back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Nepasarea unei femei...

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 >> Sari la pagina:

9am047754

2954 mesaje
Postat pe: 17 Decembrie 2008, ora 11:13

De la: verona_380, la data 2008-12-17 11:01:15You Go Girl!! Ai dreptate.. faza aiurea este ca fiecare dintre noi ne privim ca simple victime dupa fiecare despartire urata... daca MR de mai sus ar fi avut o relatie frumoasa dar ea a murit sau mai stiu eu ce chestie teribila i s-ar fi intampla ar fi iubit-o si ar fi idolatizat-o la infinit... dar pt simplu fapt ca s-a "terminat urat" = "toate femeile sunt proaste"!!! Asta este... si noi facem la fel, sincer, daca as avea ocazia sa i-o platesc nenorocitului care m-a inselat cand aveam 17 ani, nu m-as opri! Toate ajungem dupa un calup de relatii nereusite sa spunem: "Imi bag "ceva" si imi iau un caine Huski (sau orice alt animal de casa) ca el nu ma inseala!!" Tot ceea ce putem face este sa invatm din greseli si ne ducem intr-o relatie noua cu bagajul acumulat si cu ochii in patru...

eu i-am platitit-o ,a trecut ceva timp dar i-am platit-o...s-a intors si am ras de ea o zi intreaga,a zis ca a uraste,serios?:))))
si daca o sa mai am o ocazie sa rad de ea o sa o fac ,de cate ori pot..

dar sa trecem la chestii mai vesele..ce am facut ieri...am fost prin camin si m-am imbatat si m-am dus la agatat si tb sa is cu una si fiind beat am facut un spectacol eu si cu vreo 4 prin camin.
unu sp ca e fata si unu baiatu...el: draga mea vrei sa iesi la un suc?..ea: nu vreau sa vin cu tn sa ma fti in nestire iubi....a fost distractiv..si am gasit una..am adus-o in camin..doar nu era sa o iau acasa:))...si am dat afar pe toti dintr-o camera...i-am zis ei ca-s sg...si baetii faceau karaoke in camera si a tb sa ii dau afara din cam lor:)),,,si am bagt-o in pat si am adormit,pana cand m-a trezit ea ca avea chef:)),,,,pe jumate adormit...am facut si eu ce am putut si dupa imi spune saruta-ma si faza faina...imi vine sa vomit de la bautura si am fugit la baie....am venit si ea a zs ca nu mai vrea ...si nu am inteles de ce,,eu voiam sa fiu tandru sa o sarut..off fem astea cine le mai intelege...un sarut cu pasiune,mancarea de ieri si bautura:)),,,,3 in 1 dar ea nu si nu...si s-a sup si a plecat..ei...a tb sa beau iar...k nu mai aveam ce face,,,asa k,,,ma simt bine...deciu in concluzie: folositi fem,le place sa fie folosite si calcate in picioare,asa e firea lor sa fie "curbe"...distractie placuta baieti..si nu uitati..la sfarsit spuneti-le voi sa plece k v-ati saturat de ele ..altfel au idei sa doarma la voi:))),,,fem sunt "curbe" proaste...toate...sa nu generalizam totusi...1 din 1000 e doar proasta:))

nnicushor

1 mesaj
Postat pe: 17 Decembrie 2008, ora 11:16

:) in aceasi situatie sunt si eu dar..nu le urasc..au trecut 2ani de cand numai sunt cu ea si ea sta cu tot felu de..."ratati" cum spui tu..nici unu nu a fost mai sus ca mine sa zic asa!de ce cred asta?pt k ii cunosc si i-au facut mult mai mult rau decat mine..asa zicea ea ca i-am facut rau!dar uite ca..nu le urasc asa sunt femeile si nu prea ai cum sa le schimbi!rar suns femei care se schimba si atuni poate din interes!pana nu iti gasesti femeia potrivita o sa crezi k le urasti dar intotdeauna roata se intoarce asa ca ai grije!bafta

Raporteaza abuz de limbaj
Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 17 Decembrie 2008, ora 11:17

De la: dasca777, la data 2008-12-17 10:53:48era sg fata in fata pt care aveam o slabiciune,,,in rest...pt mn fem e o gaura(sau mai multe):P...vroiam sa cred ca poate e a e mai speciala...neah...de fapt e mai speciala...restu cu care am fost s-au dus cu astia cu bani:))...ea a ales ratatii...si ii iub la nebunie...si ei o lasa...si ea se intoarce si are impresia ca o sa o primesc la nesfarsit,,,neah...mi-am luat-o rau...asat da..si doar i-am zis nu te intoarce la el...altul macar...dar nu lua ratatii la rand(are 26 de ani ,fara fac, si nu lucreaza si are datoriii la ea:)) )...si ea il iub..:)))...cred ca fem sunt atrase de ratati...si eu mi-o iau in bot..."am calcat" atatea fete,nici maca nu mi-a pasat de ele,le inselam,radeam de ele,...si in primele 10 sex dupa sex eram la o tigara si asteptam sa plece...nu mi-a pasat niciodata de fem...si acum m-am ars...e naspa sa te arzi...asta e...in fine,,,ms pt sfaturi..ce imi place acum e ca ma suna si pot sa ii dau ignore ...o las sa se chinui ,fem le place asta,....m-a surprins ceva...mi-a zs ca fem vor ceva nou si nu pot sta sg...oare toate fem sunt asa disperate?..poate nu am ras degeaba de ele,,,poate merita...poate chiar fem sunt proaste...poate asa e firea lor...sau poate sunt eu prost ca am facut atatea pt ea,,,fem sunt cu,ve...m-am lamurit ...stiam asta si speram sa ma insel,,,dar nu...nu ma insel..asa sunt ele ...e natura lor...vor numai pwla si ratati...sper sa gasiti toate ceea ce cautati

atata timp cat femeile sunt crve, barbatii sunt porci!!

si nu te gandi la crva, ca la o parasuta, ci nu mai judeca inainte sa cunosti persoana. oricare ar fi. devii atat de misogin, ca o sa iti fie incredibil de greu sa iesi din asta!

pt ca toti avem sentimente, si barbati si femei, dar folosim intotdeauna o masca! de ce sa ne exteriorizam cu orice persoana ce nu tine cont de ceea ce spunem, si tot ce e important e o singura f***aiala, cateva orgasme si atat.. sa nu'mi spui ca astepti o relatie serioasa, in care sa intervina intelegerea reciproca, respectul, din moment ce tu ai o astfel de perceptie asupra femeilor.

stii ce e naspa, ca e OK ca voi barbatii sa va eliberati hormonii in g***rile altora, dar femeile trebuie sa fie in acelasi inocente!! e o mare porcarie!!

trebuie sa accepti si sa vezi putin si din perspectiva altora, nu merge ca un cal cu ochelari sa vezi doar inainte!

toti cautam acea dragoste sufocanta!

dar pt ca nu stam cu mainile in san sa o asteptam sa vina la noi, si nu ne folosim de romantisme, inseamna ca suntem crve?

pai si atunci pe voi cum va reprezinta acest aspect?? nu voi sunteti aia care vreti doar sa le f***eti??
tocmai d'aia ne'am mulat dupa astetparile voastre. si am ajuns sa vrem si noi acelasi lucru si atat.
de ce nu??

jio37

21 mesaje
Oras: Sibiu

Postat pe: 17 Decembrie 2008, ora 11:19

Nu le baga pe toate in aceeasi oala,ca nu este asa.iti spun din proprie experienta.Am trait o poveste identica cu a ta.Asa am judecat si eu atunci,pe momennt,si mi-a mers de minune,pana o data..cand s-a terminat tot. ..urat pentru mine.Are dreptae muierea (nu te superi glumesc)daca dragoste nu e,nimic nu e.Sa stii ca cel mai frumos lucru di viata noastra esre iubirea.Alaturi de o femeie de calitate o sa treci peste tot mult mai usor.Amintirile frumoase,trebuie sa le pastram,numai sa nu trim din ele,atunci o sa fie foarte grav.Zici ca nu gasesti,o femeie adevarata,ba,da,dar trci pe langa ea si nu o vezi.Sa stii ca stiu sa se "camufleze"foarte bine,si nu le vei observa,pana nu-ti schimbi atitudinea,fata de ele.De tine depinde totul.Bafta & Sarbatori fericite !

Dodolut

2 mesaje
Postat pe: 17 Decembrie 2008, ora 11:29

Trebuie sa inteleaga ca tu nu esti la cheremul ei. Cand iti zice data viitoare dupa ce nu te-a bagat in seama cateva zile "hai sa ne vedem acuma" spune-i si tu ca esti ocupat cu alta treaba si eventual stabileste tu o intalnire pt ziua urmatoare sau cand ai timp. Mai mult ca sigur ca iti va raspunde ca nu poate in ziua respectiva si probabil iti va aduce ceva argumente. Nu te ruga de ea propune-i din nou o alta zi (probabil ca fata chiar e ocupata) si daca iar iti zice ca nu poate din diferite motive (sau mai rau fara) at zii ca nu iti sti exact programul pe mai departe si nu poti stabilii inca o noua data. Poti daca vrei sa ii zici ca o vei suna mai incolo (dupa data in care i-ai propus ultima intalnire). Oricum sa nu cedezi si sa mergi la intalnire sau la ea cand te cheama, trebuie sa inteleaga ca viata ta nu orbiteaza numai in jurul ei si ai si alte ocupatii. Poti eventual sa ii zici ma duc in club cu X, Y, Z,... (sa fie si ceva nume de fete daca se poate cat mai atractive) hai daca vrei (intr-o data stabilita de tine)) dar ti-as recomanda chiar sa ai programata o iesire deoarece exista sansa ca tipa sa zica "da" (mai ales daca aude nume de fete cu care ai putea iesii) si chiar sa vina)
Totusi parerea mea este ca daca se comporta asa are pe altcineva si isi poate impartii cam greu timpul intre voi, mai sus ti-am dat sfaturi despre cum as proceda daca nu as vrea sa o pierd,... dar daca zici ca se intampla des asta,... cel mai bun sfat gaseste-ti pe alcineva si intoarce-i faza si nu te mira daca dupa o sa te bage mult mai mult in seama.

Fosta membra 9am.ro

550 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 17 Decembrie 2008, ora 11:38

De la: berila, la data 2008-12-03 22:48:04
De la: dasca777, la data 2008-12-03 20:53:56sfatu meu ignor-o si u ,,,ori va despartiti ori invata ca tu esti sefu si data viitoare o sa stie sa vb cu tine sau o sa stie ca nu accepti de la ea asta si atunci se supune sau va despartiti..nu te umili in fata femeilor...mai bine ignora-le

dasca unde postezi vad o anumita energie "negativa" canalizata impotriva femeilor. Fiind un forum de barbati pana la urma, si cum nu as ataca un alt reprezentant al regnului la chestia cu misoginismul Vrei sa ne spui ceva?

O vorba buna, iti va aduce mult mai multe castiguri din partea unei femei, fie ele banesti sau sufletesti. Cum ziceau ruptii aia de la dacia? Incearca si mai vorbim

de ce am impresia ca posturile voastre pe forum sunt de asa natura sa faca femeile sa spuna... vai ce baieti draguti.. unde erau cand ii cautam eu pe la romana ori pe la unirii la Mc.. get real.... fiti ceea ce vreti sa fiti.. misogini iubitori... toleranti... ce vreti voi.. nimieni nu va interzice nimic.. sunteti doar voi asa cum sunteti in viata de zi cu zi...
iar legat de problema baiatului.. frate am facut eu acelasi lucru cu o fata.. chestia e ca nu mai siteam pentru ea nimic.. si tot incercam sa ma conving de asta.. pana intr-o zi (acum 3 zile) cand am decis sa nu ma mai mint si sa vb cu ea si sa ii spun adevarul.. te inteleg... e greu de acceptat..d ar gandeste-te ea nu a fost asa mereu.. a devenit asa.. oare de ce?...

sorry daca vin cu vestia iurea.. eu sunt optimist de obicei:)

Fosta membra 9am.ro

18 mesaje

Postat pe: 17 Decembrie 2008, ora 11:42

De la: brunetica, la data 2008-11-28 08:35:35
De la: calinutz_, la data 2008-11-27 10:12:51buna...am si eu o intrebare....ce pot sa fac in cazul in care prietena mea ma baga in seama numai cateva zile pe saptamana....are zile in care nici nu imi raspunde la telefon....si in urmatoarea zi ma suna si imi zice sa ne vedem...nu mai stiu ce sa cred..intr-o zi ii ok .. iar in urmatoarea zi se schimba...oare care este problema si ce este de facut...dati-va si voi cu parerea...:D

cati ani are? am vazut ca tu ai 21... daca sunteti de varsta apropiata e de inteles copilareste, se alinta... cum spuneti voi "are figuri in cap"
sper ca ma primiti si pe mine in comunitatea voastra

si eu cred la fel :) cerseste atentie
in orice caz ar trebui sa discuti si cu ea. inainte vezi ce ti oresti tu de la aceasta relatie si cum vezi tu ca ar trebui sa decurga o relatie in general.
succes

big funky thinking
Fosta membra 9am.ro

18 mesaje

Postat pe: 17 Decembrie 2008, ora 11:43

De la: cmoga, la data 2008-12-17 10:55:22am observat ca de obicei o femeie prefera ca dupa ce a gasit pe altu... sa te paraseasca...

e valabil in ambele sensuri :)))

big funky thinking
Fosta membra 9am.ro

18 mesaje

Postat pe: 17 Decembrie 2008, ora 11:47

De la: dasca777, la data 2008-12-17 10:58:22
De la: kuhein, la data 2008-12-17 10:44:44Se ia : una bucata prietena, se da prin sare, faina, pesmet;
Se caleste la foc mic pana se rumeneste , se adauga sosul de bitum impreuna cu garnitura de pamanat cu iarba proaspta afanata.
Se amesteca totul si se pune in bena, acest ameste poate fi folosit oricand la construirea unei autostrazi sau kiar a unei casa, bloc rezidential sau preferabil manastiri/biserici.
Mai exista si o alta variata - sa o batzi dar este pentru cei ce vor si pot.
In principiu "mai frend" nu prea ai ce sa mai faci , ai fost luat de slab si acum esti dominat, so... sorry!

in mare ai dreptate...o data in viata si-o ia oricine,,oricum mi-am invatat lectia ...foloseste si arunca..ma gandesc la un servetel...te stergi si il arunci...cam asa si fem...o fti si valea,,,e mai simplu asa,,fara stres,fara complicatii,,,nu sunt fem speciale...ci u ai o ceata ce te face sa crezi ca-s speciale,dar daca bate vantul,ceata se disperseaza si o vezi...e ca restul..pacat ca te arzi inainte sa vezi...asta e...

stii de ce apreciez femeile? pt ca ele au fortza sa accepte adevarul si sa transforme o situatie intr o minune. stii de ce vei ramane toata viata ta un ratat??? pt ca nu stii sa apreciezi, therefore, nu vei fi apreciat, ci doar ftut :P ca tot iti place activitatea/expresia.

big funky thinking
9am047754

2954 mesaje
Postat pe: 17 Decembrie 2008, ora 11:47

De la: Greenie, la data 2008-12-17 11:17:52
De la: dasca777, la data 2008-12-17 10:53:48era sg fata in fata pt care aveam o slabiciune,,,in rest...pt mn fem e o gaura(sau mai multe):P...vroiam sa cred ca poate e a e mai speciala...neah...de fapt e mai speciala...restu cu care am fost s-au dus cu astia cu bani:))...ea a ales ratatii...si ii iub la nebunie...si ei o lasa...si ea se intoarce si are impresia ca o sa o primesc la nesfarsit,,,neah...mi-am luat-o rau...asat da..si doar i-am zis nu te intoarce la el...altul macar...dar nu lua ratatii la rand(are 26 de ani ,fara fac, si nu lucreaza si are datoriii la ea:)) )...si ea il iub..:)))...cred ca fem sunt atrase de ratati...si eu mi-o iau in bot..."am calcat" atatea fete,nici maca nu mi-a pasat de ele,le inselam,radeam de ele,...si in primele 10 sex dupa sex eram la o tigara si asteptam sa plece...nu mi-a pasat niciodata de fem...si acum m-am ars...e naspa sa te arzi...asta e...in fine,,,ms pt sfaturi..ce imi place acum e ca ma suna si pot sa ii dau ignore ...o las sa se chinui ,fem le place asta,....m-a surprins ceva...mi-a zs ca fem vor ceva nou si nu pot sta sg...oare toate fem sunt asa disperate?..poate nu am ras degeaba de ele,,,poate merita...poate chiar fem sunt proaste...poate asa e firea lor...sau poate sunt eu prost ca am facut atatea pt ea,,,fem sunt cu,ve...m-am lamurit ...stiam asta si speram sa ma insel,,,dar nu...nu ma insel..asa sunt ele ...e natura lor...vor numai pwla si ratati...sper sa gasiti toate ceea ce cautati

atata timp cat femeile sunt crve, barbatii sunt porci!!

si nu te gandi la crva, ca la o parasuta, ci nu mai judeca inainte sa cunosti persoana. oricare ar fi. devii atat de misogin, ca o sa iti fie incredibil de greu sa iesi din asta!
pt ca toti avem sentimente, si barbati si femei, dar folosim intotdeauna o masca! de ce sa ne exteriorizam cu orice persoana ce nu tine cont de ceea ce spunem, si tot ce e important e o singura f***aiala, cateva orgasme si atat.. sa nu'mi spui ca astepti o relatie serioasa, in care sa intervina intelegerea reciproca, respectul, din moment ce tu ai o astfel de perceptie asupra femeilor.
stii ce e naspa, ca e OK ca voi barbatii sa va eliberati hormonii in g***rile altora, dar femeile trebuie sa fie in acelasi inocente!! e o mare porcarie!!
trebuie sa accepti si sa vezi putin si din perspectiva altora, nu merge ca un cal cu ochelari sa vezi doar inainte!

toti cautam acea dragoste sufocanta!
dar pt ca nu stam cu mainile in san sa o asteptam sa vina la noi, si nu ne folosim de romantisme, inseamna ca suntem crve?
pai si atunci pe voi cum va reprezinta acest aspect?? nu voi sunteti aia care vreti doar sa le f***eti??
tocmai d'aia ne'am mulat dupa astetparile voastre. si am ajuns sa vrem si noi acelasi lucru si atat.
de ce nu??

mi-au mai trecut aburii betiei ,am baut o cafea si gata,in mare ai dreptate,am gresit am luat invers situatia,m-am mulat eu dupa ea,greseala,tb invers,am inteles ca fem nu-s speciale,de fapt sunt tot oameni cu nevoi ca si noi,vrem inocenta ,vrem dragoste,dar cand avem in gen le dam un sut in.. si gata,,,deci greseala mea a fost ca m-am mulat dupa ea ,acum e simplu,urmatoare o sa se muleze dupa mine,altfel pa si urmatoare,...am gresit am considerat fem mai sus decat e...deci..e simplu...o data m-am ars ,acum am invatat,tb sa domini fem la sange si sa nu iti pese,e simplu,poate fem nu-s asa diferite de barbati,poate nu vor dragoste ,ci doa sex ca si noi...e simplu ...inteleg in sfarsit...cum noi mergem cu "curbe" ,ele merg cu ratati,nu suntem asa de diferiti pana la urma,toti inselam si toti dam cu piciorul relatiilor,poate cel mai bine e sa nu te implici ,e mai simplu asa..poate tb doar sa iti traiesti viata si sa nu te intereseze de ceilalti si de ce vor fem...pana la urma cui ii pasa ce vreti voi..noi ne multumim si cu sex si atat ,e simplu ...bv greenie

rebeckca

5 mesaje
Postat pe: 17 Decembrie 2008, ora 11:51

Pari macho :)). Vrei sa nu pari slab??? ... Ce sunt vorbele astea. II spuneai baiatului sa-i arate cine-i seful. Intr-o relatie nu este nimeni sef, iar daca tu asa te comportai si cu prietena ta sincer o inteleg. Nu poti pune toate femeile in aceeasi categorie, la fel cum nu poti sa pui toti barbatii in aceeasi categorie. Cand ai sa intelegi asta probabil ai sa fii si tu mai fericit. Te-ai gandit vreodata ca prin comportamentul tau poate ai alungat o persoana care chiar "te merita"(presupun ca tu crezi ca meriti ce-i mai bun). Toti am suferit la un moment dat din dragoste, iar daca toti ar reactiona asa ar fi plina lumea de persoane ca tine...nasol. E pacat ca ai gandirea asta, .... pierzi ce e mai frumos din viata.

Fosta membra 9am.ro

18 mesaje

Postat pe: 17 Decembrie 2008, ora 11:56

Tot ceea ce putem face este sa invatm din greseli si ne ducem intr-o relatie noua cu bagajul acumulat si cu ochii in patru...

dar dc nu ai pleca de la zero in relatia respectiva? adica sa pleci de la premiza ca acel om este minunat si sa ti oferi tie si lui timp sa va descoperiti. justitia pleaca de la premiza ca esti nevinovata, pana cand dovedeste ca esti vinovata.
neincrederea asta pre-cunoasterea unui om, si prejudecarea lui conform idei: m am intepat cu un trandafir, therefore toti ttrandafirii inteapa; nu ne lasa sa traim cu adevarat. poti folosi informatii pe care le ai [bagajul acumulat] atunci cand e momentul :)

stiti razboiul rece? se inarmau ca sa pastreze pacea,
sau vorbele unor prieteni de ai mei mai tineri: it's like fcking for virginity.

asa si oamenii, il pandesc ca sa-l prind cu matza in sac! si daca nu are matza in sac?? ce faci? pierzi un om minunat si il ranesti... trist... dar obicei :)

numai bine,
si iubiti-va mult!

big funky thinking
9am047754

2954 mesaje
Postat pe: 17 Decembrie 2008, ora 12:04

De la: rebeckca, la data 2008-12-17 11:51:39Pari macho :)). Vrei sa nu pari slab??? ... Ce sunt vorbele astea. II spuneai baiatului sa-i arate cine-i seful. Intr-o relatie nu este nimeni sef, iar daca tu asa te comportai si cu prietena ta sincer o inteleg. Nu poti pune toate femeile in aceeasi categorie, la fel cum nu poti sa pui toti barbatii in aceeasi categorie. Cand ai sa intelegi asta probabil ai sa fii si tu mai fericit. Te-ai gandit vreodata ca prin comportamentul tau poate ai alungat o persoana care chiar "te merita"(presupun ca tu crezi ca meriti ce-i mai bun). Toti am suferit la un moment dat din dragoste, iar daca toti ar reactiona asa ar fi plina lumea de persoane ca tine...nasol. E pacat ca ai gandirea asta, .... pierzi ce e mai frumos din viata.

era chiar invers,,,in general ea conducea...si am tratat-o cat se poate de frumos si orice pb avea o ajutam....hmm...ma gandesc poate e din cauza asta ca am trtatt-o f frumos,sau poate..sau poate nu a uitat accidentul...poate a afectat-o prea tare

9am047754

2954 mesaje
Postat pe: 17 Decembrie 2008, ora 12:05

De la: SexSymbol, la data 2008-12-17 11:56:19Tot ceea ce putem face este sa invatm din greseli si ne ducem intr-o relatie noua cu bagajul acumulat si cu ochii in patru...

dar dc nu ai pleca de la zero in relatia respectiva? adica sa pleci de la premiza ca acel om este minunat si sa ti oferi tie si lui timp sa va descoperiti. justitia pleaca de la premiza ca esti nevinovata, pana cand dovedeste ca esti vinovata.
neincrederea asta pre-cunoasterea unui om, si prejudecarea lui conform idei: m am intepat cu un trandafir, therefore toti ttrandafirii inteapa; nu ne lasa sa traim cu adevarat. poti folosi informatii pe care le ai [bagajul acumulat] atunci cand e momentul :)

stiti razboiul rece? se inarmau ca sa pastreze pacea,
sau vorbele unor prieteni de ai mei mai tineri: it's like fcking for virginity.

ce nu te omoara te face mai puternic,si totul trece,dar lasa urme..asta e...soarta...next

asa si oamenii, il pandesc ca sa-l prind cu matza in sac! si daca nu are matza in sac?? ce faci? pierzi un om minunat si il ranesti... trist... dar obicei :)

numai bine,
si iubiti-va mult!

Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 17 Decembrie 2008, ora 12:12

De la: dasca777, la data 2008-12-17 12:04:12
De la: rebeckca, la data 2008-12-17 11:51:39Pari macho :)). Vrei sa nu pari slab??? ... Ce sunt vorbele astea. II spuneai baiatului sa-i arate cine-i seful. Intr-o relatie nu este nimeni sef, iar daca tu asa te comportai si cu prietena ta sincer o inteleg. Nu poti pune toate femeile in aceeasi categorie, la fel cum nu poti sa pui toti barbatii in aceeasi categorie. Cand ai sa intelegi asta probabil ai sa fii si tu mai fericit. Te-ai gandit vreodata ca prin comportamentul tau poate ai alungat o persoana care chiar "te merita"(presupun ca tu crezi ca meriti ce-i mai bun). Toti am suferit la un moment dat din dragoste, iar daca toti ar reactiona asa ar fi plina lumea de persoane ca tine...nasol. E pacat ca ai gandirea asta, .... pierzi ce e mai frumos din viata.

era chiar invers,,,in general ea conducea...si am tratat-o cat se poate de frumos si orice pb avea o ajutam....hmm...ma gandesc poate e din cauza asta ca am trtatt-o f frumos,sau poate..sau poate nu a uitat accidentul...poate a afectat-o prea tare

femeiele au nevoia sa fie ele conduse, ci NU sa conduca.
ele se pricep la echilibru, si la a transforma ceva naspa in ceva frumos, la imaginatie, dar NU o pune sa ia decizii! altfel, risti sa nu primesti nici o doza de respect din partea ei, te va vedea in cele din urma, un incapabil!
trebuie sa o domini! sa ii dai ei putere sa zica nu, dar in acelasi timp, sa ii arati de fapt "cine e seful" (chiar daca doar in pat! )

ah, si apropo de mularea partenerului de care vorbeam mai sus.....
aman2 sunt nevoiti sa o faca! nu doar tu, nu doar ea! :-)

@dasca

Fosta membra 9am.ro

1972 mesaje
Postat pe: 17 Decembrie 2008, ora 12:14

De la: dasca777, la data 2008-12-03 22:59:34ce pot sa spun m-ai ghicit...da sunt misogin...sa zicem pe scurt asa am iubit ,s-a intamplat ceva grav si gata soarta mea ne-am despartit si ea e cu tot felu de prosti acum asa ka am realixzat ca femeile,majoritatea au tendinta sa traga la ratati si na....ma enerveaza faza ca am iubit o fata ce iunbeste ratati poate sunt unu mai mare ca ei,,si sa stii ca zicala aia :daca ai noroc la bani nu ai la femei si invers e adevarata...dupa ea am invatat sa fac bani si m-am retras in coltul meu si nu ma mai implic in nici o relatie ,iau femeile la misto si surprinzator am aflat ca-s bun la facut bani si rezolvat probleme de toate tipurile ..am aflat ca daca iubesti prea mult te arzi daca iubesti cu ironie supravietuiesti asa ca m-am adaptatde asta urasc fem,nu-s perfect dar i-am dat totul ei ,si nu a stiut sa pretuiasca a ales ratatii asa k de atunci toate fem sunt ,pt mine,proaste si urasc prostia si in plus ignoranta si mistoul merg deocamdata pe viitor nush...sper sa mor tanar sa nu aflu:)

Mai ai timp, inca esti copil si lasa orgoliul, nu te duce prea departe."nu ma mai implic in nici o relatie ,iau femeile la misto " ... ai grija, roata este rotunda ...

"Niciodată nu putem judeca viața celorlați, pentru că fiecare își cunoaște propria durere și renunțare. Una este să crezi că ești pe drumul cel bun și alta e să crezi că drumul tău e unic"
9am047754

2954 mesaje
Postat pe: 17 Decembrie 2008, ora 12:18

De la: floralex, la data 2008-12-17 12:14:41
De la: dasca777, la data 2008-12-03 22:59:34ce pot sa spun m-ai ghicit...da sunt misogin...sa zicem pe scurt asa am iubit ,s-a intamplat ceva grav si gata soarta mea ne-am despartit si ea e cu tot felu de prosti acum asa ka am realixzat ca femeile,majoritatea au tendinta sa traga la ratati si na....ma enerveaza faza ca am iubit o fata ce iunbeste ratati poate sunt unu mai mare ca ei,,si sa stii ca zicala aia :daca ai noroc la bani nu ai la femei si invers e adevarata...dupa ea am invatat sa fac bani si m-am retras in coltul meu si nu ma mai implic in nici o relatie ,iau femeile la misto si surprinzator am aflat ca-s bun la facut bani si rezolvat probleme de toate tipurile ..am aflat ca daca iubesti prea mult te arzi daca iubesti cu ironie supravietuiesti asa ca m-am adaptatde asta urasc fem,nu-s perfect dar i-am dat totul ei ,si nu a stiut sa pretuiasca a ales ratatii asa k de atunci toate fem sunt ,pt mine,proaste si urasc prostia si in plus ignoranta si mistoul merg deocamdata pe viitor nush...sper sa mor tanar sa nu aflu:)

Mai ai timp, inca esti copil si lasa orgoliul, nu te duce prea departe."nu ma mai implic in nici o relatie ,iau femeile la misto " ... ai grija, roata este rotunda ...

auzi la ea ,copil,era sa am un copil,de asta ne-am si despartit ,copil...pffff..o da...roata e rotunda...poate par copil cateodata...dar nu lasa aparentele sa insele,viata e curba si am invata sa o ft,altfel te fte ea pe tine...

Fosta membra 9am.ro

1972 mesaje
Postat pe: 17 Decembrie 2008, ora 12:30

De la: dasca777, la data 2008-12-17 12:18:33

auzi la ea ,copil,era sa am un copil,de asta ne-am si despartit ,copil...pffff..o da...roata e rotunda...poate par copil cateodata...dar nu lasa aparentele sa insele,viata e curba si am invata sa o ft,altfel te fte ea pe tine...

Ce bine ca exista in noi sufletul acela de copil, el ne salveaza ... te revolti prea tare acum si pierzi, poate, esentialul si cine are un copil nu inseamna ca este matur in gandire si-n ceea ce face 100%. Nu te mai supara ca ti se spune ca esti copil, nu ai de ce... Numai bine!

"Niciodată nu putem judeca viața celorlați, pentru că fiecare își cunoaște propria durere și renunțare. Una este să crezi că ești pe drumul cel bun și alta e să crezi că drumul tău e unic"
Dynamo

9 mesaje

Postat pe: 17 Decembrie 2008, ora 12:36

Mha , si eu am o parere foarte proasta despre femei ,dar totusi mereu cand vreau sa ma port ,,la misto'' apare cate o tipa care ma face sa uit de ceea ce stabilisem...chiar daca majoritatea sunt proaste , materialiste si fitzoase , totusi exista si exceptii...

Si inca o chestie... ,,Femeile sunt ca locurile de parcare,ales bune sunt luate iar alea libere sunt doar pentru handicapati ''

9am047754

2954 mesaje
Postat pe: 17 Decembrie 2008, ora 12:42

De la: floralex, la data 2008-12-17 12:30:03
De la: dasca777, la data 2008-12-17 12:18:33

Ce bine ca exista in noi sufletul acela de copil, el ne salveaza ... te revolti prea tare acum si pierzi, poate, esentialul si cine are un copil nu inseamna ca este matur in gandire si-n ceea ce face 100%. Nu te mai supara ca ti se spune ca esti copil, nu ai de ce... Numai bine!

nu am copil...avort(ea a ales,eu am lasat-o...vina nush a cui e,poate a amndurora)...dar...am trecut prin multe kkturi io viata asta si m-am saturat sa vina cate una sa imi explice mie ce faina e viata ...de asta sunt asa agresiv..sry...m-am saturat sa mi se spuna...viata e faina,exista iubire...bla bla bla....prefr one night stand,poate e rau poate e bine...nush...incerc sa nu ma gandesc..asta e...nu e bine sa beau k ma confesez pe aici si nu imi place...impenetrabil,macho,puternic,atat ...mi-am revenit....de acum mistouri:P..prea multa seriozitate...ce naiba ...strica:)

9am047754

2954 mesaje
Postat pe: 17 Decembrie 2008, ora 12:43

p.s greselile de ortografie...nu vad bine ink mai am aburii de la bautura in cap

radhookoo

1009 mesaje
Postat pe: 17 Decembrie 2008, ora 12:48

De la: dasca777, la data 2008-12-17 12:43:33p.s greselile de ortografie...nu vad bine ink mai am aburii de la bautura in cap

bauturaaaa

daca m-am obosit sa-ti raspund, inseamna ca ai scris o imbecilitate.
botondus

4 mesaje
Postat pe: 17 Decembrie 2008, ora 13:09

in primul rand nu are sentimente fata de tine. apoi mai are pe altcineva, si te compara cu el ca sa aleaga. sfatul meu este sa incetezi orice relatie cu ea. niciodata nu o sa te iubeasca si te va insela mereu. apoi va incerca sa te fure.

botondus

4 mesaje
Postat pe: 17 Decembrie 2008, ora 13:12

cauta o alta prietena. nu iti pierde timpul cu ea. vb lui diaconescu (adaptata), nici nu stii cand poti trece pe langa viata pt o javra.

botondus

4 mesaje
Postat pe: 17 Decembrie 2008, ora 13:18

esti prea naiv

romicojocaru

251 mesaje

Postat pe: 17 Decembrie 2008, ora 13:21

mi-a placut asta cu ...viata pt o javra. tare !!! revenind la topic, femeile in general le place sa ignore, dar nu raspund bine cand sunt ignorate, asa ca ar fi bine sa discuti cu ea, totusi.

cristi210284

7 mesaje
Oras: Deva

Postat pe: 17 Decembrie 2008, ora 13:32

inseamna ca nu e 4u...cauta alt loc de parcare....

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 17 Decembrie 2008, ora 13:35

Inseal-o!

darnic00

17 mesaje
Postat pe: 17 Decembrie 2008, ora 13:44

Prietene, tu nu trebuie sa faci nimic.Prietena ta este pe un drum pe care esti si tu. Directia ei de deplasare conteaza. Daca sensul este spre tine, se va schimba ea singura. In bine. Daca insa sensul in care merge ea este dinspre tine, schimbarea din partea ei este de asemeni inevitabila. De data aceasta in rau [raportandu-ne la punctul tau de vedere]. Deci, timpul le rezolva pe toate. Oricum tu nu prea poti face nimic chiar daca iti doresti acest lucru, decizia fiind a ei.
Fii barbat!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 17 Decembrie 2008, ora 14:44

Nu-i arata ca-ti pasa ca nu te baga in seama, nu fi needy, fi pe picioarele tale, nu tu ai nevoie de atentia ei ci ea de a ta, discuta despre subiectul asta doar daca ea il deschide, nu rupe relatia mai ales dintr-un motiv ca asta, incearca sa petreci cat mai mult timp cu ea in limita a cat iti acorda ea, timp in care faci misto de ea, o faci sa se simta inferioara, te porti indiferent, dar in acelasi timp incearca sa petreci cat mai mult timp cu ea, e un paradox pe care daca il reusesti e cheia fiecarei relatii, arata-i mereu mai putin interes decat iti arata ea, nu actiona .. reactioneaza la comportamentul ei, si daca asta nu merge dupa o perioada de timp si consideri ca numai ai rabdarea cu ea fa-o pe ea sa se desparta de tine ramaneti prieteni si combin-o pe cea mai buna prietena a ei ... o sa te vrea inapoi cand ii povesteste prietena ei ce bine e cu tine.

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului nepasarea unei femei...
Mergi la: