Info
x
Monarhie sau republica?
|
eugenb 1794 mesaje Membru din: 8/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 1 Decembrie 2010, ora 13:41
De la: gabigabi, la data 2010-11-30 17:44:58 @ eugenB - m-ati intrebat din ce cauza nu mai intru pe acest topic ....din cauza dvs., asta ca sa fiu sincera ! ma deranjeaza Lupta dvs. personala cu CR in general si cu printul Duda, in mod special ! ma deranjeaza ca om ,rautatea ,ura chiar ,fata de niste Alti oameni , care au un CREZ in care cred, chiar daca ptr. Moment visul lor e departe ! exact in aceeasi nota de ura si desfintare a altui om al carui Crez e-n stele , solicitati ptr @ danubian 112 ,uitind cu desavirsire ca si dvs. aveti probleme de sanatate....poate ca de aici va vine ura impotriva celor care inca mai pot visa sau spera ! ....imi permit sa va dau un sfat : mai putina ranchiuna , mai putina ura si rautate ce transpira prin toate tastele comp. dvs., v-ar putea ajuta la insanatosire ! in fond, poporul are o vorba " bolile noastre= pacatele noastre " ! Imi pare rau ca din cauza mea nu mai intrati pe acest topic. Eu credeam ca este din cauza "olandezului" care va adresa cuvinte nepoliticoase. Apropos, v-ati intalnit din nou cu el pe alt topic si ma intreb cat o sa va mai ... "suportati" amandoi. In fine, nu am avut intentia sa va supar asa de tare. Da ! Nu pot sa suport ca un "parvenit", "mincinos" si "arivist" ca d-l Duda sa beneficieze de "titlurile si banii" Ministerului Apararii Romane. Simplu, nu-i asa ?! Nu ! Nu am ceva cu ceilalti care CRED in CR si Regele care o conduce, atata timp cat nu ma afecteaza pe mine si Familia mea (pt mine Familia este mai mult decat o Casa Regala, indiferent cati de "Von" sau "Sir" ar avea aceasta. V-as pune o simpla intrebare : De ce nu a adresat acestui popor pe care il considera al lui nici o ... simpla (macar) Felicitare cu ocazia ZILEI NATIONALE A ROMANIEI ? Sa fie din cauza ca re-intregirea neamului acesta romanesc s-a facut NUMAI din cauza ca au cerut-o ... ROMANII la Marea Adunare de la Alba-Iulia si nu etnicii ne-romani ?! Sau din cauza ca i s-a dat "pe tava" de catre ... Antonescu cand a ordonat "Ostasi ! Treceti Prutul !". Ori poate din cauza ca stie ca Armata Romana nu poate sa uite ca a fost lasata ... pe mana lui Stalin si a ... evreilor care au venit odata cu ei ? Sau ... etc., etc., etc. Eu (imi) pun numai intrebari la care deocamdata nu a raspuns nimeni concret, ci doar ... foarte evaziv. De ce oare ? De ce oare cei care CRED si SIMT in REGALITATE nu ii cer lui Mihai si Casei lui Regale sa raspunda odata pt totdeauna la intrebarile care se pun ? De ce se feresc totdeauna monarhistii sa raspunda la aceste intrebari simple si acuzelor care se ivesc din partea republicanilor ? De ce este mai usor sa se acuze numai ideea de REPUBLICA, in loc sa se raspunda la intrebarile nascute, poate, tocmai din lipsa de raspundere a celor care sunt la conducerea CR ? Eu in decursul timpului am pus intrebari la care raspunsul era foarte simplu (DA sau NU). Nici la asemenea intrebari nu am primit raspuns totdeauna. In schimb am fost acuzat ca am ceva cu monarhistii (unii mi-au vorbit foarte urat chiar). Dar am cautat sa intretin dialogul pt ca adevarul sa poata iesi la suprafata. Cati dintre monarhisti au facut asa ? Ii puteti numara pe degetele unei maini. Asta in timp ce unii monarhistii se lauda ca ... au o educatie aleasa si ca republicanii ... nu au educatie ! Ar mai fi multe de discutat, dar ... esenta s-a spus, asa ca ma voi opri aici. Deci respect credinta fiecaruia si daca am fost prea ... "dur" in aprecieri imi cer scuze ! P.S. Cat priveste acel user care se da "Rege al Dunarii" a inceput sa ma (ne) ... agaseze din nou cu o "petitie" de care am auzit de foarte multe ori pana acuma. Din aceasta cauza am referire la "clopoteii" lui Caragiale (Agamita Dandanache - O scrisoare pierduta). O fi prieten cu dvs, dar ... |
|
n_iuli 6 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 1 Decembrie 2010, ora 13:54
De la: gabigabi, la data 2010-11-30 17:44:58 @vanea , am intrat si eu pe topicul deschis de @ FAR .....a aparut acolo o informatie la care eu am ciulit urechea, am si facut un comentariu, n-am primit nici-un raspuns, in schimb , acel @869 mi-a facut o vizita la avatar fara sa spuna insa vreo vorba ! informatia era continuarea ideii lansate de @mytcor , singurul de altfel, care a adus in discutie acea problema , cum ca, Basescu va fi cel care va reinstaura Monarhia in tara asta ! ti-aduci aminte de discutiile de atunci ? ei bine, acest @869 ,vine si spune acelasi lucru, sustinind in continuare ca, ptr. a face tranzitia de la Republica la Monarhie mai usoara, el, Basescu, va fi Presedintele Consiliului de Coroana ....la care eu m-am ingrozit , caci viclenia lui ( a lui bas', adica ) vad ca n-are margini ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
n_iuli 6 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 1 Decembrie 2010, ora 14:02
De la: gabigabi, la data 2010-11-30 17:44:58 @vanea , am intrat si eu pe topicul deschis de @ FAR .....a aparut acolo o informatie la care eu am ciulit urechea, am si facut un comentariu, n-am primit nici-un raspuns, in schimb , acel @869 mi-a facut o vizita la avatar fara sa spuna insa vreo vorba ! informatia era continuarea ideii lansate de @mytcor , singurul de altfel, care a adus in discutie acea problema , cum ca, Basescu va fi cel care va reinstaura Monarhia in tara asta ! ti-aduci aminte de discutiile de atunci ? ei bine, acest @869 ,vine si spune acelasi lucru, sustinind in continuare ca, ptr. a face tranzitia de la Republica la Monarhie mai usoara, el, Basescu, va fi Presedintele Consiliului de Coroana ....la care eu m-am ingrozit , caci viclenia lui ( a lui bas', adica ) vad ca n-are margini ! Maare adevar graiesti gabigabi.... TOT RESPECTUL! Exact despre tema asta postam de cateva zile pe un alt site... DESPRE URA, RANCHIURA , INVIDIE... pe care le avem in adancul sufletului.... noi toti... majoritatea oamenilor.... si o DA, CRED CU TARIE, CA PROBLEMELE DE SANATATE AR FI MAI PUTINE... daca am reusi sa fim mai buni.... Si daca ne uitam un pic in urma, si analizam niste "intamplari", poat reusim sa vedem in jurul nostru, persoane care si-au dat cu "parerea", din ura, din rautate.... au platit toti.... Si ciudat.... SANATATEA ESTE CEA MAI "AVIZATA"... Ar trebui sa ne dea de gandit... macar in al "15-lea" ceas... TRIST... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 1 Decembrie 2010, ora 14:35
De la: vasile_vali, la data 2010-11-30 22:11:00 Cat va inselati, domnule Eugen! Pai, comunistii sunt si azi la putere, prin fsn3=pedeul&Zeus! Si cum il/ii dati dvs, un republican convins, jos? Care sunt instrumentele dvs. democratice de a nu mai permite silurirea propriei dvs. Constitutii? Cum de in Romania anului 2010 al patrulea om in Statul republican isi permite sa ameninte al doilea om in Stat? Credeti ca aveti puterea de a corija aceste aspecte ce frizeaza dictatura? 1) Initial, in FSN se mai gaseau si ne-comunisti (care nu vroisera - si suferisera din aceasta cauza, iar altii pt ca fusesera fosti : taranisti, liberali, legionari, etc - si suferisera si ei), iar comunistii erau de doua categorii : Sefii (activisti, membrii din BOB, Comitete de Partid sau chiar membrii din CC al PCR) si membrii de partid (unii intrati pt o paine mai buna, iar altii pt ca fusesera obligati sa intre din diferite cauze). "Lupta de clasa" si "Epurarea" ar mai fi continuat mai departe daca nu se ajungea la "Momentul Dec. 1989". Faptul ca a existat "Momentul Dec.1989" ne arata ca ... se poate, si ca "Dictatorii" nu au viata lunga in Romania. 2) Nu inteleg la cine va referiti la "oamenii (1, 2, 3 si 4) in Stat ? V-as ruga sa exemplificati cine sunt dupa dvs acesti 4 oameni in Stat la care faceati referire. Asta pt ca sa discutam de aceeasi personaje, nu de persoane diferite ! 3) Nu eu doresc sa fiu recunoscut Rege dupa ce am renuntat (prin "abdicare") la Tron ! Nu eu vreau ca la un eventual Referendum populatia sa ma aleaga ca Rege al Romaniei ! Mersul din poarta in poarta este in final o solutie "obligatorie" daca altele nu au dat rezultatele scontate. Doar "interesul (personal)" si ... "dragostea de Tron" poate sa-l invete ce are de facut pt atingerea scopului pe care si l-a propus. Eu n-am de gand sa-l invat ... pt ca nu am "interes (personal)" sa-l vad urcat pe Tronul Romanesc ! Simplu, nu-i asa ?! 4) Daca l-as intalni ... i-as pune intrebarile la care nu am primit raspuns de la monarhistii intalniti pana in prezent. De ex. De ce a trebuit sa-l aresteze pe Antonescu si sa-l dea pe mana rusilor, in loc sa-l demita pur si simplu din fruntea Guvernului si sa-i puna in vedere sa plece (in exil) din Romania (asa cum au fost lasati sa plece ... Legionarii) ? Frica de Nemti la "Momentul Aug.1944" nu mai exista, deoarece se daduse deja pe ... "mana rusilor" cand l-a arestat. Concluzie : A fost o prostie din partea lui si o foarte mare doza de "orgoliu" ca il are la mana pe cel care a reintregit Romania (chiar daca vremelnic) si care l-a desconsiderat ca ... militar (ajunsese ... "Voievod de Alba-Iulia" numai dupa ce trecuse prin Liceul Militar - "ca ratele prin apa" - macar el facuse Armata, spre deosebire de ... Duda, care a facut-o la "apelul bocancilor").Intrebarile ar putea continua ... dar nu cred ca as fi lasat sa vorbesc cu el, de frica ca sa nu-i schimb parerea despre ... "viitorul Casei Regale" (problema principala ar fi ... "urmasul"). Nu cred ca as putea sa-l conving, dar numai ideea aceasta si ar produce "tulburari" in cei din Casa Regala, asa ca nu m-ar lasa sa ma intalnesc cu el . 5) Ma bucur ca nu va supar cu ideile mele (republicane) ! Sper sa nu va supar, asa cum am suparat-o pe doamna Gabi cu ce afirm eu (corect sau ... gresit) si sa mai ... suportati in continuare. |
|
vasile_vali 2835 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Galati |
Postat pe: 1 Decembrie 2010, ora 14:56
Domnule Eugen, va anunt ceva trist: v-a murit Republica!
Astazi, monarhul dvs. "republican", a incalcat - a cata oara?- Constitutia Republicana, inmanand - de la cine puterea asta?- celui de-al patrulea om in Stat prerogativele de reprezentare... Si mai trist pentru mine - nu stiu daca si pt. dvs.- e faptul ca Armata Romana a intrat in jocul anticonstitutional, ea, care a jurat Poporului Roman fidelitate pana la moarte! S-a confirmat ceea ce v-am scris mai demult, Romania de azi e cotropita de monarhia basecsciana, iar unii nu vor sa vada asta. Astept pozitia dvs. de fost militar...pana atunci orice intrebare/raspuns/nedumerire nu-si mai are rostul, din pct. meu de vedere! "Nihil sine Deo!" Raporteaza abuz de limbaj |
|
sirboby 1972 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 1 Decembrie 2010, ora 15:18
De la: eugenb, la data 2010-12-01 13:41:24De la: gabigabi, la data 2010-11-30 17:44:58 @ eugenB - m-ati intrebat din ce cauza nu mai intru pe acest topic ....din cauza dvs., asta ca sa fiu sincera ! ma deranjeaza Lupta dvs. personala cu CR in general si cu printul Duda, in mod special ! ma deranjeaza ca om ,rautatea ,ura chiar ,fata de niste Alti oameni , care au un CREZ in care cred, chiar daca ptr. Moment visul lor e departe ! exact in aceeasi nota de ura si desfintare a altui om al carui Crez e-n stele , solicitati ptr @ danubian 112 ,uitind cu desavirsire ca si dvs. aveti probleme de sanatate....poate ca de aici va vine ura impotriva celor care inca mai pot visa sau spera ! ....imi permit sa va dau un sfat : mai putina ranchiuna , mai putina ura si rautate ce transpira prin toate tastele comp. dvs., v-ar putea ajuta la insanatosire ! in fond, poporul are o vorba " bolile noastre= pacatele noastre " ! Domnule Eugen e greu sa-i inveti pe romani sa nu-i ierte pe cei care au gresit o data! Se tot mira si se uita in gradina altora si vad ca aia traiesc mai bine,dar cand vine vorba de vot in loc sa caute pe unii care vor sa faca treaba,voteaza,,aceeasi Marie'' pe principiul ca:,, aia au furat mai putin!'' Oare cati dintre contestatarii lui Basescu l-au votat in 2005,2009?????????????? Poate ca vor monarhie,ca sa nu mai simta povara unui vot negandit???????? Nu sariti asa! Am scris ,,poate''!!!!!!!!!!!!!! Inca odata ,,La Multi Ani! ROMANI
Sugeți un corn cu lapte, dacă n-aveți dinți
Și numărați-mi ouăle, că mi-am ieșit din minți
Băi animalule, nu vezi? Voi n-aveți interesuri
Iarna nu-i ca vara, vă dorim succesuri!
Parazitii (Noi vrem respect)
|
|
Postat pe: 1 Decembrie 2010, ora 15:25
De la: vasile_vali, la data 2010-12-01 14:56:42Domnule Eugen, va anunt ceva trist: v-a murit Republica! Domnule Vasile ,Basescu a procedat mult mai bine decat mihai! E foarte normal ca seful statului sa fie alaturi de militarii romani care LUPTA in Afghanistan(sau pe oriceteatru de razboi) de ziua nationala! Spre deosebire de mihaita,pe care il durea in cot(a se citi alt cuvant care incepe tot cu c)de Armata Romana! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 1 Decembrie 2010, ora 15:28
De la: sirboby, la data 2010-12-01 15:25:11De la: vasile_vali, la data 2010-12-01 14:56:42Domnule Eugen, va anunt ceva trist: v-a murit Republica! No comment, Republica a murit azi! "Nihil sine Deo!" Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 1 Decembrie 2010, ora 15:43
De la: eugenb, la data 2010-12-01 13:41:24De la: gabigabi, la data 2010-11-30 17:44:58 @ eugenB - m-ati intrebat din ce cauza nu mai intru pe acest topic ....din cauza dvs., asta ca sa fiu sincera ! ma deranjeaza Lupta dvs. personala cu CR in general si cu printul Duda, in mod special ! ma deranjeaza ca om ,rautatea ,ura chiar ,fata de niste Alti oameni , care au un CREZ in care cred, chiar daca ptr. Moment visul lor e departe ! exact in aceeasi nota de ura si desfintare a altui om al carui Crez e-n stele , solicitati ptr @ danubian 112 ,uitind cu desavirsire ca si dvs. aveti probleme de sanatate....poate ca de aici va vine ura impotriva celor care inca mai pot visa sau spera ! ....imi permit sa va dau un sfat : mai putina ranchiuna , mai putina ura si rautate ce transpira prin toate tastele comp. dvs., v-ar putea ajuta la insanatosire ! in fond, poporul are o vorba " bolile noastre= pacatele noastre " ! sa le luam pe rind : - Nu ma supara ce afirmati, ci CUM o faceti ....stiti, tonul face muzica ! - pffff, "olandezul " e o cantitate neglijabila, indiferent cit de mare e la bucata de la el n-am pretentii, dar de la dvs. aveam si regret ca nu intelegeti despre ce-i vorba ....dupa raspunsul dvs., imi dau seama ca va considerati indreptatit sa fiti nedrept ! - daca in fraza in care spuneti despre printul Radu Duda ca-i un parvenit, un mincinos s'un arivist , inlocuiti numele cu unui alt ofiter - Traian Basescu - care face Romania de RUSINE , ar fi perfect ! - De ce PRESEDINTELE REPUBLICII T.Basescu nu i-a transmis acestui popor ,pe care-l considera al lui, nici macar o felicitare de ZIUA NATIONALA A ROMANIEI , e o intrebare la fel de buna, nu ? si de ce l-a delegat pe premierul Boc, incalcind CONSTITUTIA, GARANTUL REPUBLICII -al patrulea om in stat - sa primeasca Onorul Militar in locul celui de'al doilea, adica M. Geoana , devine si asta o alta intrebare ,nu-i asa ? - @danubianul imi e prieten in exact aceeasi masura ca si dvs : nici mai mult ,nici mai putin dar , e ceva in inima si-n constiinta mea care Nu ma lasa sa tac si sa intorc ochii in alta parte atunci cind un alt om- si daca e de toata stima , cu atit mai mult - e lezat in demnitatea sa Umana ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 1 Decembrie 2010, ora 16:08
De la: sirboby, la data 2010-12-01 15:25:11De la: vasile_vali, la data 2010-12-01 14:56:42Domnule Eugen, va anunt ceva trist: v-a murit Republica! Salut, Sirule republican ! ....da' nu-i asta problema punctata de dl. Vali_vasile ,ci de faptul ca ,in conf. cu CONSTITUTIA ROMANIEI, in clipa in care Presedintele Nu poate fi prezent- si nu intreb acum de ce - Presedintele Senatului, al doilea om in stat pe cale ierarhica, ii ia locul ! ca atare, armata romana ii dadea ONORUL MILITAR ,acestuia si NU premierului ,care este al 4.lea ierarhic ....daca Armata a facut acest lucru, el s-a facut la ORDINUL lui Basescu personal si Conducerea armatei a acceptat acest lucru , INCALCIND CONSTITUTIA si punindu-se in mod obedient ,la picioarele lui si-n clipa asta imi rasuna-n minte o intrebare fierbinte ,pusa de mine, atunci, in dec. 89 , soldatilor ce alcatuiau barajul de pe cal. Victoriei : voi, ai cui sunteti ? pe cine slujiti voi ? pe Ceausescu sau poporul ,a carui armata sunteti si nu a unui singur om ? Romanie, draga mea, mi-e mila de tine ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am188648 241 mesaje Membru din: 26/05/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 1 Decembrie 2010, ora 17:09
"La multi ani Romania !!... Traiasca Monarhia !..La multi ani 10 Mai !!... Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am178165 4580 mesaje Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 1 Decembrie 2010, ora 17:16
De la: 9am188648, la data 2010-12-01 17:09:16 La multi ani monarhiei romanesti!!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 1 Decembrie 2010, ora 18:50
Republica a murit, gaozarul_ei_sef a tulit-o in alte zari de ZIUA NATIONALA A ROMANIEI!
JOS DICTATORUL! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 1 Decembrie 2010, ora 21:04
De la: gabigabi, la data 2010-12-01 16:08:35De la: sirboby, la data 2010-12-01 15:25:11De la: vasile_vali, la data 2010-12-01 14:56:42Domnule Eugen, va anunt ceva trist: v-a murit Republica! E vorba de reprezentare nu de inlocuire! ARTICOLUL 98 (1) Dacă funcția de Președinte devine vacantă ori dacă Președintele este suspendat din funcție sau dacă se află în imposibilitate temporară de a-și exercita atribuțiile, interimatul se asigură, în ordine, de președintele Senatului sau de președintele Camerei Deputaților. Base nu e suspendat,nu e in imposibilitatea de a isi exercita functia(nu e bolnav,inconstient,nu e anesteziat etc.) Asa ca mai cititi Constitutia Romaniei! Aia republicana pana o sa avem una monarhica!
Raporteaza abuz de limbaj
|
|
9am178165 4580 mesaje Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 1 Decembrie 2010, ora 21:11
De la: sirboby, la data 2010-12-01 21:04:55De la: gabigabi, la data 2010-12-01 16:08:35De la: sirboby, la data 2010-12-01 15:25:11De la: vasile_vali, la data 2010-12-01 14:56:42Domnule Eugen, va anunt ceva trist: v-a murit Republica! Nu te fofila ca nu tine!!! Azi am asistat la o alta incalcare flagranta a Constitutiei Romaniei!! Boc nu avea nici in clin nici in maneca cu postura in care s-a aflat!!!!!!!!!!! GEOANA ERA CEL CHEMAT SA DEA TONUL LA PARADA!!!!!!!!!!!!!!!!! SA-TI FIE RUSINE TRAIAN BASESCU SI TIE GABRIEL OPREA, SEFUL MAFIEI PERSONALE A LUI TRAIAN BASESCU!!!!!!!!!!!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 1 Decembrie 2010, ora 21:24
De la: 9am178165, la data 2010-12-01 21:11:38De la: sirboby, la data 2010-12-01 21:04:55De la: gabigabi, la data 2010-12-01 16:08:35De la: sirboby, la data 2010-12-01 15:25:11De la: vasile_vali, la data 2010-12-01 14:56:42Domnule Eugen, va anunt ceva trist: v-a murit Republica! Care parte din art 98 a fost incalcata flagrant? Si Geoana in care maneca si in care clin avea? Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 1 Decembrie 2010, ora 21:43
ARTICOLUL 98
(1) Dacă funcția de Președinte devine vacantă ori dacă Președintele este suspendat din funcție sau dacă se află în imposibilitate temporară de a-și exercita atribuțiile, interimatul se asigură, în ordine, de președintele Senatului sau de președintele Camerei Deputaților. Hai sa o luam pe rand: 1.Dacă funcția de Președinte devine vacantă =NU E CAZUL! 2.Dacă Președintele este suspendat din funcție= NU E CAZUL 3.Dacă se află în imposibilitate temporară de a-și exercita atribuțiile=IAR NU E CAZUL 4.Interimatul se asigură=Deci prerogativele functiei de presedinte se asigura de celelalte persoane aflate in functiile respective. Astazi nu a fost cazul de INTERIMAT,ci numai de persoana desemnata sa il reprezinte pe presedinte!Putea fi si un consilier prezidential! CARE PARTE A ART.98 A FOST INCALCATA???????????????SI INCA FLAGRAT??????????????????? PS Nu l-am votat niodata pe base! Puteti sa scrieti si voi la fel??????????????????????????????????????????????????? Apropo in 2005 cu cine ai votat? Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 1 Decembrie 2010, ora 21:47
@9am178165,@Vasile-Vali,@Gabi etc in 2005 cu cine ati votat?
|
|
Postat pe: 1 Decembrie 2010, ora 22:55
De la: sirboby, la data 2010-12-01 21:47:53@9am178165,@Vasile-Vali,@Gabi etc in 2005 cu cine ati votat? Cand Republica moare, ar tb. ca republicanii sa sara si s-o salveze, nu sa puna intrebari despre 1900 toamna! JOS DICTATORUL! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 1 Decembrie 2010, ora 22:58
De la: sirboby, la data 2010-12-01 21:43:46 ARTICOLUL 98 Hai, ca am mai vazut pasajul asta, un turcan l-a recitat inaintea ta, nu esti nici macar original! Mai bine sari in flacari, ca sa-ti salvezi Republica! Sau nu vezi ca piromanu'_hahaitor a aprins fitilul si a tulit-o? JOS DICTATORUL! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 1 Decembrie 2010, ora 23:26
De la: sirboby, la data 2010-12-01 21:47:53@9am178165,@Vasile-Vali,@Gabi etc in 2005 cu cine ati votat? Pt. un "constitutionalist" ca tine, cum e posibil sa nu stii ca alegeri au fost in 2004, 2008 si 2009? Mda, pt. ca n-ai votat, zici...cam ca si corcodel. Bai corcodele, iar te ascunzi si sub nickul asta? Ce draku, de ce te crezi atat de destept si noi atat de prosti? Ba, vezi ca Geoana, pe langa faptul ca e al doilea om in Stat - adica era, ca Statul a murit!- a fost si votat de 5 mil de oameni si E FIRESC SA PRIMEASCA ONORURI MILITARE! Boculetul cate voturi a primit? Cum, doar huduieli meritate? Si cum de a avut tupeul sa primeasca onoruri nemeritate? Si tu cum de ai tupeul sa ma/ne intrebi ceva? Ia mai bine cronologia alegerilor post-decembriste si nu mai plastografia polologhiile oii turcane! JOS TIRANUL! Raporteaza abuz de limbaj |
|
click_cont 1644 mesaje Membru din: 10/02/2009 |
Postat pe: 1 Decembrie 2010, ora 23:54
De la: vasile_vali, la data 2010-12-01 22:55:06De la: sirboby, la data 2010-12-01 21:47:53@9am178165,@Vasile-Vali,@Gabi etc in 2005 cu cine ati votat? Multi ani si multi bani, toturor romanilor!! Eu tot ma mir de ce nu va doare mai mult ceea ce a spus Tokes Lazlo, azi de ziua nationala a Romaniei, si va doare asa de tare faptul ca Boc si-a luat onorurile, meritate sau nu! Tot roman este nu-i asa? De ce nu va doare mai mult faptul ca un nemernic, care candva pretindea ca-l intereseaza si soarta Romaniei, azi, propulsat ca europarlamentar pentru Romania de voturile romanilor, are tupeul ordinar sa spuna ca, pentru el aceasta zi este o zi de doliu??? Daca va doare va invit ca maine sa semnati petitia de retragere a mandatului de europarlamentar a lui Tokes Lazlo. Maine sa faceti asta, pentru ca doar maine v-a fi afisata pe net la urmatorul link: www.petitieonline.ro/petitii-online.html La multi ani Romania!!! |
|
Postat pe: 1 Decembrie 2010, ora 23:56
Pt ca sa intelegeti cu totii ce parere am eu (un ofiter militar care si-a dat demisia din aceasta Armata pe care o iubeste foarte mult, dar care nu a mai suportat in anul 2000, atitudinea de slugarnicie a Sefilor pe care ii aveam la Conducerea Armatei Romane) am sa va dau citire ce le-am scris unor prieteni ca urmare la ce s-a petrecut cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, care din pacate este si Ziua cand Armata Romana defileaza in fata poporului din care face parte :
Declararea Dictaturii Basesciene ?! (Comentariu meu pe marginea incidentului de la Parada Militara din Bucuresti) In ziua de 1 decembrie 2010 s-a sarbatorit Ziua Nationala a Romaniei. Deoarece a lipsit din tara pt a participa la summitul OSCE, Basescu a incalcat Legea de baza a Romaniei (Constitutia), precum si Regulamentele si Ordinile Militare care prevad ca in lipsa Presedintelui Romaniei, primul care urmeaza sa primeasca Onorul la Parada Militara ce se desfasoara in aceasta zi, numindu-l ca REPREZENTAT al lui ... pe Boc, ca un adevarat DICTATOR, care nu mai tine cont de nimic. Unde este precizat in Regulamentele Militare sau in Legea Armatei (ca de Constitutie suntem obisnuit sa o incalce fara nici o jena), ca poate desemna un ... Reprezentant al sau ?! Conform Regulilor si Regulamentelor Militare daca un Comandant sau Sef nu vine cu ocazia unei Sarbatori a Armatei participa cel care ii este imediat urmator (in cazul acesta ... Presedintele Senatului Parlamentului. Faptul ca si-a permis sa-si trimita un Reprezentant in fata Armateui nu trebuia sa aiba vreo importanta. Dar faptul ca si-a numit un consatean (poate si tovaras al securitatii) in cea mai inalta functie militara si-a asigurat "slugarnicia Armatei Romane). A fost de fapt "o mare bataie de joc" fata de Mircea Geoana (Presedinte al Senatului si Reprezentant al Parlamentului Roman) care trebuia sa primeasca Onorul (Militar). Nu era aici vorba de Presedintele unui Partid anume, ci de cel care in caz ca Presedintele Romaniei nu este in tara (sau a murit, sau este bolnav, etc.) ii preia ... atributiile (chiar temporar - cazul de acuma). Nici Ceausescu cand pleca din tara nu-si permitea sa schimbe Legile Tarii sau Regulamentele Militare, cu tot Protocolul de Stat pe care il avea, asa cum si-a permis Basescu - iar Diplomatii prezenti la Parada si-au tras concluziile care se impuneau ... instaurarea "Dictaturii Basesciene". Pana acum era doar "Zeul" numai a PD-L ... vrea sa fie si al intregii tari precum sa vede ! Eu insa as avea cateva intrebari sa pun membrilor PD-L (indiferent de cat au urcat pe "scara Politica" in acest partid : V-ati pus vreodata intrebarea ce se va intampla daca ... Basescu nu se mai intoarce din "excursia" facuta acum ? Nu seamana cu ce-a patit si Ceausescu cand a fost "detronat" ? Poate sa se prabuseasca avionul sau sa fie doborat de vreo racheta trasa de talibani cand se va opri in Afganistan, ca sa-i "viziteze" pe militarii romani (asa cum s-a anuntat initial - mai ales ca il are alaturi si pe Ministrul Apararii). Sau poate sa vina inapoi "arestat" (impreuna cu "ministrul Apararii" care nu mai este nici el "iubit" de Armata Romana pe care a mintit-o ca si Basescu) de catre militarii romani din Irak sau din Afganistan pt "grija pe care o are fata de militari", ca doar au ... "munitie de razboi" asupra lor ?! Armata nu mai are o Conducere adevarata si cu niste generali cu o "coloana vertebrala" dreapta, din pacate ! Dar ... Armata a inceput sa "se miste" si referirea la cei care vin din Teatrele de Razboi la care participa si Armata Romana are suport, chiar daca "oficial" nu se face referire la acest lucru. Exemplu : Cu toate ca reprezentantul Armatei care a comentat Parada Militara nu a spus nimica (nu avea voie - avea Ordin), celalalt comentator (civil - din partea TVR1) a subliniat (voaluat) problemele cu care se confrunta Armata Romana. Militarii intre ei, discuta foarte transant despre cei doare (probleme sunt si ale Familiei, nu numai ale lor) si ce trebuie facut pt rezolvarea lor (iar Basescu a devenit o adevarata "problema" a Armatei, dupa cum se pare. Este un "avertisment " dat de Armata Romana care a trecut peste toate ordinele primite din cauza ca ...Familia lor este mai aproape decat niste Sefi si Comandanti care nu mai au grija de nevoile subordonatilor si care nu mai sunt respectati si nici iubiti. In limbaj cazon inseamna ca Armata ii va parasi imediat ce se va gasi ocazia sau Comandantul care sa ia Conducerea. Asa a ajuns ... Antonescu Sef al Armatei ... P.S. Cred ca v-ati dat seama care este parerea mea despre unii din Sefii Armatei (civili sau militari), si despre cei din PD-L (pacat de ... Stolojan). Cat priveste parerea militarilor romani plecati in misiuni in afara granitelor tarii despre cei care ii conduc ... Armata a inceput sa se "miste" ! Dictaturile militare au aparut numai atunci cand Armata a fost batjocorita de cei care ar fi trebuit sa aiba de ea ! Se pare ca au lipsit sa participe si la lectia de istorie (universala) cei de la ...PD-L care au ajuns avansati in grad la "apelul bocancilor" si care au devenit (unii) "Doctori in Istorie militara" (culmea !) ! Pacat ! Si Ceausescu a uitat acest lucru ... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 2 Decembrie 2010, ora 00:10
De la: click_cont, la data 2010-12-01 23:54:57De la: vasile_vali, la data 2010-12-01 22:55:06De la: sirboby, la data 2010-12-01 21:47:53@9am178165,@Vasile-Vali,@Gabi etc in 2005 cu cine ati votat? La multi ani si tie, Victorito! Nu vreau sa comentez, sunt in doliu: Republica a murit pe 1 Decembrie... JOS TIRANUL! |
|
vladimir_stoica 33 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 2 Decembrie 2010, ora 07:26
Dupa cum am mai zis, mai bine monarhie constitutionala, deoarece nu se vor mai perinda o multime de partide la putere, care sa roada osul cat pot in timpul guvernarii lor, asa incat mereu vom trai in austeritate. Va fi si un brand bun pentru tara, si stabilitate politica si astfel si economica, buna pentru investitii straine si pentru economia autohtona, mai ales cea importanta: industria si agricultura. Traiasca monarhia constitutionala!
Nihil sine Deo! = Nimic fara Dumnezeu (Iisus Hristos)!
Marin Preda: "Daca Dragoste nu e, nimic nu e!"
Sfantul Apostol si Evanghelist Ioan: "Dumnezeu este Iubire si Lumina."
Sfantul Apostol si Epistolist Pavel: "Si acum au ramas acestea trei: Credinta, Nadejdea si Dragostea. Dar cea mai mare este Dragostea (Dragostea fata de Dumnezeu-Tatal, Fiul si Duhul Sfant, fata de toti oamenii buni si fata de orice fiinta benefica omului)!"
Iisus Hristos: Eu sunt Calea catre Tatal, Adevarul absolut si Viata vesnica. Iubiti-va unii pe altii asa cum v-am iubit Eu (iar Iisus Hristos si-a dat si viata pentru salvarea sufletelor oamenilor care cred in El), ca sa vada lumea ca sunteti ai Mei!
Petre Tutea: "Intelectul e dat omului, dupa parerea mea, nu ca sa cunoasca Adevarul, ci ca sa primeasca Adevarul."
Meine Ehre heibt Treue! = Onoarea mea se numeste Credinta (crestina)!
Arbeit macht Frei! = Munca te face Liber! (pentru ca obtii bani cu care iti poti satisface necesitatile, caci nu te poti numi cu adevarat Liber cand faci foamea!)
Blazonul Templierilor: Simbolul Libertatii totale, sentimentul Puterii si al Dreptatii.
Kraft durch Freude! = Forta prin Bucurie (Kraftsport = Sport al fortei sau Culturism sau Body-building = Constructia corpului sau Culture Physique = Cultura fizica = Fitness, Power-lifting = Putere de ridicare sau Triatlonul fortei sau Probe de forta, Strongman = Om puternic (o proba este "mersul fermierului", cu cate o hantela (haltera fixa) in fiecare mana, alta este "ridicarea pietrelor lui Atlas", niste sfere de beton din ce in ce mai grele, care se pun pe niste cutii de lemn, alta este trasul capului tractor (cabina de tir) cu funii legate de umeri), Weight-lifting = Ridicare de greutati sau Haltere, Skandenberg = Brat de fier)!
Ubung macht den Meister! = Exercitiul il face pe Maestru (a spus si multiplul campion mondial de culturism profesionist Arnold Schwarzenegger, de religie crestin romano-catolic si nationalitate austriac)!
Sieg heil! = Victorie deplina (crestinismului)!
Heil unser Fuhrer! = Deplinatate Domnului (Conducatorului) nostru (Iisus Hristos)!
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 2 Decembrie 2010, ora 07:42
Deci in Rominia a fost asa:
-de pe la primii domnitori. rege. -de la prima unire pina la 1947. rege. -dupa ameteala cu comunistii, Gheorghiu dej, de fapt rege. -Ceausescu, de la proclamarea lui ca presedinte, rege. -Constantinescu si base, comportament autoritar, de ....... -Iliescu....tiran....luminat. El a spus. Perioadele cind nu am avut rege, cu reprezentare populara, democrata, sau cum vreti sa spuneti, intre aceste perioade. Reprezentarea reala a populatiei, in structurile de putere, practic a fost ca si inexistenta in tara asta. Ce nu se intelege la nivel de populatie, ca un rege autoritar, nu este in nici un fel democratie. El, autoritarul, dispune in totalitate de putere. Mentalitatea de om-dumnezeu, apartine evului mediu, cu acele cetati cu stapini, ce dispuneau de cei din interior, in totalitate. Dar ce spun eu, ca si in democratie, sint clici de oameni, ce fac numai ce ii taie capul, in cadrul unor colective si nu dau socoteala celor multi de ceea ce fac.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 2 Decembrie 2010, ora 07:49
De la: vasile_vali, la data 2010-12-01 22:58:16De la: sirboby, la data 2010-12-01 21:43:46 ARTICOLUL 98 Multumesc pentru precizare in 2004 ! Pentru stiinta dvs nu Constitutia Romaniei a fost ,,incalcata flagrant'' ci PROTOCOLUL DE STAT! care e alta tocanita! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 2 Decembrie 2010, ora 07:59
De la: eugenb, la data 2010-12-01 23:56:53Pt ca sa intelegeti cu totii ce parere am eu (un ofiter militar care si-a dat demisia din aceasta Armata pe care o iubeste foarte mult, dar care nu a mai suportat in anul 2000, atitudinea de slugarnicie a Sefilor pe care ii aveam la Conducerea Armatei Romane) am sa va dau citire ce le-am scris unor prieteni ca urmare la ce s-a petrecut cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, care din pacate este si Ziua cand Armata Romana defileaza in fata poporului din care face parte : Eugen, Constitutia nu a fost incalcata! Base nu era in incapacitatea de a conduce tara! Nu e ca in Regulamentele Militare,Base isi poate exercita functia,ca si alti sefi de stat,inclusiv din aeronava prezidentiala,deci nu trebuia inlocuit de Geaona! Ceea ce a incalcat e Protocolul de Stat si Buna Cuviinta! In rest ai dreptate! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 2 Decembrie 2010, ora 08:32
De la: sirboby, la data 2010-12-02 07:59:21De la: eugenb, la data 2010-12-01 23:56:53Pt ca sa intelegeti cu totii ce parere am eu (un ofiter militar care si-a dat demisia din aceasta Armata pe care o iubeste foarte mult, dar care nu a mai suportat in anul 2000, atitudinea de slugarnicie a Sefilor pe care ii aveam la Conducerea Armatei Romane) am sa va dau citire ce le-am scris unor prieteni ca urmare la ce s-a petrecut cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, care din pacate este si Ziua cand Armata Romana defileaza in fata poporului din care face parte : Bonus, cele 5 mil. de romani, care l-au votat pe Geoana! Cati people l-au votat pe boc...? Republica a murit!!! Sincere condoleante republicanilor!!! JOS DICTATORUL!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 2 Decembrie 2010, ora 08:35
De la: eugenb, la data 2010-12-01 23:56:53Pt ca sa intelegeti cu totii ce parere am eu (un ofiter militar care si-a dat demisia din aceasta Armata pe care o iubeste foarte mult, dar care nu a mai suportat in anul 2000, atitudinea de slugarnicie a Sefilor pe care ii aveam la Conducerea Armatei Romane) am sa va dau citire ce le-am scris unor prieteni ca urmare la ce s-a petrecut cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, care din pacate este si Ziua cand Armata Romana defileaza in fata poporului din care face parte : Multumesc, domnule Eugen, pentru onestitate! Aveti in mine un amic sincer, chiar de dincolo de bariera Republica/Monarhie! JOS DICTATORUL! Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

e o cantitate neglijabila, indiferent cit de mare e la bucata
de la el n-am pretentii, dar de la dvs. aveam si regret ca nu intelegeti despre ce-i vorba ....dupa raspunsul dvs., imi dau seama ca va considerati indreptatit sa fiti nedrept !
Aia republicana pana o sa avem una monarhica!