back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Nepasarea unei femei...

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 >> Sari la pagina:

calinutz_

1 mesaj
Oras: Cluj

Postat pe: 27 Noiembrie 2008, ora 10:12

buna...am si eu o intrebare....ce pot sa fac in cazul in care prietena mea ma baga in seama numai cateva zile pe saptamana....are zile in care nici nu imi raspunde la telefon....si in urmatoarea zi ma suna si imi zice sa ne vedem...nu mai stiu ce sa cred..intr-o zi ii ok .. iar in urmatoarea zi se schimba...oare care este problema si ce este de facut...dati-va si voi cu parerea...:D

ccbnccgc

6 mesaje
Oras: Braila

Postat pe: 27 Noiembrie 2008, ora 10:31

LASO

evelin_f

603 mesaje
Postat pe: 27 Noiembrie 2008, ora 11:22

eu zic sa incerci sa o duci undeva unde nu va deranjeaza nimeni si sa incerci sa discuti cu ea sa aflii cat mai multe....acum nici eu nu stiu de cand va cunoasteti voi sau de cand sunteti impreuna dar e posibil sa fie timida, poate a suferit in relatia anterioara si nu vrea sa sufere din nou.... de preferabil locul unde va avea loc discutia sa fie undeva unde ea se simte in largul ei un loc cunoscut bine de ea....
ps: sa nu incepi cu intrebarile ca la interogatoriu o lasi pe ea sa se confeseze si mai intervii si tu ca sa duci discutia spre ce te intereseaza...multa bafta

Raporteaza abuz de limbaj
mc_cudzit2000

2 mesaje
Postat pe: 27 Noiembrie 2008, ora 19:41

vb cu ea nu e normal sa faca asa fa-ti o prietena care sa te aprecieze

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 28 Noiembrie 2008, ora 08:35

De la: calinutz_, la data 2008-11-27 10:12:51buna...am si eu o intrebare....ce pot sa fac in cazul in care prietena mea ma baga in seama numai cateva zile pe saptamana....are zile in care nici nu imi raspunde la telefon....si in urmatoarea zi ma suna si imi zice sa ne vedem...nu mai stiu ce sa cred..intr-o zi ii ok .. iar in urmatoarea zi se schimba...oare care este problema si ce este de facut...dati-va si voi cu parerea...:D

cati ani are? am vazut ca tu ai 21... daca sunteti de varsta apropiata e de inteles copilareste, se alinta... cum spuneti voi "are figuri in cap"
sper ca ma primiti si pe mine in comunitatea voastra

rap_boy

573 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 30 Noiembrie 2008, ora 15:31

De la: calinutz_, la data 2008-11-27 10:12:51buna...am si eu o intrebare....ce pot sa fac in cazul in care prietena mea ma baga in seama numai cateva zile pe saptamana....are zile in care nici nu imi raspunde la telefon....si in urmatoarea zi ma suna si imi zice sa ne vedem...nu mai stiu ce sa cred..intr-o zi ii ok .. iar in urmatoarea zi se schimba...oare care este problema si ce este de facut...dati-va si voi cu parerea...:D

Nick titi ti-a zis bine: DISCUTA, comunicarea intr-o relatie e sfanta ! Daca nu merge treaba move on k are balta peste !

Blaze two then call me in the mornin' PEAAAAAAAAAACE !
evelin_f

603 mesaje
Postat pe: 30 Noiembrie 2008, ora 16:56

in sfarsit suntem de acord cu ceva ca pana acum numai contraziceri:P

rap_boy

573 mesaje

Postat pe: 2 Decembrie 2008, ora 11:35

De la: nick_titi, la data 2008-11-30 16:56:25in sfarsit suntem de acord cu ceva ca pana acum numai contraziceri:P

eeeh ti se pare man nu au fost cu intentie ... era punctul meu de vedere

evelin_f

603 mesaje
Postat pe: 2 Decembrie 2008, ora 13:15

hai nu mai face pe scortosul...stiu ca ma placi

rap_boy

573 mesaje

Postat pe: 2 Decembrie 2008, ora 23:17

De la: nick_titi, la data 2008-12-02 13:15:20 hai nu mai face pe scortosul...stiu ca ma placi

si aku vine replica din "the Boondocks": NIGGA U GAY !!!
Al dreaq tu de simpatic huh ?

9am047754

2954 mesaje
Postat pe: 3 Decembrie 2008, ora 20:53

sfatu meu ignor-o si u ,,,ori va despartiti ori invata ca tu esti sefu si data viitoare o sa stie sa vb cu tine sau o sa stie ca nu accepti de la ea asta si atunci se supune sau va despartiti..nu te umili in fata femeilor...mai bine ignora-le

berila

1111 mesaje

Postat pe: 3 Decembrie 2008, ora 22:48

De la: dasca777, la data 2008-12-03 20:53:56sfatu meu ignor-o si u ,,,ori va despartiti ori invata ca tu esti sefu si data viitoare o sa stie sa vb cu tine sau o sa stie ca nu accepti de la ea asta si atunci se supune sau va despartiti..nu te umili in fata femeilor...mai bine ignora-le

dasca unde postezi vad o anumita energie "negativa" canalizata impotriva femeilor. Fiind un forum de barbati pana la urma, si cum nu as ataca un alt reprezentant al regnului la chestia cu misoginismul Vrei sa ne spui ceva?

O vorba buna, iti va aduce mult mai multe castiguri din partea unei femei, fie ele banesti sau sufletesti. Cum ziceau ruptii aia de la dacia? Incearca si mai vorbim

What's cookin`, good lookin`?
9am047754

2954 mesaje
Postat pe: 3 Decembrie 2008, ora 22:59

ce pot sa spun m-ai ghicit...da sunt misogin...sa zicem pe scurt asa am iubit ,s-a intamplat ceva grav si gata soarta mea ne-am despartit si ea e cu tot felu de prosti acum asa ka am realixzat ca femeile,majoritatea au tendinta sa traga la ratati si na....ma enerveaza faza ca am iubit o fata ce iunbeste ratati poate sunt unu mai mare ca ei,,si sa stii ca zicala aia :daca ai noroc la bani nu ai la femei si invers e adevarata...dupa ea am invatat sa fac bani si m-am retras in coltul meu si nu ma mai implic in nici o relatie ,iau femeile la misto si surprinzator am aflat ca-s bun la facut bani si rezolvat probleme de toate tipurile ..am aflat ca daca iubesti prea mult te arzi daca iubesti cu ironie supravietuiesti asa ca m-am adaptatde asta urasc fem,nu-s perfect dar i-am dat totul ei ,si nu a stiut sa pretuiasca a ales ratatii asa k de atunci toate fem sunt ,pt mine,proaste si urasc prostia si in plus ignoranta si mistoul merg deocamdata pe viitor nush...sper sa mor tanar sa nu aflu:)

berila

1111 mesaje

Postat pe: 3 Decembrie 2008, ora 23:05

Da, banuiam ceva de genul. Ma daca esti multumit, sanatate, nu e treaba mea sa ma bag, am zis mai mult ca fapt divers... nu o sa`ti recomand terapie cum ar face muierile, dar iti spun asta: ai grija sa nu te trezesti la 45 de ani singur intorcand banii cu lopata. Stiu pe cineva si cred ca e cel mai mizerabila persoana, desi are cam tot ce si`a dorit in afara de cineva care sa`l iubeasca cu adevarat, nu fufe profitoare.
Si oricum... timpul vindeca orice, incet dar sigur.

O seara placuta

gabi8ma

1005 mesaje
Oras: Oradea

Postat pe: 3 Decembrie 2008, ora 23:19

De la: dasca777, la data 2008-12-03 20:53:56sfatu meu ignor-o si u ,,,ori va despartiti ori invata ca tu esti sefu si data viitoare o sa stie sa vb cu tine sau o sa stie ca nu accepti de la ea asta si atunci se supune sau va despartiti..nu te umili in fata femeilor...mai bine ignora-le

hmmm dasca citez :"sex , bere , sport" ...

Niciodata nu stii unde te poarta viata , inchide ochii , deschide inima , intinde-ti aripile , si lumea e la picioarele tale in timp ce tu te minunezi la picioarele lumii de frumusetea bogatia diversitatea cruzimea existentei umane
evelin_f

603 mesaje
Postat pe: 4 Decembrie 2008, ora 10:02

De la: Rap_boy, la data 2008-12-02 23:17:32
De la: nick_titi, la data 2008-12-02 13:15:20 hai nu mai face pe scortosul...stiu ca ma placi

cum iti permiti sa ma faci negru?

9am047754

2954 mesaje
Postat pe: 4 Decembrie 2008, ora 14:29

macar sa par macho...am si eu unele momente de slabiciune cand ma mai gandesc la trecut ..ma gandesc si eu la ce a fost si ce este acum asta e,,,,nu vreau sa stie lumea ca,f rar,mai am si o fire sensibila...par slab...prefer sa creada ca totul pt mine e sex,bautura ...asa macar de dragul aparentelor par mai puternic...cum ziceti voi femeile ...mai macho:P

gabi8ma

1005 mesaje

Postat pe: 5 Decembrie 2008, ora 00:41

De la: dasca777, la data 2008-12-04 14:29:19macar sa par macho...am si eu unele momente de slabiciune cand ma mai gandesc la trecut ..ma gandesc si eu la ce a fost si ce este acum asta e,,,,nu vreau sa stie lumea ca,f rar,mai am si o fire sensibila...par slab...prefer sa creada ca totul pt mine e sex,bautura ...asa macar de dragul aparentelor par mai puternic...cum ziceti voi femeile ...mai macho:P

da numai ca in general , mie in special nu-mi plac oamenii de genul asta ( fie barbati , fie femei )

Niciodata nu stii unde te poarta viata , inchide ochii , deschide inima , intinde-ti aripile , si lumea e la picioarele tale in timp ce tu te minunezi la picioarele lumii de frumusetea bogatia diversitatea cruzimea existentei umane
rap_boy

573 mesaje

Postat pe: 5 Decembrie 2008, ora 16:13

De la: nick_titi, la data 2008-12-04 10:02:57
De la: Rap_boy, la data 2008-12-02 23:17:32

cum iti permiti sa ma faci negru?

eeeh hai ne impacam la o si cam asta ar fi ...

rap_boy

573 mesaje

Postat pe: 5 Decembrie 2008, ora 16:18

De la: dasca777, la data 2008-12-04 14:29:19macar sa par macho...am si eu unele momente de slabiciune cand ma mai gandesc la trecut ..ma gandesc si eu la ce a fost si ce este acum asta e,,,,nu vreau sa stie lumea ca,f rar,mai am si o fire sensibila...par slab...prefer sa creada ca totul pt mine e sex,bautura ...asa macar de dragul aparentelor par mai puternic...cum ziceti voi femeile ...mai macho:P

Dasca nu te judec e viata ta ... dar uite un citat edificator, nu imi apartine, e semnatura unei anumite domnishoare de pe forumu asta:
A fi apt de o pasiune si a nu o trai te face incomplet si limitat.
Get over it k te trezesti, vorba celor dinaintea mea, la 40 de ani si burlac... Nu e dracu asa de negru sa stii !! :P

evelin_f

603 mesaje
Postat pe: 5 Decembrie 2008, ora 16:46

rap_boi stii ca ar merge o bere ca tot a fost mai cald azi afara

9am047754

2954 mesaje
Postat pe: 6 Decembrie 2008, ora 19:03

si eu urasc tot ce am devenit dar asta e...si nu cred ca o sa ajung pana la 40 de ani,,,dc am noroc...ma rog sa se intample sa fiu trimis in iraq sau afganistan undeva sa mor acolo si sa nu ma mai gaseasca nimeni...intotdeauna am stiut ca o sa fiu |"mai special" dca pot spune asa....adik mai diferit ,nu cu fam,cu copii ,nevasta ...ci singur ...un fel de achile..avea de ales sa moara tanar si plin de glorie sau sa traiasca mult si lumea sa il uite dupa un timp...a ales gloria..asa si eu...nush cata glorie o sa am..nush cat de viteaz am sa fiu dar stiu ca o dau tot ce pot....nepasarea unei fem...am trecut peste asta ..dar a lasat urme sg lucru de care mi-e frica in viata e sa mi-o iau iar "peste bot" de la o fata sa tin la ea si sa ne despartim...e ironic singuratatea nu ma sperie dar nu o vreau...si nici sa ma implic f mult intr-o relatie nu...sunt ciudat stiu...femeile au omorat tot ce era bun in mine,,odata le iubeam ,le protejam si le respectam mai mult decat pe mine...acum...toate fem sunt 0 pt mine,,poate in afara de mama...in rest ,,,nepasarea doare chiar daca nu va dati seama voi fem schimbati gandirea barbatilor..voi ii faceti sa va insele si sa va trateze ca pe un gunoi..unele din voi cel putin..restul doar suporta consecintele vor nu vor..nepasarea uneia din voi se rasfrange asupra tuturor din viata baiatului..noi ca barbati trecem peste toate dar nepasarea lasa urme si urmatoarele vor suferi din cauza uneia ,,,asa e regula in general..nu in toate cazurile dar in general asa e..probail ca la fem e la fel..nush,,parerea mea e ca sunt putini barbati in lumea asta care sa mai aiba incredere in fem sau sa riste orice pt o fata,,,pt ca majoritatea din noi ne-am ars de multe ori,,oare cine citeste pana la capat...surprinzator asta e o parere adevarat,nu e la misato

nora_paduroiu

96 mesaje
Postat pe: 7 Decembrie 2008, ora 14:10

De la: dasca777, la data 2008-12-06 19:03:37si eu urasc tot ce am devenit dar asta e...si nu cred ca o sa ajung pana la 40 de ani,,,dc am noroc...ma rog sa se intample sa fiu trimis in iraq sau afganistan undeva sa mor acolo si sa nu ma mai gaseasca nimeni...intotdeauna am stiut ca o sa fiu |"mai special" dca pot spune asa....adik mai diferit ,nu cu fam,cu copii ,nevasta ...ci singur ...un fel de achile..avea de ales sa moara tanar si plin de glorie sau sa traiasca mult si lumea sa il uite dupa un timp...a ales gloria..asa si eu...nush cata glorie o sa am..nush cat de viteaz am sa fiu dar stiu ca o dau tot ce pot....nepasarea unei fem...am trecut peste asta ..dar a lasat urme sg lucru de care mi-e frica in viata e sa mi-o iau iar "peste bot" de la o fata sa tin la ea si sa ne despartim...e ironic singuratatea nu ma sperie dar nu o vreau...si nici sa ma implic f mult intr-o relatie nu...sunt ciudat stiu...femeile au omorat tot ce era bun in mine,,odata le iubeam ,le protejam si le respectam mai mult decat pe mine...acum...toate fem sunt 0 pt mine,,poate in afara de mama...in rest ,,,nepasarea doare chiar daca nu va dati seama voi fem schimbati gandirea barbatilor..voi ii faceti sa va insele si sa va trateze ca pe un gunoi..unele din voi cel putin..restul doar suporta consecintele vor nu vor..nepasarea uneia din voi se rasfrange asupra tuturor din viata baiatului..noi ca barbati trecem peste toate dar nepasarea lasa urme si urmatoarele vor suferi din cauza uneia ,,,asa e regula in general..nu in toate cazurile dar in general asa e..probail ca la fem e la fel..nush,,parerea mea e ca sunt putini barbati in lumea asta care sa mai aiba incredere in fem sau sa riste orice pt o fata,,,pt ca majoritatea din noi ne-am ars de multe ori,,oare cine citeste pana la capat...surprinzator asta e o parere adevarat,nu e la misato

Sunt mai in varsta decat tine si da-mi voie sa-ti povestesc si despre cei din jurul meu, cei de 30-40 de ani. Sigur, e vorba de o alta generatie, poate asta e explicatia, insa din cate am vazut pana acum "peste bot" si-au luat-o mai mult ele - catalogate drept expirate si inlocuite cu o jucarie noua, versiune updatata (FIFA '99 vs FIFA 2009, daca ma-ntelegi). Si una e sa te paraseasca prietenul cand ai 20-25 de ani si alta sotul/sotia cand ai 40 si 1-2 copii.

Intr-o masura mai mare sau mai mica, toti am luat tzeapa macar odata in viata. Ceea ce vreau sa-ti spun e ca esti tanar si nu e cazul sa devii misogin pentru ca ti-ai furat-o odata. Din contra, ai capatat experienta, acum stii ce vrei si data viitoare o sa casti ochii mai bine. E bine sa-ti "lingi ranile", dar cand o sa-ti treaca (si crede-ma, o sa-ti treaca) e pacat sa nu iubesti din nou cu toata inima.

Sa ai bafta!

gabi8ma

1005 mesaje

Postat pe: 7 Decembrie 2008, ora 21:59

dnp eu votez cu tine

9am047754

2954 mesaje
Postat pe: 7 Decembrie 2008, ora 23:50

fem astea...v-a spus cineva ca sunteti ciudat...sa mor eu cine draq va mai intelege?..vreau aia si aia...si daca ai ,,,,vrei altceva...sa mor eu sunteti ciudate...macar baietii stiu ...vrem sex si bautura ...voi ce mai vreti ca nu va inteleg....ma chinui de 10 ani sau mai mult sa va inteleg si mi-am dat seama ca-s mai prost si stiu mai putine ca la inceput...de ce doamne ai dat fem asa de complicata? si dc naiba nu putem trai fara ele si nici cu ele?...fem sunt ciudate rau sa mor eu

AnOnIm_

25 mesaje
Postat pe: 8 Decembrie 2008, ora 00:00

dasca777, imi permit si eu sa iti dau un sfat, sper sa nu te deranjeze...
Si eu am avut parte de cateva dezamagiri in viata, si stiu ca nu doare nimic mai rau decat tradarea, am suferit mult, intr-adevar, dar dupa ce am trecut peste, mi-am dat seama ca eu eram cel vinovat... Nu eram genul care sa se uite la detalii, si mi-am dat seama ca aici gresam, daca as fi fost mai atent, mi-as fi putut da seama din timp de persoanele de langa mine, sa stii ca nu e chiar asa de greu! Totul tine de puterea fiecaruia de a vedea in spatele aparentelor, trebuie sa te iei dupa faptele cuiva nu dupa ce spune, pentru ca faptele vorbesc mai mult decat mii de cuvinte.
Sunt persoane care merita si persoane care nu, nu sunt toti oamenii la fel. Depinde doar de tine sa iti dai seama in cine poti investii sentimente si in cine nu.
Si probabil o fata cu cap si cu putina experienta te-ar citii destul de usor, si si-ar da seama de adevartul tau caracter.
Si mai conteaza mult si doza de autocontrol pe care o detii, daca te cunosti si stii ca poti sa nu te implici decat dupa ce iti dai seama ca merita, nu mai e nevoie sa apelezi la aceasta "fata" a ta de indiferent, pentru ca un om sigur pe el nu face asa, acesta este comportamentul tipic unui om care vrea sa evite ceva, in cazul tau o dezamagire.
Si pana la urma ce conteaza ce cred altii despre tine, conteaza doar ce crezi tu, si ce stii tu, pentru ca pana la urma intotdeauna se vede care-i adevarul...
Deci in concluzie, decat sa te gandesti la cum sa iti ascunzi sentimentele mai bine, te-ai gandii la cum sa citesti oamenii mai usor. Numai bine!

nora_paduroiu

96 mesaje
Postat pe: 8 Decembrie 2008, ora 10:24

De la: gabi8ma, la data 2008-12-07 21:59:30dnp eu votez cu tine

Merci

Varsta,deh... la 18 ani aveam si eu gargauni in cap, dar nu mi-am inselat niciodata partenerul (desi nu-s nici grasa, nici proasta si nici boccie :) E vorba de decenta si bun simt si astea tin de cei 7 ani de acasa.

Sunt multe fete bune pe lumea asta, de ce sa te cramponezi de una singura? care ori e prea pustoaica si inca n-are minte, ori e nemernica si-atunci cui ii trebuie?

Deviza mea e "cine nu ma iubeste, nu ma merita". Scurt.

Acum e momentul vostru, uitati-va in stanga si in dreapta si sigur o sa gasiti pe cineva sa merite. Pe urma vin, greutatile, copchii aninati de poale, colesterolul si VSH-ul :).

fantassy

630 mesaje
Postat pe: 8 Decembrie 2008, ora 11:32

De la: DNP, la data 2008-12-08 10:24:12
De la: gabi8ma, la data 2008-12-07 21:59:30dnp eu votez cu tine

Merci

Varsta,deh... la 18 ani aveam si eu gargauni in cap, dar nu mi-am inselat niciodata partenerul (desi nu-s nici grasa, nici proasta si nici boccie :) E vorba de decenta si bun simt si astea tin de cei 7 ani de acasa.

Sunt multe fete bune pe lumea asta, de ce sa te cramponezi de una singura? care ori e prea pustoaica si inca n-are minte, ori e nemernica si-atunci cui ii trebuie?

Deviza mea e "cine nu ma iubeste, nu ma merita". Scurt.

Acum e momentul vostru, uitati-va in stanga si in dreapta si sigur o sa gasiti pe cineva sa merite. Pe urma vin, greutatile, copchii aninati de poale, colesterolul si VSH-ul :).

ca bine zici?

9am047754

2954 mesaje
Postat pe: 8 Decembrie 2008, ora 14:49

cineva mi-a spus sa trec la homosexualitate,u imi spui sa citesc oamenii..sa le combin..prefer sa nu ma implic mult :)..problema care e cred ca vreau perfectiune si asa ceva nu exista poate trebuie sa mai las si de la mine,,poate am facut-o eu sa nu ii pese,cred ca da...cine stie? viata merge inainte,imi place sa fac misto pe site si rar spun ce gandesc,acum sunt sincer..cateodata ma intreb daca urasc fem din cauza ca eu gresesc si ele actioneaza intr-un fel ce nu imi place...dar ma gandesc poate e mai bine sa beau o bere si sa nu ma mai gandesc la asta..si in plus daca nu ar fi unu ca mine sa il mai injurati ce a-ti mai face voi pe site?:P

berila

1111 mesaje

Postat pe: 8 Decembrie 2008, ora 15:13

Dasca, tu nu urasti pe nimeni.
Nu te`ai maturizat inca, si stai cu scutul asta de urasc femeile.
Am patit si eu asta, dar eram la sfarsit de liceu si dupa 6 luni... deja aveam alta relatie stabila.

Cauta puterea de a trece peste aparente si sa vezi in esenta.
Incearca sa`ti pui cateva intrebari existentiale. Dracul nu e asa de negru dupa ce incepi sa`l cunosti.
Sfaturile lui DNP sunt excelente si demne de urmat iti sugerez sa faci asta. Si mai spunea cineva pe un thread sunt doua moduri de a te maturiza. a) cu trecerea timpului
b) prin experiente si incercari

Psihicul uman... nu te joci cu asa ceva, fiecare percepe lucrurile in alt mod. Lasa prostiile cu homosexualii, si o sa vezi ca o femeie care merita nu se uita dupa "baiatul rau" ci dupa cel ce ii da garantia unui trai placut si atentia ce i se cuvine.

Asa vad eu lucrurile, si rog sa ma corectati.
Este prea prea pacat, sa iti pierzi increderea in urma unei generalizari eronate. Lasa zdrentele si caut`o pe EA, fiindca merita!

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului nepasarea unei femei...
Mergi la: