back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Nepasarea unei femei...

Pagini: << 2 3 4 5 6 7 8 >> Sari la pagina:

dandrei

1 mesaj
Oras: Timisoara

Postat pe: 19 Decembrie 2008, ora 18:57

Daca pana nu demult barbatii isi puteau permite sa foloseasca femeile, mai nou fac si femeile la fel ..... cand vor sa-si regleze hormonii se poarta frumos si obtin ce-si doresc ....
Probabil ca ea priveste relatia voastra - ceva foarte convenabil - fara prea mult efort din partea ei si fara prea multa implicare sentimentala , iar tu iti pui mii de intrebari .... ce sa faci, se mai intampla !

cosmin_zp

1 mesaj
Postat pe: 19 Decembrie 2008, ora 21:26

s-ar putea ca prietena ta sa joace dual si acum sa-si incerce norocul si la altcineva.... daca intelegi ce vreau sa spun

Raporteaza abuz de limbaj
yoana_u

50 mesaje
Postat pe: 20 Decembrie 2008, ora 14:38

De la: dasca777, la data 2008-12-03 22:59:34ce pot sa spun m-ai ghicit...da sunt misogin...sa zicem pe scurt asa am iubit ,s-a intamplat ceva grav si gata soarta mea ne-am despartit si ea e cu tot felu de prosti acum asa ka am realixzat ca femeile,majoritatea au tendinta sa traga la ratati si na....ma enerveaza faza ca am iubit o fata ce iunbeste ratati poate sunt unu mai mare ca ei,,si sa stii ca zicala aia :daca ai noroc la bani nu ai la femei si invers e adevarata...dupa ea am invatat sa fac bani si m-am retras in coltul meu si nu ma mai implic in nici o relatie ,iau femeile la misto si surprinzator am aflat ca-s bun la facut bani si rezolvat probleme de toate tipurile ..am aflat ca daca iubesti prea mult te arzi daca iubesti cu ironie supravietuiesti asa ca m-am adaptatde asta urasc fem,nu-s perfect dar i-am dat totul ei ,si nu a stiut sa pretuiasca a ales ratatii asa k de atunci toate fem sunt ,pt mine,proaste si urasc prostia si in plus ignoranta si mistoul merg deocamdata pe viitor nush...sper sa mor tanar sa nu aflu:)

imi permit luxul sa-ti spun ca esti un mare prost .

yoana_u

50 mesaje
Postat pe: 20 Decembrie 2008, ora 14:38

De la: dasca777, la data 2008-12-03 22:59:34ce pot sa spun m-ai ghicit...da sunt misogin...sa zicem pe scurt asa am iubit ,s-a intamplat ceva grav si gata soarta mea ne-am despartit si ea e cu tot felu de prosti acum asa ka am realixzat ca femeile,majoritatea au tendinta sa traga la ratati si na....ma enerveaza faza ca am iubit o fata ce iunbeste ratati poate sunt unu mai mare ca ei,,si sa stii ca zicala aia :daca ai noroc la bani nu ai la femei si invers e adevarata...dupa ea am invatat sa fac bani si m-am retras in coltul meu si nu ma mai implic in nici o relatie ,iau femeile la misto si surprinzator am aflat ca-s bun la facut bani si rezolvat probleme de toate tipurile ..am aflat ca daca iubesti prea mult te arzi daca iubesti cu ironie supravietuiesti asa ca m-am adaptatde asta urasc fem,nu-s perfect dar i-am dat totul ei ,si nu a stiut sa pretuiasca a ales ratatii asa k de atunci toate fem sunt ,pt mine,proaste si urasc prostia si in plus ignoranta si mistoul merg deocamdata pe viitor nush...sper sa mor tanar sa nu aflu:)

9am047754

2954 mesaje
Postat pe: 20 Decembrie 2008, ora 15:46

De la: joana_rise, la data 2008-12-20 14:38:27

daca am de laes dintre prost si c.rva...aleg prost...stiu ce vrei sa spui...u ai alege var a 2-a ...asta e:))...fiecare alege ce vrea e o tara libera,,probabil ti se potriveste:))...ma iubesti nu?:P

9am047754

2954 mesaje
Postat pe: 20 Decembrie 2008, ora 17:06

De la: joana_rise, la data 2008-12-20 14:38:28

era sa uit...tinand cont ca sunt prost ,sunt si ratat,deci cred ca ma iubesti la nebunie:)))...nush de ce dar am impresia ca iubesti ratatii...cum ziceam fem nu pot sta sg...deci...tine-o tot asa ...imi permit luxul sa iti spun ca ratatii si c,vele sunt o combinatie tare...deci;)...iubi:)))

mihaidiaconescu74

18 mesaje
Postat pe: 21 Decembrie 2008, ora 10:54

salut calin!ceea ce vreau sa-ti spun este ca nu simte nevoia sa stea permanent cu tine iar daca ar faceo s-ar plictisii si nu veti mi avea nici momentele acelea pe saptamana cand va intalniti.multa bafta!

Fosta membra 9am.ro

1 mesaj
Postat pe: 23 Decembrie 2008, ora 16:57

poate ca mai e implicata intr-o alta relatie..altfel nu mi explic schimbarile astea de comportament!

Fratzica

82 mesaje
Oras: Deva

Postat pe: 30 Decembrie 2008, ora 04:53

iacobm. pe 2008-12-18 00:04:50
altii se plang ca nu ii baga in seama prietena cateva zile p saptamana . am eu una buna ptr voi
am 3 ani jumate cu o fata, ea este balerina. anul trecut aveam 2 ani jumate impreuna
eu am venit in germania la sora mea de sarbatori iar ea era in turneu in germania cu echipa de balet. am calatorit jumatate de tara sa ajung la ea deoarece nu o mai vazusem de mult iar cand am ajuns la ea de revelion a ramas blocata si mi-a zis "ce cautzi aici" cu indignare. eu ce ar fi trebuit sa fac in cazul acesta deoarece anul asta e din nou in germania iar eu am venit la sora mea special pentru prietena mea sa ne vedem de craciun si vad ca din nou nu prea pare sa fie entuziasmata... iar cand suntem in tara sunt centrul atentiei ei iar fara mine nu stie sa faca nimic. eu ce as putea sa fac deoarece e a 2-a oara cand se intampla asa ceva si nu vreau sa mai sufar ca anul trecut

Esti cumva la gradinita ? Sau

SS (ober HH)
baldovingh

12 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 4 Ianuarie 2009, ora 16:27

parerea mea -dupa cetateanul turmentat.
nimeni nu se scoala in fiecare dimineata la fel.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 7 Ianuarie 2009, ora 17:32

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 7 Ianuarie 2009, ora 17:33

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 15 Ianuarie 2009, ora 14:43

calinutz oare nu duce o viata amoroasa dubla?,sau pur si simplu nu poate sa se vada cu tine din cvarii motive,parintii,serviciul,scoala,alte activit. (bona),ingrijeste pe cineva,alte activitati de care nu vrea sa afli,nu neaparat legate de sex,SAU POATE TE TESTEAZA,(oare cit de mult ma iubeste,ce sacrificii face pt. mine?).Pina nu lamuriti aceasta intr-un mediu ambiant,la un suc nu vei sti//.AM zis ambiant ,nu fi posesiv ca vei pierde,nu vei afla adevarul niciodata succes

puiuvieru

34 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 16 Ianuarie 2009, ora 06:31

deschide ochi mari ,poate are programare daca te multumeste relatia asa continua si cauta si tu una pt timpul liber care ti-l acorda ,ca ea sigur este ocupata cu altul ,daca nu raspunde nici la telefon

dan_io_nescu

21 mesaje
Postat pe: 17 Ianuarie 2009, ora 13:16

Salut Calinutz,
Cred ca ea viseaza feti-frumosi.
Desi fac pariu ca sunteti un pic mai mari ca doi copii, cel mai simplu lucru ar fi sa va mutati impreuna, macar pentru o perioada, o saptamana, doua, cat puteti si voi sa fugiti de acasa. Sa nu intelegi gresit, plecati la munte, in vacanta , undeva unde si daca vreti sa nu puteti sta separati. Poate pleaca parintii unuia din voi. Oricum ar fi vei avea mari surprize.

lalimarsrl

2 mesaje
Oras: Botosani

Postat pe: 20 Ianuarie 2009, ora 08:59

de ce crezi ca aceasta forma de comunicare este o umilinta ptr. voi barbatii?

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 20 Ianuarie 2009, ora 13:09

trateaz-o la fel , fa pe indiferentul .

lalimarsrl

2 mesaje
Oras: Botosani

Postat pe: 20 Ianuarie 2009, ora 17:17

la mine nu a mers...cica il cicalesc...iar eu nu incerc decat sa imi salvez casnicia

radhookoo

1009 mesaje
Postat pe: 21 Ianuarie 2009, ora 17:27

De la: calinutz_, la data 2008-11-27 10:12:51buna...am si eu o intrebare....ce pot sa fac in cazul in care prietena mea ma baga in seama numai cateva zile pe saptamana....are zile in care nici nu imi raspunde la telefon....si in urmatoarea zi ma suna si imi zice sa ne vedem...nu mai stiu ce sa cred..intr-o zi ii ok .. iar in urmatoarea zi se schimba...oare care este problema si ce este de facut...dati-va si voi cu parerea...:D

nuuu-mi pasa! plec de-acasa! re!pe!de! laa maaare
soaaaarelui sa-i cumpar ochelaaaaari de soareeeee

daca m-am obosit sa-ti raspund, inseamna ca ai scris o imbecilitate.
cypcy

18 mesaje
Postat pe: 21 Ianuarie 2009, ora 19:47

De la: dasca777, la data 2008-12-20 17:06:21

era sa uit...tinand cont ca sunt prost ,sunt si ratat,deci cred ca ma iubesti la nebunie:)))...nush de ce dar am impresia ca iubesti ratatii...cum ziceam fem nu pot sta sg...deci...tine-o tot asa ...imi permit luxul sa iti spun ca ratatii si c,vele sunt o combinatie tare...deci;)...iubi:)))

Desi nu am suferrit din dragoste iti cam dau dreptate.Tiam citit cam toate ce ai scris si sa stii ca e cam asa cum spui tu. BANII SI NUMAI BANII conteaza.Poate ne intalnim prin tudor la o bere candva ca vad ca suntem pe ac lungime de unda

cojocvasilica

82 mesaje
Postat pe: 1 Februarie 2009, ora 12:11

De la: calinutz_, la data 2008-11-27 10:12:51buna...am si eu o intrebare....ce pot sa fac in cazul in care prietena mea ma baga in seama numai cateva zile pe saptamana....are zile in care nici nu imi raspunde la telefon....si in urmatoarea zi ma suna si imi zice sa ne vedem...nu mai stiu ce sa cred..intr-o zi ii ok .. iar in urmatoarea zi se schimba...oare care este problema si ce este de facut...dati-va si voi cu parerea...:D
te-ai gandit ca sepoate sa fii piesa de rezerva?un fel de felul 2?altfel nu se intelege de ce ori te baga..te toot in ''zeama'' ori te scoate ptr forever...

cojocvasilica

82 mesaje
Postat pe: 1 Februarie 2009, ora 12:13

De la: baldovingh, la data 2009-01-04 16:27:46parerea mea -dupa cetateanul turmentat.
nimeni nu se scoala in fiecare dimineata la fel.
...asti-a or fi aia labili...care se scola in fiecare dimineata altfel si iar altfel?... exagerezi,aia e femeie,deci nu i se scoala...asa e ea...

florentina_neatu

3 mesaje
Postat pe: 3 Februarie 2009, ora 13:22

hmm.despre indiferenta femeilor, despre cele care ne amarasc zilele si cele care suporta consecintele...si despre toate femeile care sunt mai complicate decat barbatii...
femeile au nevoie de securitate in primul rand...de asta le zice"materialiste"
barbatii inainte de toate de sex..de asta le spunem 'porci"
dar securitate, incredere, stabilitate, loialitate...isi doresc si porcii si materialistele...
si mai e un lucru care nu poate fi teoretizat sau generalizat: atractia, pasiunea, indragostirea...fundamentale pentru o relatie.

popcorn

86 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 14 Februarie 2009, ora 19:18

..pentru ca am avut experiente mai multe neplacute cu femeile , asta nu inseamna ca ele sunt rele !Dracul e rau ca a pus marul in pom ! si ia f...t capul lui adam ,sa-l coboare de acolo ! femeile sunt "bune !"..depinde....,doar de ;grad si functie........si au o " zona crepusculara " de care si ele de multe ori se mira !!!!!

SLY

202 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 01:55

...
De la: cosminzp, la data 2008-12-19 21:26:07s-ar putea ca prietena ta sa joace dual si acum sa-si incerce norocul si la altcineva.... daca intelegi ce vreau sa spun

.....Frate.... te tine de fraier....si daca ti place pozitia asta.....ramai in ea .....si gaseste ti si tu una ......cu care sa te intalnesti ,in restul zilelor in care nu te intalnesti cu ea......sau ....verde...ca se poarta ....si iubeste pe alta....care poate va merita...

DenisaC

35 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 11:08

este genul de femeie care cauta mereu ceva mai bun....nehotarata si neserioasa!momentan tine de tine....normal ca nu suporta singuratatea!eu zic sa uiti de ea!

Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 2 Martie 2009, ora 09:19

Buna dimineata!
Nu e prost, e doar un tanar care a suferit o deceptie dupa ce a iubit cu pasiune, e clar! Acum si-a creat o armura, falsa, dupa parerea mea, si spera ca astfel sa fie ferit de o eventuala suferinta in viitor. Problema insa consta in faptul ca niciodata nu stii de unde te loveste fulgerul, ca nu ai cum sa te aperi cand stai sub un copac, crezand astfel ca nu te va ploua si gata, problemele sunt rezolvate!...Si, cu cat te izolezi mai mult, pericolul e si mai mare. Vom vedea!!!

www.nixservers.ro - Gazduire web / VPS / servere dedicate
Mariah7

109 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 2 Martie 2009, ora 17:58

intr-o relatie trebuie sa puneti amandoi cam aceeasi pondere...nu unul mai mult si altul mai putin...in cazul de fata tu pui prea mult si ea nu...cel mai bine e sa fi-ti pe aceeasi unda.succes...si discuta cu ea si daca nu las-o...sunt o gramada de fete

pearl_seeker

61 mesaje
Postat pe: 16 Martie 2009, ora 09:47

Nepasarea unei femei intr-o relatie e arma letala pentru un barbat......

cs_iceprinc3ss

20 mesaje
Postat pe: 16 Martie 2009, ora 10:24

Dupa prima relatie(de 4ani),serioasa,sa zicem ca s-a numit prima iubire ,mi-a luat undeva ,..cam 2 ani sa imi revin complet.:)
Dar am trecut peste si am luat-o de la capat.Iar apoi o relatie de 3,5 ani ...alta de 2 :)am trecut peste si nu regret nimic.De la fiecare am invatat cate ceva.:)
Asta e ,sunt mai ghinionista,dar ink cred k exista si barbati mai buni :)

Pagini: << 2 3 4 5 6 7 8 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului nepasarea unei femei...
Mergi la: