in Romania si darim toata nomenclatura portocalie care m-a educat in spiritul hotiei.

cit PDL este la putere noi furam fara durere
9am251586

3 mesaje
Postat pe: 24 Martie 2012, ora 23:18

Ungaria ar putea alege FALIMENTUL NAIONAL n locul msurilor de austeritate

"Credem c Ungaria va apela n final la o form de default ca soluie la problemele actuale cu datoria de stat. Alternativa este mai mult austeritate. Dei ne ateptm ca Ungaria s mai rmn un timp pe acest drum, nu suntem convini c populaia, i implicit clasa politic, mai au rbdare pentru tierile suplimentare care ar fi necesare pentru a aduce datoria pe o traiectorie sustenabil", noteaz analistul William Jackson...

Datoria de stat a Ungariei a ajuns la 82,6% din PIB, cel mai ridicat nivel dintre statele emergente din Europa Central i de Est. i sectorul privat este puternic ndatorat, cu rate de 37,7% din PIB n cazul populaiei i peste 72% din PIB n cazul bncilor i companiilor nefinanciare.

Totodat, majoritatea datoriilor publice i private ale Ungariei sunt n moned strin - franci elveieni n cazul populaiei, euro n cazul companiilor. Forintul unguresc s-a depreciat n ultimii cinci ani cu 15% fa de euro i cu 35% fa de franc."

www.gandul.info/financiar/ungaria-ar-putea-alege-falimentul-nati...

Fosta membra 9am.ro

36 mesaje
Postat pe: 26 Martie 2012, ora 16:58

www.youtube.com/watch?v=dQvT_JxuOHk&feature=related

Vulpe tu mi ai furat gasca, da-mi-o inapoi

Vulpe tu mi-ai furat gisca
Da-mi-o inapoi, da-mi-o inapoi.
Ca de nu eu vin cu pusca,
Si cu trei copoi,
Ca de nu eu vin cu pusca,
Si cu 3 copoi.

Lele vulpe fii cuminte
Nu mai tot fura, nu mai tot fura.
Gaste fripte si placinte
Nu-s de dumneata,
Giste fripte si placinte
Nu-s de dumneata.

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 27 Martie 2012, ora 00:39

De ce trebuie sa fim i.dioti...?
Alegem o gaska pe care o platim ca sa ne indatoreze tara....ne indreptam cu totii....pe acest pamant....spre faliment....
Daca ei nu ar fi....oare ce s-ar intampla ?
Exista oare ceva mai rau decat falimentul?
Eu cred ca nu exista.....exista doar lenea unora....
E unul pe la Rosia Montana ....e tanar.....a lucrat in mina si apoi a fost trimis acasa pe salarii compensatorii 2 ani.....
A trecut timpul si nu a gasit de lucru.....
Oare de ce nu si-a facut o gospodarie intre timp ?
De ce asteapta salvarea de la stat....?
Banuiesc ca nu are prea multa scoala....
Oare stramosii lui...dacii....acum 2000 de ani..... asteptau sa-si gaseasca de lucru....?

Eu am cateva zeci de hectare prin mehedinti.....e o zona unde sunt multi mineri.....insa nu a venit nimeni sa ne ceara pamantul pentru a-l lucra.....
Ei vor salariu de la stat....nu mai stiu sa se gospodareasca.....sau poate ca nu mai vor sa fie tarani......vor sa fie muncitori.....
De......a evoluat ....prostimea.....iar munca grea.....cand nu ai minte.....nu mai este de nasul lor......

Raporteaza abuz de limbaj
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 27 Martie 2012, ora 17:23

na, belea : Frunzaverde isi apara frunzulitele fugind de pirjolul din PDL !

Fosta membra 9am.ro

2146 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 29 Martie 2012, ora 10:46

caut prosti,pentru alegerile locale

originala ...nu-mi plac copiile .
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 29 Martie 2012, ora 14:16

De la: ana__totir, la data 2012-03-29 10:46:52caut prosti,pentru alegerile locale

e a 3 a oara cind postezi formula asta cu " caut prosti " .... daca dupa parerea ta, TOTI suntem prosti si sunteti doar vreo 2-3 destepti aici,pe forumul asta , de ce naiba mai trebuie sa-i cauti asa, cu luminarea ?

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 29 Martie 2012, ora 21:34

De la: gabigabi2, la data 2012-03-27 17:23:28 na, belea : Frunzaverde isi apara frunzulitele fugind de pirjolul din PDL !

Alooooo, traim intr-o tara democrartica si dreptul la ascociere este garantat in Constitutie! Poate madam Trotil vrea sa infinteze Partidul Prostilor, sau o asociatie a lor! De ce te bagi tu? Lasa femeia sa-si caute colegi!

"No man is an island entire of itself; every man is a piece of the continent, a part of the main... And therefore never send to know for whom the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 30 Martie 2012, ora 10:19

De la: Black_Friday, la data 2012-03-29 21:34:06
De la: gabigabi2, la data 2012-03-27 17:23:28 na, belea : Frunzaverde isi apara frunzulitele fugind de pirjolul din PDL !

Alooooo, traim intr-o tara democrartica si dreptul la ascociere este garantat in Constitutie! Poate madam Trotil vrea sa infinteze Partidul Prostilor, sau o asociatie a lor! De ce te bagi tu? Lasa femeia sa-si caute colegi!

corect ,dar e plictisitoare fata asta pe care o banuiesc a fi o blonda.....

BATALUL

109 mesaje
Oras: Braila

Postat pe: 31 Martie 2012, ora 21:55

http://stareanatiunii.com/informatii-despre-traian-basescu.html
Fosta membra 9am.ro

1431 mesaje
Oras: Sinaia

Postat pe: 1 Aprilie 2012, ora 02:43

flatulentele base-sciene au dilatat pagina !

Fosta membra 9am.ro

1431 mesaje

Fosta membra 9am.ro

1431 mesaje

Fosta membra 9am.ro

1431 mesaje

Fosta membra 9am.ro

1431 mesaje

Fosta membra 9am.ro

1431 mesaje

Fosta membra 9am.ro

1431 mesaje

Fosta membra 9am.ro

1431 mesaje

Fosta membra 9am.ro

1431 mesaje

Postat pe: 1 Aprilie 2012, ora 02:44

ce simplu se repara prostia unora

Fosta membra 9am.ro

1431 mesaje

Postat pe: 1 Aprilie 2012, ora 02:44

ce simplu se repara prostia unora

PRADUITORII

5 mesaje
Oras: Caransebes

Postat pe: 1 Aprilie 2012, ora 06:44

De la: The_Mummy, la data 2012-04-01 02:44:28ce simplu se repara prostia unora www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=LgoVDSLoBMk

http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=LgoVDSLoBMk
cosmin_ionut007

6 mesaje
Postat pe: 1 Aprilie 2012, ora 15:18

prietene daca si cei mai apropiati colaboratori ai lui au recunoscut ca pa ce pune mina Baselu moare asa ca lasane cu el!!

Fosta membra 9am.ro

285 mesaje

Postat pe: 1 Aprilie 2012, ora 15:52

De la: cosmin_ionut007, la data 2012-04-01 15:18:46prietene daca si cei mai apropiati colaboratori ai lui au recunoscut ca pa ce pune mina Baselu moare asa ca lasane cu el!!
Mai precis pe tot ce ating politicienii nostrii dispare !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 1 Aprilie 2012, ora 16:11

De la: cosmin_ionut007, la data 2012-04-01 15:18:46prietene daca si cei mai apropiati colaboratori ai lui au recunoscut ca pa ce pune mina Baselu moare asa ca lasane cu el!!

mi s-a parut foarte interesanta ,ca sa nu zic importanta intrebarea sandrei Stoicescu, aseara, adresata lui Sassu : CINE l-a recomandat pe T. Basescu, atunci in 91 ? cine i l-a propus lui P. Roman ? dar lui Iliescu, de unde a aparut ? si raspunsul a fost
dar foarte interesan a fost si documentul prin care Prim-ministrul P. Roman l-a desemnat pe Base ca fiind Responsabil ptr. acel MILION de dolari pierduti si, dupa numai o luna, il avanseaza la rang de ministru si stim ce s-a intimplat mai apoi.....ehei, cite mistere vom avea de aflat intr-o zi !

valeriulivanov

1792 mesaje
Postat pe: 1 Aprilie 2012, ora 21:55

EI, ESTE ZIUA DE 1 APRILIE,DAR LA ROMANII CARE SUNT PERMANENT PACALITI ESTE CEVA N ORMAL.HA!,...HA,..HA!,...SUNT NAIVI SARACII ,SI DE CE NU AM PROFITA!.,DAR ROGAM,SUBTIRE ,CU PRESTATIE,POLITETEES OBLIGEES !,

Pagini: << 1100 1101 1102 1103 1104 1105 1106 1107 1108 1109 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: