back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Nepasarea unei femei...

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 >> Sari la pagina:

9am047754

2954 mesaje
Postat pe: 8 Decembrie 2008, ora 18:34

nu spun ca nu ai dreptate,in general sa stii ca gandesc la rece si viata e destul de buna...dar in privinta fem,e mai ciudat acolo,timp de vreo 2,ultimii doi ani din viata mea pana acum,am lucrat pe la tot felul de firme ,problema e ca ori trebuia sa merg in alt oras unde ..si eu ca omu gaseam una si...stii u sau aveam sediul pe undeva pe langa gara si atunci eram in contact non stop cu fete mai "speciale"...de la munca veneam in tudor,un alt loc unde erau numai fete "de treaba":)...nu e faza de maturizare ,e faza de mediu...oricat de matur ai fi daca stai 5 ani intr-o casa de nebuni sau in camin :P devii la fel si daca sari 2 ani din cu.va in cu.va..ce parere poti avea despre femei?

gabi8ma

1005 mesaje
Oras: Oradea

Postat pe: 8 Decembrie 2008, ora 21:50

dasca hai sa-ti spun ceva stii cum m-am indragostit de sotul meu ? dupa o noapte hmmm " furtunoasa" a fost foarte foarte tandru , balnd si atent si m-a cucerit definitiv cand dimineata mi-a facut de mancare .... a fost foarte frumos , totul a mers natural si restul a venit de la sine

Raporteaza abuz de limbaj
Niciodata nu stii unde te poarta viata , inchide ochii , deschide inima , intinde-ti aripile , si lumea e la picioarele tale in timp ce tu te minunezi la picioarele lumii de frumusetea bogatia diversitatea cruzimea existentei umane
evelin_f

603 mesaje
Postat pe: 9 Decembrie 2008, ora 10:08

si acum cum e relatia intre voi:D dupa cati ani? e la fel ca atunci?

gabi8ma

1005 mesaje

Postat pe: 9 Decembrie 2008, ora 17:32

am un zambet larg pe fata 11 ani , de furtuni , uragane as zice in toate sensurile , iar cand ne lasam orgoliile la usa , e ca un vis pacat ca e rar , pacat de cicatrici

Niciodata nu stii unde te poarta viata , inchide ochii , deschide inima , intinde-ti aripile , si lumea e la picioarele tale in timp ce tu te minunezi la picioarele lumii de frumusetea bogatia diversitatea cruzimea existentei umane
jtazjmen

651 mesaje
Postat pe: 9 Decembrie 2008, ora 21:06

Se pare ca am trait aceeasi experienta.. am iubit o femeie timp de 6 ani, m-a ridicat pe un piedestal inalt, cam de statura unui zgarie nori apoi mi-a dat drumul de acolo. Dupa un an de zile, inca ma mai scutur de praf. Daca ma uit la actualul ei prieten, realmente ma umfla rasul si ma enervez in acelas timp. Dupa experienta asta, am invatat ca nu e bine sa-ti deschizi sufletul in fata unei femei iar toata miertzaiala si toate linguselile dintr-o relatie, venite din partea femeii, sunt doar toane. O femeie nu e capabila sa iubeasca sau sa fie fidela. Daca am auzit de o fata de treaba si fidela si isteata, ea sigur e urata!! As vrea sa ma contraziceti pentru ca eu nu am intalnit inca femeie si fidela si frumoasa .. cand o voi intalni, eu cu mana mea am sa-i construiesc o statuie!

jtazjmen

651 mesaje
Postat pe: 9 Decembrie 2008, ora 21:31

Sunt mai in varsta decat tine si da-mi voie sa-ti povestesc si despre cei din jurul meu, cei de 30-40 de ani. Sigur, e vorba de o alta generatie, poate asta e explicatia, insa din cate am vazut pana acum "peste bot" si-au luat-o mai mult ele - catalogate drept expirate si inlocuite cu o jucarie noua, versiune updatata (FIFA '99 vs FIFA 2009, daca ma-ntelegi). Si una e sa te paraseasca prietenul cand ai 20-25 de ani si alta sotul/sotia cand ai 40 si 1-2 copii.

Intr-o masura mai mare sau mai mica, toti am luat tzeapa macar odata in viata. Ceea ce vreau sa-ti spun e ca esti tanar si nu e cazul sa devii misogin pentru ca ti-ai furat-o odata. Din contra, ai capatat experienta, acum stii ce vrei si data viitoare o sa casti ochii mai bine. E bine sa-ti "lingi ranile", dar cand o sa-ti treaca (si crede-ma, o sa-ti treaca) e pacat sa nu iubesti din nou cu toata inima.

Sa ai bafta![/quote]

Eu sunt destul de "in varsta" si la varsta asta, am luat o teapa cat mine de mare!! dupa asa ceva, iti spun, ca este foarte greu sa te redresezi.. la 22 de ani te indragostesti fara sa gandesti fara sa analizezi. La 30 de ani, e foarte greu sa mai gasesti ceva compatibil mai ales daca ai defectul de a face comparatii. Acum, vis-s-vis de fosta mea prietena, as vrea sa spun ca "m-a iubit atat de mult",incat a 2-a zi dupa ce ne-am despartit, era cu altul.Si ne-am despartit atunci cand aveam cea mai mare nevoie de sustinerea ei.. cu o luna inainte de a sustine examenul la Barou. Eu consider ca, o perioada de "doliu" de reculegere se merita a fi tinuta dupa o relatie de 6 ani nu? eu am purtat "doliu 1 an" si inca ma mai doare.. Din punct de vedere profesional, sunt foarte bine si cred ca pana la urma asta conteaza cel mai mult; restul e CAN CAN!!

gabi8ma

1005 mesaje

Postat pe: 9 Decembrie 2008, ora 22:13

De la: lawyer, la data 2008-12-09 21:06:47Se pare ca am trait aceeasi experienta.. am iubit o femeie timp de 6 ani, m-a ridicat pe un piedestal inalt, cam de statura unui zgarie nori apoi mi-a dat drumul de acolo. Dupa un an de zile, inca ma mai scutur de praf. Daca ma uit la actualul ei prieten, realmente ma umfla rasul si ma enervez in acelas timp. Dupa experienta asta, am invatat ca nu e bine sa-ti deschizi sufletul in fata unei femei iar toata miertzaiala si toate linguselile dintr-o relatie, venite din partea femeii, sunt doar toane. O femeie nu e capabila sa iubeasca sau sa fie fidela. Daca am auzit de o fata de treaba si fidela si isteata, ea sigur e urata!! As vrea sa ma contraziceti pentru ca eu nu am intalnit inca femeie si fidela si frumoasa .. cand o voi intalni, eu cu mana mea am sa-i construiesc o statuie![/quote
ia acusi m-ai suparat , o femeie ca si un barbat de altfel poate fi fidel intr-o relatie daca vrea , acu mai sunt si oameni mai reci din fire ca sa zic asa si daca nu te tuca la fiecare 5 min asta nu inseamna ca nu te iubeste , intotdeauna intr-o relatie unul iubeste si celalalt se lasa iubit , uite eu fac parte din generatia de care vb mai jos si am luat-o peste bot urat de tot si nu o data ci de doua ori ( as zice vb cuiva ca sunt unicat de prostie , ca prima data esti oarecum nevinovat dar a doua oara nu mai ai scuza ) tu crezi ca daca ma intalnesc cu fat frumos a treia oara n-o sa-l tin la distanta , asta se numeste instinct de conservare, referitor la prietena ta , n-o cunosc poate fi la fel de bine si o parasuta , dar tu zici ca te-a inaltat pe un piedestal te-ai gandit oare sa ii intinzi mana sa o ridici langa tine ? frumusetea este ca si adevarul o chestie relativa , cu multe fatete ...ma rog
sa stii ca pana una alta poti sa vii cu material pt statuie iti dau adresa numai vezi ca-i cam departe ( acu daca n-ai inteles fu gluma mai ember )

nora_paduroiu

96 mesaje
Postat pe: 10 Decembrie 2008, ora 10:44

De la: lawyer, la data 2008-12-09 21:06:47O femeie nu e capabila sa iubeasca sau sa fie fidela. Daca am auzit de o fata de treaba si fidela si isteata, ea sigur e urata!! As vrea sa ma contraziceti pentru ca eu nu am intalnit inca femeie si fidela si frumoasa .. cand o voi intalni, eu cu mana mea am sa-i construiesc o statuie!

N-ai dreptate sa generalizezi. Asa, orice femeie inselata poate spune ca toti barbatii care nu-s urati cu spume sunt infideli si porci si se umple planeta de misogini si de feministe (nu sunt sigura care e varianta feminina a misoginului:))

Cineva spunea mai devreme ca trebuie sa incerci sa 'descifrezi' persoana inainte de a investi sentimente, sa vezi cine e de calitate si cine merita. Are mare dreptate, intr-o relatie (mai ales de la o anumita varsta) nu te mai arunci cu capul inainte, judeci si cu mintea, nu doar cu inima. Stii vorba aia, ceea ce pana in 30 de ani poate trece drept naivitate, dupa 30 e prostie curata. Adica daca la 20 de ani te indragostesti de oricine (sau de ideea de dragoste :)) la 30 esti mai circumspect.

Imi pare rau ca ai luat plasa, dar TE ASIGUR ca exista fete frumoase si fidele pe lumea asta. Doar ca n-a fost ea aceea, insa poate fi urmatoarea.

fantassy

630 mesaje
Postat pe: 10 Decembrie 2008, ora 12:24

@DNP

ref la ideea aceea cu "descifratul" iti povestesc o intamplare:
Eram la ziua prietenului meu, la Caru cu Bere, cu mai multi amici... si aveam noi doi o mica discutie in particular... si imi zice ceva de cadourile primite de la ei... la care eu ii raspund:

- Nu te cunosc asa de bine, deci probabil ca ti-au luat chestii... normale :)
- Da, nu ma cunosc prea bine, dar tu... tu cat ma cunosti?
- Mult mai bine. As putea spune ca spre deosebire de ei eu te cunosc in proportie de 90% mai bine, dar in fapt nu te cunosc decat poate 10%.
- Ai dreptate!

apoi zambeste si ma pupa.

evelin_f

603 mesaje
Postat pe: 10 Decembrie 2008, ora 14:19

si tu cum ai reactionat?

fantassy

630 mesaje
Postat pe: 10 Decembrie 2008, ora 15:40

De la: nick_titi, la data 2008-12-10 14:19:33si tu cum ai reactionat?

l-am pupat si eu!
pai mai mult de 10% nu ai cum sa ajungi sa cunosti pe cineva vreodata, pentru ca nici el nu se cunoaste pe atat (tineti minte ca nu ne folosim nici 10% din capacitatea creierului), iar el nu stie asta... adica il cunosc 100%!!! si el mi-a dat dreptate...

evelin_f

603 mesaje
Postat pe: 10 Decembrie 2008, ora 16:40

De la: angel_demon10, la data 2008-12-10 15:40:07

l-am pupat si eu!
pai mai mult de 10% nu ai cum sa ajungi sa cunosti pe cineva vreodata, pentru ca nici el nu se cunoaste pe atat (tineti minte ca nu ne folosim nici 10% din capacitatea creierului), iar el nu stie asta... adica il cunosc 100%!!! si el mi-a dat dreptate...

din cate stiu eu cel mai destept om si-a folosit maxim 6%din capacitatea creierului dar nu e vorba de asta....nu e adevarat ca ne cunoastem decat 10% stim mult mai multe despre noi dar nu le constientizam.... multe lucruri le facem din instinct nu degeaba se spune ca ne tragem din maimute, nu toti gandesc inainte sa faca ceva sau ... nu gandim mereu inainte sa facem ceva si din pacate facem multe greseli .....dar asta e frumusea sa gasesti persoana care sa te acopere, sa te completeze, sa te faca sa nu mai gresesti....si poate atunci o sa folosim mai mult creier , poate atunci o sa ne cunoastem mai bine

fantassy

630 mesaje
Postat pe: 11 Decembrie 2008, ora 11:06

De la: nick_titi, la data 2008-12-10 16:40:33

l-am pupat si eu!

din cate stiu eu cel mai destept om si-a folosit maxim 6%din capacitatea creierului dar nu e vorba de asta....nu e adevarat ca ne cunoastem decat 10% stim mult mai multe despre noi dar nu le constientizam.... multe lucruri le facem din instinct nu degeaba se spune ca ne tragem din maimute, nu toti gandesc inainte sa faca ceva sau ... nu gandim mereu inainte sa facem ceva si din pacate facem multe greseli .....dar asta e frumusea sa gasesti persoana care sa te acopere, sa te completeze, sa te faca sa nu mai gresesti....si poate atunci o sa folosim mai mult creier , poate atunci o sa ne cunoastem mai bine

mi se pare utopic, dar SUPERB ceea ce zici... "sa te acopere, sa te completeze, sa te faca sa nu mai gresesti"
dar nicky... suflete, tocmai pentru ca ceea ce nu constientizam reprezinta acel restul de 90%, si 10% ne cunoastem. da, poate avem impresia, prin autoanaliza, ca ne stim foarte foarte bine, dar... nu-i asa.
bine, recunosc, eu sunt de parere ca "stiu ca nu stiu nimic" in cele mai multe cazuri. dar cand esti langa cineva si ai capacitatea de a-i ghici (ca despre asta e vorba, instinctiv) reactiile sau ascunzisurile, si esti capabil sa citesti printre randuri... atunci poti spune ca il cunosti, ca il stii... ca ii "simti" starile, gandurile... eu asa sunt cu mister...
poate de asta avem uneori probleme... he he... daca nu e aia ca nu stii ce-i in capul lui si te framanta, e aia ca stii ce-i in capul lui si tot te framanta...
am un fler sa-l ghicesc ceva de speriat!!! ma sperii si eu uneori... mai mult de ce gasesc decat de flerul asta... si nimanui nu-i place sa fie "scanat"... dar e ceva ce vine de la sine... din punctul meu de vedere ar trebui sa fie fericit ca-l stiu asa de bine si ca stiu ce vrea, dar el e exact pe invers. nu se poate deschide la niste chestii de teama sa nu-l judec... sau poate ca l-ar afecta in relatia cu mine (daca asta se mai poate numi asa)

evelin_f

603 mesaje
Postat pe: 11 Decembrie 2008, ora 11:19

cred ca stiu despre ce fler de a citii oamenii vorbesti si mi se pare extraordinar il stapanesc si eu destul de bine de exemplu cu unele din foste face-am teste de pe kudica adica...eu ma puneam in locul lor si raspundeam la intrebari si ele face-au testul fara sa vada ceam raspuns eu si in majoritatea cazurilor iesea acelasi rezultat .... pe cand daca treceam la teste de pe yuppy nu cred ca a iesit de cateva ori la fel

fantassy

630 mesaje
Postat pe: 11 Decembrie 2008, ora 12:28

De la: nick_titi, la data 2008-12-11 11:19:14cred ca stiu despre ce fler de a citii oamenii vorbesti si mi se pare extraordinar il stapanesc si eu destul de bine de exemplu cu unele din foste face-am teste de pe kudica adica...eu ma puneam in locul lor si raspundeam la intrebari si ele face-au testul fara sa vada ceam raspuns eu si in majoritatea cazurilor iesea acelasi rezultat .... pe cand daca treceam la teste de pe yuppy nu cred ca a iesit de cateva ori la fel

Fosta membra 9am.ro

21 mesaje
Oras: Ramnicu Valcea

Postat pe: 14 Decembrie 2008, ora 17:41

cand te-o suna sa va intalniti ,cauta un loc linistit si stati de vorba ,ca sa sti ce se intampla ,si dupa aceea vei sti ce hotarare iei bafta multa

---
9am047754

2954 mesaje
Postat pe: 14 Decembrie 2008, ora 20:12

l-am pupat si eu!

tb sa il violezi era mai frumos:D

radhookoo

1009 mesaje
Postat pe: 15 Decembrie 2008, ora 03:22

De la: dasca777, la data 2008-12-14 20:12:09

l-am pupat si eu!

si sa-l si taie cu drujba?

daca m-am obosit sa-ti raspund, inseamna ca ai scris o imbecilitate.
9am047754

2954 mesaje
Postat pe: 15 Decembrie 2008, ora 14:04

De la: radhookoo, la data 2008-12-15 03:22:27

l-am pupat si eu!

nu e rea ideea ...bv

radhookoo

1009 mesaje
Postat pe: 15 Decembrie 2008, ora 15:56

De la: dasca777, la data 2008-12-15 14:04:27
De la: radhookoo, la data 2008-12-15 03:22:27

l-am pupat si eu!

nu e rea ideea ...bv

trebuie taiat in 6 bucati de volum aproximativ egal. asa ocupa cel mai putin spatiu si e foarte usor de carat. de asemenea, totul trebuie facut undeva intr-o baie cu niste saci de plastic pusi dedesubt, ca sa poti curata sangele.

Ca accesorii pe care ar trebui sa le porti sunt: niste ochelari care sa te protejeze de stropii de sange si o masca pe gura ca sa nu inghiti ce sare din el.

Spor la munca!

radhookoo

1009 mesaje
Postat pe: 15 Decembrie 2008, ora 15:57

whooops.. scuze angel...

fantassy

630 mesaje
Postat pe: 15 Decembrie 2008, ora 16:27

De la: radhookoo, la data 2008-12-15 15:57:56whooops.. scuze angel...

bai voi ma invatati la prostii...

daaaa' n-ar fi mai bine doar sa-l castrez... de tot?

fantassy

630 mesaje
Postat pe: 15 Decembrie 2008, ora 16:27

aah, glumeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmm!

fantassy

630 mesaje
Postat pe: 15 Decembrie 2008, ora 16:28

in weekend a fost superb... ca pe vremuri...
tot tacamul... ;)

evelin_f

603 mesaje
Postat pe: 15 Decembrie 2008, ora 16:30

nu vreau sa fiu rau dar e smecher tare iti mai arunca cate un deget asa incat sa nu iti treaca vre-o idee de duca

radhookoo

1009 mesaje
Postat pe: 15 Decembrie 2008, ora 16:35

De la: nick_titi, la data 2008-12-15 16:30:44nu vreau sa fiu rau dar e smecher tare iti mai arunca cate un deget asa incat sa nu iti treaca vre-o idee de duca

pai atunci hai sa o ajutam sa-i taie degetele

fantassy

630 mesaje
Postat pe: 15 Decembrie 2008, ora 16:49

baieeeeti... cata dreptate STIU ca aveti... dar voi nu stiti oare ca sunt si eu la fel ca toate femeile... pana la urma urmei suntem ceea ce suntem...
vorbesc prostii...

radhookoo

1009 mesaje
Postat pe: 15 Decembrie 2008, ora 16:58

De la: angel_demon10, la data 2008-12-15 16:49:52baieeeeti... cata dreptate STIU ca aveti... dar voi nu stiti oare ca sunt si eu la fel ca toate femeile... pana la urma urmei suntem ceea ce suntem...
vorbesc prostii...

never!

9am047754

2954 mesaje
Postat pe: 15 Decembrie 2008, ora 18:03

De la: angel_demon10, la data 2008-12-15 16:27:25
De la: radhookoo, la data 2008-12-15 15:57:56whooops.. scuze angel...

bai voi ma invatati la prostii...

daaaa' n-ar fi mai bine doar sa-l castrez... de tot?

nu e nevoie sa fii sadica...cum zc radhokoo ,poti sa il tai in bucati,dar u fata devii sadica..grr...ma sperii:)

fantassy

630 mesaje
Postat pe: 16 Decembrie 2008, ora 10:14

De la: radhookoo, la data 2008-12-15 16:58:34
De la: angel_demon10, la data 2008-12-15 16:49:52baieeeeti... cata dreptate STIU ca aveti... dar voi nu stiti oare ca sunt si eu la fel ca toate femeile... pana la urma urmei suntem ceea ce suntem...
vorbesc prostii...

never!

nu, radule... in mintea mea totul e clar, in ceea ce ma priveste... iubesc ca o femeie, din toate punctele de vedere, dar cand sunt ranita ma port ca o copila... si stiu asta. as vrea sa ma schimb, sa nu ma mai port asa... dar... e cumplit de greu...
m-am maturizat din multe puncte de vedere: in munca, cum imi administrez banii, timpul, treburile casei, mai si gatesc uneori, dar sentimental... sunt absolut depasita... nu stiu sa fac altceva decat sa iubesc pur si simplu, pe moment... asa cum imi vine atunci... mai timid, mai pervers, mai dur, mai trist...

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului nepasarea unei femei...
Mergi la: