gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 19 Februarie 2012, ora 18:26
De la: Black_Friday, la data 2012-02-19 18:16:22De la: gabigabi2, la data 2012-02-19 17:29:35De la: Black_Friday, la data 2012-02-19 09:33:03De la: gabigabi2, la data 2012-02-19 06:45:28De la: Black_Friday, la data 2012-02-18 22:57:45De la: vasile_vali, la data 2012-02-18 22:11:04De la: Black_Friday, la data 2012-02-18 21:42:50De la: Silviu, la data 2012-02-18 18:45:25De la: gabigabi2, la data 2012-02-18 15:34:26De la: Silviu, la data 2012-02-18 12:00:14De la: Silver9AM, la data 2012-02-18 10:52:08De la: Fantoma_din_Zanzibar_18_02_2012, la data 2012-02-18 09:57:35De la: Silver9AM, la data 2012-02-18 09:46:17
Vania ,altceva nu mai stiti ? Va contraziceti singuri ,stat securist....pai daca era asa era'i umflat de mult timp........mai gasiti si ceva credibil sau mergeti se sintagma " calomniaza,calomniaza ,pana la urma tot ramane ceva".....in rest o zi buna !
Sa stii ca nici pe vremea lui Iliescu nu m-a saltat nimeni cand vorbeam impotriva lui .Nu inseamna nici ca statul nu era securist si nici ca era democratie pe atunci ! Vezi sa nu ajungi si tu Silvere ca ambasadorul USA si sa crezi in mod gresit ca este democratie, din "marele" fapt ca nu trag lunetistii de pe acoperisuri !
Nu am eu astfel de preocupari,eu te intreb doar atat, iar tu decizi daca vrei sa'mi raspunzi : Ce inseamna in asceptiunea ta :
Stat securist
Dictatura
Neconstitutional
Populatie umilita....se confirma cu realitatea sau e doar asa sa de'a bine ca opozant ?
Iti raspund eu: habar nu au toti astia de folosesc cuvintele astea sforaitoare, dar suna bine, da bine pentru a-si motiva pozitia intransigenta de oameni elevati, victime ale cuiva ...
Vanea, ca si Gabi, ca si Vasile-doua case de bugetar, ne explica cum ca ei lupta din pura constiinta impotriva unor demoni ingrozitori, se sacrifica, vezi-doamne, pentru altii, pentru demnitate, cinste si corectitudine. Daca nu s-ar declara liberali, mai-mai ca i-as crede.
Dar nu pot sa-i cred pentru ca liberalii, cot la cot cu pesedistii (ca sa nu mai vorbesc despre apa si uleiul asta de tot rasul ) sunt la originea multor rele de pe urma carora tragem si azi ponoase.
Dar, Vanea & comp, nu vede, nu aude, ori de cate ori i le-ar repeta cineva ...
Si, cel mai important defect al lor, mi se pare mie a fi acela ca n-au tinere de minte.
L-am intrebat pe Vanea de nu stiu cate ori despre situatia lui material si nu mi-a raspuns cu nici un chip. Iti raspune insa tie despre asta. Ca n-are probleme materiale ... Foarte bine ! Si atunci de ce atata zarva si zbucium ? Pentru binele altora, al saracilor ?
Mai sa fie ...
Da' de ce nu s-or asocia chiar saracii si napastuitii sa lupte ei pentru ei insisi ?
Raspunsul este simplu: pentru ca sunt prosti !
De ce sa-i reprezinte pe saraci miliardarii ?
Pentru ca saracii sunt prosti !
Si pentru ca miliardarii pot fura muuuult mai simplu si usor in numele saracilor.
D-aia.
Habar n-am daca Vanea a furat la viata lui ceva, el stie.
Sa nu se dea fata mare si sa citeasca cum le-a sarit el la gatul altora si cum a presupus si el aceleasi lucruri.
Io ii intreb pe luptatorii astia neinfricati, de ce naiba nu candideaza ei insisi ?
Daca tot sunt altruisti si sunt dispusi sa se sacrifice pe altarul democratiei, al drepturilor de toate felurile.
Ar fi perfecti.
Va spun tot eu: pentru ca nu i-ar crede nimeni.
Cum nu prea-i mai crede pe astia din partidele aflate pe scena politica actuala ...
asculta, Silviule, in conformitate cu logica ta te -ntreb : de ce crezi ca in dec. 89 a iesit lumea-n strada ? ca si atunci era bine, aveai casa, servici, un viitor asigurat, scoala si spital gratis ....ei, rta friguletz in casa, dar mai puneai o haina pe tine....ca si acum, de altfel si, N-a murit nimeni de foame in Romania ! de ce a iesit lumea in strada si unii au si murit ? aaaa, cred ca aia erau miliardarii ce vorbeau in numele poporului !
Ticaloasa mai esti ...
Mare ticaloasa.
Daca tu simplifici ce a fost pe vremea lui Ceausescu in halul in care o faci, nu pot sa-ti spun decat ca esti de o ticalosie fara seaman.
Nu este nimic ciudat, asta este evolutia liberalismului dambovitean. Intai au minimalizat nocivitatea PSD si aproape ca l-au facut pe Iliescu un luptator anticomunist, iar in curand vor avea acelasi discurs ca si zevzecul ala de Tycuu, laudandu-l pe ceausescu pentru meritele lui de mare roman. Nu se dau in laturi de la nimic atunci cand lupta impotriva lui Basescu.
Nu este nicio sfaraiala/noutate ca PSD/FSN a mai vrut sa distruga PNL, nu pt. ca era de dreapta, ci pt. a'si crea o legitimitate/istorie cu care sa ramana pe scena politica...Doar de la ilici a invatat basinecsu "lectia" si i'a reusit cu PNTCD... Cu PNL este mai greu, pt. ca electoratul liberal, ala de 15-15% cu posibil vreo 4% in plus este foarte stabil, foarte educat civic si -mai ales!- cu o memorie de fier! In acest moment dusmanul politic nr. 1 al PNL sunt basinecsu &"servicii"i&DNA& de pedelepre, iar lupta dintre PNL si trahahaian et comp. e "care pe care"!!! Si cum istoria ne invata ca PNL a mai supravietuit unor asemenea tentative...as paria pe disparitia pedeleprelor!!!
"NIHIL SINE DEO!"
PDL poate sa dispara fara nicio problema. Este un partid fara traditie, fara prea multi politicieni de marca, care fiind la guveranre, normal ca a atras si profitori si escroci, asa cum se aduna fluturii in jurul becului. Meritul lui Basescu a fost ca a pus partidul asta pe picioare si a reusit sa tina departe de ciolan PSD-ul, iata, timp de 8 ani, relizand in felul asta singura opozitie fata de Iliescu si javrele din jurul lui, cum ar fi Hrebenciuc, Mitrea, Nastase...
Durerea mare este ca nu avem partide de dreapta, pentru ca doar politica de dreapta poate sa aduca dezvoltarea, asa cum a facut-o si in perioada interbelica. Comunismul a esuat, dovedindu-se falimentar.
PNL nu mai este demult decat o fantoma, un partid care mai este liberal doar cu numele. Alaturi de PSD nu are cum sa fie altceva si eu prognozez ca o sa ia o teapa de zile mari dupa urmatoarele alegeri parlamentare si locale. Odata ce PSD va avea sefia Guvernului, pun pariu ca alianta se va sparge, PNL va fi eliminat de la guvernare (la fel cum a procedat Tariceanu cu PD in 2007) iar la alegerile prezidentiale Crin Antonescu va iesi pe locul 2, pierzand tot. Si chiar daca ar castiga Antonescu, ar fi izolat, cu o guvernare PSD.
ti-am mai spus o data : e Posibil sa se-ntimple si ce-ai spus tu, e chiar foarte posibil ....in tara asta se poate intimpla orice !
dar, in aceeasi idee, PDL se pregateste de un Furt de voturi masiv si deci, e posibil ca si-n urmatorii 4 ani tot ei sa fie la CIOLANUL ala de care ai zis si care a fost luat de la Nastase si dat lui Udrea....care-i ciubucul nostru ? ce-mi pasa mie cum il cheama pe jmecherul ciolanar ? nu-mi pasa....m-ar interesa cu adevarat sa NU MAI FURE !
deci : daca tot PDL cistiga, ramine asa cum vorbim de 7 ani !
dar daca va cistiga alegerile USL , sunt 2 posibilitati : sa-l demita ....sa nu-l demita pe Bas' ! si de aici , urmatoarele miscari : USL va continua sa se lupte cu Jupinu' care va continua in nota obisnuita ....sau alegeri prezidentiale si , si aici jocurile sunt deschise .....deci : de ce dai din fund inainte de a fiin "pozitie" , ca sa zic asa? aibi rabdare, dar asa nu se mai poate !
Tu pui semnul egalitatii intre Nastase si Udrea? Ce dovezi ai? Asupra lui Nastase s-a pronuntat Justitia, iar despre Udrea nu ai in acest moment decat ce a mancat Haznaua 3...asa ca nu poti fi credibila!
Pe urma, dovedesti cat de "democrata" esti, cand tu te pronunti deja spunand ca USL il va demite pe Basescu, daca va castiga alegerile parlamentare. De fapt, asta este telul vostru de multi ani, din 2007, sa il demiteti pe Basescu cu orice pret, chiar daca Curtea Constitutionala va spune ca nu sunt motive!
De ce? Doar pentru ca va incurca al de tare! Democrati adevarati!
Vi se potriveste poezia aia cu "in lumea nostra prost facuta..."
si tu esti Credibil cind ori nu vezi, ori nu intelegi fraza mea " sa-l demita.....sau, sa NU-l demita" ?
in ceea ce-o priveste pe dna Udrea , Justitia are ochii legati momentan , in schimb UE a oprit doua proiecte de'ale ei, pe bani europeni, cu suspiciunea de folosire neadecvata....cam asa a fost formularea si am inteles ca, de fapt, sunt Stopati banii de la fondul european pina nu se limpezeste afacerea ! ....poate ca daca te-ai uita si tu la A3 pe care o tot criticati, dar unde nu aveti habar despre ce se vorbeste, te-ai minuna / INGROZI de cum se praduiesc banii in ministerul doamnei si nu numai acolo ! e un Jaf Generalizat !
Cand tu te antepronunti si spui ca s-ar putea sa-l demita, desi nu ai motive, dar nu conteaza, pentru ca ati mai facut-o si altadata, te plasezi in afara democratiei pe care o jelesti tu pe aici!!!! Demiterea presedintelui a davenit la voi, marii democrati, arma politica. Nu mai conteaza ce spune Constitutia, ca un presedinte este ales pentru un numar de N ani, la voi se poate orice! Sa zicem ca va veni putoarea de crin presedinte, opozitia trebuie sa inceapa procesul sa-l demita din prima zi de mandat, asa, ca asa vrea muschii ei? Sau sa inceapa sa comande sondaje de opinie ca sa-i masoare popularitatea? Esti in afara democratiei, cucoana, dar nu ma mira la o persoana care s-a alaturat lui Iliescu, desi te lauzi ca ai fost Golanca!
Da, pentru tine Justitia are ochii acoperiti si acum ati subtituit-o cu Haznaua 3 a varanului securist Felix! Foarte democrati mai sunteti, nu am ce zice!
Iliescu, Basescu si Felix, sunt 3 Masti ale aceluiasi comunism-securist de dinainte de 89 !
iti place, nu-ti place JUCATORUL tau e in culpa de incalcare a Constitutiei !
si cind afirma ca Ro nu e Stat Social, la fel !
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
4841 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 19 Februarie 2012, ora 18:34
De la: gabigabi2, la data 2012-02-19 18:26:15De la: Black_Friday, la data 2012-02-19 18:16:22De la: gabigabi2, la data 2012-02-19 17:29:35De la: Black_Friday, la data 2012-02-19 09:33:03De la: gabigabi2, la data 2012-02-19 06:45:28De la: Black_Friday, la data 2012-02-18 22:57:45De la: vasile_vali, la data 2012-02-18 22:11:04De la: Black_Friday, la data 2012-02-18 21:42:50De la: Silviu, la data 2012-02-18 18:45:25De la: gabigabi2, la data 2012-02-18 15:34:26De la: Silviu, la data 2012-02-18 12:00:14De la: Silver9AM, la data 2012-02-18 10:52:08De la: Fantoma_din_Zanzibar_18_02_2012, la data 2012-02-18 09:57:35De la: Silver9AM, la data 2012-02-18 09:46:17
Vania ,altceva nu mai stiti ? Va contraziceti singuri ,stat securist....pai daca era asa era'i umflat de mult timp........mai gasiti si ceva credibil sau mergeti se sintagma " calomniaza,calomniaza ,pana la urma tot ramane ceva".....in rest o zi buna !
Sa stii ca nici pe vremea lui Iliescu nu m-a saltat nimeni cand vorbeam impotriva lui .Nu inseamna nici ca statul nu era securist si nici ca era democratie pe atunci ! Vezi sa nu ajungi si tu Silvere ca ambasadorul USA si sa crezi in mod gresit ca este democratie, din "marele" fapt ca nu trag lunetistii de pe acoperisuri !
Nu am eu astfel de preocupari,eu te intreb doar atat, iar tu decizi daca vrei sa'mi raspunzi : Ce inseamna in asceptiunea ta :
Stat securist
Dictatura
Neconstitutional
Populatie umilita....se confirma cu realitatea sau e doar asa sa de'a bine ca opozant ?
Iti raspund eu: habar nu au toti astia de folosesc cuvintele astea sforaitoare, dar suna bine, da bine pentru a-si motiva pozitia intransigenta de oameni elevati, victime ale cuiva ...
Vanea, ca si Gabi, ca si Vasile-doua case de bugetar, ne explica cum ca ei lupta din pura constiinta impotriva unor demoni ingrozitori, se sacrifica, vezi-doamne, pentru altii, pentru demnitate, cinste si corectitudine. Daca nu s-ar declara liberali, mai-mai ca i-as crede.
Dar nu pot sa-i cred pentru ca liberalii, cot la cot cu pesedistii (ca sa nu mai vorbesc despre apa si uleiul asta de tot rasul ) sunt la originea multor rele de pe urma carora tragem si azi ponoase.
Dar, Vanea & comp, nu vede, nu aude, ori de cate ori i le-ar repeta cineva ...
Si, cel mai important defect al lor, mi se pare mie a fi acela ca n-au tinere de minte.
L-am intrebat pe Vanea de nu stiu cate ori despre situatia lui material si nu mi-a raspuns cu nici un chip. Iti raspune insa tie despre asta. Ca n-are probleme materiale ... Foarte bine ! Si atunci de ce atata zarva si zbucium ? Pentru binele altora, al saracilor ?
Mai sa fie ...
Da' de ce nu s-or asocia chiar saracii si napastuitii sa lupte ei pentru ei insisi ?
Raspunsul este simplu: pentru ca sunt prosti !
De ce sa-i reprezinte pe saraci miliardarii ?
Pentru ca saracii sunt prosti !
Si pentru ca miliardarii pot fura muuuult mai simplu si usor in numele saracilor.
D-aia.
Habar n-am daca Vanea a furat la viata lui ceva, el stie.
Sa nu se dea fata mare si sa citeasca cum le-a sarit el la gatul altora si cum a presupus si el aceleasi lucruri.
Io ii intreb pe luptatorii astia neinfricati, de ce naiba nu candideaza ei insisi ?
Daca tot sunt altruisti si sunt dispusi sa se sacrifice pe altarul democratiei, al drepturilor de toate felurile.
Ar fi perfecti.
Va spun tot eu: pentru ca nu i-ar crede nimeni.
Cum nu prea-i mai crede pe astia din partidele aflate pe scena politica actuala ...
asculta, Silviule, in conformitate cu logica ta te -ntreb : de ce crezi ca in dec. 89 a iesit lumea-n strada ? ca si atunci era bine, aveai casa, servici, un viitor asigurat, scoala si spital gratis ....ei, rta friguletz in casa, dar mai puneai o haina pe tine....ca si acum, de altfel si, N-a murit nimeni de foame in Romania ! de ce a iesit lumea in strada si unii au si murit ? aaaa, cred ca aia erau miliardarii ce vorbeau in numele poporului !
Ticaloasa mai esti ...
Mare ticaloasa.
Daca tu simplifici ce a fost pe vremea lui Ceausescu in halul in care o faci, nu pot sa-ti spun decat ca esti de o ticalosie fara seaman.
Nu este nimic ciudat, asta este evolutia liberalismului dambovitean. Intai au minimalizat nocivitatea PSD si aproape ca l-au facut pe Iliescu un luptator anticomunist, iar in curand vor avea acelasi discurs ca si zevzecul ala de Tycuu, laudandu-l pe ceausescu pentru meritele lui de mare roman. Nu se dau in laturi de la nimic atunci cand lupta impotriva lui Basescu.
Nu este nicio sfaraiala/noutate ca PSD/FSN a mai vrut sa distruga PNL, nu pt. ca era de dreapta, ci pt. a'si crea o legitimitate/istorie cu care sa ramana pe scena politica...Doar de la ilici a invatat basinecsu "lectia" si i'a reusit cu PNTCD... Cu PNL este mai greu, pt. ca electoratul liberal, ala de 15-15% cu posibil vreo 4% in plus este foarte stabil, foarte educat civic si -mai ales!- cu o memorie de fier! In acest moment dusmanul politic nr. 1 al PNL sunt basinecsu &"servicii"i&DNA& de pedelepre, iar lupta dintre PNL si trahahaian et comp. e "care pe care"!!! Si cum istoria ne invata ca PNL a mai supravietuit unor asemenea tentative...as paria pe disparitia pedeleprelor!!!
"NIHIL SINE DEO!"
PDL poate sa dispara fara nicio problema. Este un partid fara traditie, fara prea multi politicieni de marca, care fiind la guveranre, normal ca a atras si profitori si escroci, asa cum se aduna fluturii in jurul becului. Meritul lui Basescu a fost ca a pus partidul asta pe picioare si a reusit sa tina departe de ciolan PSD-ul, iata, timp de 8 ani, relizand in felul asta singura opozitie fata de Iliescu si javrele din jurul lui, cum ar fi Hrebenciuc, Mitrea, Nastase...
Durerea mare este ca nu avem partide de dreapta, pentru ca doar politica de dreapta poate sa aduca dezvoltarea, asa cum a facut-o si in perioada interbelica. Comunismul a esuat, dovedindu-se falimentar.
PNL nu mai este demult decat o fantoma, un partid care mai este liberal doar cu numele. Alaturi de PSD nu are cum sa fie altceva si eu prognozez ca o sa ia o teapa de zile mari dupa urmatoarele alegeri parlamentare si locale. Odata ce PSD va avea sefia Guvernului, pun pariu ca alianta se va sparge, PNL va fi eliminat de la guvernare (la fel cum a procedat Tariceanu cu PD in 2007) iar la alegerile prezidentiale Crin Antonescu va iesi pe locul 2, pierzand tot. Si chiar daca ar castiga Antonescu, ar fi izolat, cu o guvernare PSD.
ti-am mai spus o data : e Posibil sa se-ntimple si ce-ai spus tu, e chiar foarte posibil ....in tara asta se poate intimpla orice !
dar, in aceeasi idee, PDL se pregateste de un Furt de voturi masiv si deci, e posibil ca si-n urmatorii 4 ani tot ei sa fie la CIOLANUL ala de care ai zis si care a fost luat de la Nastase si dat lui Udrea....care-i ciubucul nostru ? ce-mi pasa mie cum il cheama pe jmecherul ciolanar ? nu-mi pasa....m-ar interesa cu adevarat sa NU MAI FURE !
deci : daca tot PDL cistiga, ramine asa cum vorbim de 7 ani !
dar daca va cistiga alegerile USL , sunt 2 posibilitati : sa-l demita ....sa nu-l demita pe Bas' ! si de aici , urmatoarele miscari : USL va continua sa se lupte cu Jupinu' care va continua in nota obisnuita ....sau alegeri prezidentiale si , si aici jocurile sunt deschise .....deci : de ce dai din fund inainte de a fiin "pozitie" , ca sa zic asa? aibi rabdare, dar asa nu se mai poate !
Tu pui semnul egalitatii intre Nastase si Udrea? Ce dovezi ai? Asupra lui Nastase s-a pronuntat Justitia, iar despre Udrea nu ai in acest moment decat ce a mancat Haznaua 3...asa ca nu poti fi credibila!
Pe urma, dovedesti cat de "democrata" esti, cand tu te pronunti deja spunand ca USL il va demite pe Basescu, daca va castiga alegerile parlamentare. De fapt, asta este telul vostru de multi ani, din 2007, sa il demiteti pe Basescu cu orice pret, chiar daca Curtea Constitutionala va spune ca nu sunt motive!
De ce? Doar pentru ca va incurca al de tare! Democrati adevarati!
Vi se potriveste poezia aia cu "in lumea nostra prost facuta..."
si tu esti Credibil cind ori nu vezi, ori nu intelegi fraza mea " sa-l demita.....sau, sa NU-l demita" ?
in ceea ce-o priveste pe dna Udrea , Justitia are ochii legati momentan , in schimb UE a oprit doua proiecte de'ale ei, pe bani europeni, cu suspiciunea de folosire neadecvata....cam asa a fost formularea si am inteles ca, de fapt, sunt Stopati banii de la fondul european pina nu se limpezeste afacerea ! ....poate ca daca te-ai uita si tu la A3 pe care o tot criticati, dar unde nu aveti habar despre ce se vorbeste, te-ai minuna / INGROZI de cum se praduiesc banii in ministerul doamnei si nu numai acolo ! e un Jaf Generalizat !
Cand tu te antepronunti si spui ca s-ar putea sa-l demita, desi nu ai motive, dar nu conteaza, pentru ca ati mai facut-o si altadata, te plasezi in afara democratiei pe care o jelesti tu pe aici!!!! Demiterea presedintelui a davenit la voi, marii democrati, arma politica. Nu mai conteaza ce spune Constitutia, ca un presedinte este ales pentru un numar de N ani, la voi se poate orice! Sa zicem ca va veni putoarea de crin presedinte, opozitia trebuie sa inceapa procesul sa-l demita din prima zi de mandat, asa, ca asa vrea muschii ei? Sau sa inceapa sa comande sondaje de opinie ca sa-i masoare popularitatea? Esti in afara democratiei, cucoana, dar nu ma mira la o persoana care s-a alaturat lui Iliescu, desi te lauzi ca ai fost Golanca!
Da, pentru tine Justitia are ochii acoperiti si acum ati subtituit-o cu Haznaua 3 a varanului securist Felix! Foarte democrati mai sunteti, nu am ce zice!
Iliescu, Basescu si Felix, sunt 3 Masti ale aceluiasi comunism-securist de dinainte de 89 !
iti place, nu-ti place JUCATORUL tau e in culpa de incalcare a Constitutiei !
si cind afirma ca Ro nu e Stat Social, la fel !
Daaaa, ce sa zic, toti spuneti ca Basescu este la fel ca Iliescu si Felix...doar ca voi luptati doar contra lui Basescu, iar celorlalti doi le pupati mainile! Halal!
"No man is an island entire of itself; every man
is a piece of the continent, a part of the main...
And therefore never send to know for whom
the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 19 Februarie 2012, ora 19:26
ai o logica Beton armat : Singurul care e la butoanele RO este Basescu ! el e PUTEREA DISCRETIONARA si nimeni altcineva !
P.S.
ce naiba te'oi face-n 2014- asta daca nu ne ia gaia-n dec. 2012- cind bas' al tau nu va mai candida ?
Raporteaza abuz de limbaj
|
Fosta membra 9am.ro
4841 mesaje
|
Postat pe: 19 Februarie 2012, ora 20:26
De la: gabigabi2, la data 2012-02-19 19:26:01ai o logica Beton armat : Singurul care e la butoanele RO este Basescu ! el e PUTEREA DISCRETIONARA si nimeni altcineva !
P.S.
ce naiba te'oi face-n 2014- asta daca nu ne ia gaia-n dec. 2012- cind bas' al tau nu va mai candida ?
Il voi vota pe contracandidatul lui Crin Antonescu ( asta daca nu se va sparge buboiul numit usl pina atunci si puturosul tau va candida doar la postul de pacalici), cu conditia sa nu fie acel contracandidat un idiot ca Vadim sau Dan Diaconescu.
Daca nu voi avea ce sa votez, o sa ii dau  pe toti si o sa pun doua stampile pe buletinul de vot. Multumita?
"No man is an island entire of itself; every man
is a piece of the continent, a part of the main...
And therefore never send to know for whom
the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
976 mesaje
Oras: Brasov
|
Postat pe: 19 Februarie 2012, ora 21:24
Silviu , Serrbuss!!
Io mai plec , da' si cand revin ...
Un singur lucru pot adauga scurtei tale "incursiuni" in anii '80.
Iti dai seama ca Gabii a trait din plin anii aia, nu?
Si ca ea , multi altii...
Nu ar mai recunoaste nici taiati ca a fost oribil . Au "uitat"...
Ce sa-i faci , batranetile ...
Comparabil cu ceea ce traim azi , diferenta este de la cer la pamant. Principalul ca suntem liberi .
Istoria , apropos de Basescu si intentiile lui, o sa ne dea noua dreptate !
Acelei mame-femei staticiana de profesie, o anunt ca , traim intr-o lume bazata pe concurenta . Nu se aplica in Romania(concurenta) din cauza coruptiei !! Din cauza lipsei de atitudine civila !!
O coruptie pornita ca o racheta in timpul domniei Iliescu-Roman, Iliescu-Nastase ...
O amorteala publica pornita tot in acea perioada nefasta, o data cu decretarea si punerea in aplicare a legii proprietatii . Uita Gabita si acolitii , ca Scumpul si Iubitul lor Nastase ii fraerea cu salarii compensatorii ca el sa poata sa "APLICE" in liniste legea proprietatii in liniste si nesilit de nimeni !! Asa ei au ramas cu aia-n mana , dar cu "promisiunea" unui loc in paradis ...
Asa occidentul a ramas saracul fara CONCURENTA produselor romanesti pe o piata libera, iar romanii muti in fata SALARIILOR minime pe economie ...
Cine sa inteleaga Silvule, abonatii antenelor , antene de o factura morala pusa mult sun semnul intrebarii ...
Te salut , si promit ca stam la taclale face to face . Poate de Pasti !!
Jules Verne....
|
Fosta membra 9am.ro
2310 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 19 Februarie 2012, ora 21:36
De la: revenitu, la data 2012-02-19 21:24:36Silviu , Serrbuss!!
Comparabil cu ceea ce traim azi , diferenta este de la cer la pamant. Principalul ca suntem liberi .
Acelei mame-femei staticiana de profesie, o anunt ca , traim intr-o lume bazata pe concurenta . Nu se aplica in Romania(concurenta) din cauza coruptiei !! Din cauza lipsei de atitudine civila !!
O coruptie pornita ca o racheta in timpul domniei Iliescu-Roman, Iliescu-Nastase ...
O amorteala publica pornita tot in acea perioada nefasta, o data cu decretarea si punerea in aplicare a legii proprietatii . Uita Gabita si acolitii , ca Scumpul si Iubitul lor Nastase ii fraerea cu salarii compensatorii ca el sa poata sa "APLICE" in liniste legea proprietatii in liniste si nesilit de nimeni !! Asa ei au ramas cu aia-n mana , dar cu "promisiunea" unui loc in paradis ...
Asa occidentul a ramas saracul fara CONCURENTA produselor romanesti pe o piata libera, iar romanii muti in fata SALARIILOR minime pe economie ...
Cine sa inteleaga Silvule, abonatii antenelor , antene de o factura morala pusa mult sun semnul intrebarii ...
Bine-ai venit !
Asa sa fie !
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 20 Februarie 2012, ora 07:03
|
|
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 20 Februarie 2012, ora 07:18
De la: revenitu, la data 2012-02-19 21:24:36Silviu , Serrbuss!!
ma bucur ca te-ai intors sanatos acasa , dar tot iti voi da un pumn in nas ,de te voi intilni vreodata, ptr. ca esti un mincinos ! mama ta are cam aceeasi virsta ca a mea si banuiesc ca dinsanu-i "statisciana " ca mine ,dar iti va spune la fel ca mine : ca am fost si noi o generatie de sacrificiu si v-am crescut pe voi amarnic de greu si ca, nici femeile de acum nu-si cresc copiii mai usor ! din pacate, asa cum voi acum il considerati pe Base cel mai cel si va comportati ca niste talibani , exact la fel s-au comportat si votantii PSD.ului .....si, datorita acestui fel de a face politica- desigur, e un fel de a zice ca poporul asta a facut politica vrodata, el votind ca turma - politicienii si-au permis sa faca TOT ce-au vrut , caci n-a avut cine sa li se opuna !
de fapt, ce vreau sa spun ? ca am fost si suntem o victima , intocmai ca un copil nevinovat caruia ii dai un covrig uscat ,dar ii furi mincarea de toate zilele ....au avut increderea poporului si au inselat-o care cum a ajuns la puterea asta pe care au calarit-o prin rotatie !
|
|
|
Fantoma_din_Zanzibar_20_02_2012
23 mesaje
|
Postat pe: 20 Februarie 2012, ora 09:08
De la: Black_Friday, la data 2012-02-19 13:02:05
Am cautat unde ai spus si am vazut ca:
- verdictul CNSAS este acellasi ca si pentru Antonescu: nu a fost agent/colaborator si nu a facut politie politica comunista
- SRI i-a distrus dosarul. Deci avea dosar. OK, ca absolvent al Institutului de marina, care avea caracter militar si mai ales ca si comandant al unei nave comerciale care iesea din tara si avea contacte cu strainii, putea fi contactat de catre Securitate si i se putea intocmi un dosar. Dar verdictul este clar, nu a facut politie politica, asa cum au facut Amedeo Lazarescu, tatal vitreg al lui Tariceanu, Mircea Ionescu Quintus sau Balaceanu Stolnici, cel care a furnizat planurile locuintei din Germania ale unui crainic de la Europa Libera, care a murit apoi in urma unui cancer galopant. La fel, nu are acelasi statut ca si Felix, cel care este atat de apreciat de catre liberali, fiind aliatul vostru.
Daca te chema Securitatea si te punea sa semnezi un angajament de colaborare, ce puteai sa faci? Tu ai fi refuzat? Gandeste-te ca oameni mai putin importanti, care lucrau in televiziune, erau nevoiti sa semneze acele angajamente, dar nu toti si-au vandut rudele, colegii de serviciu, prietenii...
Tu, dom' Vanea, esti sigur ca nu ai dosar la Securitate? Oare nu a dat nimeni din anturajul tau informatii despre tine? Eu stiu clar ca atunci cand eram in armata si la noi in pluton a fost gasit un casetofon cu casete inregistrate cu muzica din topul difuzat de Vocea Americii, cineva i-a cerut relatii despre mine unui vecin din blocul in care locuiam. Si tot atunci ni s-a cerut de catre comandantul de companie sa dam relatii despre rudele noastre, pina la unchi si matusi, cum se numesc si cu ce se ocupa. Deci, multa lume avea atunci dosar la baietii cu ochii albastri, dar asta nu inseamna ca erau toti informatori ai Securitatii.
www.cnsas.ro/documente/mentineri/Basescu%20Traian.pdf
Black,dupa cum ai vazut acolo scris LA PUNCTUL 26 ,Basescu avea dosar DE COLABORATOR AL SECURITATII ! Retine,DE COLABORATOR ,cum scrie negru pe alb ! "Figureaza in calitate DE COLABORATOR , avand dosarul nr 3990..." .Nu ai vazut asa ceva la Antonescu ,ala pe care il numeati voi Porumbacu ,absolut degeaba ,deoarece el nu avea un astfel de dosar de colabrator,dupa cum poti verifica singur in dosarele CNSAS.
Nu imi vorbi despre sintagma "politie politica" ,aia este o abureala introdusa special ca permita impartirea securistolor in "securisti buni" ca Basescu si "securisti rai" ca Felix .
Deci Black,lucrurile stau simplu ,Basescu a fost COLABORATOR AL SECURITATII .Punct .Ca tu vrei sa trisezi facand confuzie intre dosarul de urmarit si cel de colaborator ,intre veridIctul final de "politie politica" si colaborarea clara cu securitatea a lui Basescu ,asta este o alta problema si ma rog,este treaba ta ...Probabil iti place asa de mult Basescu incat nu mai vrei sa vezi adevarul chiar daca este scris clar si negru pe alb .
|
Fosta membra 9am.ro
7898 mesaje
|
Postat pe: 20 Februarie 2012, ora 09:16
De la: gabigabi2, la data 2012-02-20 07:03:46De la: Black_Friday, la data 2012-02-19 20:26:41De la: gabigabi2, la data 2012-02-19 19:26:01ai o logica Beton armat : Singurul care e la butoanele RO este Basescu ! el e PUTEREA DISCRETIONARA si nimeni altcineva !
P.S.
Il voi vota pe contracandidatul lui Crin Antonescu ( asta daca nu se va sparge buboiul numit usl pina atunci si puturosul tau va candida doar la postul de pacalici), cu conditia sa nu fie acel contracandidat un idiot ca Vadim sau Dan Diaconescu.
Daca nu voi avea ce sa votez, o sa ii dau pe toti si o sa pun doua stampile pe buletinul de vot. Multumita?
asa sa faci, e ok !
da' voiam sa-ti propun, ptr. a scoate PSD din joc, sa votam cu toti PNL .ul ! si atunci n'o sa-ti mai tremure mina ca esti obligat sa votezi PSD ....ce zici ?
Adica sa'l votam pe carici-pogonici ? Tu esti intreaga la mansarda ? Mai bine'l votez pe ..........fidel castro,in caltea stim cum stam cu ala ,dar sa'i dai girul unei lichele ,asta ne'ar aduce chiar in lumea a 3-ia........
c poi numai s reueti, nu ai cum s pierzi. Eecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eec. Nimic. Totul nainteaz in istoria umanitii precum se ntmpl i cu procesul ei evolutiv. Totul avanseaz de-a lungul cltoriei tale.
|
23 mesaje
|
Postat pe: 20 Februarie 2012, ora 09:26
De la: Silviu, la data 2012-02-19 14:56:00
Singurul care pare sa fi dorit sa schimbe ceva din ordinea creata de Ceausescu-Iliescu, pare a fi Basescu.
Lucru pe care voi n-o sa-l pricepeti in veci. Pentru ca sunteti produsul lor. Al lui Ceausescu si Iliescu !
Silviule ,eu am impresia ca tu esti asa de zapacit, incat puteai afirma ca singurul care putea sa schimbe ceva din raul facut de Stalin ...este Beria .  .Ti-a mancat creierii "Excelenta Sa" si nu mai intelegi nimic din ce se intampla in jurul tau. .
|
Fosta membra 9am.ro
7898 mesaje
|
Postat pe: 20 Februarie 2012, ora 09:29
De la: Fantoma_din_Zanzibar_20_02_2012, la data 2012-02-20 09:08:17De la: Black_Friday, la data 2012-02-19 13:02:05
- verdictul CNSAS este acellasi ca si pentru Antonescu: nu a fost agent/colaborator si nu a facut politie politica comunista
- SRI i-a distrus dosarul. Deci avea dosar. OK, ca absolvent al Institutului de marina, care avea caracter militar si mai ales ca si comandant al unei nave comerciale care iesea din tara si avea contacte cu strainii, putea fi contactat de catre Securitate si i se putea intocmi un dosar. Dar verdictul este clar, nu a facut politie politica, asa cum au facut Amedeo Lazarescu, tatal vitreg al lui Tariceanu, Mircea Ionescu Quintus sau Balaceanu Stolnici, cel care a furnizat planurile locuintei din Germania ale unui crainic de la Europa Libera, care a murit apoi in urma unui cancer galopant. La fel, nu are acelasi statut ca si Felix, cel care este atat de apreciat de catre liberali, fiind aliatul vostru.
Daca te chema Securitatea si te punea sa semnezi un angajament de colaborare, ce puteai sa faci? Tu ai fi refuzat? Gandeste-te ca oameni mai putin importanti, care lucrau in televiziune, erau nevoiti sa semneze acele angajamente, dar nu toti si-au vandut rudele, colegii de serviciu, prietenii...
Tu, dom' Vanea, esti sigur ca nu ai dosar la Securitate? Oare nu a dat nimeni din anturajul tau informatii despre tine? Eu stiu clar ca atunci cand eram in armata si la noi in pluton a fost gasit un casetofon cu casete inregistrate cu muzica din topul difuzat de Vocea Americii, cineva i-a cerut relatii despre mine unui vecin din blocul in care locuiam. Si tot atunci ni s-a cerut de catre comandantul de companie sa dam relatii despre rudele noastre, pina la unchi si matusi, cum se numesc si cu ce se ocupa. Deci, multa lume avea atunci dosar la baietii cu ochii albastri, dar asta nu inseamna ca erau toti informatori ai Securitatii.
Black,dupa cum ai vazut acolo scris LA PUNCTUL 26 ,Basescu avea dosar DE COLABORATOR AL SECURITATII ! Retine,DE COLABORATOR ,cum scrie negru pe alb ! "Figureaza in calitate DE COLABORATOR , avand dosarul nr 3990..." .Nu ai vazut asa ceva la Antonescu ,ala pe care il numeati voi Porumbacu ,absolut degeaba ,deoarece el nu avea un astfel de dosar de colabrator,dupa cum poti verifica singur in dosarele CNSAS.
Nu imi vorbi despre sintagma "politie politica" ,aia este o abureala introdusa special ca permita impartirea securistolor in "securisti buni" ca Basescu si "securisti rai" ca Felix .
Deci Black,lucrurile stau simplu ,Basescu a fost COLABORATOR AL SECURITATII .Punct .Ca tu vrei sa trisezi facand confuzie intre dosarul de urmarit si cel de colaborator ,intre veridIctul final de "politie politica" si colaborarea clara cu securitatea a lui Basescu ,asta este o alta problema si ma rog,este treaba ta ...Probabil iti place asa de mult Basescu incat nu mai vrei sa vezi adevarul chiar daca este scris clar si negru pe alb .
Vania ,tu ai marota ta cu ....dosarele......cu toate ca stii ca TOTI cei cu functii de conducere care aveau vize pt. occident trebuiau sa de'a niste rapoarte la secu ,absolut toti. Una e datorita meseriei sa faci rapoarte alta e ce scrii in ele ,daca'ti dai in gat vecini,colegi,prieteni,rude si le faci rau ,atunci esti o JIGODIE ,daca in rapoarte scrii doar strictul necesar ,activitatea din timpul seviciului atunci e OK. Te intreb ,tu ai DOVEZI CA PRESEDINTELE TRAIAN BASESCU A FACUT POLITIE POLITICA ? Daca ai asemenea dovezi atunci ai credibilitate si esti inditruit sa faci afirmatii in acest sens,daca NU AI ,atunci nu mai persista in fantasmagoria luata de pe A3 ,nu mai fa confuzii intre colaborator si turnator,sunt doua lucruri total diferite........Si vine si din partea unui om care'l gireaza di'l sustine pe FELIX ,care are acte in regula si dovedite de JIGODIE TURNATOARE ,Vania la tine am pretentii......
O saptamana buna Vania !
c poi numai s reueti, nu ai cum s pierzi. Eecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eec. Nimic. Totul nainteaz in istoria umanitii precum se ntmpl i cu procesul ei evolutiv. Totul avanseaz de-a lungul cltoriei tale.
|
Fosta membra 9am.ro
7898 mesaje
|
Postat pe: 20 Februarie 2012, ora 09:33
De la: Fantoma_din_Zanzibar_20_02_2012, la data 2012-02-20 09:26:49De la: Silviu, la data 2012-02-19 14:56:00
Singurul care pare sa fi dorit sa schimbe ceva din ordinea creata de Ceausescu-Iliescu, pare a fi Basescu.
Lucru pe care voi n-o sa-l pricepeti in veci. Pentru ca sunteti produsul lor. Al lui Ceausescu si Iliescu !
Silviule ,eu am impresia ca tu esti asa de zapacit, incat puteai afirma ca singurul care putea sa schimbe ceva din raul facut de Stalin ...este Beria . .Ti-a mancat creierii "Excelenta Sa" si nu mai intelegi nimic din ce se intampla in jurul tau. .
Adevarul e ca carici-pogonici ,nu e in stare nici sa'i lege sireturile "Excelentei sale" ,tu ai vazut cum gandeste si se comporta antonescu ? E un zero barat !
|
Fosta membra 9am.ro
2310 mesaje
|
Postat pe: 20 Februarie 2012, ora 09:39
De la: Fantoma_din_Zanzibar_20_02_2012, la data 2012-02-20 09:08:17De la: Black_Friday, la data 2012-02-19 13:02:05
Ca de obicei bati campii subliniind ce iti face placere.
Eu cred ca, in privinta relatiei cu Securitatea a lui Basescu, lucrurile au stat asa.
Comandantul oricarei nave din lumea asta, din momentul cand nava a plecat din port, pana soseste in portul de destinatie, e comandantul suprem in tot ce priveste ce se intampla pe nava, reprezinta statul caruia ii aprtine nava si raspunde despre tot ce se intampla pe nava. El cumuleaza toate institutiile statului, inclusiv pe cele de genul Securitatii si aplica legile statului respectiv, nu numai cele privind navigatia si functionarea nevei ca atare.
Pe nava, Basescu era insasi Securitatea !
La intoarcerea in tara, era obligat sa prezinte un raport, pe langa altele, si Securitatii cu privire la ceea ce s-a intamplat pe nava pe perioada voiajului. Nimic neobisnuit. N-avea cum sa n-o faca. Si ca el au fost foarte multi care, prin natura posturilor, trebuiau sa faca asta.
E o mare diferenta intre ce a facut Felix si ce a facut Basescu in relatia cu securitatea.
Trebuie doar sa vrei s-o vezi.
Era securist la Anvers ? Si ce daca ? Slujea interesele tarii ? Cred ca da ! Asta era ceva rau ? Ma indoiesc ... Si la noi erau "atasati' de la ceilalti. Asta era...
Nu mi se pare nici o smecherie povestea asta cu colaborarea lui Basescu cu securitatea. Doar ura voastra viscerala va impiedica sa intelegeti lucrurile asa cum au fost.
Acum a aparut una care zice ca Basescu i-a facut un copil acum nu stiu cate zeci de ani ...
Pana acum unde o fi fost ? Abia asta miroase a securism jegos instrumentat de alde Felix, prietenul vostru.
Calomniaza, calomniaza, ca tot ramane ceva ...
Ai inteles Vanea, pe vas, Basescu era insasi Securitatea ! Colaborator devanea cand se intorcea in tara.
Tot asa ai fi fost si tu, daca erai comandant de nava dintr-o tara socialista.
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
|
23 mesaje
|
Postat pe: 20 Februarie 2012, ora 09:39
De la: Silviu, la data 2012-02-19 21:33:05
E, ca si cum, daca ar iesi PSD-ul cu Ponta, dupa un an, eu si Black si cei ca mine, sa iasa in strada si sa urle ca descreieratii ca nu se tin de promisiuni..
EXACT ASTA AR TREBUI SA FACI ! Daca PROMIT,trebuie sa faca ce au promis, iar noi trebuie sa ii sanctionam in cazul in care suntem mintiti ! Chiar nu iti dai seama ca asta ar trebui sa faci mereu cand esti mintit ?
Vrei cumva sa verificam promisiunile PDL din campania electorala ? Cica acum in 2012 leafa medie este de 905 Euro ,pensia media de 405Euro si s-au facut 836Km de autostrada  .Asa au promis si pareau baieti cinstiti !!  In plus cica doreau sa mareasca lefurile profesorilor,doctorilor, etc ,iar de TVA ,au promis ca nu se ating,ca nu micsoreaza nici pensii nici salarii,etc ! Au mai primis si niste spitale noi , deoarece Tarceanu cica ...nu facuse destule ....  .
Iti mai amintesti de chestiile astea, sau preferi sa uiti ?
|
23 mesaje
|
Postat pe: 20 Februarie 2012, ora 09:41
De la: Silviu, la data 2012-02-20 09:39:28De la: Fantoma_din_Zanzibar_20_02_2012, la data 2012-02-20 09:08:17De la: Black_Friday, la data 2012-02-19 13:02:05
Ca de obicei bati campii subliniind ce iti face placere.
Eu cred ca, in privinta relatiei cu Securitatea a lui Basescu, lucrurile au stat asa.
Comandantul oricarei nave din lumea asta, din momentul cand nava a plecat din port, pana soseste in portul de destinatie, e comandantul suprem in tot ce priveste ce se intampla pe nava, reprezinta statul caruia ii aprtine nava si raspunde despre tot ce se intampla pe nava. El cumuleaza toate institutiile statului, inclusiv pe cele de genul Securitatii si aplica legile statului respectiv, nu numai cele privind navigatia si functionarea nevei ca atare.
Pe nava, Basescu era insasi Securitatea !
La intoarcerea in tara, era obligat sa prezinte un raport, pe langa altele, si Securitatii cu privire la ceea ce s-a intamplat pe nava pe perioada voiajului. Nimic neobisnuit. N-avea cum sa n-o faca. Si ca el au fost foarte multi care, prin natura posturilor, trebuiau sa faca asta.
E o mare diferenta intre ce a facut Felix si ce a facut Basescu in relatia cu securitatea.
Trebuie doar sa vrei s-o vezi.
Era securist la Anvers ? Si ce daca ? Slujea interesele tarii ? Cred ca da ! Asta era ceva rau ? Ma indoiesc ... Si la noi erau "atasati' de la ceilalti. Asta era...
Nu mi se pare nici o smecherie povestea asta cu colaborarea lui Basescu cu securitatea. Doar ura voastra viscerala va impiedica sa intelegeti lucrurile asa cum au fost.
Acum a aparut una care zice ca Basescu i-a facut un copil acum nu stiu cate zeci de ani ...
Pana acum unde o fi fost ? Abia asta miroase a securism jegos instrumentat de alde Felix, prietenul vostru.
Calomniaza, calomniaza, ca tot ramane ceva ...
Ai inteles Vanea, pe vas, Basescu era insasi Securitatea ! Colaborator devanea cand se intorcea in tara.
Tot asa ai fi fost si tu, daca erai comandant de nava dintr-o tara socialista.
Ca de obicei tu bati campii ,deoarece pe vremea aia Basescu nu era capitan de nava , ci student !
Verifica si tu pe site-ul persedentiei datele ,inainte sa te apuci ca un berbec sa dai cu capul aiurea in slujba "Excelentei Sale"!
|
Fosta membra 9am.ro
2310 mesaje
|
Postat pe: 20 Februarie 2012, ora 09:44
A, si inca ceva ...
E o mare diferenta si intre a fi fost "colaborator al securitatii" si "a fi facut politie politica".
Si ma mai scarbeste ceva la d-astia ca voi:
Va sufocati de indignare despre colaboratorii securitatii, dar nu suflati o vorbulita despre securistii sadea, aia care ii recrutau, aia care comandau ... aia raii de meserie.
Iliescu, in calitate de prim-secretar judetean era si seful securitatii din judetul respectiv.
Nu v-am auzit pedaland pe ideea asta ...
Despre pacaliciul de Antonescu nici nu vreau sa vorbesc...
N-am ce spune.
Pentru ca nu mi-a spus nimic.
|
Fosta membra 9am.ro
7898 mesaje
|
Postat pe: 20 Februarie 2012, ora 09:47
De la: Fantoma_din_Zanzibar_20_02_2012, la data 2012-02-20 09:39:37De la: Silviu, la data 2012-02-19 21:33:05
E, ca si cum, daca ar iesi PSD-ul cu Ponta, dupa un an, eu si Black si cei ca mine, sa iasa in strada si sa urle ca descreieratii ca nu se tin de promisiuni..
EXACT ASTA AR TREBUI SA FACI ! Daca PROMIT,trebuie sa faca ce au promis, iar noi trebuie sa ii sanctionam in cazul in care suntem mintiti ! Chiar nu iti dai seama ca asta ar trebui sa faci mereu cand esti mintit ?
Vrei cumva sa verificam promisiunile PDL din campania electorala ? Cica acum in 2012 leafa medie este de 905 Euro ,pensia media de 405Euro si s-au facut 836Km de autostrada .Asa au promis si pareau baieti cinstiti !! In plus cica doreau sa mareasca lefurile profesorilor,doctorilor, etc ,iar de TVA ,au promis ca nu se ating,ca nu micsoreaza nici pensii nici salarii,etc ! Au mai primis si niste spitale noi , deoarece Tarceanu cica ...nu facuse destule .... .
Dosarul era de la GRADINITA ,dar nu vrei tu sa spui ce a facut pnl-ul sustinut de psd ,ce a facut cu banii din rezerva BNR si din vanzarea BCR ,asa cam 5,5 miliarde de euro ,ar fi interesant de stiut.....oare toti au cumparat caltabors ?
|
Fosta membra 9am.ro
2310 mesaje
|
Postat pe: 20 Februarie 2012, ora 09:50
De la: Fantoma_din_Zanzibar_20_02_2012, la data 2012-02-20 09:39:37De la: Silviu, la data 2012-02-19 21:33:05
Vrei cumva sa verificam promisiunile PDL din campania electorala ? Cica acum in 2012 leafa medie este de 905 Euro ,pensia media de 405Euro si s-au facut 836Km de autostrada .Asa au promis si pareau baieti cinstiti !! In plus cica doreau sa mareasca lefurile profesorilor,doctorilor, etc ,iar de TVA ,au promis ca nu se ating,ca nu micsoreaza nici pensii nici salarii,etc ! Au mai primis si niste spitale noi , deoarece Tarceanu cica ...nu facuse destule .... .
Da, imi amintesc, dar imi amintesc si ce au promis PSDR, PRM, UDMR, PNL, PD, ... in toate campaniile electorale. D-aia nu mi se par astia de acum mai vinovati decat aia dinaintea lor.
Si-mi mai amintesc si de CRIZA !
Pe tine nu te intereseaza.
N-ai auzit de ea ...
Ce sa-ti fac ? Mai pune si tu mana pe-o carte, mai citeste despre subiect, mai vezi si tu ce se intampla pe la altii ...
Despre salariile profesorilor, n-au fost toti de acord, toti, fara exceptie ?
De ce numai astia sunt demoni si ceilalti ingeri ?
Ca vrei tu ?
|
23 mesaje
|
Postat pe: 20 Februarie 2012, ora 09:52
De la: Silviu, la data 2012-02-20 09:44:44A, si inca ceva ...
E o mare diferenta si intre a fi fost "colaborator al securitatii" si "a fi facut politie politica".
Va sufocati de indignare despre colaboratorii securitatii, dar nu suflati o vorbulita despre securistii sadea, aia care ii recrutau, aia care comandau ... aia raii de meserie.
Iliescu, in calitate de prim-secretar judetean era si seful securitatii din judetul respectiv.
N-am ce spune.
Ai absoluta dreptate cu Iliescu si nici eu nu am spus niciodata ca nu este asa ...Este un securist nenorocit !Oare insa a facut si politie politica ?
In privinta diferentelor intre colaboratorii securitatii si cei care au facut "politie politica" diferentele sunt nule ,sunt abureli pentru oameni ca tine, care la unii securiti spun ca "au servit patria" iar la altii"nenorocitii dracu' ".
Vezi Silviule,tu esti un om care refuza sa vada adevarul,neinteresat in aflarea adevarului ,ci doar in apararea CU DINTII a persoanei "Excelentei Sale".Faci lucrurile varza,imi explici ca era nevoit sa colaboreze cu securitatea deoarece era capitan,cand de fapt acest lucru se intampla inca din 1972,cand era student !
Pur si simplu vei muri basescian si pur si simolu NU ITI PASA DE ADEVAR SI LOGICA !
|
Fosta membra 9am.ro
7898 mesaje
|
Postat pe: 20 Februarie 2012, ora 09:52
De la: Silviu, la data 2012-02-20 09:44:44A, si inca ceva ...
N-am ce spune.
Silviu, ei au f. putine de spus,dar o spun cu asa oftica ca ajung sa o creada si ei ,au cateva ideei ca JOS,DEMISIA,COLABORATOR..nici macar pe degetele de la o mana nu ajung........dar tipa ca din gura de sarpe.......
|
HERMAFRODITA
8 mesaje
|
Postat pe: 20 Februarie 2012, ora 10:00
De la: dracusor, la data 2008-09-30 19:08:14constat cu stupoare cum din ce in ce mai multi oameni sunt manipulati de media (mai ales antena 3) si devin convinsi ca basescu este un rau pt romania, nu inteleg de ce unii oameni se lasa asa de usor convinsi fara sa investigheze sau sa intereseze. adevarat ca are si el minusurile lui, dar in afara de el, adrian nastase mai are sanse sa ajunga la presedintie, si nu vreau sa ma mai intorc sub inca o conducere psd, dati-va cu opinia
stareanatiunii.com/bravurile-comandantului-de-nava-traian-basesc...
http://www.kudika.ro/articol/relatii~tips/20779/clitorisul-penisul-mic-al-femeilor.html?
|
23 mesaje
|
Postat pe: 20 Februarie 2012, ora 10:00
De la: Silviu, la data 2012-02-20 09:50:15De la: Fantoma_din_Zanzibar_20_02_2012, la data 2012-02-20 09:39:37De la: Silviu, la data 2012-02-19 21:33:05
Da, imi amintesc, dar imi amintesc si ce au promis PSDR, PRM, UDMR, PNL, PD, ... in toate campaniile electorale. D-aia nu mi se par astia de acum mai vinovati decat aia dinaintea lor.
Si-mi mai amintesc si de CRIZA !
Pe tine nu te intereseaza.
N-ai auzit de ea ...
Ce sa-ti fac ? Mai pune si tu mana pe-o carte, mai citeste despre subiect, mai vezi si tu ce se intampla pe la altii ...
Despre salariile profesorilor, n-au fost toti de acord, toti, fara exceptie ?
De ce numai astia sunt demoni si ceilalti ingeri ?
Ca vrei tu ?
Silviule,astept sa imi dai tu un link in care sa imi arati ca PNLul a promis leafa medie de 905Euro ,pensia medie de 405Euro si 836Km de autostrada  .Eu iti pot da link exact pe site-ul oficial al PDLului ,la programul de guvernare ! Si cu criza si fara criza, TOT NU PUTEAU FACE ASTA ! Promisiunile astea au fost minciuni groteasti si facute cu buna stiinta, in dispretul oricarei logici economice ! Prin genul asta de minciuni si zbierete demagogice ,pornind de la "sa traiti bine" si pana la "lupta" cu mogulii ,au ajuns la putere aceste canalii ,cu seful lor in frunte .
|
Fosta membra 9am.ro
7898 mesaje
|
Postat pe: 20 Februarie 2012, ora 10:12
Hopa ,se pare ca Ponta se pregateste sa'i de'a papucii lui antonescu si pnl ..........
* "M-am vazut si cu reprezentantii de la FMI, pentru ca Romania are nevoie de capitaluri americane. Luna trecuta, Romania a facut aici pe piata americana un imprumut de 1,5 miliarde de dolari, si este important ca acesti bani sa fie folositi pentru dezvoltarea economica si a locurilor de munca".
* Victor Ponta a mai spus ca el crede in ideea de opozitie care nu distruge, ci una care incearca sa faca mai bine. A spus ca a criticat puterea, insa asta se intampla in orice tara. "Eu nu cred intr-o opozitie care vine sa distruga tot ceea ce au facut cei dinainte, ei au putut face atat, noi vom face si mai mult, putem sa invatam deci din greselile lor. Asta este in ceea ce eu cred. Solutia este ca cei de la putere sa faca ce pot ei mai bine, iar oamenii, prin vot, sa decida daca ii pastreaza la putere sau voteaza ca cei din opozitie sa vina in locul lor", a afirmat Ponta.
* Acesta mai considera ca ceea ce este bun trebuie continuat, dand exemplu cu povestea mesterului Manole, care ce construia ziua, noapte se darama, ori el crede ca ce este bun trebuie continuat si a doua zi, iar ce este rau doar indreptat. Victor Ponta a mai afirmat ca birocratia si coruptia nu sunt doar ale unui singur partid, fiecare partid care vine la putere avand uneori tentatia de a profita de functiile pe care le are.
* Cand a fost adus in discutie problema demiterii sau suspendarii presedintelui Traian Basescu, Ponta a afirmat ca romanii sunt cei care trebuie sa decida cand merg la vot!
|
23 mesaje
|
Postat pe: 20 Februarie 2012, ora 10:12
De la: Silviu, la data 2009-08-25 00:00:10Vanea, registre d-astea din care sa rezulte ce vreau eu, pot sa-ti fac, nene, cate vrei.
Vorba lui Trahanache ... curat plastografie ... fac scrisul oricui, ne jura si el ca e al lui...
Tataita, esti in urma cu tehnica ...
Orice serviciu secret din lumea asta, are sarcina de serviciu (nu cred ca sti matale ce e aia) sa pastreze cantitati indestulatore de hartie, cerneala, alea, alea, tot ce e din epoca respectiva... ca sa poata sa faca exact asta.
Dar, de dragul dicutiei, sa zicem ca asa este. Si ?
Putin cu ce s-a ocupat, prietene, inainte sa devina Rusia democrata si prospera ?
Mi-e greu sa cred ca ai inteles.
Am treaba. Multa treaba. Trebuie sa traduc o carte despre terapia Gerson din engleza...
La revedere, copii.
Salutari pretenilor !
Si mai lasati-l pe Basescu, ca se descurca singur ...
Are si cine sa-l injure, oho ....
Ma bucur ca macar esti intr-un progres si nu mai spui ca in august 2009 ca dosarele lui Basescu de colaborator al securitatii,au fost masluite .
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 20 Februarie 2012, ora 10:14
De la: Fantoma_din_Zanzibar_20_02_2012, la data 2012-02-20 09:52:12De la: Silviu, la data 2012-02-20 09:44:44A, si inca ceva ...
N-am ce spune.
Ai absoluta dreptate cu Iliescu si nici eu nu am spus niciodata ca nu este asa ...Este un securist nenorocit !Oare insa a facut si politie politica ?
In privinta diferentelor intre colaboratorii securitatii si cei care au facut "politie politica" diferentele sunt nule ,sunt abureli pentru oameni ca tine, care la unii securiti spun ca "au servit patria" iar la altii"nenorocitii dracu' ".
Vezi Silviule,tu esti un om care refuza sa vada adevarul,neinteresat in aflarea adevarului ,ci doar in apararea CU DINTII a persoanei "Excelentei Sale".Faci lucrurile varza,imi explici ca era nevoit sa colaboreze cu securitatea deoarece era capitan,cand de fapt acest lucru se intampla inca din 1972,cand era student !
Pur si simplu vei muri basescian si pur si simolu NU ITI PASA DE ADEVAR SI LOGICA !
e Inutil, Vanea, inutil ! Fanatici au fost si vor mai fi ! ca-i vorba despre religie sau politica, fanaticul e Imun la logica si asa-si strigau muierile alea isterizate de la Apaca ,pasiunea catre Roman.....ptr. fanaticii lui Iliescu ala era SOARELE ce aparea pe cer si tot asa-i ptr. portocalii, Basescu ! sa se prabuseasca pamintul sub ei , sapat de Idolul lor, ei tot ii vor gasi o scuza !
|
23 mesaje
|
Postat pe: 20 Februarie 2012, ora 10:14
De la: Fantoma_din_Zanzibar_20_02_2012, la data 2012-02-20 10:12:56De la: Silviu, la data 2009-08-25 00:00:10Vanea, registre d-astea din care sa rezulte ce vreau eu, pot sa-ti fac, nene, cate vrei.
Vorba lui Trahanache ... curat plastografie ... fac scrisul oricui, ne jura si el ca e al lui...
Tataita, esti in urma cu tehnica ...
Orice serviciu secret din lumea asta, are sarcina de serviciu (nu cred ca sti matale ce e aia) sa pastreze cantitati indestulatore de hartie, cerneala, alea, alea, tot ce e din epoca respectiva... ca sa poata sa faca exact asta.
Dar, de dragul dicutiei, sa zicem ca asa este. Si ?
Putin cu ce s-a ocupat, prietene, inainte sa devina Rusia democrata si prospera ?
Mi-e greu sa cred ca ai inteles.
Am treaba. Multa treaba. Trebuie sa traduc o carte despre terapia Gerson din engleza...
La revedere, copii.
Salutari pretenilor !
Si mai lasati-l pe Basescu, ca se descurca singur ...
Are si cine sa-l injure, oho ....
Ma bucur ca macar esti intr-un progres si nu mai spui ca in august 2009 ca dosarele lui Basescu de colaborator al securitatii,au fost masluite .
Si cea mai socanta afirmatie a ta ,care te arata asa cum esti ,este :
"Dar, de dragul dicutiei, sa zicem ca asa este. Si ?
Putin cu ce s-a ocupat, prietene, inainte sa devina Rusia democrata si prospera ?"
Da,chiar,ce conteaza ca a fost securist ?! Este cel mai bun pentru tine,care esti un anticomunist feroce .
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 20 Februarie 2012, ora 10:17
De la: Silver9AM, la data 2012-02-20 09:52:56De la: Silviu, la data 2012-02-20 09:44:44A, si inca ceva ...
N-am ce spune.
Silviu, ei au f. putine de spus,dar o spun cu asa oftica ca ajung sa o creada si ei ,au cateva ideei ca JOS,DEMISIA,COLABORATOR..nici macar pe degetele de la o mana nu ajung........dar tipa ca din gura de sarpe.......
 si Voi ce mama naibii de IDEI aveti ,altele decit  " Hai Basescu la putere
sa scapi tara de lichele..." la la la si blablabla
|
23 mesaje
|
Postat pe: 20 Februarie 2012, ora 10:21
De la: gabigabi2, la data 2012-02-20 10:14:24De la: Fantoma_din_Zanzibar_20_02_2012, la data 2012-02-20 09:52:12De la: Silviu, la data 2012-02-20 09:44:44A, si inca ceva ...
N-am ce spune.
e Inutil, Vanea, inutil ! Fanatici au fost si vor mai fi ! ca-i vorba despre religie sau politica, fanaticul e Imun la logica si asa-si strigau muierile alea isterizate de la Apaca ,pasiunea catre Roman.....ptr. fanaticii lui Iliescu ala era SOARELE ce aparea pe cer si tot asa-i ptr. portocalii, Basescu ! sa se prabuseasca pamintul sub ei , sapat de Idolul lor, ei tot ii vor gasi o scuza !
Astia chiar nu par sa inteleaga de ce iesise lumea in Piata Universitatii impotriva lui Iliescu ! Iesisera exact din motivele pentru care au iesit si acum impotriva lui Basescu ! Le explici insa degeaba, ca ei tot continua sa iti vorbeasca despre "rezboiul frate"  care este intre Iliescu si Basescu ,de parca daca doua lichele(din care una trasa pe linie moarta iar cealalta LA PUTERE ) se cearta intre ele,una din ele trebuie musai sa fie minunata .  .
|
23 mesaje
|
Postat pe: 20 Februarie 2012, ora 10:28
Astia ar fi strigat "traiasca Stalin" deoarece s-a luptat cu Ejov,fostul sef al KGBului si l-a condamnat chiar la moarte !  Ar fi strigat ca Stalin apara libertatea si lupta pentru drepturile omului impotriva abuzurilor KGBistului Ejov .  .Pur si simplu nu pot intelege faptul simplu ca si jigodiile se pot lupta intre ele ,mai ales ca Iliescu este cazut politic si nu mai da nimeni (in afara de Basescu care are tot interesul, autointitulandu-se opozant al celui pe care l-a slujit  ) doi bani pe el .
|
|
|