back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

De ce suntem un popor las?

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

996 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 22 Septembrie 2010, ora 16:12

HAI OAMENI BUNI SA IESIM CU TOTII IN STRADA SI SA DAM CU ACESTI NEMERNICI DE PAMANT. ORI EI ORI NOI ! HAIDETI SA UMPLEM PUSCARIILE CU TOTI POLITICIENII SI SLUGILE LOR ! NU MAI STATI IN CASE,PENTRU CA ASTA SI VOR ACESTI HOTI NOTORII. VOR SA FIM IN CONTINUARE DEZBINATI ,IAR EI SA FURE FARA A DA SOCOTEALA NIMANUI. DEMONSTRATI CA NU SUNTEM UN POPOR FRICOS.

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 22 Septembrie 2010, ora 21:03

De la: corcodel, la data 2010-09-22 16:12:24HAI OAMENI BUNI SA IESIM CU TOTII IN STRADA SI SA DAM CU ACESTI NEMERNICI DE PAMANT. ORI EI ORI NOI ! HAIDETI SA UMPLEM PUSCARIILE CU TOTI POLITICIENII SI SLUGILE LOR ! NU MAI STATI IN CASE,PENTRU CA ASTA SI VOR ACESTI HOTI NOTORII. VOR SA FIM IN CONTINUARE DEZBINATI ,IAR EI SA FURE FARA A DA SOCOTEALA NIMANUI. DEMONSTRATI CA NU SUNTEM UN POPOR FRICOS.

Corcodele,sincer iti inteleg indignarea.Basescu si gasca lui ,si din punctul meu de vedere, ar trebui "dati de pamant". BRAVO,STIAM EU CA NU MAI SUPORTI ACUALA GUVERNARE CONDUSA DE BASESCU si ca nu vrei o dictatura in Romania .Bravo ca iti pasa,orice cetatean ar trebui sa gandeasca ca tine si sa doreasca indepartarea REGIMULUI BASESCU. Sa ai grija insa sa precizezi ca acest lucru trebuie facut fara violenta, ca sa nu inteleaga cineva ca incalci legile tarii.

Spune deci clar ,DRAGI ROMANI,IESITI DRACULUI IN STRADA CA SA SCAPATI DE BASESCU. IESITI IN FICARE SAT ,IN FIECARE ORAS ,DATI DOVADA DE TENACITATE PANA CAND PICA INDIVIDUL ASTA CARE DISTRUGE ROMANIA ! Nu va lasati, deoarece asta va distruge !Aveti de ales,VOI ,SAU EL CU GASCA LUI DE MAFIOTI !Impreuna nu se poate ,se vede deja clar...

virgil_electricianul

31 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 25 Septembrie 2010, ora 02:31

Vreti sa va spun o inimplare care vreau sa fie elocventa;Parintii mei au dat pamintul la o societate agricola in arenda,la acea arenda s-au facut niste acte ca le da o anumita suma de bani pe an,dar la sfirsit de an bani mai putini decit au promis si alte fel si fel de vaicareli,dupa un timp parintii mei au deschis discutia ca acesti indivizi nu se tin de cuvint si ar vrea sa scoata pamintul de la ei da nu este usor ca tre sa faca cerere sa aprobe consiliul lor de administratie si alte chestii deastea ,cind am auzit eu aceste vorbe a doua zi am fost la seful asociatiei si l-am anuntat ca din acest moment nu mai las pamintul in grija lor si incep colaborarea cu alta societate,sau il lucrez individual a cautat diverse siretlicuri si intimidari ,mi-a spus chiar ca ma da in judecata,la care noi ne-am vazut de treaba si ne-am lucrat pamintul ,Cum sa imi dea cineva ceva ce este al meu fratilor,Trebuie sa mai si gindim.Guvernantii nu ne da nimic ,noi ii lasam sa ne jupoaie

Venv
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 25 Septembrie 2010, ora 02:39

De la: virgil_electricianul, la data 2010-09-25 02:31:18Vreti sa va spun o inimplare care vreau sa fie elocventa;Parintii mei au dat pamintul la o societate agricola in arenda,la acea arenda s-au facut niste acte ca le da o anumita suma de bani pe an,dar la sfirsit de an bani mai putini decit au promis si alte fel si fel de vaicareli,dupa un timp parintii mei au deschis discutia ca acesti indivizi nu se tin de cuvint si ar vrea sa scoata pamintul de la ei da nu este usor ca tre sa faca cerere sa aprobe consiliul lor de administratie si alte chestii deastea ,cind am auzit eu aceste vorbe a doua zi am fost la seful asociatiei si l-am anuntat ca din acest moment nu mai las pamintul in grija lor si incep colaborarea cu alta societate,sau il lucrez individual a cautat diverse siretlicuri si intimidari ,mi-a spus chiar ca ma da in judecata,la care noi ne-am vazut de treaba si ne-am lucrat pamintul ,Cum sa imi dea cineva ceva ce este al meu fratilor,Trebuie sa mai si gindim.Guvernantii nu ne da nimic ,noi ii lasam sa ne jupoaie

Adevarul este ca nu ne cunoastem drepturile.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
melissza

2475 mesaje
Postat pe: 25 Septembrie 2010, ora 10:30

de ce ?fiindca sintem comozi............

vareprezinta_bogdan

2 mesaje
Oras: Alba-Iulia

Postat pe: 25 Septembrie 2010, ora 11:11

Suntem un popor las pentru ca asa am fost de pe vremea lui Decebal care "luptand" :))cu romanii s-a ascuns prin munti si nu la mai gasit nimeni :) ever.
Tot vb de tigani sunt asa sunt pe dinccolo ADEVARAT dar cand e vorba sa fie uniti sa lupte pentru
anumite interese putem lua exemplu de la ei.
poate singurul exemplu care acesti oameni il pot da este aceasta unire pentru un anume scop,fapt care
la noi......daca nu ma afecteaza pe mine/cineva apropiat nu ma bag ca nu are rost.
Suntem un popor las deoarece in multe razboaie daca tin eu minte bine ne-am intors armele impotriva propriilor nostrii oameni , ne-am dat de partea celor care castigau...asa ca suntem lasi din orice punct de vedere zic eu indiferent ca e vb despre mine/tine sau restul romanilor.
A si suntem lasi ca murim de foame in case vedem cum suntem furati si mintiti dar stam si asteptam ca lucrurile sa se rezolve de la sine, asteptam ca cei de la conducere sa se sature de furat (niciodata) si sa inceapa sa mareasca salarii,pensii si asa mai departe.

www.proiectaremobila.weebly.com
elena_anca_a

2 mesaje
Postat pe: 25 Septembrie 2010, ora 11:28

Sunt adevarate toate afirmatiile facute . Hai sa ne unim sa ne scoatem din aceasta mocirla in care ne aflam. Pentru asta e nevoie de unitate din partea noastra , sa nu ne permitem noua sa ne furam , pentru a nu permite celor de sus sa fure , sa nu inchidem ochii atunci cand descoperim o frauda pentru a nu frauda cei de sus. Noi le-am permis asta pentru ca noi ne furam singuri , fara acceptul nostru nu ar fi putut face asemenea hotii . Bun ,dar cu cine sa-i schimbam? Cu Antonescu?????????. Cu Ponta????????????????????????????????????????????? cu aceeasi garda veche ? Sunt somera , bani nu am incerc sa caut ceva sa-mi castig traiul pentru a plati bancile ,dar in acelasi timp ma intreb de ce am permis sa mi se intample acest lucru? Muncesc cu adevarat pentru banii pe care-i primesc ? Nu cred si pana ce noi ca natie nu ne vom schimba optica indiferent cine vine la conducere la fel va fi

amiral32

1 mesaj
Postat pe: 25 Septembrie 2010, ora 11:40

suntem o tara de mamaligari si mamagaliga nu explodeaza.

cetatean_cj

1 mesaj
Postat pe: 25 Septembrie 2010, ora 11:52

Eu sunt magyar, nu stiu daca am dreptul sa spun, dar atunci zic, ca e bine Fratilor, cand murdaria nu e maturata sub covor ! ! ! Bravo ! ! !

9am031410

2 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 25 Septembrie 2010, ora 12:09

Asta e intradevar singura solutie!Sa-i dam jos si sa nu mai permitem altora ca ei sa ne aduca in situatia in care suntem acum!Desi plecat din tara ma intereseaza ce este acolo!Pt ca nu vom fi respectati niciodata nicaieri ata timp cat suntem condusi de niste imbecili si noi permitem asta!Din pacate am permis de atunci din '90 sa fim calcati in picioare si cu tot jaful facut in Romania am tacut!
Trebuie sa ne organizam!Sa cautam personalitati care sa ne sprijine!Trebuie ca ziarele din strainatate sa fie angrenate in acest protest!Sa nu ne descurajam daca la inceput nu vom fi bagati in seama si nu vom avea mari rezultate!Priviti la romanca din Suedia care a reusit sa scoata in strada singura zeci de mii de oameni care protesteaza impotriva intrarii in parlament a extremei drepte!Sa ne folosim inteligent de toate facilitatile internetului in a ne uni si a ne organiza!Trebuie sa ne trezim din somn!Deja suntem in prapastie si nu mai e de glumit!Astia nu vor inceta sa fure nici din saracia asta asa amarata cum e!
Sa ne creiem lideri adevarati care sa nu fie corupti sau coruptibili!Poate nu va fi nici usor nici rapid in a obtine rezultate dar trebuie sa facem ceva totusi!
Astept idei si stau la dispozitia oricarui bun roman care vrea sa faca ceva pt tara lui,pt viitorul nostru si al celor care vor veni dupa noi!

9am30197

2 mesaje
Postat pe: 25 Septembrie 2010, ora 12:21

Fara falsa modestie pot sa spun ca pana la varsta de 37 de ani am fost o persoana care nu s-a lasat calcata in picioare de-a lungul timpului si ca am luat atitudine la toate nedreptatile pe care le-am sesizat in jurul meu, dar sa stiti ca am fost acuzata de cei apropiati ca nu procedez bine si ca ar fi fost mai bine daca as fi tacut si as fi acceptat toate nedreptatile care mi s-au intamplat. Nu vreau sa o lungesc dand niste exemple concrete dar sa stiiti ca ajunsesem sa cred ca este ceva in neregula cu caracterul meu de nu pot suporta o nedreptate fara sa i-au atitudine.Acest articol ma face sa cred ca de fapt am procedat bine nelasandu-ma calcata in picioare la nesfarsit, dar intr-o tara in care majoritatea oamenilor sunt lasi si ipocriti ajunsesem la concluzia ca pana la urma asa ar trebui sa devin si eu. As dori sa vad si eu ziua cand in jurul meu sa vad numai oameni demni si increzatori ca numai luptand cu problemele le rezolvi si ca nu trebuie sa le lasi sa te inconjoare fara sa iei atitudine impotriva lor. Cu mult respect pentru autorul acestui articol, o cetateanca a acestei tari prea mult hulite ROMANIA!

epsilon_461

37 mesaje
Postat pe: 25 Septembrie 2010, ora 12:23

spunei asta si lui Morcov Bella!

9am187740

190 mesaje
Postat pe: 25 Septembrie 2010, ora 13:11

ASTA E GENA NU AI CE FACE.CAND JANDARUL ROMAN, PAZESTE POLITITUL ROMAN, SI E FILMAT DE SECURISTUL ROMAN NU E GENETIC LASITATEA , DUPLICITATEA GEN CRISTOIU???????ASA SUNTEM FACUTI, CEI DIN AFARA NE CONDUC CUM VOR.

www_nicki_cos

1 mesaj
Postat pe: 25 Septembrie 2010, ora 13:25

pentru ca punem botul la ce auzim la tv. facem parte din prostime fratilor. cu televizorul se minte poporul

9am154027

22 mesaje
Postat pe: 25 Septembrie 2010, ora 13:58

poporul reprezentat de toate clasele sociale care il alcatuiesc nu a demonstrat in ultimele zile ca isi doreste o schimbare

9am183621

4 mesaje
Postat pe: 25 Septembrie 2010, ora 14:16

poate imi spui si mie in numele cui si pentru cine sa iesim in strada ?

eftimieiulian

4 mesaje
Postat pe: 25 Septembrie 2010, ora 14:42

e destul de tarziu,dar cum vorba romaneasca spune:"niciodata nu e prea tarziu",daca inca mai tinem la fiinta noastra,la viata noastra,trebuie sa facem CEVA.ideia mea este sa cerem ajutorul si celor de afara.e numai o ideie!deci prin aceste mesaje ne putem sfatui,ajuta.pe curand.succes.

sper sa mai rezist,marinar.
dulceatamirela

112 mesaje
Postat pe: 25 Septembrie 2010, ora 14:44

eu nu am sa mai ies in strada daca parlamentarii o sa aiba salarii de 7-8 milioane net....pentru ca asa vreau eu.........

9am154027

22 mesaje
Postat pe: 25 Septembrie 2010, ora 15:02

nu este tarziu

9am154027

22 mesaje
Postat pe: 25 Septembrie 2010, ora 15:43

forumul merge foarte bine mare parte din cei care discuta au dat dovada de faptul ca romanii inteleg in mare parte ce se intampla la noi acasa dar ca si in fotbalul romanesc nu suntem capabili sa finalizam si de aici fug cu gandul la marile state europene care nu au resursele mintale si ma refer la capacitatile pozitive care zac in multi dintre romani, ba chiar importa minte de la noi,care totusi reusesc sa-si faca poporul multumit

9am154027

22 mesaje
Postat pe: 25 Septembrie 2010, ora 15:54

in aceeasi ordine de idei ma rog la dumnezeu sa le dea romanilor putere sa finalizeze ceea ce gandesc prin fapta ptr ca nu mai fapta schimba ceva in realitatea traita clipa de clipa

Fosta membra 9am.ro

996 mesaje

Postat pe: 25 Septembrie 2010, ora 19:34

De la: vaneamarin, la data 2010-09-22 21:03:02
De la: corcodel, la data 2010-09-22 16:12:24HAI OAMENI BUNI SA IESIM CU TOTII IN STRADA SI SA DAM CU ACESTI NEMERNICI DE PAMANT. ORI EI ORI NOI ! HAIDETI SA UMPLEM PUSCARIILE CU TOTI POLITICIENII SI SLUGILE LOR ! NU MAI STATI IN CASE,PENTRU CA ASTA SI VOR ACESTI HOTI NOTORII. VOR SA FIM IN CONTINUARE DEZBINATI ,IAR EI SA FURE FARA A DA SOCOTEALA NIMANUI. DEMONSTRATI CA NU SUNTEM UN POPOR FRICOS.

Corcodele,sincer iti inteleg indignarea.Basescu si gasca lui ,si din punctul meu de vedere, ar trebui "dati de pamant". BRAVO,STIAM EU CA NU MAI SUPORTI ACUALA GUVERNARE CONDUSA DE BASESCU si ca nu vrei o dictatura in Romania .Bravo ca iti pasa,orice cetatean ar trebui sa gandeasca ca tine si sa doreasca indepartarea REGIMULUI BASESCU. Sa ai grija insa sa precizezi ca acest lucru trebuie facut fara violenta, ca sa nu inteleaga cineva ca incalci legile tarii.

Spune deci clar ,DRAGI ROMANI,IESITI DRACULUI IN STRADA CA SA SCAPATI DE BASESCU. IESITI IN FICARE SAT ,IN FIECARE ORAS ,DATI DOVADA DE TENACITATE PANA CAND PICA INDIVIDUL ASTA CARE DISTRUGE ROMANIA ! Nu va lasati, deoarece asta va distruge !Aveti de ales,VOI ,SAU EL CU GASCA LUI DE MAFIOTI IMPUTITI FORMATA DIN PNL-PSD-PDL! !Impreuna nu se poate ,se vede deja clar...

Fosta membra 9am.ro

996 mesaje

Postat pe: 25 Septembrie 2010, ora 19:43

De la: 9am031410, la data 2010-09-25 12:09:26 Asta e intradevar singura solutie!Sa-i dam jos si sa nu mai permitem altora ca ei sa ne aduca in situatia in care suntem acum!Desi plecat din tara ma intereseaza ce este acolo!Pt ca nu vom fi respectati niciodata nicaieri ata timp cat suntem condusi de niste imbecili si noi permitem asta!Din pacate am permis de atunci din '90 sa fim calcati in picioare si cu tot jaful facut in Romania am tacut!
Trebuie sa ne organizam!Sa cautam personalitati care sa ne sprijine!Trebuie ca ziarele din strainatate sa fie angrenate in acest protest!Sa nu ne descurajam daca la inceput nu vom fi bagati in seama si nu vom avea mari rezultate!Priviti la romanca din Suedia care a reusit sa scoata in strada singura zeci de mii de oameni care protesteaza impotriva intrarii in parlament a extremei drepte!Sa ne folosim inteligent de toate facilitatile internetului in a ne uni si a ne organiza!Trebuie sa ne trezim din somn!Deja suntem in prapastie si nu mai e de glumit!Astia nu vor inceta sa fure nici din saracia asta asa amarata cum e!
Sa ne creiem lideri adevarati care sa nu fie corupti sau coruptibili!Poate nu va fi nici usor nici rapid in a obtine rezultate dar trebuie sa facem ceva totusi!
Astept idei si stau la dispozitia oricarui bun roman care vrea sa faca ceva pt tara lui,pt viitorul nostru si al celor care vor veni dupa noi!
Buna seara! Cred ca acest eveniment este pe cale sa se intample si nu mai va dura mult pana cand toti romanii vor afla ca in aceasta tara se poate face si JUSTITIE. Cred ca ajutorul celor din afara granitelor este foarte necesar si salut postarea dumneavoastra.

9am167717

2 mesaje
Postat pe: 25 Septembrie 2010, ora 20:35

Bai EPSILOM Unul ca Morkov ti-a facut si revolutia - uite de aia sunteti lasi, de data asta va lasa pe voi !

andre_t19

1 mesaj
Oras: Timisoara

Postat pe: 25 Septembrie 2010, ora 20:39

la vorbe toata lumea e tare si deacord cu orice, as fi curioasa daca s-a intampla o astefel de �greva� sa ii spun asa, cati au iesi in strada.S-ar ajunge la o a doua revolutie si poate rezultatul o sa fie la fel ca prima.....dar vorba aia....omul spera pana moare:) O zi buna sa aveti

Paula19

22 mesaje
Postat pe: 25 Septembrie 2010, ora 22:25

Sunt de acord cu tine !!!!! Sa ii dam jos sa-i bagam la puscarie , sa ii impuscam ca pe Ceausescu , sau orice altceva sa sa nu le facem nimic dar intrebarea este PE CINE PUNEM ACOLO SUS ???? Exista vreun partid ca vreo persoana politica care sa merite sa ne conduca ??? Am suferie 20 de ani de umilinta dupa revolutie plus 44 inainte si unde am ajuns, daca nu am stiut ce sa facem atunci cu libertatea noastra pe care am castigat-o cu mult sange ,prea mult sange varsat. Trebuie sa ne organizam sa formam un partid care sa ne reprezinte, un conducator sau mai multi in care sa avem incredere ... Nu asa haotic. Stiu ca nu mai este rabdare dar trebuie sa facem cu cap nu ca in '89. Nu suntem lasi suntem scarbiti suntem vai de capul nostru. Eu cel putin asa sunt . Nu mai am incredere in nimic si in nimeni.

profesor2010

438 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 25 Septembrie 2010, ora 23:22

~Suntem un popor las pentru ca asa am fost de pe vremea lui Decebal care "luptand" :))cu romanii s-a ascuns prin munti si nu la mai gasit nimeni :) ever.
Tot vb de tigani sunt asa sunt pe dinccolo ADEVARAT dar cand e vorba sa fie uniti sa lupte pentru
anumite interese putem lua exemplu de la ei.
poate singurul exemplu care acesti oameni il pot da este aceasta unire pentru un anume scop,fapt care
la noi......daca nu ma afecteaza pe mine/cineva apropiat nu ma bag ca nu are rost.
Suntem un popor las deoarece in multe razboaie daca tin eu minte bine ne-am intors armele impotriva propriilor nostrii oameni , ne-am dat de partea celor care castigau...asa ca suntem lasi din orice punct de vedere zic eu indiferent ca e vb despre mine/tine sau restul romanilor.
A si suntem lasi ca murim de foame in case vedem cum suntem furati si mintiti dar stam si asteptam ca lucrurile sa se rezolve de la sine, asteptam ca cei de la conducere sa se sature de furat (niciodata) si sa inceapa sa mareasca salarii,pensii si asa mai departe. ~

Perfect v�zut problema. De mult �nc� de pe vremea c�nd au fost evenimentele de la Tg .Mureș m-am convins, c� dup� ce preoții din jurul Mureșului, s�pt�m�ni �ntregi, la biseric� preg�teau b�t�lia care o s� urmeze, la Tg. Mureș și c�nd demonstranți pașnici care aveau �n m�n� o carte și o lum�nare�au fost atacați de bande� care nici nu știau de ce trebuie s� se bate� str�nse, la ordine date de�. de dup� modelul de mai sus descris� Ungurii din centrul Tg. Mureșului era condamnați la o crunt� b�taie�pentru c� nu aveau�nimic �n m�n� �n afara lumin�rii și a c�rții �iar trupele str�nse de bisericile din jurul Mureșului, erau �narmați cu b�te� c� așa a ordonat p�rintele�! C� trebuie s� mearg� la r�zboi �mpotriva maghiarilor�.c� ei vor s� ia țara�.DA ASTEA mi-a FOST RECUNOSCUT de un rom�n dup� scandal�. Da dar au venit țiganii! Care au tr�it �n jurul celor salvați�a nu se confunda Țiganii din Ardeal cu Rromi� Dac� cineva a trecut prin Ardeal, și a trecut pe la Ac�țari, localitate l�ng� Tg. Mureș ��nțelege ce am spus� Da ! țiganii maghiar au salvat maghiarimea din Tg. Mureș ! Tipi ca Cofariu � pentru c� s-a dus la b�taie și a fost el b�tut a devenit Erou Național�!? Iar subsemnatul a trebuit s� plece din țara Mum�Asta este Rom�nia , asta este �și v� mirați c� sunteți urm�riți de ne norocul��n politic� �dup� Ceaușescu de B�sescu� c� vorba lui bunicul , care era și el Rom�n!... dar ceang�u, dar se socotea la vot ca rom�n /�. El spunea��Nici unul nu este bun dac� are numele de ESCU�!� și spunea asta dup� �schimbarea or�nduirii sociale�� �n rest nu comentez�.At�t am avut de spus.. și �nc� am plecat din țar� nu-mi pare r�u. Am avut c�teva c�s�torii , dar de cei șapte copii nu-mi pare r�u��n rest tot respectul meu pentru Gaborii din jurul Municipiului Tg.Mureș.!

sunt un tip timid,nu vrei s� m� cunoști,fromoaso! Au �ncercat toate nevestele mele dar....
eftimieiulian

4 mesaje
Postat pe: 26 Septembrie 2010, ora 14:29

e greu si va fi si mai greu.noi romanii,prea ne bagam in toate,comentam orice,criticam orice,dar concret nu facem nimic.tot timpul vedem gunoiul din ochiul altuia!cei ce ne conduc,sunt oameni destepti si diplomati,daca ar fi fost alt fel,nu ne-ar fi tinut in sah.si spune-ti,pe cine sa punem in locul lor?oare poporul roman nu mai are valori?sunt f.multi,dar se tem ca noi nu-i vom sustine.cei ce sunt la conducere sunt puternici,deci...e nevoie de o minte ne virusata si cu sprijinul si experienta celor de afara.va multumesc si succes.

sper sa mai rezist,marinar.
MAMITZA

119 mesaje

Postat pe: 26 Septembrie 2010, ora 14:31

DOMNULE "CORCODEL", POPORUL ROMAN, POPORUL MEU SI AL DUMITALE, PENTRU FAPTUL CA NU "IESIM CU TOTII IN STRADA" SI NU "DAM CU ACESTI NEMERNICI (?!) DE PAMANT ..." FACE DOAR DOVADA DE INTELEPCIUNE, CI NU DE LASITATE SI FRICA ! AVEM O CONSTITUTIE, IAR DUMNEATA SI NOI TOTI, INTERNAUTII, SUNTEM LA UN CLICK DISTANTA DE A AFLA DIN CONSTITUTIA ROMANIEI CE DREPTURI, LIBERTATI SI OBLIGATII AVEM NOI, CA CETATENI, CE OBLIGATII AU EI, GUVERNANTII SI PARLAMENTARII, SI STATUL, IN GENERAL. PUTEM IESI IN STRADA SA NE ARATAM IN MOD PASNIC NEMULTUMIRILE, DAR NU JUMATATE ACOLO, IAR RESTUL LA TELEVIZOR ! CAND AVETI INTALNIRI CU PARLAMENTARUL CARE VA REPREZINTA SPUNETI-I CE VA NEMULTUMESTE, DAR NU INDIRECT CI MERGAND CU TOTII IN AUDIENTA ! IN 2012 VOR FI ALEGERI PARLAMENTARE ! DE VOTUL VOSTRU, BINE GANDIT SI NEINFLUENTAT DE "DARURILE" ELECTORALE, DEPINDE ALEGEREA IN PARLAMENTUL ROMANIEI A OAMENILOR CARE VA REPREZINTA CEL MAI BINE ! CEI DE LA PDL - DACA RAMAN LA PUTERE -, IN PREAJMA ALEGERILOR NE VOR DA INAPOI TOT CE AU LUAT IN 2010 ! CA "MITA ELECTORALA NATIONALA" FIINDCA VA VOR VREA VOTUL DIN NOU ! NU REPETATI GRESEALA DIN 2008 ! NU MAI CREDETI IN EI ! DESCHIDETI BINE OCHII SI URMARITI ACTIUNILE SI VORBELE FIECARUI POLITICIAN, PENTRU A STI CUM ESTE CU ADEVARAT ! SI VOTATI PE CINE MERITA !
SI APOI, INSTIGAREA LA VIOLENTA SE CAM PEDEPSESTE INTR-O DEMOCRATIE SANATOASA !

DDR
9am242487

3 mesaje
Postat pe: 26 Septembrie 2010, ora 16:12

Fixati ziua si ora!

Dati anunt pe posturile de televiziune!

Nu mai asteptati!

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului DE CE SUNTEM UN POPOR LAS?
Mergi la: