back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 1093 1094 1095 1096 1097 1098 1099 1100 1101 1102 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 23 Februarie 2012, ora 17:05

De la: gabigabi2, la data 2012-02-23 16:27:34
De la: Silver9AM, la data 2012-02-23 16:15:51
De la: gabigabi2, la data 2012-02-23 15:04:59
De la: Silver9AM, la data 2012-02-23 12:18:54
De la: corcodel, la data 2012-02-23 09:52:16
De la: Silver9AM, la data 2012-02-23 09:29:31
De la: gabigabi2, la data 2012-02-23 08:04:29
De la: Silver9AM, la data 2012-02-22 21:20:09
De la: vasile_vali, la data 2012-02-22 20:05:33
De la: Silver9AM, la data 2012-02-22 08:57:13Cnd turntorii Securitii S.R.Stnescu i Felix" lupt pentru democraie...
Sunt unul din relativ puinii ceteni romni care, n 2009, am votat mpotriva propunerilor lui Traian Bsescu de desfiinare a Senatului i de reducere a numrului de parlamentari. Cred c era o propunere populist, care manipula nencrederea pe care romnii o manifest fa de ceea ce eu cred c este instituia fundamental a unui sistem democratic.Pe atunci, de team c vor pierde voturi, nici domnul Ponta i nici domnul Antonescu nu au ndrznit s se opun fi, cu toat fora politic de care dispuneau, propunerii venite de la Palatul Cotroceni.

Mi-am adus aminte de atitudinea lor n aceste zile, de cnd liderii USL lupt pentru democraie printr-o stranie grev parlamentar, n care opoziia ba vine, ba nu vine la slujb, dar n orice caz i ncaseaz indemnizaia. Ridicol. n principiu, nu consider c rolul parlamentarilor este s stea n plen i s voteze legi pe band rulant. Neparticiparea la lucrrile legislativului poate fi justificat, ca form extrem de lupt cu o putere abuziv. n nici un caz nu sunt acestea motivele pentru care USL a declanat protestul parlamentar.

n primul rnd, de mai muli ani, opoziia, n frunte cu Crin Antonescu, abandonase de facto legislativul i se mutase la Antena 3. M-am uitat, ca fapt divers, pe activitatea parlamentar a Adrianei Sftoiu (PNL), care a plecat din Casa Poporului indignat c nu se poate manifesta plenar. n 2009, a vorbit o singur dat n plen. n 2011, aceeai situaie. Ce vreau s art: este mult mai simplu s te duci s plngi n braele lui Gdea ce rea este Roberta Anastase, dect s stai n parlament i s te lupi pn la capt. Boc aa a procedat n anii guvernrii Nstase i a obinut notorietatea necesar pentru a fi ales primar al Clujului. Pe scurt, parlamentarilor opoziiei pur i simplu le este lene s se tot deplaseze ntre cas, parlament i televiziunile de tiri, aa c au eliminat legislativul de pe acest traseu nclcit...

n al doilea rnd, manevra opoziiei nu are dect rolul de a menine mobilizat un electorat radical, care nghite pe nemestecate toate povetile despre dictatorul Bsescu. Nu vreau s scuz episodul mizerabil de la votul asupra legii pensiilor, iar tinerei generaii de parlamentari PDL ar trebui s-i fie ruine pentru modul n care a copiat obiceiurile unora ca Hrebenciuc&Co. Dar ceea ce s-a ntmplat atunci cred, sper, c a fost o lecie pentru Roberta Anastase i colegii ei, iar incidentul nu s-a mai repetat. n orice caz, parlamentarii USL au fost, pn la un punct, prtai la blatul de la votul asupra legii pensiilor. Ponta i Antonescu ar fi putut s plece atunci din legislativ, dar n-ar fi avut impact electoral. Au fcut-o abia acum, cu ochii la alegeri. Din pcate, manevra lor este prost privit de ctre alegtori care, n proporie de aproape dou treimi, consider c greva este rea pentru ar. Spun din pcate" pentru c acest sondaj nu reflect apetena publicului pentru dezbateri parlamentare consistente, ci credina c deputaii i senatorii trebuie s fie nite simple maini de vot.

n fapt, prin declanarea grevei parlamentare, domnii Antonescu, Ponta i Voiculescu nu fac dect s saboteze (da, insist pe acest cuvnt) mecanismele democratice consacrate i acesta este lucrul cu adevrat ru pentru aceast ar. Sper s nu vin ziua n care s pltim scump faptul c nimeni, nimeni, din aceast clas politic nu pune valorile democraiei deasupra interesului electoral. Cnd ns eminena cenuie a USL este Felix", fost turntor al securitii, iar noua generaie a PNL este reprezentat de alt turntor, Sorin Roca Stnescu, nu trebuie s ne mirm...

n loc de concluzie, o remarc: poate mi-a scpat mie, nu tiu, dar n-am observat ca dou dintre personajele care se prezint drept reprezentani aisocietii civile", Alina Mungiu i Cristian Prvulescu, s fi manifestat vreo indignare public fa de ascensiunea lui Roca Stnescu n PNL i prezena sa activ la mitingul de susinere a manifestaiilor din Piaa Universitii...Poate este irelevant...

O sa'ti cred "remarcile/concluziile democratice" cand o sa scrii cu unghiile tale ojate strident ca robertha este puscariabila pentru furt de voturi, perfect nedemocratic, conform matematicii/justitiei UE..Pana atunci, posteaza si cine a insailat prostia traheheeana preluata asa..de parca ai fi "gandit'o tu!

"NIHIL SINE DEO!"

Daca ai sa fii conectat doar la A3 ,sigur nu ai sa gasesti sursa.....cauta ,nu te jena.....

cind n-ai sa mai fi conectat doar pe Cotroceni, o sa descoperi ca intre adevarul Oficial si cel real , e o imensa prapastie !

v-am intrebat cum de se-ntimpla ca-n pofida Legii unice a salarizarii ,va dati inca salarii de 29 mii de euro ,dar tipati despre necesitatea reducerii personalului CFR, de ex.

....nici despre pierderea a 3.5 mld de euro nu spuneti nimicuta....taceti chitic ! .....curat murdar, conasilor !

De ce ai tu impresia ca noi suntem decuplati de la realitatea cotidiana ,si voi sunteti detinatorii adevarului ? Noi va davedim mereu ca voi o denaturati (realitatea ) ,si apoi schimbati subiectul din lipsa de argumente.
Salariu de 29 000 euro ,nu am cunostinta ,poate poti sa fii mai explicita.....eu stiu doar de Directorul Eximbank, Ionut Costea, cumnatul lui, Mircea Geoana, castiga 89.062 de lei pe luna fara alte stimulente, adica 20.760 de euro, dupa cum rezulta din contractul de mandat .
Nici despre o pierderre de 3,5 mld. euro ,nu am cunostinta ,dar stiu ca au disparut pe guvernatea Tariceanu 3 mld. euro din rezerva BNR plus 2,5 mld euro din vanzarea BCR ,bani care au dus la un deficit de 5,4% pe o crestere de peste 8%....ce fel de guvernare poate realiza asa ceva ? ar fi buna de plata......ma intreb si eu ,retoric ,bineinteles......oare s'au cumparat caltaborsi de toti banii.....? Iar cat de alb este....parerile sunt impartite.

Salut Silver!
Scuza-ma pentru interventie, sa fim realisti nu cum sunt astia din opozitie........ din pacate si actualii guvernanti nu au dat dovada de corectitudine, mai mult au dovedit contrariul si tepele promise sunt si acum fara,, chiriasi''.
Cea mai mare furaciune a fost pe timpul guvernarilor PSD , mult, foarte mult a furat si preacinstitul PNL dar si cu PDL nu-mi este rusine.
Tind sa-i dau dreptate celui cu crima organizata si nu mai stiu cum vom mai reusi sa redresam aceasta tara cu aceasta gasca nesimtita de politicieni corupti.
Se mai fura si afara, se fura pretutindeni din banul public dar politicienii nostrii intrec toate masurile si tare imi este frica ca mamaliga va exploda candva.

Sunt perfect de acord ,si PDL ul si'a inmuiat degetelele in banuti ,dar cum au fost prinsi , PLATESC vezi cazul Ridzi) si asa e si normal si corect cu toate ca e vorba de sume infime fata de "smenurile " ministrilor din USL ,acolo milionul era de ras.....vezi aproape in fiecare zi cum sunt distruse tot felul de grupari infractionale care activeaza de pe timpul .....cui ? Se vede un pic de vointa in a face curatenie si de a starpi coruptia,inselatoria,minciuna....dar din pacate prea multe au activat si mai activeaza .....de aici si aceasta incrancenare pe Presedinte,strica prea multe filiere.....

pardooon, Ridzi ? CUM PLATESTE ? ia povesteste-mi despre asta ca stiu doar ca ba e bolnava....ba a nascut ....

se vede vointa ? as vrea s-o vad si eu ACUM in legatura cu contractele de Dezapezire, de ex., pe un 1 mld de euro , in conditiile in care -inclusiv Prigoana al vostru - a tras NEMERITAT de la Buget 'jde mii ,dar n-a avut utilajele necesare !

Ridzi o sa plateasca cand justitia se va pronunta ( ea de fapt deja a platit cu postul de ministru,nu'mi aduc aminte ca vre'un ministru al USL sa fi platit cu functia cand era prins cu "ocaua mica") ,nu uita ca dosare tip Nastase si alti sus pusi ai USL implinesc 10(zece ani) de cand justitia se screme si nastase cauta tot felul de chichite ptr. prelungirea termenelor DOSARELOR ,si eu vreu sa vad ACUM rezultatul ! Despre deszapezire ,de ce nu'i soliciti relatii lui Oprisan si firmelor sale ? Pe Prigoana reclama'l la DNA ,doar a "furat" din banii tai de cetatean a Bucurestiului si tot odata din impozitele tale ,asa e CORECT SI LEGAL !

nu stii nici-un alt ministru care sa fii platit cu functia lui ? oau....ia adu-ti aminte ca Atanasiu a platit doar ptr. ca lu' Sefu' nu i-a placut ce-a zis, NU CA A FURAT CEVA ....si mai sunt , cauta-i in memoria ta...

Te pronunti prea usor asupra uno'r subiecte .........iar daca tu vrei sa plateasca ,eu vreau sa fie colega de "bulau" cu nastase,remes.....asa ar fi corect,nu crezi ? Pe atanasiu ,lasa'l.....daca era curat.....sau crezi ce vrei tu ! O singura intrebare,de ce crezi tu ca atanasiu este cam estompat in momentul de fata......chiar ,de ce ?

c poi numai s reueti, nu ai cum s pierzi. Eecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eec. Nimic. Totul nainteaz in istoria umanitii precum se ntmpl i cu procesul ei evolutiv. Totul avanseaz de-a lungul cltoriei tale.
Fantoma_din_Zanzibar_23_02_2012

30 mesaje
Postat pe: 23 Februarie 2012, ora 17:08

De la: corcodel, la data 2012-02-23 16:59:16
De la: Fantoma_din_Zanzibar_23_02_2012, la data 2012-02-23 16:26:53
De la: corcodel, la data 2010-11-09 16:47:16Mai Vanea , ce poate sa mai spere UN CETATEAN CORECT al acestei tari de la politicienii actuali?

O jogodie ca tine stim ce spera ,sa ajunga cu Partidul Ecologist via Miscarea Populara la cascaval, ca sa ..."se descurce"...

Nu-ti bate capul cu cetatenii corecti, aia au niste principii legate onestitate si moralitate pe care nu le poti intelege tu ,baiat de cartier pus pe capatuiala,pupator de fund basescian si de o prostie aproape cutremuratoare .

Ce te face sa crezi ca nu sunt un cetatean corect?
Platesc taxe si impozite, tot ce produc se factureaza si implicit impoziteaza fara posibilitatea de evaziune si pe deasupra trebuie sa mai si accept anumite contracte subevaluate de unde indivizii sus-pusi au beneficii destul de mari si asta doar de dragul unei afaceri pe care am inceput-o cu multi ani in urma si care mi-a dat posibilitatea sa traiesc pe picioarele mele fara umilirile la care sunt supusi angajatii in general.

Ce este rau in asta si cum pot eu sa nu ma declar un cetatean cinstit?
Tu cate credite in banci ai facut, cate nopti nu ai dormit cu gandul la facturile restante de ai tupeul sa ma judeci atata timp cat singurua ta noapte de nesomn este cea in care intarzie pensia de bagator in seama?
Tu daca te duci la doctor si am impresia ca esti cam abonat la aceste servicii, dai spaga pentru a fi bagat in seama asa cum se obisnuieste la noi si inseamna ca esti corupt?
Poti sa o mai musti o data si apoi sa analizezi situatia fraiere?

Aoleu cata anxietate si cate furie reprimata ai acumulat ! .Corcodele, tu pari asa de idiot, incat nu iti dai seama ca mesele cu fasole si carnati pentru contracte , nu sunt ceva nici cinstit,nici normal . Pe bune acum,nu vreau sa te enervezi mai mult dacat deja te-ai enervat ,dar chiar asa de dobitoc si de idiot esti, incat nici macar nu iti mai dai seama cand esti necinstit ? Huh ,urat mi-a fost de omul imbecil ca tine ! .Spui "Corcodel ecologist" si tragi apa

PS:Mare atentie la tensiune,la comportamentul fata de familie , si nu te framanta noaptea cu ce o sa imi spui tu maine ,da ? .Si maine tot de prost vei pica,te asigur !

30 mesaje
Postat pe: 23 Februarie 2012, ora 17:08

De la: Silver9AM, la data 2012-02-23 17:01:39
De la: Fantoma_din_Zanzibar_23_02_2012, la data 2012-02-23 16:43:54
De la: Silver9AM, la data 2012-02-23 16:20:30
De la: gabigabi2, la data 2012-02-23 15:43:05din pacate @Vanea, filozofia de viata a lui @Corcodel , coincide in prea multe puncte cu cea a poporului roman si d'aia suntem unde suntem :
-fa-te frate cu draqu pina treci puntea
- capul plecat sabia nu-l taie
- o mina spala pe alta si ambele obrazul
- ce-i in mina nu-i minciuna ....
si mai sunt si altele de caut , dar mi-e lehamite si sila !

Parerea mea e ca ar trebui incurajati tipi gen Corcodel si Vania ,ei se chinuie cu toata fiscalitatea asta si cu toate neajunsurile cotidiene ,sa'ti plateasca tie pensia si mie salariul ,daca toti ar renunta ,noi am mai primi.....

Gabi a muncit o viata intreaga si isi merita pensia ,iar de necesitatea serviciului tau(ca si multe alte servicii bugetare) nu ma indoiesc absolut deloc !Pe scrut amandoi va meritati banii si nu este un favor facut de cineva, ci un drept al vostru ! Lasa deci recunostinta inutila, ca nu te platesc nici eu, nici hotul de Corcodel .Eu doar imi vad de treaba cinstit ,fara sa organiez mese cu fasole ca sa prind niste contracte si sa ma laud ca o lepra ca "m-am descurcat" .Stii cum se spune ,"da-i Cezarului ce-i al Cezarului si lui Dumnezeu ce-i al lui Dumnezeu " .Din pacate, unii tamplari dobitoci care produc mobila pentru primarii, nu mai stiu nici cine este Cezarul,nici cine este Dumnezeu ,si este varza in capul lor sec ...In fine,destul despre dobitocul asta de Corcodel , ca dupa aia se obisnuieste si incepe sa-i placa sa o ia peste cocoasa ! Scarbos individ ,bleah .

Corcodele ,daca simti furie iti repet ,nu te descarca pe familie ! .Sa nu tipi diseara la sotie sau la fete fara motiv ,ca nu sunt dansele vinovate ca esti tu dobitoc pe internet !Sa faci eforturi sa te controlezi,da ?

Eu doar am expus o stare de facto ,iar daca muncesti cinstit cu atat mai bine ,respectul meu Vania !

Multumesc Silvere.Cum si tu tot asta faci,respectul este reciproc .

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 23 Februarie 2012, ora 17:09

De la: gabigabi2, la data 2012-02-23 16:43:34
De la: gabigabi2, la data 2012-02-23 15:43:05din pacate @Vanea, filozofia de viata a lui @Corcodel , coincide in prea multe puncte cu cea a poporului roman si d'aia suntem unde suntem :

Parerea mea e ca ar trebui incurajati tipi gen Corcodel si Vania ,ei se chinuie cu toata fiscalitatea asta si cu toate neajunsurile cotidiene ,sa'ti plateasca tie pensia si mie salariul ,daca toti ar renunta ,noi am mai primi.....

e mai mult decit corect, dar din pacate, guvernarea ta, nu numai ca NU incurajeaza tipii de genul lor ci, ii TERMINA cu metoda, as putea zice !
de ce o face, caci asta inseamna insasi reducerea banilor ce vin la Buget, nu stiu....dar, poate stiti voi !

De criza economica ,ai auzit ? A fost inventata in state.......

Raporteaza abuz de limbaj
c poi numai s reueti, nu ai cum s pierzi. Eecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eec. Nimic. Totul nainteaz in istoria umanitii precum se ntmpl i cu procesul ei evolutiv. Totul avanseaz de-a lungul cltoriei tale.
Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 23 Februarie 2012, ora 17:11

De la: Fantoma_din_Zanzibar_23_02_2012, la data 2012-02-23 17:08:45
De la: Silver9AM, la data 2012-02-23 17:01:39
De la: Fantoma_din_Zanzibar_23_02_2012, la data 2012-02-23 16:43:54

Gabi a muncit o viata intreaga si isi merita pensia ,iar de necesitatea serviciului tau(ca si multe alte servicii bugetare) nu ma indoiesc absolut deloc !Pe scrut amandoi va meritati banii si nu este un favor facut de cineva, ci un drept al vostru ! Lasa deci recunostinta inutila, ca nu te platesc nici eu, nici hotul de Corcodel .Eu doar imi vad de treaba cinstit ,fara sa organiez mese cu fasole ca sa prind niste contracte si sa ma laud ca o lepra ca "m-am descurcat" .Stii cum se spune ,"da-i Cezarului ce-i al Cezarului si lui Dumnezeu ce-i al lui Dumnezeu " .Din pacate, unii tamplari dobitoci care produc mobila pentru primarii, nu mai stiu nici cine este Cezarul,nici cine este Dumnezeu ,si este varza in capul lor sec ...In fine,destul despre dobitocul asta de Corcodel , ca dupa aia se obisnuieste si incepe sa-i placa sa o ia peste cocoasa ! Scarbos individ ,bleah .

Corcodele ,daca simti furie iti repet ,nu te descarca pe familie ! .Sa nu tipi diseara la sotie sau la fete fara motiv ,ca nu sunt dansele vinovate ca esti tu dobitoc pe internet !Sa faci eforturi sa te controlezi,da ?

Eu doar am expus o stare de facto ,iar daca muncesti cinstit cu atat mai bine ,respectul meu Vania !

Multumesc Silvere.Cum si tu tot asta faci,respectul este reciproc .

Fosta membra 9am.ro

996 mesaje

Postat pe: 23 Februarie 2012, ora 17:13

De la: Fantoma_din_Zanzibar_23_02_2012, la data 2012-02-23 17:08:00
De la: corcodel, la data 2010-11-09 16:47:16Mai Vanea , ce poate sa mai spere UN CETATEAN CORECT al acestei tari de la politicienii actuali?

O jogodie ca tine stim ce spera ,sa ajunga cu Partidul Ecologist via Miscarea Populara la cascaval, ca sa ..."se descurce"...

Nu-ti bate capul cu cetatenii corecti, aia au niste principii legate onestitate si moralitate pe care nu le poti intelege tu ,baiat de cartier pus pe capatuiala,pupator de fund basescian si de o prostie aproape cutremuratoare .

Platesc taxe si impozite, tot ce produc se factureaza si implicit impoziteaza fara posibilitatea de evaziune si pe deasupra trebuie sa mai si accept anumite contracte subevaluate de unde indivizii sus-pusi au beneficii destul de mari si asta doar de dragul unei afaceri pe care am inceput-o cu multi ani in urma si care mi-a dat posibilitatea sa traiesc pe picioarele mele fara umilirile la care sunt supusi angajatii in general.

Tu cate credite in banci ai facut, cate nopti nu ai dormit cu gandul la facturile restante de ai tupeul sa ma judeci atata timp cat singurua ta noapte de nesomn este cea in care intarzie pensia de bagator in seama?
Tu daca te duci la doctor si am impresia ca esti cam abonat la aceste servicii, dai spaga pentru a fi bagat in seama asa cum se obisnuieste la noi si inseamna ca esti corupt?

Aoleu cata anxietate si cate furie reprimata ai acumulat ! .Corcodele, tu pari asa de idiot, incat nu iti dai seama ca mesele cu fasole si carnati pentru contracte , nu sunt ceva nici cinstit,nici normal . Pe bune acum,nu vreau sa te enervezi mai mult dacat deja te-ai enervat ,dar chiar asa de dobitoc si de idiot esti, incat nici macar nu iti mai dai seama cand esti necinstit ? Huh ,urat mi-a fost de omul imbecil ca tine ! .Spui "Corcodel ecologist" si tragi apa

PS:Mare atentie la tensiune,la comportamentul fata de familie , si nu te framanta noaptea cu ce o sa imi spui tu maine ,da ? .Si maine tot de prost vei pica,te asigur !

..uge"o cu tupeu mai departe dar , nu uita cat de prost si idiot esti ! Nu uita ca faci degeaba umbra pamantului , plus de asta nu te mai lega de familie ca"ti ut gatu matii!
Prostule!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 23 Februarie 2012, ora 17:31

De la: Silver9AM, la data 2012-02-23 17:09:43

e mai mult decit corect, dar din pacate, guvernarea ta, nu numai ca NU incurajeaza tipii de genul lor ci, ii TERMINA cu metoda, as putea zice !
de ce o face, caci asta inseamna insasi reducerea banilor ce vin la Buget, nu stiu....dar, poate stiti voi !

CRIZA ? cu 29 mii de euro / luna salariul unui functionar de stat portocaliu ? haide, mars !
i-a venit Manusa , Criza asta, lui base si acolitilor ca sa aibe pe cine da vina ! se Fura ca-n codru : criza-i de vina ! a pus ochii cocos sau madam udrea pe imobiliare,medicamente, ap. medicale ,etc. etc si se capuseaza-n draci bugetul de stat, care-i subtiat, criza e de vina !....nu baietii smecheri, grupurile de interese , asfaltatorii, dezapezitorii .....poporul e de vina ca a luat credit cu buletinul si a bagat tara-n criza ! NU guvernul care nu este capabil sa atraga milioanele alea de euro ce ne-ar fi putut ajuta la creearea de locuri de munca ...problema e ca de putut ,ar putea, dar europenii aia stau cu ochii pe banii ce vin de la ei si nu pot fi trecuti prea usor in buzunarele proprii si atunci ,mai bine nu-i ia .... si : Criza e de vina si poporul ca nu intelege ! DOAAAAMNE, unde esti Doamne, sa vezi ce-a mai ramas din oameni !

Fosta membra 9am.ro

106 mesaje
Postat pe: 23 Februarie 2012, ora 17:46

De la: 0773H, la data 2012-02-23 16:38:30nu este nevoie sa te faci frate cu sau sa dai mita pentru a-ti supravietui societatea economica pe care o administrezi in spatiul fiscal romanesc.
Este suficient sa fii onest dpdv fin-economic si sa-ti infiintezi un off shor.
Silver o sa-si poata primi solda din impozitele pe care le achita fiscului:: regiile autonome si societatile economice privilegiate,evidelt , de sub tutela partidelor .

addendum:

Intr-un stat in care insusi Guvernatorul BNR iti declara textual citez:"Sistemul nostru fiscal iti scoate ochii din cap si-ti da o singura sansa - evaziunea" despre ce fel de sistem fiscal mai putem discuta? despre ce fel de preturi putem vorbi, despre ce fel de costuri de productie? despre cum se aplica tva la tva pentru materii prime achizitionate de pe piata interna ?....

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 23 Februarie 2012, ora 17:58

De la: gabigabi2, la data 2012-02-23 17:31:58
De la: Silver9AM, la data 2012-02-23 17:09:43

CRIZA ? cu 29 mii de euro / luna salariul unui functionar de stat portocaliu ? haide, mars !
i-a venit Manusa , Criza asta, lui base si acolitilor ca sa aibe pe cine da vina ! se Fura ca-n codru : criza-i de vina ! a pus ochii cocos sau madam udrea pe imobiliare,medicamente, ap. medicale ,etc. etc si se capuseaza-n draci bugetul de stat, care-i subtiat, criza e de vina !....nu baietii smecheri, grupurile de interese , asfaltatorii, dezapezitorii .....poporul e de vina ca a luat credit cu buletinul si a bagat tara-n criza ! NU guvernul care nu este capabil sa atraga milioanele alea de euro ce ne-ar fi putut ajuta la creearea de locuri de munca ...problema e ca de putut ,ar putea, dar europenii aia stau cu ochii pe banii ce vin de la ei si nu pot fi trecuti prea usor in buzunarele proprii si atunci ,mai bine nu-i ia .... si : Criza e de vina si poporul ca nu intelege ! DOAAAAMNE, unde esti Doamne, sa vezi ce-a mai ramas din oameni !

Nu imi sta in caracter ,dar MARS ,sa'i spui lui..........

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 23 Februarie 2012, ora 18:02

De la: 0773H, la data 2012-02-23 17:46:50
De la: 0773H, la data 2012-02-23 16:38:30nu este nevoie sa te faci frate cu sau sa dai mita pentru a-ti supravietui societatea economica pe care o administrezi in spatiul fiscal romanesc.
Este suficient sa fii onest dpdv fin-economic si sa-ti infiintezi un off shor.
Silver o sa-si poata primi solda din impozitele pe care le achita fiscului:: regiile autonome si societatile economice privilegiate,evidelt , de sub tutela partidelor .

addendum:

Intr-un stat in care insusi Guvernatorul BNR iti declara textual citez:"Sistemul nostru fiscal iti scoate ochii din cap si-ti da o singura sansa - evaziunea" despre ce fel de sistem fiscal mai putem discuta? despre ce fel de preturi putem vorbi, despre ce fel de costuri de productie? despre cum se aplica tva la tva pentru materii prime achizitionate de pe piata interna ?....

daca ar fi fost singura "strigatura" disperata, n-ar fi fost nimic ! a spus ca daca Politicul nu ia mina de pe Economic, ne ducem la vale...

30 mesaje
Postat pe: 23 Februarie 2012, ora 18:12

De la: corcodel, la data 2012-02-23 17:13:42

..uge"o cu tupeu mai departe dar , nu uita cat de prost si idiot esti ! Nu uita ca faci degeaba umbra pamantului , plus de asta nu te mai lega de familie ca"ti ut gatu matii!
Prostule!

Eu ti-am spus ca esti dilau si ca acumulezi frustrari .Te stiu,ce naiba ! Unde naiba m-am legat eu de familia ta ? Vezi,deja din cauza nervilor pe care nu mai esti capabil sa ii controlezi,incepi sa ai viziuni bizare ! .Omule,calmeaza-te,nu iti varsa frustrarea pe familie si incearca sa dormi fara sa te framanti si fara sa visezi la noi injuraturi .Hai,si maine este o zi in care poti demonstra cat de prost esti .

Somn usor si nu te framanta cu insuccesul de azi ,il vei avea si maine ,stai linistit .Doar iti repet,nu iti varsa nervii pe familie ,nu vreau sa fiu partas la asa ceva ! Sa stii ca daca esti nervos acasa pe familie si pe viata in general ,nu este vina mea,eu am facut tot posibilul sa preintampin asta ...

30 mesaje
Postat pe: 23 Februarie 2012, ora 18:17

De la: gabigabi2, la data 2012-02-23 16:54:17ehei, Vanea, cind presedintele tarii afirma in direct, sa vada si sa auda o tara-ntreaga, cum ca pensiile si salariile sunt CANCERUL Bugetului de Stat, nu te mira ca apare un sentiment de vinovatie

Ba ma mir,niciodata romanii (si inainte si dupa 1989) ,nu au mai avut un sentiment de vinovatie din cauza faptului ca isi luau pensiile, sau salariile de bugetari ...Asa ceva nu este normal deloc (!),stim toti asta ,asa ca nu inteleg sentimentul vinovatiei in astfel de cazuri.Inteleg insa sentimentul "grecesc" ,m-ai mintit ,m-ai condus prost,ies in strada si iti cer socoteala pentru asta !

Fosta membra 9am.ro

996 mesaje

Postat pe: 23 Februarie 2012, ora 18:24

De la: Fantoma_din_Zanzibar_23_02_2012, la data 2012-02-23 18:12:58

Prostule!

Eu ti-am spus ca esti dilau si ca acumulezi frustrari .Te stiu,ce naiba ! Unde naiba m-am legat eu de familia ta ? Vezi,deja din cauza nervilor pe care nu mai esti capabil sa ii controlezi,incepi sa ai viziuni bizare ! .Omule,calmeaza-te,nu iti varsa frustrarea pe familie si incearca sa dormi fara sa te framanti si fara sa visezi la noi injuraturi .Hai,si maine este o zi in care poti demonstra cat de prost esti .

Somn usor si nu te framanta cu insuccesul de azi ,il vei avea si maine ,stai linistit .Doar iti repet,nu iti varsa nervii pe familie ,nu vreau sa fiu partas la asa ceva ! Sa stii ca daca esti nervos acasa pe familie si pe viata in general ,nu este vina mea,eu am facut tot posibilul sa preintampin asta ...
Lasa fraiere, eu sunt prost dar nu mor de foame ca tine , plus de asta nu stiu cu cata umilinta te-ai comporta intr-o fiscutie ,,face to face''?
Te ascunzi in spatele unui monitor si faci pe grozavul , atat si nimic mai mult!
Pace tie fraiere!

30 mesaje
Postat pe: 23 Februarie 2012, ora 18:47

De la: corcodel, la data 2012-02-23 18:24:17
De la: Fantoma_din_Zanzibar_23_02_2012, la data 2012-02-23 18:12:58

Prostule!

Lasa fraiere, eu sunt prost dar nu mor de foame ca tine , plus de asta nu stiu cu cata umilinta te-ai comporta intr-o fiscutie ,,face to face''?
Te ascunzi in spatele unui monitor si faci pe grozavul , atat si nimic mai mult!
Pace tie fraiere!

Ha,ha,vezi bai sa nu inebunesti de furie .Vad ca deja faci crize de nervi pe aici,bale la gura , si ai ajuns si la performanta ridicola de tampenie, sa te lauzi ca... nu mori de foame .Ok,esti prea agitat ! .Vai de tine ,ai o zi agitata si este doar inceputul multelor care vor urma. Sincer,te stiam papagal, dar nu ma asteptam sa cedezi chiar asa de repede si sa ajungi in halul asta de agitatie .Ba ,tu esti carpa, nu barbat !

PS:Nu ma ascund in spatele unui monitor ,iti stau la dispozitie daca esti razboinic rau ! .Poti spre exemplu visa in noaptea asta cat de tare te bat,te umilesc iar apoi la final plec si cu posetuta ta in care iti pastrezi fardurile . .Bai gandeste-te iti dau palme,pac pe stanga ,pac pe dreapta ,pac pe stanga,pac pe dreapta iar tu implori mila ! Gandeste-te,asa de jenant ai fi intr-o situatie reala . .Hai sa ne intalnim daca vrei sa ti-o trag la fel de rau ca pe aici si in viata reala ! Cand este omu' kamikaze si nu din patriotism ci de idiot ce este ,n-ai ce sa-i faci ,si-o cauta ....

Fantoma_din_Zanzibar_24_02_2012

23 mesaje
Postat pe: 24 Februarie 2012, ora 08:13

Panarama,nu ai fost capabil nici sa iti pastrezi promisiunea facuta ,de a discuta civilizat unul cu altul ....Eu mi-am tinut promisiunea,tu insa javra cum esti ,nu ai fost capabil . Acum deh,o sa te doara falcile cand o sa ne intalnim (admitand ca nu esti foarte las si ca nu faci pe tine de frica ! )

Fosta membra 9am.ro

996 mesaje

Postat pe: 24 Februarie 2012, ora 08:28

De la: Fantoma_din_Zanzibar_24_02_2012, la data 2012-02-24 08:13:00Panarama,nu ai fost capabil nici sa iti pastrezi promisiunea facuta ,de a discuta civilizat unul cu altul ....Eu mi-am tinut promisiunea,tu insa javra cum esti ,nu ai fost capabil . Acum deh,o sa te doara falcile cand o sa ne intalnim (admitand ca nu esti foarte las si ca nu faci pe tine de frica ! )

Ignor........

23 mesaje
Postat pe: 24 Februarie 2012, ora 09:02

De la: corcodel, la data 2012-02-24 08:28:07
De la: Fantoma_din_Zanzibar_24_02_2012, la data 2012-02-24 08:13:00Panarama,nu ai fost capabil nici sa iti pastrezi promisiunea facuta ,de a discuta civilizat unul cu altul ....Eu mi-am tinut promisiunea,tu insa javra cum esti ,nu ai fost capabil . Acum deh,o sa te doara falcile cand o sa ne intalnim (admitand ca nu esti foarte las si ca nu faci pe tine de frica ! )

Ignor........

Ha,ha,ha...Deci cand te cheama cineva sa-ti traga doua zdravne peste bot ,te apuci brusc si "ignori". .Mda,esti CARPA nu BARBAT ... .Lasule !

23 mesaje
Postat pe: 24 Februarie 2012, ora 09:11

Corcodel lasul,Corcodel lasul !...Hai ca stiu ca citesti ! .Iti arde fata de jena si te cuprinde furia neputincioasa in timp ce brusc "ignori" sau te faci "cu treaba" ....

23 mesaje
Postat pe: 24 Februarie 2012, ora 09:22

Acum uite ,chiar sunt curios ...De ce naiba nu ai fost si tu un om onest si nu ai respectat invoiala noastra, de a discuta civilizat unul cu altul ?Mereu iti incalci invoielile, este un obicei de-al tau ?... Asa vei face si in campania electorala cu votantii ?

23 mesaje
Postat pe: 24 Februarie 2012, ora 09:25

De la: Fantoma_din_Zanzibar_23_02_2012, la data 2012-02-23 12:13:55Forumul Economic Mondial (World Economic Forum) este o organizatie internationala cu sediul in Elvetia, cunoscuta mai ales pentru organizarea anuala a intalnirilor de la Davos, la care participa lideri politici, oameni de afaceri, intelectuali si jurnalisti. Forumul publica anual diferite rapoarte. Global Competitiveness Report evalueaza 142 de tari pe baza unui indice al competitivitatii globaleluand in calcul 111 indicatori importanti pentru evaluare.

WORD ECONOMIC FORUM- THE GLOBAL COMPETITIVENESS REPORT

Pentru anii 2008-2009
https://members.weforum.org/pdf/GCR08/GCR08.pdf

Pentru anii 2010-2011
www3.weforum.org/docs/WEF_GlobalCompetitivenessReport_2010-11.pdf
Sa analizam deci schimbarea ,marea "reforma" Basesciana comparativ cu "odioasa" guvernare Tariceanu .Nu pe gargara ieftina portocalie ,ci sa vedem cifrele ! Sec si inginereste ,sa analizam comparativ perioadele 2008 si 2011 PE CIFRE !

1)CRITERIUL : "Schimbarea destinatiei fondurilor guvernamentale" .
CADERE - de la locul 80 in 2008 ,la locul 96 in 2011

2)CRITERIUL : Independenta justitiei
CADERE - de la locul 88 in 2008 ,la locul 94 in 2011

3)CRITERIUL : Favoritism in deciziile oficialilor guvernamentali
CADERE - de la locul 113 in 2008 ,la locul 115 in 2011

4)CRITERIUL : Transparenta politicilor guvernamentale
CADERE - de la locul 124 in 2008 ,la locul 140 in 2011

Nota : aici practic suntem acum aproape pe ultimul loc,de 142 !

5)CRITERIUL : Calitatea de ansamblu a infrastructurii
CADERE - de la locul 117 in 2008 ,la locul 139 in 2011

6)CRITERIUL :"Calitatea sistemului de invatamant
CADERE - de la locul 71 in 2008 ,la locul 90 in 2011

7)CRITERIUL :Speranta de viata
CADERE - de la locul 55 in 2008 ,la locul 71 in 2011

8)CRITERIUL :Mita si plati neregulate
CADERE - de la locul 57 in 2008 ,la locul 67 in 2011

9)CRITERIUL :Taria protectiei acordate investitorilor
CADERE - de la locul 26 in 2008 ,la locul 36 in 2011

10)CRITERIUL :Inflatia
CADERE - de la locul 63 in 2008 ,la locul 105 in 2011

11)CRITERIUL :Datoria generala a guvernului
CADERE - de la locul 17 in 2008 ,la locul 52 in 2011

12)CRITERIUL :Povara procedurilor vamale
CADERE - de la locul 55 in 2008 ,la locul 121in 2011

13)CRITERIUL :Exodul creierelor
CADERE - de la locul 102 in 2008 ,la locul 131in 2011

14)CRITERIUL :Capacitatea de inovare
CADERE - de la locul 58 in 2008 ,la locul 78 in 2011

Concluzia ,Romania "reformata" ,sta mai prost acum decat pe vremea lui Tariceanu la 91 de indicatori din cei 111(adica la 80% din aspectele analizate) , cati cuprinde Global Competitiveness Report .Nu se poate da nici vina pe criza ,deoarece nu doar noi am fost afectati de criza ci toate statele din acest clasament s-au confuntat cu criza .PUTEM VEDEA DECI PE CIFRE OFICIALE,nu pe baza de propaganda gaunoasa de Cotroceni , DEZASTRUL GUVERNARII BASESCU ! Nu Tariceanu trebuia injurat baietei si fetite portocalii,ci idolul vostru Basescu,care a distrus Romania !

Mda,sa revenim la ce discutam ...Ce parere aveti dragi forumisti depre aceasta chestie ? Curaj,indiferent de politica sau politicienii care va plac,sunt curios sa aud ce credeti ... .Merge "reforma" ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 25 Februarie 2012, ora 05:43

o fii, dar si porcul si camila spun adevarat ceea ce spun !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 25 Februarie 2012, ora 06:59

De la: poe602001, la data 2008-11-01 14:24:34Ma-nclin in fata domnului presedinte

Presedintele meu si al romanilor de pretutindeni, Traian Basescu, a sustinut, joi, prima sa conferinta de presa de cand a fost reinvestit in functie. Timpii de antena in intervalul carora concetateanul in cauza a vorbit m-au facut sa ma ridic, incet-incet, de pe fotoliu. Fiecare fraza rostita de mahnitul sef al statului (deplangea, ca un tata firesc, starea natiunii) mi-a deschis o noua viziune asupra viitorului Romaniei si, implicit, al nostru, al meu.

Am (pre)simtit, in dosul vorbelor domniei sale si printre randurile pe care altii i le-au scris, grija fata de protejarea intereselor baietilor destepti fata de o posibila si nedorita intruziune a boborului in acestea. Drept urmare, m-am indemnat sa aflu ce doreste, totusi, domnul presedinte pentru mine si cei de-o seama cu mine. Si bine am facut, caci omul nu vorbea fara noima.

Coerent si pentru toti de-nteles, prezidentul Basescu a explicat ca o guvernare arendata pedeleior domniei sale ne-ar aduce bunastarea. Vrac si cu nemiluita, numai sa dam cu votul pe cine zice mnealui.

Sa ma ierte bunul Dumnezeu, cat si domnia sa - Cezarul natiei -, da eu in povesti cu zane (zani) nu mai cred demult. Mai ales de cand l-am perceput ca dand de inteles ca evaluarea Romaniei de catre Standard&Poors - agentie recunoscuta mondial si care ne-a scazut ratingul de tara - nu este credibila. M-am inchinat in fata intelepciunii sale, care, ca-ntotdeauna, este peste tot, toti si toate.

Cum altfel sa stai in fata unei asemenea gandiri: Suntem intr-o realitate care poate fi corectata, asa ca am decis sa insist asupra prioritatilor pe care le avem in Parlament. Pai, nenea presedintele, votul parlamentarilor chiar ti-a folosit! Cum spuneam, m-am ridicat din fotoliu, si am decis sa ma inclin. In fata celor de-alde mine, dar cu spatele (dosul ar fi sunat prea urat) la domn presedinte. Directia conteaza!

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 25 Februarie 2012, ora 07:32

Ușa servitorilor de la Casa alb, un vis prea mare pentru Ponta

Dup o secretomanie ce ține mai degrab de zona serviciilor speciale, dect de cea politic, Ponta a fcut ieri public lista persoanelor cu care s-a ntlnit n SUA. Nu numai c nu a fost primit nici mcar pe ușa servitorilor la Casa Alb, dar Ponta a avut parte de ntlniri numai cu adjuncți și locțiitori ai unor oameni politici din aparatul de decizie de la Washington. n toamna anului trecut, crlanul Ponta declara: Este foarte ru cnd un preedinte al Romniei se duce pe furi, netiind cu cine se ntlnete, ce discut, de ce s-a dus pn acolo. mi doresc foarte mult ca preedintele Romniei, indiferent cum l cheam, s fie primit oficial pentru c n Romnia va fi scutul antirachet american, suntem un partener important, mi doresc ca preedintele Romniei s fie primit pe ua din fa, nu pe ua din dos, pe la servitori, sau pe la personalul administrativ. Atunci, președintele era primit, cu ocazia semnrii semnrii documentului de amplasare a scutului antirachet, de ctre omologul su de la Casa Alb, Barack Obama. Practic, la cel mai nalt nivel iar discreția vizitei a fost dorința prții romne. Nu același lucru se poate spune și despre vizita delegației USL n frunte cu Ponta, cruia i-a fost aranjat mai mult o vizita de curtoazie de ctre ambasada SUA la București. Astfel, liderul PSD a primit ungerea SUA pe care o aștepta din partea unor demnitari mai puțini semnificativi la nivel Philip Gordon - adjunct al secretarului de stat pentru Afaceri Europene i Eurasiatice, Rose Gottemoeller - subsecretar pentru Securitate Internaional i Controlul armamentului, ambasadorul Richard L. Morningstar - trimisul special al secretarului de stat pe probleme de energie. Delegația PSD s-a mai vzut cu James J. Townsend - lociitorul adjunctului secretarului de stat al Aprrii pentru politici NATO i europene i cu Menno Snel director executiv al FMI pentru Europa. n concluzie, nimeni din primul eșalon nu i-a așteptat la Washington. Nici mcar persoane la fel de influente cum l-au așteptat pe ostracizatul senator de Dbuleni, Mircea Geoan.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 25 Februarie 2012, ora 08:32

Interesanta evolutia ta, Silvare : de la cele citeva cuvinte cu greu insailate....la injuraturi si insulte....la postac de partid ! :sml-indifferent0014 :mda, mai faci si tu un ban cinstit ! la mai mare !

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 25 Februarie 2012, ora 08:39

De la: gabigabi2, la data 2012-02-25 05:43:46o fii, dar si porcul si camila spun adevarat ceea ce spun !

Doar este prietenul tau, nu-i asa? OK, porcul, camila si cobra....

"No man is an island entire of itself; every man is a piece of the continent, a part of the main... And therefore never send to know for whom the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 25 Februarie 2012, ora 08:44

De la: gabigabi2, la data 2012-02-25 08:32:06 Interesanta evolutia ta, Silvare : de la cele citeva cuvinte cu greu insailate....la injuraturi si insulte....la postac de partid ! :sml-indifferent0014 :mda, mai faci si tu un ban cinstit ! la mai mare !

Adversarii vostri sunt postaci de partid. Doar voi sunteti vocea Constiintei Nationale, mintea limpede a forumului, Sabia Dreptatii!!! Ce faci tu, cum se cheama? Repetare la nesfarsit a ineptiilor pe cxare le auzi la Haznaua 3? Tu nu esti postaca? Ca doar stai toata ziua pe forum si postezi numai prostii.

"No man is an island entire of itself; every man is a piece of the continent, a part of the main... And therefore never send to know for whom the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 25 Februarie 2012, ora 10:13

De la: gabigabi2, la data 2012-02-25 08:32:06 Interesanta evolutia ta, Silvare : de la cele citeva cuvinte cu greu insailate....la injuraturi si insulte....la postac de partid ! :sml-indifferent0014 :mda, mai faci si tu un ban cinstit ! la mai mare !

Descrierea ta,seamana a de bine cu ce te ocupi tu ,eu doar iti atrag atentia pe unde calci ,tu oricum continui sa calci in scarna ,asa ca de la 'insailat" cere sefului sa te de'a la .....tivit !

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 25 Februarie 2012, ora 10:16

De la: Black_Friday, la data 2012-02-25 08:44:54

Adversarii vostri sunt postaci de partid. Doar voi sunteti vocea Constiintei Nationale, mintea limpede a forumului, Sabia Dreptatii!!! Ce faci tu, cum se cheama? Repetare la nesfarsit a ineptiilor pe cxare le auzi la Haznaua 3? Tu nu esti postaca? Ca doar stai toata ziua pe forum si postezi numai prostii.

Comportament tipic A3 ,daca ar inchide postul FELIX ,alde gabi ar ramane fara ....litere'n cuvinte !

ps .un sfarsit de saptamana plin de soare in suflet Black !

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 25 Februarie 2012, ora 16:21

De la: Silver9AM, la data 2012-02-25 10:16:59
De la: Black_Friday, la data 2012-02-25 08:44:54

Comportament tipic A3 ,daca ar inchide postul FELIX ,alde gabi ar ramane fara ....litere'n cuvinte !

ps .un sfarsit de saptamana plin de soare in suflet Black !

Multumesc asemenea prietene! E vreme de iesit in parc, miroase a primavara. Mai da-o incolo pe postaca asta! Daca nu i-ar mai combate nimeni postarile jegoase si-ar baga gheara in gat ca pitzigoiul. Se hraneste cu mahalagisme si daca nu isi pune poalele in cap in fiecare zi, se crizeaza si o ia razna.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 25 Februarie 2012, ora 16:38

De la: Black_Friday, la data 2012-02-25 08:39:33
De la: gabigabi2, la data 2012-02-25 05:43:46o fii, dar si porcul si camila spun adevarat ceea ce spun !

Doar este prietenul tau, nu-i asa? OK, porcul, camila si cobra....

ihimmmm si, sfintu' black neinregimentatul !

Pagini: << 1093 1094 1095 1096 1097 1098 1099 1100 1101 1102 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: