Info
x
Nepasarea unei femei...
|
9am047754 2954 mesaje Membru din: 15/05/2009 |
Postat pe: 8 Decembrie 2008, ora 18:34
nu spun ca nu ai dreptate,in general sa stii ca gandesc la rece si viata e destul de buna...dar in privinta fem,e mai ciudat acolo,timp de vreo 2,ultimii doi ani din viata mea pana acum,am lucrat pe la tot felul de firme ,problema e ca ori trebuia sa merg in alt oras unde ..si eu ca omu gaseam una si...stii u sau aveam sediul pe undeva pe langa gara si atunci eram in contact non stop cu fete mai "speciale"...de la munca veneam in tudor,un alt loc unde erau numai fete "de treaba":)...nu e faza de maturizare ,e faza de mediu...oricat de matur ai fi daca stai 5 ani intr-o casa de nebuni sau in camin :P devii la fel si daca sari 2 ani din cu.va in cu.va..ce parere poti avea despre femei?
|
|
gabi8ma 1005 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Oradea |
Postat pe: 8 Decembrie 2008, ora 21:50
dasca hai sa-ti spun ceva stii cum m-am indragostit de sotul meu ? dupa o noapte hmmm " furtunoasa"
a fost foarte foarte tandru , balnd si atent si m-a cucerit definitiv cand dimineata mi-a facut de mancare .... a fost foarte frumos , totul a mers natural si restul a venit de la sine
Raporteaza abuz de limbaj
Niciodata nu stii unde te poarta viata , inchide ochii , deschide inima , intinde-ti aripile , si lumea e la picioarele tale in timp ce tu te minunezi la picioarele lumii de frumusetea bogatia diversitatea cruzimea existentei umane
|
|
evelin_f 603 mesaje Membru din: 14/11/2007 |
Postat pe: 9 Decembrie 2008, ora 10:08
si acum cum e relatia intre voi:D dupa cati ani? e la fel ca atunci?
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 9 Decembrie 2008, ora 17:32
am un zambet larg pe fata 11 ani , de furtuni , uragane as zice in toate sensurile , iar cand ne lasam orgoliile la usa , e ca un vis pacat ca e rar , pacat de cicatrici
Raporteaza abuz de limbaj
Niciodata nu stii unde te poarta viata , inchide ochii , deschide inima , intinde-ti aripile , si lumea e la picioarele tale in timp ce tu te minunezi la picioarele lumii de frumusetea bogatia diversitatea cruzimea existentei umane
|
|
jtazjmen 651 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 9 Decembrie 2008, ora 21:06
Se pare ca am trait aceeasi experienta.. am iubit o femeie timp de 6 ani, m-a ridicat pe un piedestal inalt, cam de statura unui zgarie nori apoi mi-a dat drumul de acolo. Dupa un an de zile, inca ma mai scutur de praf. Daca ma uit la actualul ei prieten, realmente ma umfla rasul si ma enervez in acelas timp. Dupa experienta asta, am invatat ca nu e bine sa-ti deschizi sufletul in fata unei femei iar toata miertzaiala si toate linguselile dintr-o relatie, venite din partea femeii, sunt doar toane. O femeie nu e capabila sa iubeasca sau sa fie fidela. Daca am auzit de o fata de treaba si fidela si isteata, ea sigur e urata!! As vrea sa ma contraziceti pentru ca eu nu am intalnit inca femeie si fidela si frumoasa .. cand o voi intalni, eu cu mana mea am sa-i construiesc o statuie!
|
|
jtazjmen 651 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 9 Decembrie 2008, ora 21:31
Sunt mai in varsta decat tine si da-mi voie sa-ti povestesc si despre cei din jurul meu, cei de 30-40 de ani. Sigur, e vorba de o alta generatie, poate asta e explicatia, insa din cate am vazut pana acum "peste bot" si-au luat-o mai mult ele - catalogate drept expirate si inlocuite cu o jucarie noua, versiune updatata (FIFA '99 vs FIFA 2009, daca ma-ntelegi). Si una e sa te paraseasca prietenul cand ai 20-25 de ani si alta sotul/sotia cand ai 40 si 1-2 copii.
Intr-o masura mai mare sau mai mica, toti am luat tzeapa macar odata in viata. Ceea ce vreau sa-ti spun e ca esti tanar si nu e cazul sa devii misogin pentru ca ti-ai furat-o odata. Din contra, ai capatat experienta, acum stii ce vrei si data viitoare o sa casti ochii mai bine. E bine sa-ti "lingi ranile", dar cand o sa-ti treaca (si crede-ma, o sa-ti treaca) e pacat sa nu iubesti din nou cu toata inima. Sa ai bafta![/quote] Eu sunt destul de "in varsta" si la varsta asta, am luat o teapa cat mine de mare!! dupa asa ceva, iti spun, ca este foarte greu sa te redresezi.. la 22 de ani te indragostesti fara sa gandesti fara sa analizezi. La 30 de ani, e foarte greu sa mai gasesti ceva compatibil mai ales daca ai defectul de a face comparatii. Acum, vis-s-vis de fosta mea prietena, as vrea sa spun ca "m-a iubit atat de mult",incat a 2-a zi dupa ce ne-am despartit, era cu altul.Si ne-am despartit atunci cand aveam cea mai mare nevoie de sustinerea ei.. cu o luna inainte de a sustine examenul la Barou. Eu consider ca, o perioada de "doliu" de reculegere se merita a fi tinuta dupa o relatie de 6 ani nu? eu am purtat "doliu 1 an" si inca ma mai doare.. Din punct de vedere profesional, sunt foarte bine si cred ca pana la urma asta conteaza cel mai mult; restul e CAN CAN!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 9 Decembrie 2008, ora 22:13
De la: lawyer, la data 2008-12-09 21:06:47Se pare ca am trait aceeasi experienta.. am iubit o femeie timp de 6 ani, m-a ridicat pe un piedestal inalt, cam de statura unui zgarie nori apoi mi-a dat drumul de acolo. Dupa un an de zile, inca ma mai scutur de praf. Daca ma uit la actualul ei prieten, realmente ma umfla rasul si ma enervez in acelas timp. Dupa experienta asta, am invatat ca nu e bine sa-ti deschizi sufletul in fata unei femei iar toata miertzaiala si toate linguselile dintr-o relatie, venite din partea femeii, sunt doar toane. O femeie nu e capabila sa iubeasca sau sa fie fidela. Daca am auzit de o fata de treaba si fidela si isteata, ea sigur e urata!! As vrea sa ma contraziceti pentru ca eu nu am intalnit inca femeie si fidela si frumoasa .. cand o voi intalni, eu cu mana mea am sa-i construiesc o statuie
a fost foarte foarte tandru , balnd si atent si m-a cucerit definitiv cand dimineata mi-a facut de mancare .... a fost foarte frumos , totul a mers natural si restul a venit de la sine
( acu daca n-ai inteles fu gluma mai ember )
.... pe cand daca treceam la teste de pe yuppy nu cred ca a iesit de cateva ori la fel