Info
x
Nepasarea unei femei...
|
evelin_f 603 mesaje Membru din: 14/11/2007 |
Postat pe: 16 Decembrie 2008, ora 10:16
dasca ...cum ai auzit de castrat , cum te-ai speriat, nu vrei sa ramai fara "esenta", ca nu o sa mai ai potenta
|
|
9am047754 2954 mesaje Membru din: 15/05/2009 |
Postat pe: 16 Decembrie 2008, ora 11:44
De la: nick_titi, la data 2008-12-16 10:16:03dasca ...cum ai auzit de castrat , cum te-ai speriat, nu vrei sa ramai fara "esenta", ca nu o sa mai ai potenta am chestii nefolositoare in organism,creier,plamani,rinichi...etc...dar am si eu un sg lucru folositor..si pe ala sa il tai..daca altceva nu folosesc,macar ce mai folosesc si eu sa imi ramana...restu ...n conteaza...cand mor ma incinerez si mi-o tai si o pun in cloroform,,,si o las mostenire urmasilor:D Raporteaza abuz de limbaj |
|
fantassy 630 mesaje Membru din: 24/10/2008 |
Postat pe: 16 Decembrie 2008, ora 12:43
De la: dasca777, la data 2008-12-16 11:44:26De la: nick_titi, la data 2008-12-16 10:16:03dasca ...cum ai auzit de castrat , cum te-ai speriat, nu vrei sa ramai fara "esenta", ca nu o sa mai ai potenta
Raporteaza abuz de limbaj |
|
radhookoo 1009 mesaje Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 16 Decembrie 2008, ora 14:46
De la: angel_demon10, la data 2008-12-16 10:14:21De la: radhookoo, la data 2008-12-15 16:58:34De la: angel_demon10, la data 2008-12-15 16:49:52baieeeeti... cata dreptate STIU ca aveti... dar voi nu stiti oare ca sunt si eu la fel ca toate femeile... de ceva vreme spun povesti... nu am cine stie ce calitati... am si eu cateva cu care ma mandresc (cant ca un porc.. asta e naspa) cunosc omul cand il vad si cand vorbesc cu el. acum 2 saptamani eram cu niste prieteni in crossroads (la rosetti cum mergi dinspre univesitate faci dreapta pana la liniile de tramvai si acolo faci stanga si mergi pana la scarile albe. imediat dupa e crossroads -- pentru cine vrea un local nou) si la un moment dat unul din prietenii mei (endemic -- asta e pt tine angel) statea la masa cu o gagica.. plecase de vreo 30min de langa mine, n-am observat unde s-a dus decat tarziu si-i spun unei prietene d-ale aleia (le cunoscusem in seara aia, el le stia de mai de mult) "astia doi se inteleg prea bine..." si-mi spune ea "nuuu... gagica nu vrea pe nimeni, are prieten, n-o intereseaza nimic". s-au cuplat sambata... ideea mea e ca iubesti atat timp cat el te va putea vraji. nu e vorba ne nici un fel de naivitate sau inertie din partea ta. cand ti se va umple paharul, o sa imi ceri drujba, si eu am sa iti bag mintile in cap... nu merita sa-l omori.. :P Raporteaza abuz de limbaj
daca m-am obosit sa-ti raspund, inseamna ca ai scris o imbecilitate.
|
|
fantassy 630 mesaje Membru din: 24/10/2008 |
Postat pe: 16 Decembrie 2008, ora 15:06
De la: radhookoo, la data 2008-12-16 14:46:41De la: angel_demon10, la data 2008-12-16 10:14:21De la: radhookoo, la data 2008-12-15 16:58:34De la: angel_demon10, la data 2008-12-15 16:49:52baieeeeti... cata dreptate STIU ca aveti... dar voi nu stiti oare ca sunt si eu la fel ca toate femeile... de bagat mintile in cap as avea nevoie mare... prea ma doare... si ma enerveaza ideea in sine ca ma doare... nici nu stiu daca ma crede sau nu... dar ce sa fac daca nu pot sa zic: "Accept ceea ce faci, dar tot te vreau!" cand in mintea mea e: "Nu pot sa accept cu nici un chip ceea ce faci, dar tot te vreau!" nu stiu daca cineva intelege.. cata durere fizica este. nu mai zic psihica. efectiv simti ca se zbate inima in tine, ca te apasa ceva pe ceafa si te doare fruntea constant... si nu, nu-i o raceala! ar trebui sa fac ceva, dar inca nu stiu ce trebuie sa fac, pentru ca se bat cap in cap ceea ce vreau sa fac cu ceea ce stiu ca ar trebui sa fac... una are sorti de izbanda, cealalta nu, dar ma incapatanez sa tin cu dintii de ea... Raporteaza abuz de limbaj |
|
radhookoo 1009 mesaje Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 16 Decembrie 2008, ora 19:57
De la: angel_demon10, la data 2008-12-16 15:06:11De la: radhookoo, la data 2008-12-16 14:46:41De la: angel_demon10, la data 2008-12-16 10:14:21De la: radhookoo, la data 2008-12-15 16:58:34De la: angel_demon10, la data 2008-12-15 16:49:52baieeeeti... cata dreptate STIU ca aveti... dar voi nu stiti oare ca sunt si eu la fel ca toate femeile... ok... asadar tre sa-ti aduc un psihic nou. notat! sa vad daca gasesc in debara... :)) Raporteaza abuz de limbaj
daca m-am obosit sa-ti raspund, inseamna ca ai scris o imbecilitate.
|
|
shera 5 mesaje Membru din: 24/03/2008 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 17 Decembrie 2008, ora 00:37
c t face sa traiesti cu impresia ca femeile nu s pot simti la fel??pt ca dupa c iubesti un ratat cum zici tu..care iti fura tot c ai mai bun ..si pt care ai fi facut orice numai sa l vezi zambind..ramai incompleta limitata..pustie si rece..ma mira ca mai exista si astfel d barbati..app parerea mea e ca femeile o patesc mai des decat barbatii..
fara suparare
|
Postat pe: 17 Decembrie 2008, ora 02:47
De la: petronelaganea, la data 2008-12-17 00:37:31c t face sa traiesti cu impresia ca femeile nu s pot simti la fel??pt ca dupa c iubesti un ratat cum zici tu..care iti fura tot c ai mai bun ..si pt care ai fi facut orice numai sa l vezi zambind..ramai incompleta limitata..pustie si rece..ma mira ca mai exista si astfel d barbati..app parerea mea e ca femeile o patesc mai des decat barbatii.. felicitari...ai dreptate...dar completarea...fem sunt niste idioate,incompetente,"curbe" proaste care daca gasesc unu bun ii dau cu piciorul...hahaha fraieru tine la mine...si se duc la primu ratat ca doar fem fara sa vrea pwla nu exista si cum le mananca se arunca in fata lui si orice face ala e bun ca ele sunt prea proaste sa realizeze ca ala rade de ele...de aia vor baieti rai ca-s proaste si le palce sa rada unii de ele...in concluzie bociti cati vreti...pt k...prostia tre sa doara( din pacate nu doare...fem traiesc..dc ar durea s-ar sinucide nu ar mai suporta durerea)...deci vreti baieti rai...perfect ,nu puteti sta fara pwla si iubiti ratatii ...si mai bine...va plangeti...:D...ma simt bine,,,am de cine sa rad,,,si realizz ca nu sunt barbati prosti ,ci femei proaste si ratate care iubesc pe oricine numai sa nu fie sg...stiu n cazuri si vad ca pe aici mai gasesc,,,la intrebarea ce vor femeile...raspunsul e unu sg: electrosocuri,ca sg neuron din creierul lor sa functioneze...poate e unicelular si se si reproduce....deci in concluzie:voi alegeti ratati,voi plangeti...noi radem...e bine...tineti-o tot asa,,,nu toate fem sunt asa,dar majoritatea,si ce e mai amuzant e k dupa un timp realizeaza :wow ala parca era mai bun si ma credea speciala,dar si-a dat seama ca-s proasta,,,ce ma fac?...raspuns:ramai la ratati ,asta e,,,fem iubesc sa se chinuie...continuati....eu tot ce pot face e sa rad si sa ma gandesc ink una...:))))...si va mai intrebati de ce va tratam prost sau de ce radem de voi,,,oare... ...tineti-o tot asa
|
|
|
|
cici_cici74 9 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 17 Decembrie 2008, ora 07:21
Imi pare nespus de rau sa te anunt ca tocmai ai devenit celalalt . Inca nu stie ce sa aleaga , este confuza , dar curand toate se vor clarifica in mintea ei . Tu vei gresi , iar ea va decide in graba ca nu mai sunteti suflete pereche , ca nu mai sunteti compatibili si ca ar fi timpul sa luati o pauza , dar , atentie , desi ii spune "pauza" , e definitiva !
|
dyandy2006 11 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Craiova |
Postat pe: 17 Decembrie 2008, ora 07:44
Laso'!!! pana nu te lasa ea pe tine ... e clar ca e confuza in luarea unor decizii ... ori cu tine ... ori cu el ... asa ca ai grije sa nu te frigi ...
|
mihaidanqkd 47 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 17 Decembrie 2008, ora 08:11
Trebuie sa fii puternic. Poti sa o iubesti si sa fi cu ea dar nu te lasa dominat de sentimente pt ca devii slab -> ajungi carpa in fata ei. Cum spunea cineva... nu are rost sa te umilesti. Sfatul meu, daca o doresti in viata ta, este sa ii "suporti" toti "fluturasi" dar nu uita sa-ti impui punctul de vedere si sa arati ca esti barbat. In unele situatii trebuie sa pui piciorul in prag.In celelalte trebuie sa arati stapanire de sine. Cam asta este cu cele de 20 de ani. Mai naravase :))... dar daca esti calm, atent si stii ce vrei... o duci unde trebuie. Inca ceva... nu te stresa daca in alte zile nu este disponibila pentru tine... suplimenteaza asta cu alte fete. Esti tanar inca si ai toata viata inainte... nu ai de unde sa stii ca asta va fi si ultima ta femeie... baga mare ;)
|
cosmin_barlad 1 mesaj Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 17 Decembrie 2008, ora 08:13
fa-i la fel!!!
|
mrc_adi 75 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 17 Decembrie 2008, ora 08:29
sal"tare
om bun mai iesi si tu cu altele si om vedea ce mai zice iar apoi cand se trezeste poate tu ai pe altcineva=)) eu glumesc da serios=)) Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 17 Decembrie 2008, ora 08:37
Vad ca ti-ai luat-o rau :). Relax, nu esti singurul... vroiam doar sa lamuresc un aspect cu tine si anume acela care tine de increderea fata de o femeie. Ceea ce spun poate fi valabil si pt altii nu numai pt tine... Poti sa-ti iubesti femeia, sa o respecti, protejezi etc. mai putin un sg lucru si acela de a avea incredere 100% in ea. Prin firea ei ea este slaba de asta are si nevoie de cineva puternic langa ea... de un barbat. Asa am fost creati. Deci fii puternic pentru tine si pentru cei din jur si nu mai cauta sa-ti pui increderea intr-o femeie pentru ca ai sa o pierzi de fiecare data(mai devreme sau mai tarziu, este o chestiune de timp)... doar ea sa aibe un caracter puternic si sa fie peste 40 de ani... poate asa... desi nu exista garantie... eu personal nu am testat si nu risc sa-mi pierd vremea... Bucura-te de femeie asa cum este ea. Bucura-te de viata man.
|
Postat pe: 17 Decembrie 2008, ora 08:56
De la: dasca777, la data 2008-12-03 20:53:56sfatu meu ignor-o si u ,,,ori va despartiti ori invata ca tu esti sefu si data viitoare o sa stie sa vb cu tine sau o sa stie ca nu accepti de la ea asta si atunci se supune sau va despartiti..nu te umili in fata femeilor...mai bine ignora-le Vad ca ti-ai luat-o rau :). Relax, nu esti singurul... vroiam doar sa lamuresc un aspect cu tine si anume acela care tine de increderea fata de o femeie. Ceea ce spun poate fi valabil si pt altii nu numai pt tine... Poti sa-ti iubesti femeia, sa o respecti, protejezi etc. mai putin un sg lucru si acela de a avea incredere 100% in ea. Prin firea ei ea este slaba de asta are si nevoie de cineva puternic langa ea... de un barbat. Asa am fost creati. Deci fii puternic pentru tine si pentru cei din jur si nu mai cauta sa-ti pui increderea intr-o femeie pentru ca ai sa o pierzi de fiecare data(mai devreme sau mai tarziu, este o chestiune de timp)... doar ea sa aibe un caracter puternic si sa fie peste 40 de ani... poate asa... desi nu exista garantie... eu personal nu am testat si nu risc sa-mi pierd vremea... Bucura-te de femeie asa cum este ea. Bucura-te de viata man. Raporteaza abuz de limbaj |
|
bogdan_petrut2006 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 17 Decembrie 2008, ora 09:17
parerea mea! are pe alt-cineva si te foloseste cand are chef ea!
|
alina_purcelea 59 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 17 Decembrie 2008, ora 09:28
De la: dasca777, la data 2008-12-03 20:53:56sfatu meu ignor-o si u ,,,ori va despartiti ori invata ca tu esti sefu si data viitoare o sa stie sa vb cu tine sau o sa stie ca nu accepti de la ea asta si atunci se supune sau va despartiti..nu te umili in fata femeilor...mai bine ignora-le ti se pare ca barbatii sunt sefi peste femei???
|
chandler 15 mesaje Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 17 Decembrie 2008, ora 09:49
In legatura cu " NEPASAREA UNEI FEMEI ...." Daca nu iti raspunde la telefon si iti spune mereu ca are treaba si ca nu poate sa te vada sau are nevoie de spatiu pt ......ii ceva dubios.
Asa am patit si eu dupa 6 luni de zile din care 5 luni am dormit impreuna...spre surpriza mea intr-o perioada dinasta fara raspunsuri la telefon si " am treaba " am gasit-o cu unul..se intalneau de 2 zile..si urma sa imi spuna. Parerea mea mai bine las o ca daca te vrea vine ea la tine daca nu ajungi sa realizezi ca au trecut ceva timp si nu ai facut nimic stai langa un corp cu care te culcii si nu are sentimente fata de tine. Raporteaza abuz de limbaj |
|
mihaitzu_m 10 mesaje Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 17 Decembrie 2008, ora 10:19
Schimb o sunt atatea femei in cautare...
|
Greenie 4535 mesaje Membru din: 13/04/2009 |
Postat pe: 17 Decembrie 2008, ora 10:31
De la: dasca777, la data 2008-12-17 02:47:18De la: petronelaganea, la data 2008-12-17 00:37:31c t face sa traiesti cu impresia ca femeile nu s pot simti la fel??pt ca dupa c iubesti un ratat cum zici tu..care iti fura tot c ai mai bun ..si pt care ai fi facut orice numai sa l vezi zambind..ramai incompleta limitata..pustie si rece..ma mira ca mai exista si astfel d barbati..app parerea mea e ca femeile o patesc mai des decat barbatii.. heeeeeeey...... te mananc! ce naiba.. acelasi lucru il pot spune si eu despre voi barbatii! cand aveti una buna langa voi, si va intelege si va sprijina, si va f*** bine la cap si peste tot, ii cautati nod in papura, ca tot nu e de ajuns! e demonstrat stiintific (haha), de fapt.. mai mult, e o concluzie experientelor si trairilor noastre, si anume ca vrei intotdeauna ceva mai bun! si daca nu esti constient de ce ai langa tine, esti capabil sa devii imun la sentimente si sa umblii din floare in floare. nu exista o asemenea discriminare, ca femeile sunt proaste, ca barbatii sunt doar niste victime! prostii! nimeni nu intrece pe nimeni la capitolul asta! femeile sunt surde si barbatii sunt chiori! atat. nimeni nu ne trateaza prost pe noi femeile, nu e un lucru general, e doar parte din trauma noastra in alte relatii....... ne revoltam pe urmatoarea/urmatorul..... ne pierdem increderea si devenim imuni. am mai zis-o altadata, dar asa e. bag(i) **** si merg(i) mai departe. fara sentimentalisme, romantism, dulcegarii.. Raporteaza abuz de limbaj |
|
kuhein 37 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 17 Decembrie 2008, ora 10:44
Se ia : una bucata prietena, se da prin sare, faina, pesmet;
Se caleste la foc mic pana se rumeneste , se adauga sosul de bitum impreuna cu garnitura de pamanat cu iarba proaspta afanata. Se amesteca totul si se pune in bena, acest ameste poate fi folosit oricand la construirea unei autostrazi sau kiar a unei casa, bloc rezidential sau preferabil manastiri/biserici. Mai exista si o alta variata - sa o batzi dar este pentru cei ce vor si pot. In principiu "mai frend" nu prea ai ce sa mai faci , ai fost luat de slab si acum esti dominat, so... sorry! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 17 Decembrie 2008, ora 10:53
era sg fata in fata pt care aveam o slabiciune,,,in rest...pt mn fem e o gaura(sau mai multe):P...vroiam sa cred ca poate e a e mai speciala...neah...de fapt e mai speciala...restu cu care am fost s-au dus cu astia cu bani:))...ea a ales ratatii...si ii iub la nebunie...si ei o lasa...si ea se intoarce si are impresia ca o sa o primesc la nesfarsit,,,neah...mi-am luat-o rau...asat da..si doar i-am zis nu te intoarce la el...altul macar...dar nu lua ratatii la rand(are 26 de ani ,fara fac, si nu lucreaza si are datoriii la ea:)) )...si ea il iub..:)))...cred ca fem sunt atrase de ratati...si eu mi-o iau in bot..."am calcat" atatea fete,nici maca nu mi-a pasat de ele,le inselam,radeam de ele,...si in primele 10 sex dupa sex eram la o tigara si asteptam sa plece...nu mi-a pasat niciodata de fem...si acum m-am ars...e naspa sa te arzi...asta e...in fine,,,ms pt sfaturi..ce imi place acum e ca ma suna si pot sa ii dau ignore
...o las sa se chinui ,fem le place asta,....m-a surprins ceva...mi-a zs ca fem vor ceva nou si nu pot sta sg...oare toate fem sunt asa disperate?..poate nu am ras degeaba de ele,,,poate merita...poate chiar fem sunt proaste...poate asa e firea lor...sau poate sunt eu prost ca am facut atatea pt ea,,,fem sunt cu,ve...m-am lamurit ...stiam asta si speram sa ma insel,,,dar nu...nu ma insel..asa sunt ele ...e natura lor...vor numai pwla si ratati...sper sa gasiti toate ceea ce cautati
|
cosminmoga 3 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 17 Decembrie 2008, ora 10:55
am observat ca de obicei o femeie prefera ca dupa ce a gasit pe altu... sa te paraseasca...
|
grigadri 5 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 17 Decembrie 2008, ora 10:56
ca de la femeie la barbat: eu cred ca oricat de ocupata ar fi si-ar face timp pentru tine daca ar vrea, daca ar simti ceva puternic pentru tine...................noi femeile suntem de fel mai mult sufocante decat...........dezinteresate de barbatul pe care il iubim.
poate mai are o alternative si din cauza astasunt zile...si zile.....te-ai gandit?!?!?! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 17 Decembrie 2008, ora 10:58
De la: kuhein, la data 2008-12-17 10:44:44Se ia : una bucata prietena, se da prin sare, faina, pesmet; in mare ai dreptate...o data in viata si-o ia oricine,,oricum mi-am invatat lectia ...foloseste si arunca..ma gandesc la un servetel...te stergi si il arunci...cam asa si fem...o fti si valea,,,e mai simplu asa,,fara stres,fara complicatii,,,nu sunt fem speciale...ci u ai o ceata ce te face sa crezi ca-s speciale,dar daca bate vantul,ceata se disperseaza si o vezi...e ca restul..pacat ca te arzi inainte sa vezi...asta e... Raporteaza abuz de limbaj |
|
verona_380 17 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 17 Decembrie 2008, ora 11:01
|
verona_380 17 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 17 Decembrie 2008, ora 11:03
De la: Greenie, la data 2008-12-17 10:31:47De la: dasca777, la data 2008-12-17 02:47:18De la: petronelaganea, la data 2008-12-17 00:37:31c t face sa traiesti cu impresia ca femeile nu s pot simti la fel??pt ca dupa c iubesti un ratat cum zici tu..care iti fura tot c ai mai bun ..si pt care ai fi facut orice numai sa l vezi zambind..ramai incompleta limitata..pustie si rece..ma mira ca mai exista si astfel d barbati..app parerea mea e ca femeile o patesc mai des decat barbatii.. You Go Girl!! Ai dreptate.. faza aiurea este ca fiecare dintre noi ne privim ca simple victime dupa fiecare despartire urata... daca MR de mai sus ar fi avut o relatie frumoasa dar ea a murit sau mai stiu eu ce chestie teribila i s-ar fi intampla ar fi iubit-o si ar fi idolatizat-o la infinit... dar pt simplu fapt ca s-a "terminat urat" = "toate femeile sunt proaste"!!! Asta este... si noi facem la fel, sincer, daca as avea ocazia sa i-o platesc nenorocitului care m-a inselat cand aveam 17 ani, nu m-as opri! Toate ajungem dupa un calup de relatii nereusite sa spunem: "Imi bag "ceva" si imi iau un caine Huski (sau orice alt animal de casa) ca el nu ma inseala!!" Tot ceea ce putem face este sa invatm din greseli si ne ducem intr-o relatie noua cu bagajul acumulat si cu ochii in patru...
|
Add1cT3d 87 mesaje Membru din: 14/11/2007 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 17 Decembrie 2008, ora 11:03
De la: petronelaganea, la data 2008-12-17 00:37:31c t face sa traiesti cu impresia ca femeile nu s pot simti la fel??pt ca dupa c iubesti un ratat cum zici tu..care iti fura tot c ai mai bun ..si pt care ai fi facut orice numai sa l vezi zambind..ramai incompleta limitata..pustie si rece..ma mira ca mai exista si astfel d barbati..app parerea mea e ca femeile o patesc mai des decat barbatii.. Si barbatii si femeile o patesc. Nu cred ca unii o patzesc mai des si unele mai rar, e vorba de caracterul fiecaruia si de cei 7 ani de acasa. LECTIE: Ii ignoram pe cei ce ne adora Si ii adoram pe cei ce ne ignora Ii iubim pe cei ce ne ranesc Si ii ranim pe cei ce ne iubesc Asa suntem facuti. Daca primesti prea multa iubire din prima te "umpli" prea repede si incepi sa nu mai iubesti persoana respectiva. Invata sa dai iubire cu picatura, asa vei fi iubit mult timp. Raporteaza abuz de limbaj |
|
iulian22003 12 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 17 Decembrie 2008, ora 11:04
Crede-ma ca prin asta am trecut si eu acum 5luni. Eu am incercat sa fac totul cat mai bine, sa fiu mai bun in orice fata de ea, am realizat ca o iubesc ft mult si in final....ea m-a parasit. Eu iti recomand sa te pregatesti sau sa faci tu pasul asta pt ca oricum il va face ea. Bafta!
|
Greenie 4535 mesaje Membru din: 13/04/2009 |
Postat pe: 17 Decembrie 2008, ora 11:08
femeia/barbatul inseala numai pe cel/cea pe care il iubeste!!
pe ceilalti/celelalte, ii pareseste pur si simplu!
|
|
|

pana la urma urmei suntem ceea ce suntem...
prea ma doare...
si ma enerveaza ideea in sine ca ma doare... nici nu stiu daca ma crede sau nu... dar ce sa fac daca nu pot sa zic: "Accept ceea ce faci, dar tot te vreau!" cand in mintea mea e: "Nu pot sa accept cu nici un chip ceea ce faci, dar tot te vreau!"
...tineti-o tot asa
...o las sa se chinui ,fem le place asta,....m-a surprins ceva...mi-a zs ca fem vor ceva nou si nu pot sta sg...oare toate fem sunt asa disperate?..poate nu am ras degeaba de ele,,,poate merita...poate chiar fem sunt proaste...poate asa e firea lor...sau poate sunt eu prost ca am facut atatea pt ea,,,fem sunt cu,ve...m-am lamurit ...stiam asta si speram sa ma insel,,,dar nu...nu ma insel..asa sunt ele ...e natura lor...vor numai pwla si ratati...sper sa gasiti toate ceea ce cautati