Info
x
De ce suntem un popor las?
|
kali13 233 mesaje Membru din: 25/09/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 16 Ianuarie 2011, ora 21:36
De la: revenitu, la data 2011-01-09 17:52:11De la: gabigabi, la data 2011-01-09 17:42:55De la: revenitu, la data 2011-01-09 17:31:07De la: gabigabi, la data 2011-01-09 17:19:35ma bucur ca, in intelepciunea ta dovedita zi de zi, te-ai legat de "mihaileanu " ca sa NU MAI RASPUNZI NIMIC la celelalte puncte ! asa baieti, fentati- fentati si faceti-va ca nu vedeti pctele sensibile la care NU exista nici-un raspuns onorabil , caci insasi persoana NU este ONORABILA ! ....aaaa, pardon, exista unul ,dar e cam nasol ptr. finetea obrazului vostru : NESIMTIREA cu care declari atunci cind esti Scuipat ca " AFARA PLOUA " ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 16 Ianuarie 2011, ora 21:56
De la: revenitu, la data 2011-01-09 17:52:11De la: gabigabi, la data 2011-01-09 17:42:55De la: revenitu, la data 2011-01-09 17:31:07De la: gabigabi, la data 2011-01-09 17:19:35ma bucur ca, in intelepciunea ta dovedita zi de zi, te-ai legat de "mihaileanu " ca sa NU MAI RASPUNZI NIMIC la celelalte puncte ! asa baieti, fentati- fentati si faceti-va ca nu vedeti pctele sensibile la care NU exista nici-un raspuns onorabil , caci insasi persoana NU este ONORABILA ! ....aaaa, pardon, exista unul ,dar e cam nasol ptr. finetea obrazului vostru : NESIMTIREA cu care declari atunci cind esti Scuipat ca " AFARA PLOUA " ! Ai inceput eronat cu nick-ul pe care il folosesti si pe care ai putea sa-l rectifici, uzitand Repetitivul, Sluga, Lingaul etc. Nu faci altceva decat sa devii "profilul" celor care l-au votat pe Basescu "dupa chipul si asemanarea" lor- rude/nasi de lume interlopa, marinari cu sticle de coniac prost, chiorasi politic,cu un ras innecat de barbugiu esuat...pe vreo nava straina.... Nu se discuta, politic, optiunile la indemana (dat fiind ca ele nu s-au verificat) ci, faptul in desfasurare, pe care tu il renegi orbeste, folosind ce altceva?- decat discursul propagandistic al "modelului" tau. Argumente in afara a ceea ce ti se inoculeaza nu ai? Sau, dupa un model binecunoscut- trebuie sa deconspiram si sa inchidem "vinovatii", sa gasim "sursa" eseului in cel de dinainte, pana cand - nici macar comunistii nu au avut la indemana acest imaginar generos- sa ajungem la tarele umanitatii, unde vinovat pentru mersul politic-nereusit al lui Basescu e Adam, pentru ca nu a gestionat corect "criza Paradisului" sau Dumnezeu pentru nu si-a ales corect reprezentantul? Ia propune o atare solutie logica, Partidului si Conducatorului tau iubit, care sigur te va rasplati cu o privire piezisa si dulce....bai,.prostoiule cu mentalitate limitata
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 976 mesaje Membru din: 6/11/2010 Oras: Brasov |
Postat pe: 17 Ianuarie 2011, ora 15:26
Prostoi e tac-tu , asta in primul rand , ca nu te-a invatat nimic pe lumea asta , decat sa jignesti ca proasta-n targ !!
De gunoaie ca tine , de obicei , ma debarasez repede !! Ignor !! Iar cand vei veni tu cu contraargumente , pe care nu sunteti in stare sa le procurati , atunci ne tragem de sireturi ... Pana atunci , pasol na turbinca !!! Blondo !!
Raporteaza abuz de limbaj
Jules Verne....
|
|
Fosta membra 9am.ro 41 mesaje Membru din: 8/01/2011 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 17 Ianuarie 2011, ora 20:20
De la: corcodel, la data 2010-09-22 16:12:24HAI OAMENI BUNI SA IESIM CU TOTII IN STRADA SI SA DAM CU ACESTI NEMERNICI DE PAMANT. ORI EI ORI NOI ! HAIDETI SA UMPLEM PUSCARIILE CU TOTI POLITICIENII SI SLUGILE LOR ! NU MAI STATI IN CASE,PENTRU CA ASTA SI VOR ACESTI HOTI NOTORII. VOR SA FIM IN CONTINUARE DEZBINATI ,IAR EI SA FURE FARA A DA SOCOTEALA NIMANUI. DEMONSTRATI CA NU SUNTEM UN POPOR FRICOS. nu suntem popor las,doar ca avem multi oameni carora le place sa pupe in dos pe aia care sunt la putere,asa cum sunt vreo doi si pe forumul asta. astia strica totul jignindu i pe toti din jurul lor, si demoralizindu i si spunind ca albul e negru si negrul e alb,deci basescu e cel mai bun, iliescu e cel mai bun, sau pe viitor care s o mai nimeri pe acolo. ASTIA SUNT LASIII ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
popeskku 11 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 17 Ianuarie 2011, ora 20:35
Cu siguranta nu esti unul care suferi , de altfel dupa cum scrii , cu EJECT , rezulta un pustan sau un tinerel care ori sta sub umbrela parintilor , ori nu este in timpul nostru , plutesti pe alte timpuri . Spun asta deoarece daca te uiti la mai mult de jumatate din popor , este la pamant , adevarat este ca asteptam ca altii sa faca ceva pentru noi , asa am fost invatati , asa rezulta si dupa cele petrecute in 89 , unii mureau , dar cei mai multi au stat la fereastra si au asteptat rezultattul , daca pica era bine , daca nu ei nu erau urmariti . Acum lumea asteapta ca sa se intample un miracol , dar nu mai suntem in preistoric , ori iesim ori asa cum spunea cineva la TV suntem , un popor mioritic si stim sa induram , deci sa ne ducem crucea mai departe . Daca spui ca Baselu este OK , te intreb de ce nu face nimic , de ce ii lasa in parlament pe alesi sa doarma si nu face impreuna cu Boceli o triere a acestora , daca te uiti la TV dorm , joaca rebus , se uita la femei sau la fime , la stiri sau muzica , numai legi nu fac , as fi curios daca se poate da o lista cu interpelari si luari de cuvand , nici 10% nu se vor regasi , in alta ordine de idei , in fiecare zi vezi la tv pe toate canalele cum se balacaresc dar nimic nu se face pentru noi , din contra ei isi maresc conturile , si atunci te intreb iar , cu ce este mai bun Baselu ?
|
Postat pe: 17 Ianuarie 2011, ora 23:41
De la: popeskku, la data 2011-01-17 20:35:00Cu siguranta nu esti unul care suferi , de altfel dupa cum scrii , cu EJECT , rezulta un pustan sau un tinerel care ori sta sub umbrela parintilor , ori nu este in timpul nostru , plutesti pe alte timpuri . Spun asta deoarece daca te uiti la mai mult de jumatate din popor , este la pamant , adevarat este ca asteptam ca altii sa faca ceva pentru noi , asa am fost invatati , asa rezulta si dupa cele petrecute in 89 , unii mureau , dar cei mai multi au stat la fereastra si au asteptat rezultattul , daca pica era bine , daca nu ei nu erau urmariti . Acum lumea asteapta ca sa se intample un miracol , dar nu mai suntem in preistoric , ori iesim ori asa cum spunea cineva la TV suntem , un popor mioritic si stim sa induram , deci sa ne ducem crucea mai departe . Daca spui ca Baselu este OK , te intreb de ce nu face nimic , de ce ii lasa in parlament pe alesi sa doarma si nu face impreuna cu Boceli o triere a acestora , daca te uiti la TV dorm , joaca rebus , se uita la femei sau la fime , la stiri sau muzica , numai legi nu fac , as fi curios daca se poate da o lista cu interpelari si luari de cuvand , nici 10% nu se vor regasi , in alta ordine de idei , in fiecare zi vezi la tv pe toate canalele cum se balacaresc dar nimic nu se face pentru noi , din contra ei isi maresc conturile , si atunci te intreb iar , cu ce este mai bun Baselu ? Nu m� categorisi , te rog !! �n cazul �n care am dibuit corect �i acest mesaj �mi este adresat ... R�spund cu de la mine putere , f�c�nd abstrac�ie de un eventual r�spuns pozitiv sau negativ din partea ta ... M� repet �i pentru tine , cum m� repet pentru oricine vrea un dialog, s�-i spunem decent .... pe tema asta ... De�i v�d c� , oricare ar fi subiectul topicului noi numai de B�sescu vorbim ... Hai s� delimit�m pu�in lucrurile �nainte de a ne "arunca" �n discu�ie de dragul vorbirii. �n primul r�nd nu B�sescu a ales Parlamentul !! S-au pus pe listele partidelor din care f�ceau parte "domnii" respectivi �i au plecat �n "campanii" electorale ... NOI i-am ales . NU B�sescu. Cei pu�ini , care mergem la vot , cu con�tiin�a c� este un drept al nostru. Cei "nes�tura�i" de acelea�i fe�e ... Cei ce prin asta "lupt�m" ... Adic� vrem schimbare , dar n-avem cu cine . Te anun� c� �ntr-un partid , de orice culoare vrei tu s� fie , locul pentru Parlament se cump�r� !! Cu bani grei . Cine e "nebun" s� pun� pe un a�a post un neica nimeni ?? S� nu respecte "interesele" de partid(�n primul r�nd) �i de Stat ( �n al doilea r�nd)... Permisiv, aceste "interese" au devenit de grup sau personale !! Iar NOI , plebea, votan�ii ce sprijinim partidele, st�m �i privim uimi�i , cum cei ale�i de noi , �i fac de cap . Nu �tiu de ce ne toooot mir�m a�a la nesf�r�it . Noi , votan�ii fooooarte pu�ini ce am participat la alegeri �i noi cei mul�i ce am stat cu m�inile �n s�n �i am privit la tembelizor ...NOI i-am ales !! Drept ar fi tot NOI s� �i d�m jos ... Str�mb , nu �tiu cum ar fi .... B�sescu , singur , nu are nici o putere . Indiferent dac� inten�iile lui sunt bune ... Iar B�sescu , de c�nd a condamnat comunismul de la tribuna Parlamentului , �i-a pus paie aprinse-n cap . To�i fo�tii nomenclaturi�ti , actuali senatori , deputa�i i-au declarat r�zboi !!! De frica pierderii scaunului scump pl�tit , de frica r�spunderii penale �n fa�a propriilor fapte , de frica ajungerii �n strad� un nimeni oarecare( �i el nu �tie s� fac� nimic altceva ...), de frica ru�inii publice a lor , a familiilor ... au declarat r�zboi . Ei cred cu t�rie c� r�zboiul �l poart� cu B�sescu. Fals . Ei r�zboi ne-au declarat nou� !! Rom�nilor liberi . Bine , doar �stora de ne sim�im liberi . �n fine , multe ar fi de discutat , de spus , de vorbit .... Interesant ar fi s� vedem �i ni�ic� ac�iune , fapte . Dar nu din partea NUMAI a lui B�sescu . Crede-m� pe cuv�nt c� B�sescu �i-a f�cut partea !! �n ciuda tuturor opreli�tilor , be�elor �n roate , tertipurilor �i ma�ina�iunilor a r�zbit !!! Poate fi luat de exemplu pozitiv , de lupt�tor , oric�nd �i la orice or� . Ce spun antenele , tembeliziunile despre el sunt frec�ii galenice la picior de scaun ... Presupuneri �i zvonistic� . Certitudinile, faptele , realiz�rile vorbesc de la sine ... Imperios necesar ar fi , �i noi s� mi�c�m un deget ... Mai �ti ce poa' s� ias� .... PS. Ca un fapt divers : De nu era un "prost" ca B�sescu , despre ma�ina�iunile din culisele politicului , �n general , nu aflam noi nici �n 40 de ani de acum �ncolo . Asta est o realizare !! �i doare asta . Tare de tot !! Cu drag , Nielu !
Jules Verne....
|
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 18 Ianuarie 2011, ora 09:43
De la: revenitu, la data 2011-01-17 23:41:26De la: popeskku, la data 2011-01-17 20:35:00Cu siguranta nu esti unul care suferi , de altfel dupa cum scrii , cu EJECT , rezulta un pustan sau un tinerel care ori sta sub umbrela parintilor , ori nu este in timpul nostru , plutesti pe alte timpuri . Spun asta deoarece daca te uiti la mai mult de jumatate din popor , este la pamant , adevarat este ca asteptam ca altii sa faca ceva pentru noi , asa am fost invatati , asa rezulta si dupa cele petrecute in 89 , unii mureau , dar cei mai multi au stat la fereastra si au asteptat rezultattul , daca pica era bine , daca nu ei nu erau urmariti . Acum lumea asteapta ca sa se intample un miracol , dar nu mai suntem in preistoric , ori iesim ori asa cum spunea cineva la TV suntem , un popor mioritic si stim sa induram , deci sa ne ducem crucea mai departe . Daca spui ca Baselu este OK , te intreb de ce nu face nimic , de ce ii lasa in parlament pe alesi sa doarma si nu face impreuna cu Boceli o triere a acestora , daca te uiti la TV dorm , joaca rebus , se uita la femei sau la fime , la stiri sau muzica , numai legi nu fac , as fi curios daca se poate da o lista cu interpelari si luari de cuvand , nici 10% nu se vor regasi , in alta ordine de idei , in fiecare zi vezi la tv pe toate canalele cum se balacaresc dar nimic nu se face pentru noi , din contra ei isi maresc conturile , si atunci te intreb iar , cu ce este mai bun Baselu ? ce zici ? ca NOI i-am ales ? si apoi ,ce spui : ca locurile in Parlament sunt CUMPARATE ? pai, atunci cum i-am ales noi , mai logicuta ? si ce mai zici tu , ca Bas' singur n-are nici-o putere ? aici, e Just ! si tocmai de aceea are nevoie de cozi de topor ....de pupincuristi, de obedienti ....de javrute care , ptr. o bucatica de zgirci sunt de acord sa-si omoare si parintii , taindu-le tot ce HOTARASTE - DECIDE Sefu' ....aaaa, asa a zis, dragul de el, pe 6 mai 2010 , pe post de premier al RO : AM DECIS ! .....iar poanta cu cit e el de anticomunist , e rasuflata deja....las-o ! si hitler era impotriva evreilor....tocmai el pe acelasi principiu ca odata ajuns imparat, tziganul isi omoara intii parintii ca sa se uite de unde provine ! iar daca tu zici ca ceea ce se-ntimpla cu noi e de bine, atunci inseamna ca e ceva in neregula cu tine ! intreaba-te tu ce anume e ! |
|
Postat pe: 18 Ianuarie 2011, ora 09:54
De la: revenitu, la data 2011-01-16 18:20:05De la: gabigabi, la data 2011-01-16 18:09:08De la: revenitu, la data 2011-01-16 17:38:02De la: gabigabi, la data 2011-01-14 19:49:35" de ce suntem un popor las "? ptr. ca " PADUREA " asta care suntem are prea multe COZI DE TOPOR care, in slugarnicia lor, in obedienta fata de PUTERE, oricare ar fi ea accea, au SABOTAT INTODEAUNA COAGULAREA intr-o idee, intr-o directie , intr-un gind si o simtire ! injura-ma, badie ,daca atita te duce mintea, dar astea SUNT CONVINGERILE MELE ! ROMANIA NU MAI ESTE STAT DE DREPT si tot ce-am anticipat ca se va intimpla, anul trecut , inaintea realegerii lui, s-a adeverit .....ca nu veti recunoaste nici morti ca ne-ati nenorocit, asta-i alta mincare de peste : ptr. asta iti trebuie multa TARIE DE CARACTER , ori exact asta va lipseste : CARACTER , ONESTITATE, ONOARE SI RESPECT ! ....cum e turcu' si pistolul !
|
|
|
|
Postat pe: 18 Ianuarie 2011, ora 14:29
De la: gabigabi, la data 2011-01-18 09:43:34De la: revenitu, la data 2011-01-17 23:41:26De la: popeskku, la data 2011-01-17 20:35:00Cu siguranta nu esti unul care suferi , de altfel dupa cum scrii , cu EJECT , rezulta un pustan sau un tinerel care ori sta sub umbrela parintilor , ori nu este in timpul nostru , plutesti pe alte timpuri . Spun asta deoarece daca te uiti la mai mult de jumatate din popor , este la pamant , adevarat este ca asteptam ca altii sa faca ceva pentru noi , asa am fost invatati , asa rezulta si dupa cele petrecute in 89 , unii mureau , dar cei mai multi au stat la fereastra si au asteptat rezultattul , daca pica era bine , daca nu ei nu erau urmariti . Acum lumea asteapta ca sa se intample un miracol , dar nu mai suntem in preistoric , ori iesim ori asa cum spunea cineva la TV suntem , un popor mioritic si stim sa induram , deci sa ne ducem crucea mai departe . Daca spui ca Baselu este OK , te intreb de ce nu face nimic , de ce ii lasa in parlament pe alesi sa doarma si nu face impreuna cu Boceli o triere a acestora , daca te uiti la TV dorm , joaca rebus , se uita la femei sau la fime , la stiri sau muzica , numai legi nu fac , as fi curios daca se poate da o lista cu interpelari si luari de cuvand , nici 10% nu se vor regasi , in alta ordine de idei , in fiecare zi vezi la tv pe toate canalele cum se balacaresc dar nimic nu se face pentru noi , din contra ei isi maresc conturile , si atunci te intreb iar , cu ce este mai bun Baselu ? Pai noi i-am ales pentru ca ... am votat !! Logic !!! Chiar daca nu ai fost la votare , inseamna ca ti-ai dat tacit acordul ... Nu te-am vazut in strada demonstrand impotriva celor ce sunt pe liste , impusi de partide ... Daca vrei schimbare , creezi un partid , te pui pe liste si ... te alegi . Ai facut cumva scandal in public ??...vreodata pe acest subiect , al oamenilor impusi pe listele de votare de catre partide ???... Nu cred .... Am vazut , spre exemplu oameni in srada la Timisoara , punand pe fuga exact pe cei ce partidele le-au impus pe liste ....Sigur , tu nu erai printre ei .... Dupa ce ai pronuntat Basescu in mesajul tau , nu mai supun "dezbaterii" , pentru ca ce urmeaza , e ridicol .....
Jules Verne....
|
|
Postat pe: 18 Ianuarie 2011, ora 14:35
De la: gabigabi, la data 2011-01-18 09:54:38De la: revenitu, la data 2011-01-16 18:20:05De la: gabigabi, la data 2011-01-16 18:09:08De la: revenitu, la data 2011-01-16 17:38:02De la: gabigabi, la data 2011-01-14 19:49:35" de ce suntem un popor las "? ptr. ca " PADUREA " asta care suntem are prea multe COZI DE TOPOR care, in slugarnicia lor, in obedienta fata de PUTERE, oricare ar fi ea accea, au SABOTAT INTODEAUNA COAGULAREA intr-o idee, intr-o directie , intr-un gind si o simtire ! Imi aduc aminte ca spuneai foarte suparat intr-un mesaj , ca si tu ai ales pe Basescu , dar , pe parcurs, FARA SA TE UITI PE ANTENA 3 , ti-ai schimbat parerea , pentru ca nu facea ce a promis ... Ce dracului oi fi anticipat tu , INAINTE de alegeri ... habar n-am ?..... Ce alegeri , alea in care l-ai ales pe Basescu , ori alea dinaintea erei noastre ?.... ... Gabito , nu merge ulciorul draga mea !!! Nu la fantana asta !! Incearca un etaj mai sus .... Raporteaza abuz de limbaj
Jules Verne....
|
|
Bi_anca 1554 mesaje Membru din: 8/03/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 18 Ianuarie 2011, ora 14:55
De la: kali13, la data 2011-01-16 21:56:17De la: revenitu, la data 2011-01-09 17:52:11De la: gabigabi, la data 2011-01-09 17:42:55De la: revenitu, la data 2011-01-09 17:31:07De la: gabigabi, la data 2011-01-09 17:19:35ma bucur ca, in intelepciunea ta dovedita zi de zi, te-ai legat de "mihaileanu " ca sa NU MAI RASPUNZI NIMIC la celelalte puncte ! asa baieti, fentati- fentati si faceti-va ca nu vedeti pctele sensibile la care NU exista nici-un raspuns onorabil , caci insasi persoana NU este ONORABILA ! ....aaaa, pardon, exista unul ,dar e cam nasol ptr. finetea obrazului vostru : NESIMTIREA cu care declari atunci cind esti Scuipat ca " AFARA PLOUA " ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 18 Ianuarie 2011, ora 14:56
De la: gabigabi, la data 2011-01-18 09:54:38De la: revenitu, la data 2011-01-16 18:20:05De la: gabigabi, la data 2011-01-16 18:09:08De la: revenitu, la data 2011-01-16 17:38:02De la: gabigabi, la data 2011-01-14 19:49:35" de ce suntem un popor las "? ptr. ca " PADUREA " asta care suntem are prea multe COZI DE TOPOR care, in slugarnicia lor, in obedienta fata de PUTERE, oricare ar fi ea accea, au SABOTAT INTODEAUNA COAGULAREA intr-o idee, intr-o directie , intr-un gind si o simtire ! Gabita, unde ii gasesti mama pe astia???? Cred ca ai magnet....
|
Postat pe: 18 Ianuarie 2011, ora 18:21
Macar ea gaseste !!
Pe tine ... NON TI CAGA nimeni !!
Jules Verne....
|
|
Postat pe: 18 Ianuarie 2011, ora 19:22
De la: revenitu, la data 2011-01-17 15:26:36Prostoi e tac-tu , asta in primul rand , ca nu te-a invatat nimic pe lumea asta , decat sa jignesti ca proasta-n targ !! REVENITU (L)- ca sa fie corect gramatical, in ciuda tuturor notiunilor pe care le folosesti si al caror sens iti este greu sa il percepi. La un astfel de model politic, acelasi trepadus, "fara galbeni" si intins pe branci pe forumuri. Ca sa soliciti argumente, trebuie sa si ai la indemana "fraiele" unei dezbateri si nu fetisurile tale cu "tatucul Basescu" (ca tot te simti aproape de spatiul sovietic, e de inteles!)- dupa un vocabular neologic incarcat cu o hermeneutica marinareasca, apelativul prostoi este un complimenet care ar trebuie sa iti faca cinste, tie si modelului tau politic , DOI SIRETARI (cizmar era doar Ceausescu, voi va ocupati de legatul sireturilor). Asa ca, marsh in ograda stapanului tau, asaza-ti tu lantul la gat, si nu mai latra fara noima...Parafrazand- Si cainii se impusca, nu? sau inneaca pe puntea marinarului care-ti face languros din ochiul stramb...tie si familiei tale (daca esti atat de preocupat de tatal meu!) PROSTOIULE
|
Postat pe: 18 Ianuarie 2011, ora 19:30
Auzi tu idioata grajdului , corect .. romaneste , la lectia scriere , clasa a doua , se invata scrierea cuvantului inec ... Nu innec , proasta vaii !!
Exprimarile tale , de tot rasul , te exclud dintr-o anumita categorie si te baga direct in categoria ... rumegatoare !!! Blondo !!! Hai eject , ca ma plictisesti , bai inteligento !!
Jules Verne....
|
|
Postat pe: 18 Ianuarie 2011, ora 19:58
De la: revenitu, la data 2011-01-18 18:21:08Macar ea gaseste !! Mbe, de acord cu tine....exact asta cred si cei 217 amici ai mei.....in comparatie cu cei 24 ai tai..... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 18 Ianuarie 2011, ora 20:05
De la: revenitu, la data 2011-01-18 19:30:41Auzi tu idioata grajdului , corect .. romaneste , la lectia scriere , clasa a doua , se invata scrierea cuvantului inec ... Nu innec , proasta vaii !! Ai oferit o mostra puturoasa de dascal a la "Tatucul" tau (doctor docent si mare pretuitor de perle ale intelighentiei romanesti) care se scalda in balegar si ii miroase gura, cand repeta obstinant ceea ce poate (culoarea parului, pretuita, de altfel de Stapanul tau)....Asa ii sta bine unei Slugi, cu gura plina si mintea usoara, apeland la activitati agricole pe care le cunoaste cel mai bine....Urat fetis, PROSTOIULE, sa fii mereu cu gura plina in preajma unuia cu ochiul stramb, "bagand" sau "scotand" argumente/ categorii care - ai dovedit-o- iti lipsesc si, din pacate, nu numai sexual. Noroc la scurmat, legat de sireturi, bagat (ceea ce poti) si adunat balegar...Propunere: mai bine lustruieste............puntea marinarului tau.....gura ta se preteaza!
|
Postat pe: 18 Ianuarie 2011, ora 20:10
De la: Bi_anca, la data 2011-01-18 14:56:52De la: gabigabi, la data 2011-01-18 09:54:38De la: revenitu, la data 2011-01-16 18:20:05De la: gabigabi, la data 2011-01-16 18:09:08De la: revenitu, la data 2011-01-16 17:38:02De la: gabigabi, la data 2011-01-14 19:49:35" de ce suntem un popor las "? ptr. ca " PADUREA " asta care suntem are prea multe COZI DE TOPOR care, in slugarnicia lor, in obedienta fata de PUTERE, oricare ar fi ea accea, au SABOTAT INTODEAUNA COAGULAREA intr-o idee, intr-o directie , intr-un gind si o simtire ! sa stii ca da ! ii atrag si ei ma atrag pe mine ,dar fiecare avem motive diferite ! sa dezbatem acum care ar fi motivele lor ? nu, alta data , dar eu tot sper ca spunind ce si cum e Democratia, care-i Atitudinea civica a unui Cetatean constient de Puterea pe care o reprezinta Votul si sa devina mai responsabil , sper sa li se mai subtieze si lor orbirea....sa-si scuture praful de pe creier , sa li se mai intareasca un pic personalitatea si sa nu-si mai puna destinul in mina unui TATUC sau MESIA - ca NU EXISTA ....si oricum, EL- Mesia - nu-i in persoana lui T. Basescu !
|
costi_51_2005 27 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Piatra Neamt |
Postat pe: 9 Iulie 2011, ora 12:59
Nu cred ca suntem lasi,e un cuvint pre dur,as spune ca suntem dezbinati si lipsiti de curaj...
constantin
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 9 Iulie 2011, ora 15:07
Sintem toleranti.
Iar bunatatea este confundata de unii cu prostia si lasitatea. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Tramp 9944 mesaje Membru din: 16/08/2010 |
Postat pe: 11 Iulie 2011, ora 15:27
De la: nastasemihail, la data 2011-07-09 15:07:27Sintem toleranti. Buni,................ in LASITATE!
|
Postat pe: 13 Iulie 2011, ora 08:46
De la: costi_51_2005, la data 2011-07-09 12:59:18Nu cred ca suntem lasi,e un cuvint pre dur,as spune ca suntem dezbinati si lipsiti de curaj... pai, nu-i totaia ? lipsa de curaj inseamna Lasitate !
|
Fosta membra 9am.ro 8928 mesaje Membru din: 25/04/2010 |
Postat pe: 14 Iulie 2011, ora 13:40
De la: nastasemihail, la data 2011-07-09 15:07:27Sintem toleranti. Asta cred si eu ! A fi ingaduitaor, prudent, rabdator, nu inseamna lipsa de curaj si nici lasitate.
|
9am187740 190 mesaje Membru din: 15/05/2010 |
Postat pe: 14 Iulie 2011, ora 17:08
ASTA E EDUCATIA, CULTURA DE SUTE DE ANI.CEI VARE AU FURAT SUNT MULTUMITI, RESTUL CRED CA VOR FURA SI EI, SI SUNT PASIVI, CRED CA TOATE PROBLEMELE LE REZOLVA DIVINITATEA.E LIPSA DE EDUCATIE CRUNTA.
|
Postat pe: 15 Iulie 2011, ora 09:55
De la: Melody_, la data 2011-07-14 13:40:14De la: nastasemihail, la data 2011-07-09 15:07:27Sintem toleranti. sa fii fericita ! La multi ani !
|
|
|

si ne corupti de alte ginduri care sa-i conturbaseasca de la ideea de baza : BASE ESTI CEL MAI BUN , toate alea sunt "propaganda " ! vai de capul vostru !
i-am ales noi , mai logicuta ? si ce mai zici tu , ca Bas' singur n-are nici-o putere ? aici, e Just ! si tocmai de aceea are nevoie de cozi de topor ....de pupincuristi, de obedienti ....de javrute care , ptr. o bucatica de zgirci sunt de acord sa-si omoare si parintii , taindu-le tot ce HOTARASTE - DECIDE Sefu' ....aaaa, asa a zis, dragul de el, pe 6 mai 2010 , pe post de premier al RO : AM DECIS ! .....iar poanta cu cit e el de anticomunist , e rasuflata deja....las-o ! si hitler era impotriva evreilor....tocmai el
pe acelasi principiu ca odata ajuns imparat, tziganul isi omoara intii parintii ca sa se uite de unde provine !
24 ai tai.....
in LASITATE!
Asta cred si eu ! A fi ingaduitaor, prudent, rabdator, nu inseamna lipsa de curaj si nici lasitate.