back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Nepasarea unei femei...

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 >> Sari la pagina:

9am047754

2954 mesaje
Postat pe: 17 Decembrie 2008, ora 15:46

De la: eXxXpand, la data 2008-12-17 14:44:13Nu-i arata ca-ti pasa ca nu te baga in seama, nu fi needy, fi pe picioarele tale, nu tu ai nevoie de atentia ei ci ea de a ta, discuta despre subiectul asta doar daca ea il deschide, nu rupe relatia mai ales dintr-un motiv ca asta, incearca sa petreci cat mai mult timp cu ea in limita a cat iti acorda ea, timp in care faci misto de ea, o faci sa se simta inferioara, te porti indiferent, dar in acelasi timp incearca sa petreci cat mai mult timp cu ea, e un paradox pe care daca il reusesti e cheia fiecarei relatii, arata-i mereu mai putin interes decat iti arata ea, nu actiona .. reactioneaza la comportamentul ei, si daca asta nu merge dupa o perioada de timp si consideri ca numai ai rabdarea cu ea fa-o pe ea sa se desparta de tine ramaneti prieteni si combin-o pe cea mai buna prietena a ei ... o sa te vrea inapoi cand ii povesteste prietena ei ce bine e cu tine.

am invatat sa o ignor...si nu i-am combinat cea mai buna prietena,ci a doua dupa aia...nush cum se mai cheama fata aia...in fine...nu-mi place sa imi expun pb pe site...probabil de la bautura,dc eram treaz va injuram si radeam de astia cu pb(asta e modul meu de a va zice ms pt ajutor,e ciudat ,stiu,dar ms)...dar in fine...am trecut peste...si am invatat ceva..in gen fem se rateaza sg...de ce nush...poate e o placere a lor,cine stie...radhookoo o sticla de bere e cat 10 fem...de fapt mult mai buna si mai folositoare,,,deci beti faceti sex...si bagati-va pwla in iubire..cum zicea achile..unii traiesc viata ca o lumanare...au copii,sot/sotie,casa,servici...dar cand mor lumea ii uita....eu prefer sa traiesc viata ca eruptia unui vulcan..scurta,dar incitanta...ceva de genu..deci..folositi fem,si apoi next...si sa nu uit sex nebun...asta trebuie:P

Fosta membra 9am.ro

18 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 17 Decembrie 2008, ora 15:50

De la: floralex, la data 2008-12-17 12:30:03
De la: dasca777, la data 2008-12-17 12:18:33
De la: floralex, la data 2008-12-17 12:14:41
De la: dasca777, la data 2008-12-03 22:59:34ce pot sa spun m-ai ghicit...da sunt misogin...sa zicem pe scurt asa am iubit ,s-a intamplat ceva grav si gata soarta mea ne-am despartit si ea e cu tot felu de prosti acum asa ka am realixzat ca femeile,majoritatea au tendinta sa traga la ratati si na....ma enerveaza faza ca am iubit o fata ce iunbeste ratati poate sunt unu mai mare ca ei,,si sa stii ca zicala aia :daca ai noroc la bani nu ai la femei si invers e adevarata...dupa ea am invatat sa fac bani si m-am retras in coltul meu si nu ma mai implic in nici o relatie ,iau femeile la misto si surprinzator am aflat ca-s bun la facut bani si rezolvat probleme de toate tipurile ..am aflat ca daca iubesti prea mult te arzi daca iubesti cu ironie supravietuiesti asa ca m-am adaptatde asta urasc fem,nu-s perfect dar i-am dat totul ei ,si nu a stiut sa pretuiasca a ales ratatii asa k de atunci toate fem sunt ,pt mine,proaste si urasc prostia si in plus ignoranta si mistoul merg deocamdata pe viitor nush...sper sa mor tanar sa nu aflu:)

Mai ai timp, inca esti copil si lasa orgoliul, nu te duce prea departe."nu ma mai implic in nici o relatie ,iau femeile la misto " ... ai grija, roata este rotunda ...

auzi la ea ,copil,era sa am un copil,de asta ne-am si despartit ,copil...pffff..o da...roata e rotunda...poate par copil cateodata...dar nu lasa aparentele sa insele,viata e curba si am invata sa o ft,altfel te fte ea pe tine...

Ce bine ca exista in noi sufletul acela de copil, el ne salveaza ... te revolti prea tare acum si pierzi, poate, esentialul si cine are un copil nu inseamna ca este matur in gandire si-n ceea ce face 100%. Nu te mai supara ca ti se spune ca esti copil, nu ai de ce... Numai bine!

intelepciunea feminina, si maaarreeeaaaa rabdare :d

Raporteaza abuz de limbaj
big funky thinking
9am047754

2954 mesaje
Postat pe: 17 Decembrie 2008, ora 15:52

De la: SexSymbol, la data 2008-12-17 15:50:15
De la: floralex, la data 2008-12-17 12:30:03
De la: dasca777, la data 2008-12-17 12:18:33
De la: floralex, la data 2008-12-17 12:14:41
De la: dasca777, la data 2008-12-03 22:59:34ce pot sa spun m-ai ghicit...da sunt misogin...sa zicem pe scurt asa am iubit ,s-a intamplat ceva grav si gata soarta mea ne-am despartit si ea e cu tot felu de prosti acum asa ka am realixzat ca femeile,majoritatea au tendinta sa traga la ratati si na....ma enerveaza faza ca am iubit o fata ce iunbeste ratati poate sunt unu mai mare ca ei,,si sa stii ca zicala aia :daca ai noroc la bani nu ai la femei si invers e adevarata...dupa ea am invatat sa fac bani si m-am retras in coltul meu si nu ma mai implic in nici o relatie ,iau femeile la misto si surprinzator am aflat ca-s bun la facut bani si rezolvat probleme de toate tipurile ..am aflat ca daca iubesti prea mult te arzi daca iubesti cu ironie supravietuiesti asa ca m-am adaptatde asta urasc fem,nu-s perfect dar i-am dat totul ei ,si nu a stiut sa pretuiasca a ales ratatii asa k de atunci toate fem sunt ,pt mine,proaste si urasc prostia si in plus ignoranta si mistoul merg deocamdata pe viitor nush...sper sa mor tanar sa nu aflu:)

Mai ai timp, inca esti copil si lasa orgoliul, nu te duce prea departe."nu ma mai implic in nici o relatie ,iau femeile la misto " ... ai grija, roata este rotunda ...

auzi la ea ,copil,era sa am un copil,de asta ne-am si despartit ,copil...pffff..o da...roata e rotunda...poate par copil cateodata...dar nu lasa aparentele sa insele,viata e curba si am invata sa o ft,altfel te fte ea pe tine...

Ce bine ca exista in noi sufletul acela de copil, el ne salveaza ... te revolti prea tare acum si pierzi, poate, esentialul si cine are un copil nu inseamna ca este matur in gandire si-n ceea ce face 100%. Nu te mai supara ca ti se spune ca esti copil, nu ai de ce... Numai bine!

intelepciunea feminina, si maaarreeeaaaa rabdare :d

:))))))))))))))))....bv

grigadri

5 mesaje

Postat pe: 17 Decembrie 2008, ora 16:24

sincer, nu ma asteptam sa citesc o asa parere matura, bine ancorata, sincera si deloc zemflemitoare la adresa femeilor!!!!!
bravo!!! asta ma face sa cred si sa sper ca mai sunt si barbati care gandesc cu capul de pe umeri, barbati care citesc, traiesc experiente si invata din ele........nu as fi banuit...dar imi dai sperante!! :-)

alexutzul

1 mesaj
Oras: Cluj

Postat pe: 17 Decembrie 2008, ora 16:36

du-te la ea numai in zilele in care te baga in seama
in rest du-te si pe la altele

galldezsocsaba

7 mesaje
Postat pe: 17 Decembrie 2008, ora 16:45

mai are si pe altcineva...logic...i-si imparte timpul intre voi...

sorin_s77

1 mesaj
Postat pe: 17 Decembrie 2008, ora 17:13

sigur se mai intalneste cu cineva.

Fosta membra 9am.ro

99 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 17 Decembrie 2008, ora 17:33

fata vrea alceva: poate o pauza sau un alt tip. Daca ei nu-i mai pasa atunci trateaz-o la fel si vezi ce iese dar ar cam trebui sa te pregatesti sufleteste si pentru ceva neasteptat gen o despartire.

cand alergi dupa femei poti pierde bani,dar cand alergi dupa bani nu poti pierde femei.
9am047754

2954 mesaje
Postat pe: 17 Decembrie 2008, ora 18:02

De la: bgafanrom, la data 2008-12-17 17:33:49fata vrea alceva: poate o pauza sau un alt tip. Daca ei nu-i mai pasa atunci trateaz-o la fel si vezi ce iese dar ar cam trebui sa te pregatesti sufleteste si pentru ceva neasteptat gen o despartire.

fem sunt...asta e...nu ma mai chinui,ce o fi o fi...next...e mai simplu...ce tot atata dragoste si iubire si...bl abla bla.mai simplu e sa vezi ce ai de facut in viata,munk,o casa,,,fem sunt,nu e ea e alta...asta e..ce tot atata ...oamenii sunt prea legati de alti oameni..2 lucruri nu as vrea s apierd in viata: fam si prieteni...in rest fem....oho...sunt destule...nu ma atasez de una pana la moarte,,,sunt si divortati...asta e...aia ar tb sa se sinucida sau ce?...viata merge mai departe,poti sa mergi cu ea sau sa ramai in urma...si sa plangi dupa trecut...parerea mea...asta e timp pierdut pe care nu-l mai recuperezi niciodata...asta e...distrati-va...doare..dar trec si peste asta am trecut si peste mai rele,,,:)) mult mai rele,,,am ingropat atata lume incat m-am saturat si nu am plans...sa plang dupa una:))))...ehe..:)))...nu mai pot sa scriu ma apuca rasul prea tare....:))))))))))))...barbat sau fem daca plangi dupa una/unu esti prost ...sunt n oameni cu care te intelegi mai bine...treb doara sa cuti...poate doare la inceput..dar na..stiti zicala: nimeni nu moare virgin,pe toti ne fte viata...:))

9am047754

2954 mesaje
Postat pe: 17 Decembrie 2008, ora 18:04

De la: bgafanrom, la data 2008-12-17 17:33:49fata vrea alceva: poate o pauza sau un alt tip. Daca ei nu-i mai pasa atunci trateaz-o la fel si vezi ce iese dar ar cam trebui sa te pregatesti sufleteste si pentru ceva neasteptat gen o despartire.

prefer sa o las sa se duca ea cu toti ratatii si sa vina sa planga la mine si eu sa rad...e mai frumos si mai simplu si in plus...ma amuza in zilelel mele cele mai proaste...incerca sa vz cat razi:))))

gabi8ma

1005 mesaje
Oras: Oradea

Postat pe: 17 Decembrie 2008, ora 18:06

sunt sigura ca razi cu lacrimi ....

Niciodata nu stii unde te poarta viata , inchide ochii , deschide inima , intinde-ti aripile , si lumea e la picioarele tale in timp ce tu te minunezi la picioarele lumii de frumusetea bogatia diversitatea cruzimea existentei umane
9am047754

2954 mesaje
Postat pe: 17 Decembrie 2008, ora 18:07

De la: galldezsocsaba, la data 2008-12-17 16:45:00mai are si pe altcineva...logic...i-si imparte timpul intre voi...

sincer ma doare-n pwla...sa se duca ea cu cn vrea...fem sunt..nu e sg...da ,am iubit-o,,,si ce daca asta e,,,mi-am luat-o...la cate le-am dat eu peste bot...era si cazul sa mi-o iau odata:))..soarta...am ftut,am iubit,m-am simtit bine,asat e ....alta...ce tot atata ...merg pe ideea nu pierd eu ,ci ea...de fapt cred ca am pierdut tiumpu si nervii cu ea:))...si nu merita..asta e...bp...experienta ...cum zc mircea radu: iubiti-va mult...cam de 3 ori pe zi ,macar jum de ora partida:)))

9am047754

2954 mesaje
Postat pe: 17 Decembrie 2008, ora 18:08

De la: alexutzul, la data 2008-12-17 16:36:52du-te la ea numai in zilele in care te baga in seama
in rest du-te si pe la altele

decat sa merg la ea prefer o bere... e mai buna...si nu pierd nici timpul aiurea...:))

9am047754

2954 mesaje
Postat pe: 17 Decembrie 2008, ora 18:14

De la: gabi8ma, la data 2008-12-17 18:06:07sunt sigura ca razi cu lacrimi ....

neah prefer lucrurile prctice...de ex sex...dragostea tre sa o simti...neah...nu e practica...deci nu ma intereseaza ,...sunt fecioara(la zodie)...deci...daca nu e practic e neinteresant...romantismul e pe locu 1 de la coada...ne indrag rpd si la fel si uitam..asa sunt eu:)

gabi8ma

1005 mesaje

Postat pe: 17 Decembrie 2008, ora 18:33

De la: dasca777, la data 2008-12-17 18:14:05

neah prefer lucrurile prctice...de ex sex...dragostea tre sa o simti...neah...nu e practica...deci nu ma intereseaza ,...sunt fecioara(la zodie)...deci...daca nu e practic e neinteresant...romantismul e pe locu 1 de la coada...ne indrag rpd si la fel si uitam..asa sunt eu:)

mai raule

Niciodata nu stii unde te poarta viata , inchide ochii , deschide inima , intinde-ti aripile , si lumea e la picioarele tale in timp ce tu te minunezi la picioarele lumii de frumusetea bogatia diversitatea cruzimea existentei umane
9am047754

2954 mesaje
Postat pe: 17 Decembrie 2008, ora 18:43

De la: gabi8ma, la data 2008-12-17 18:33:45
De la: dasca777, la data 2008-12-17 18:14:05

mai raule

toata viata am sarit dintr-o pida in alta...asa ca tb sa incerc si drag,mai ales ca toti prietenii meui imi spuneau ce fain e...bla bla...si ca o sa ajung la 40 de ani singur...asa ca am incercat ,m-am ars si mi-am reluat vechile obiceiuri,,,e mai bn asa...sex,bautura ...traiesc viata ce plm...doar nu o sa mor...a fost o exp noua asta e,,,mai departe,de acum stiu ...superficial si sa nu imi pese ...asa am fost mereu asa tb sa fiu si acum...asta e...m-am ars...pe viitor stiu...sex ,nu dragoste,,,mi-am revenit...multam' tuturor ce m-au ajutat...faceti sex nu dragoste:d

gabi8ma

1005 mesaje

Postat pe: 17 Decembrie 2008, ora 18:56

stii eu cred ca daca nu ti-ar pasa n-ai mai fi asa furios

Fosta membra 9am.ro

31 mesaje
Postat pe: 17 Decembrie 2008, ora 22:01

PAPUCII!!!!

ak446

59 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 17 Decembrie 2008, ora 22:20

Fa si u la fel si vezi unde se ajunge
paote mai are4 pe cineva

9am047754

2954 mesaje
Postat pe: 17 Decembrie 2008, ora 22:47

am vazut la tv ca unu s-a sinucis din dragoste...ma gandesc sa imi tai venele...sufat din dragoste:(((...nu stiu ce sa fac...e...asta e mor si gata

air_marius

3 mesaje
Postat pe: 18 Decembrie 2008, ora 00:04

altii se plang ca nu ii baga in seama prietena cateva zile p saptamana . am eu una buna ptr voi
am 3 ani jumate cu o fata, ea este balerina. anul trecut aveam 2 ani jumate impreuna
eu am venit in germania la sora mea de sarbatori iar ea era in turneu in germania cu echipa de balet. am calatorit jumatate de tara sa ajung la ea deoarece nu o mai vazusem de mult iar cand am ajuns la ea de revelion a ramas blocata si mi-a zis "ce cautzi aici" cu indignare. eu ce ar fi trebuit sa fac in cazul acesta deoarece anul asta e din nou in germania iar eu am venit la sora mea special pentru prietena mea sa ne vedem de craciun si vad ca din nou nu prea pare sa fie entuziasmata... iar cand suntem in tara sunt centrul atentiei ei iar fara mine nu stie sa faca nimic. eu ce as putea sa fac deoarece e a 2-a oara cand se intampla asa ceva si nu vreau sa mai sufar ca anul trecut

kiku

154 mesaje

Postat pe: 18 Decembrie 2008, ora 00:37

iacob draga, acolo are pe cineva si aici pe tine...ce nu intelegi??. ramii in terenul tau si bucura-te cind e cu tine...altfel spus...cauta una cu care sa fii mereu...nu una plecata mereu.

Fosta membra 9am.ro

1972 mesaje
Postat pe: 18 Decembrie 2008, ora 00:41

De la: Add1cT3d, la data 2008-12-17 11:03:14
De la: petronelaganea, la data 2008-12-17 00:37:31c t face sa traiesti cu impresia ca femeile nu s pot simti la fel??pt ca dupa c iubesti un ratat cum zici tu..care iti fura tot c ai mai bun ..si pt care ai fi facut orice numai sa l vezi zambind..ramai incompleta limitata..pustie si rece..ma mira ca mai exista si astfel d barbati..app parerea mea e ca femeile o patesc mai des decat barbatii.. fara suparare

Si barbatii si femeile o patesc. Nu cred ca unii o patzesc mai des si unele mai rar, e vorba de caracterul fiecaruia si de cei 7 ani de acasa.

LECTIE:

Ii ignoram pe cei ce ne adora
Si ii adoram pe cei ce ne ignora
Ii iubim pe cei ce ne ranesc
Si ii ranim pe cei ce ne iubesc

Asa suntem facuti. Daca primesti prea multa iubire din prima te "umpli" prea repede si incepi sa nu mai iubesti persoana respectiva. Invata sa dai iubire cu picatura, asa vei fi iubit mult timp.

Cata intelepciune, si totusi... de ce sa dai iubire cu picatura cand tu-ti doresti sa fi iubit fara limite, daca nu am fi atat de egoisti in sentimente, poate ca, poate...

"Niciodată nu putem judeca viața celorlați, pentru că fiecare își cunoaște propria durere și renunțare. Una este să crezi că ești pe drumul cel bun și alta e să crezi că drumul tău e unic"
ingerul_00

1 mesaj
Postat pe: 18 Decembrie 2008, ora 04:22

trimiteo la masa

9am047754

2954 mesaje
Postat pe: 18 Decembrie 2008, ora 13:37

De la: iacobm., la data 2008-12-18 00:04:50altii se plang ca nu ii baga in seama prietena cateva zile p saptamana . am eu una buna ptr voi
am 3 ani jumate cu o fata, ea este balerina. anul trecut aveam 2 ani jumate impreuna
eu am venit in germania la sora mea de sarbatori iar ea era in turneu in germania cu echipa de balet. am calatorit jumatate de tara sa ajung la ea deoarece nu o mai vazusem de mult iar cand am ajuns la ea de revelion a ramas blocata si mi-a zis "ce cautzi aici" cu indignare. eu ce ar fi trebuit sa fac in cazul acesta deoarece anul asta e din nou in germania iar eu am venit la sora mea special pentru prietena mea sa ne vedem de craciun si vad ca din nou nu prea pare sa fie entuziasmata... iar cand suntem in tara sunt centrul atentiei ei iar fara mine nu stie sa faca nimic. eu ce as putea sa fac deoarece e a 2-a oara cand se intampla asa ceva si nu vreau sa mai sufar ca anul trecut

cred ca te are pe tine in tara si altul acolo ...e simplu nu te vrea acolo pt ca are altul...joaca la 2 capete

cry_n1

10 mesaje
Oras: Tg Mures

Postat pe: 18 Decembrie 2008, ora 16:30

si am fost in situatia ta. se intampla acest lucru din cauza te tu te implici prea mult. cu cat o bagi mai putin in seama cu atata o sa fie mai moarta dupa tine. laso pe ea sa te caute, sa umble dupa fundul tau cu alte cuvinte. daca nu te cauta...mai bine gaseste-ti alta ca sunt femei pana-i lumea

adivesa

54 mesaje

Postat pe: 18 Decembrie 2008, ora 17:51

De la: calinutz_, la data 2008-11-27 10:12:51buna...am si eu o intrebare....ce pot sa fac in cazul in care prietena mea ma baga in seama numai cateva zile pe saptamana....are zile in care nici nu imi raspunde la telefon....si in urmatoarea zi ma suna si imi zice sa ne vedem...nu mai stiu ce sa cred..intr-o zi ii ok .. iar in urmatoarea zi se schimba...oare care este problema si ce este de facut...dati-va si voi cu parerea...:D

Ce discutii frate? Spioneaz-o! :D Probabil ca se intalneste cu altul in paralel. Nu te baza pe moralitatea femeilor, sau, daca esti adeptul relatiilor libertine, fa la fel (nu stiu multi care ar fi insa). Anunta-ma cand te-ai convins ca am avut dreptate :D

Flaviu85_yuppy

20 mesaje
Postat pe: 18 Decembrie 2008, ora 17:51

sal simplu lasa-i spatiu

adivesa

54 mesaje

Postat pe: 18 Decembrie 2008, ora 17:53

De la: iacobm., la data 2008-12-18 00:04:50altii se plang ca nu ii baga in seama prietena cateva zile p saptamana . am eu una buna ptr voi

Aceeasi poveste... Pai are pe cineva in Germania, desteptule! Ce-ti spune instinctul!? Nimic, nu? Nu te teme de adevar, fii barbat (ca te ia mama naibii daca nu :)))

adivesa

54 mesaje

Postat pe: 18 Decembrie 2008, ora 17:54

De la: dasca777, la data 2008-12-18 13:37:18

In sfarsit unul care a auzit de femei :)) Bravo, man! Deci unii chiar nu se prind de nimic, frate!

cred ca te are pe tine in tara si altul acolo ...e simplu nu te vrea acolo pt ca are altul...joaca la 2 capete

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului nepasarea unei femei...
Mergi la: