back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

De ce suntem un popor las?

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 >> Sari la pagina:

Dorulet

7896 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 17 Decembrie 2010, ora 14:57

De la: 9am244056, la data 2010-12-17 14:40:21
De la: Dorulet, la data 2010-12-17 14:05:34 Al�ii care vor r�zboi cu orice pre�...deh, testosteronul... dar dac�-i pui arma-n m�n�...se c---c� pe el de fric�...
To�i sunt viteji "�n clan��"...dar c�nd vine vorba de ...al�ii trebuie s� ac�ioneze...nu ei...ei doar
Bleahhhhh!!!!

Auzi cucoana! Bleah sa ii zici lui barbatu-tau ! Ma consider mai viteaz ca "linistitii" de pe forumul asta , care ne invata sa stam acasa si sa sugem degetu' pe 8 milioane pe luna si sa ascultam "instinctele " femeii ! Pana la varsta mea, am facut si o facultate, si armata si am fost si in strainatate la munca .... Nu dorm si pup seful in fund , cum e regula in romania !

Doh...cui �i spui m�t�lu�� "cucoan�"??? Asta este exprimarea standard pe care-o folose�ti c�nd vorbe�ti cu o necunoscut�?! �i te mai miri c� nu g�se�ti o femeie bun�?
Iar cu "b�rbatul" meu ce ai? �l cuno�ti? �tii cumva ce fel de om sau ce caracter, personalite etc., are?
Dac� este "b�rbatul" meu...trebuie s� fie "superman"...c� cine se-aseam�n�...se-adun�...n'a�a?! ...�i �nc� ceva...cam to�i, cei care scriem aici, pe 9am avem studii universitare �i postuniversitare....eu de exemplu am f�cut �i armat� De pupat cu..uri...nici noi nu pup�m (cu excep�ia copiilor, pe care i-am pupat �i la propriu �i la figurat)..dar de dormit, trebuie s� dorm, c� altfel nu dau randament
Deci...cum este regula �n Rom�nia??? sau numai familia mea �i a ta sunt excep�ie???

Raporteaza abuz de limbaj
C�nd toat� lumea g�nde�te la fel �nseamn� c� nimeni nu g�nde�te.
9am243736

2704 mesaje
Postat pe: 17 Decembrie 2010, ora 15:03

De la: 9am244056, la data 2010-12-17 14:55:03Aoleuuuuuu , pupa-v-ar tata . Ce mai negociati voi cu patroniiiiiiiii !!!!!!!! Dati cu ei de toti peretii din cate vad eu in perioada asta ! 90% din tara = salarii de 1000 de lei
TE ROG FRUMOS ( NU E MISHTO , INSIST !) sa nu-mi jignesti intelectul ! Poate esti din Bucuresti , nu stiu, si aveti salariile mai mari .... dar in TOT RESTUL tarii, salariile sunt de mizerie ! Cu patronii de care pe care ii stiu eu negociaza soldatul Caramea , ca angajatul roman in nici un caz ! Repet, nu stiu situatia din Bucuresti ... deh, oras mai mare, plec de la tine patroane, ma duc la vecinul!
DAR ... nu te apuca sa imi spui cu cata demnitate se prezinta romanul in fatza exploatatorului burghez si ii cere marirea lefii .... Sa fim seriosi, marire de leafa vad doar "ciripitorii"

auzi, hai ca incepi sa ma faci sa-mi pare rau dupa timpul pierdut cu tine, te-am intrebat de solutii si nu spui nimic, crezi ca patronul il obligi tu sa-ti dea mai mult? poate chiar nu are de unde, sau nu vrea, asta este sistemul... sa nu-mi spui ca in cipru tu ai negociat salariul si ca te-a luat cineva in seama, sau poate este nevoie sa-ti spun ca esti doar un sclav acolo?
PS negocierea o fac eu, nu am zis ca asa -i peste tot, acum imi dau seama ce ai vrut sa spui cu baietii aia mai destepti decat tine...

Fosta membra 9am.ro

88 mesaje
Oras: Ramnicu Valcea

Postat pe: 17 Decembrie 2010, ora 15:12

Doohhh .... Ma lasi !!!!!! ????
Nimeni nu pupa seful in fund in romania .....Suntem un popor demn si vertical , care nu accepta compromisuri !
Stiuuuuuuuuu, stimata doamna , luat separat tot romanul e de o demnitate uimitoare !!!De aia suntem in situatia de azi!!!!!!! DE AIA AM MANCAT PAINE PE CARTELA 40 DE ANI DUPA RAZBOI ! De aia laudam pe cei care scad salariile cum ca " fac ce n-au altii curaj sa faca" !Din cauza demnitatii tale si a parintilor mei si a multor altor romani !
Fara "pupat dosul sefului nu supravietuiam !" Mie asa mi s-a spus (in momente de sinceritate, in jurul unei sticle de tarie, nu ... pe net , la jmekerie) de catre TOTI cei pe care i-am intalnit :
muncitori , salahori , ingineri , medici, tarani , hotzi ( de meserie, da!) , tigani , romani , ardeleni, olteni, moldoveni ....De unde pana unde cand vorbesc acum cu cineva ...gaaataaa , e exact persoana care n-a "pupat " in viata ei !
Nu mi-o lua in nume de rau, nu ma refer strict la tine .... adu-ti aminte ca subiectul este "lasitatea poporului roman"

Fosta membra 9am.ro

88 mesaje

Postat pe: 17 Decembrie 2010, ora 16:25

Uite domne' demnitatea romanului VERDE care a ramas in tara si munceste cinstit ... NU se duce sclav prin Cipru sau hotz prin Italia ........ ASA DA ROMANI !!
Daaaaaaa stimate domn, am fost si sclav in Cipru , adica am luat "teapa de bani" !!!! Nu-ti face griji ca recunosc , nu ma dau rotund ca altii !!! De ceee??? Fiindca mi-am scos barca la mal singur, pana la urma!
Vrei SOLUTII ??? Eu ti le-am spus .... tu poate nu le accepti , fiindca te "tine demnitatea" :
- GREVA GENERALA
- MITINGURI IN FIECARE ORAS
- BATAIE CU FORTELE DE ORDINE( vezi cazul Greciei ) : Daaa, i-auzi ! Nu ne dam dupa fusta ( pardon, instinctele nevestei )
- ALEGERI ANTICIPATE

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 17 Decembrie 2010, ora 16:40

De la: 9am244056, la data 2010-12-17 15:12:13Doohhh .... Ma lasi !!!!!! ????
Nimeni nu pupa seful in fund in romania .....Suntem un popor demn si vertical , care nu accepta compromisuri !
Stiuuuuuuuuu, stimata doamna , luat separat tot romanul e de o demnitate uimitoare !!!De aia suntem in situatia de azi!!!!!!! DE AIA AM MANCAT PAINE PE CARTELA 40 DE ANI DUPA RAZBOI ! De aia laudam pe cei care scad salariile cum ca " fac ce n-au altii curaj sa faca" !Din cauza demnitatii tale si a parintilor mei si a multor altor romani !
Fara "pupat dosul sefului nu supravietuiam !" Mie asa mi s-a spus (in momente de sinceritate, in jurul unei sticle de tarie, nu ... pe net , la jmekerie) de catre TOTI cei pe care i-am intalnit :
muncitori , salahori , ingineri , medici, tarani , hotzi ( de meserie, da!) , tigani , romani , ardeleni, olteni, moldoveni ....De unde pana unde cand vorbesc acum cu cineva ...gaaataaa , e exact persoana care n-a "pupat " in viata ei !
Nu mi-o lua in nume de rau, nu ma refer strict la tine .... adu-ti aminte ca subiectul este "lasitatea poporului roman"

Well,well..se le lu�m pe r�nd...
1. "�eful" meu, este o femeie...pe care o v�d...de c�teva ori/an �i la care jur c� nu-i �tiu ziua de na�tere �i nu i-am dat, niciodat�, nici m�car o floare sau o ciocolat�. Al ...�mi place mie ciocolata �i nu m�-ndur s-o dau la altul/alta!
2. �n *89...am fost printre primele persoane din ora�, care au ie�it �n strad�, la manifesta�ii! Aveam 18 ani �i mama pl�ngea...s� nu ies �n strad�, c� o s� m� omoare...Era telefonist� �i �tia mai multe, despre Bucure�ti �i Timi�oara, dar n-am ascultat-o �i unul dintre cei mai buni prieteni ai mei...a murit �mpu�cat, �n Pia�a M.Viteazu din Cluj! Eu am sc�pat
3. La un pahar de "ce vrei tu"....mul�i vorbesc aiurea...sau se laud� aiurea...Eu nu pun pre� pe cuvinte spuse la be�ie! de ce? pentru c� am atins un oarecare prag de �n�elepciune.....poate cu timpul o sa afli �i tu despre ce vorbesc
4. Nu cred "�ntr-o la�itate general valabil�"!!! �n '89, nu am fost la�i...�n cele dou� R�boaie Mondiale, rom�nii (m� refer la militarii de pe c�mpul de lupt�) nu au fost la�i!....cei ce lucreaz� acum �n aramata rom�n� �i participan�i la teatrul de lupt� ori men�inerea p�cii....nu au fost �i nu sunt la�i!!!!

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 18 Decembrie 2010, ora 13:41

Ai �n�eles....nimic.... "vorbitul" cu tine seam�n� cu "frec�ia la un picior de lemn" !
E�ti mult prea t�n�r...prea e�ti mic �i chiar nu �tii nimic Dar las�...c� te faci tu "mare"...

Fosta membra 9am.ro

8928 mesaje
Postat pe: 18 Decembrie 2010, ora 20:58

Dorulet, domnul @056 a vazut ca ai ochi albastri si probabil asta l-a derutat.

Fosta membra 9am.ro

88 mesaje

Postat pe: 18 Decembrie 2010, ora 21:04

Nuuu, dar deloc nu sunt securisti in romania .... Pe orice forum intri si zici ceva de vreo ... miscare contra guvernului , intra cineva si te face prost in fatza .... Probabil sunt agenti rusi , care il sprijina pe Geoana cu comunistii lui , si vor daramarea acestui guvern pro-occidental si prea-cinstit !
Sa traitzi !

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 19 Decembrie 2010, ora 00:32

De la: M_Elody, la data 2010-12-18 20:58:41Dorulet, domnul @056 a vazut ca ai ochi albastri si probabil asta l-a derutat.

lol !!!
N-ar fi o premier� mondial�, draga mea....mai cunosc ni�te cazuri....dar majoritatea se f�st�cesc atunci c�nd se uit�-n ochii mei...nu sar la "beregat�"!

VOIE_BUNA

12 mesaje
Postat pe: 19 Decembrie 2010, ora 01:17

De la: Dorulet, la data 2010-12-18 13:41:45 Ai �n�eles....nimic.... "vorbitul" cu tine seam�n� cu "frec�ia la un picior de lemn" !
E�ti mult prea t�n�r...prea e�ti mic �i chiar nu �tii nimic Dar las�...c� te faci tu "mare"...

Vorba Guvernnului Boc,sa cresti mare si voinic,fara sa maninci nimic !

Fosta membra 9am.ro

976 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 28 Decembrie 2010, ora 22:36

De urat v-am urat ....
Nu m-a uimit deloc postarea D-lui Vanea . El are domnule o plac� !! A� fi uimit s� aflu c� nu este pl�tit pentru "�nver�unarea" cu care posteaz� Jos B�sescu indiferent de subiectul sau categoria topicului . Ce nu �n�elege Domnul Vanea este c� , de�i se laud� a fi un om cu scaun la cap , risc� s� cad� �ntr-o mla�tin� vecin� cu ridicolul . iar momentul c�derii �n ridicol coincide cu puncul �n care devii total neinteresant. �i te cer�i singur , singurel ......
Nu c� n-ar mai fi cazuri ....
But ...
Ce semeni , aia culegi ....

Jules Verne....
DE_NEINVINS

14 mesaje
Oras: Tg Mures

Postat pe: 28 Decembrie 2010, ora 23:30

De la: corcodel, la data 2010-09-22 16:12:24HAI OAMENI BUNI SA IESIM CU TOTII IN STRADA SI SA DAM CU ACESTI NEMERNICI DE PAMANT. ORI EI ORI NOI ! HAIDETI SA UMPLEM PUSCARIILE CU TOTI POLITICIENII SI SLUGILE LOR ! NU MAI STATI IN CASE,PENTRU CA ASTA SI VOR ACESTI HOTI NOTORII. VOR SA FIM IN CONTINUARE DEZBINATI ,IAR EI SA FURE FARA A DA SOCOTEALA NIMANUI. DEMONSTRATI CA NU SUNTEM UN POPOR FRICOS.

Daca nu aveti rezerve ,vi se face foame si votati cu inamicul !

DE_NEINVINS

14 mesaje
Oras: Tg Mures

Postat pe: 28 Decembrie 2010, ora 23:31

De la: VOIE_BUNA, la data 2010-12-19 01:17:43
De la: Dorulet, la data 2010-12-18 13:41:45 Ai �n�eles....nimic.... "vorbitul" cu tine seam�n� cu "frec�ia la un picior de lemn" !

Vorba Guvernnului Boc,sa cresti mare si voinic,fara sa maninci nimic !

Adica sa ramii un boc !

Fosta membra 9am.ro

976 mesaje

Postat pe: 30 Decembrie 2010, ora 12:34

Mai viteaz decat poporul meu , poporul roman , nu cunosc nici-o natie pe acest pamant !!
Romanii au un curaj enorm !! Alte natii nu se pot lauda cu acest atuu !!
Voi cunoasteti povestea lui BADEA CARTAN ????
No, acela este strabunul nostru !!! Cu el semanam toti !!!
Cu toate greutatile indurate de-a lungul secolelor tot aici suntem !! Nu este asta o dovada de brav popor ?????

Sa ne traiasca Tara noastra !! La Multi Ani Romanilor !!! La Multi Ani Romanie !!!!

... ... As invita-o la o visi pe Romania asta , da' nu stiu daca bea tarie ???????

Jules Verne....
Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 30 Decembrie 2010, ora 12:38

De la: revenitu, la data 2010-12-30 12:34:21Mai viteaz decat poporul meu , poporul roman , nu cunosc nici-o natie pe acest pamant !!
Cu toate greutatile indurate de-a lungul secolelor tot aici suntem !! Nu este asta o dovada de brav popor ?????

Sa ne traiasca Tara noastra !! La Multi Ani Romanilor !!! La Multi Ani Romanie !!!!

... ... As invita-o la o visi pe Romania asta , da' nu stiu daca bea tarie ???????

de baut sigur nu te refuza,problema mare este ca nu se mai stie adresa unde poate fii gasita,s-ar putea pe marte,luna sau in alta galaxie....

Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, s� ��i faci lectura pe vapor dec�t s� faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 30 Decembrie 2010, ora 12:39

De la: revenitu, la data 2010-12-30 12:34:21Mai viteaz decat poporul meu , poporul roman , nu cunosc nici-o natie pe acest pamant !!

Nu-ti face griji, adu visinata!!

Nu te teme ca ai prea mult bun simt
9am187740

190 mesaje
Postat pe: 30 Decembrie 2010, ora 16:12

SUPORTAM MOJICIA, NESIMTIREA, UMILINTA, DICTATURA, CENZURA UNUI OM, UNEI GASTI NUMIT BASESCU-PDL, AJUTAT DE SLUGILE LUI MARKO, SI OPREA.DIN PACATE BISERICA ORTODOXA, CATOLICA, SI RESTUL ESTE CUNPARAT DE BASESCU, CA SI SERVICCIILE SECRETE DE BANI NOSTRI, DE CATRE BASESCU.POPOR LAS DISPUS SA FIE SLUGA UNUI NEOM.

luter

75 mesaje
Postat pe: 30 Decembrie 2010, ora 16:21

De la: 9am187740, la data 2010-12-30 16:12:17SUPORTAM MOJICIA, NESIMTIREA, UMILINTA, DICTATURA, CENZURA UNUI OM, UNEI GASTI NUMIT BASESCU-PDL, AJUTAT DE SLUGILE LUI MARKO, SI OPREA.DIN PACATE BISERICA ORTODOXA, CATOLICA, SI RESTUL ESTE CUNPARAT DE BASESCU, CA SI SERVICCIILE SECRETE DE BANI NOSTRI, DE CATRE BASESCU.POPOR LAS DISPUS SA FIE SLUGA UNUI NEOM.
TOATE CUVINTELE TALE POSTATE SUNT SAU FAC PARTE DIN DEX.DAR MA ROG, TU CA INDIVID LE INTELEGI SENSUL IN PROFUNZIME CAND LE FOLOSESTI ?EL REPREZINTA O STARE DE FAPT SI NU SUNT FOLOSITE CUM TREBUIESC PENTRU A CATALOGA UNII OAMENI DIN POLITICHIA ROMANEASCA .UNII LE MERITA, ALTII NU, INTELEGI TU MENIREA TA CA LATRAU IN ACEST CONTEXT .SLUGA ESTI TU MAI PALUXULE DE CALITATE INFERIOARA ,DORESC S-A VORBESTI IN NUMELE TAU .

Fosta membra 9am.ro

754 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 30 Decembrie 2010, ora 18:34

De la: corcodel, la data 2010-09-22 16:12:24HAI OAMENI BUNI SA IESIM CU TOTII IN STRADA SI SA DAM CU ACESTI NEMERNICI DE PAMANT. ORI EI ORI NOI ! HAIDETI SA UMPLEM PUSCARIILE CU TOTI POLITICIENII SI SLUGILE LOR ! NU MAI STATI IN CASE,PENTRU CA ASTA SI VOR ACESTI HOTI NOTORII. VOR SA FIM IN CONTINUARE DEZBINATI ,IAR EI SA FURE FARA A DA SOCOTEALA NIMANUI. DEMONSTRATI CA NU SUNTEM UN POPOR FRICOS.

www.trilulilu.ro/Bboobboo/720dbb62e5580e

PDLei, nu ma lasati PUII MEI,furati cit sunt eu presedinte,sa ne tina romanii minte.Lenuța sa-și plateasca ratele la banca. http://www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo ■9AM: Sunteti multumit de realizarile dumneavoastra de pana acum in fruntea statului? Traian Basescu: Bineinteles. Am facut tot ce mi-am propus. Fiica mea cea mica, Lenuta, a invatat in sfarsit sa scrie si sa citeasca, ca doar nu e in Parlamentul Europeana de doua ani degeaba. Sunt foarte mandru de ea. Sunt multumit si de Ioana, cealalta fiica, ca stie sa invarta banii si afacerile. Altfel, ce sa zic� am fost un prieten bun pentru toti cei care m-au sustinut in campaniile electorale si imi platesc mereu datoriile. ■9AM: Dar eu ma refeream la poporul roman. Sunteti multumit de ce le-ati oferit din postura de presedinte ? http://www.youtube.com/watch?v=yAaDpSnqjfg&feature=related .9AM. VA MULTUMIM ! Traian Basescu: Va multumesc si eu. Am plecat, ma asteapta Becali si Patriciu la restaurant.Și pe urma trec pe la LENUȚA- Nurse with big tits eats cum- Ea face și mai bine !
Far_Cry

305 mesaje
Oras: Ploiesti

Postat pe: 31 Decembrie 2010, ora 14:58

De la: tantelu, la data 2010-10-01 09:56:20Cu toate ca am participat la revolutie, fara sa am pretentie la "diploma" si beneficii de revolutionar, cu toate ca am dorit inlaturarea lui Ceausescu, greseala uriasa a fost impuscarea lui. Si asta au facut-o tocmai cer care visau sa puna mana pe putere, care cunosteau unde sa se infiltreze si de unde sa jumuleasca mai bine. Noi ca popor suferim tocmai pentru modul in care ne tratam conducatorii. Nu cumva am fost orbi inainte de a ajunge Basescu la putere? Eram multumiti ca primeam si noi firimiturile de la masa acelorasi comunisti, deghizati in democrati? Nu cumva noi am fost cei care am jefuit si distru tot ce se putea, doar pentru asa vedeam noi democratia? Nu a fost nimeni lucid sa opreasca hotia de la nivel inalt si pana la micul pungas de buzunar. Si daca tot furi dintr-un sac si nu mai pui nimic, sau pui foerte putin inapoi, sigur sacul se goleste. Aici am ajuns noi. Ca acum sunt altii care trebuie sa dea socoteala de gaura din sac, ca tocmai cei care au furat mai abitir cer acum inlaturarea celor care le stau in gat ca nu mai pot accesa bruma de bani ce se mai aduna, asta nu mai vedeti? Totul e o mare manevra politica, instigarea bugetarilor la demonstratii, manipularea presei si a televiziunilor particulare. In alte state civilizate, cu adevarata democratie, opozitia nu are aceasta atitudine. Lucreaza cu partidul ales de popor si lucreaza pentru urmatoarea campanie in randul partidului. Noi nu avansam si o ducem tot mai rau tocmai din cauza aceste uri. Cat au fost comunistii la putere, opozitia s-a purtat mult mai decent, nu cum o fac azi disperatii de azi care nu vor decat puterea pentru ei, nu pentru binele nostru. Este trist ca nu avem un viitor politic de incredere. Conducerea unei tari implica multe cunostinte politice, implica ceearea unui grup de profesionisti in care sa ai incredere deplina si care sa fie dezinteresati personal. Nu se va putea ridica nimeni pentru ca o sa fie sabotat si mancat de gunoaiele politice care se lupta de ani in sir pentru putere. Si apoi, daca e sa fim cinstiti, cati dintre noi, ajunsi ipotetic la putere, nu ar profita de avantajele pozitiei? Suntem chiar asa de siguri ca scaunul, puterea, nu ne va schimba? De noi depinde sa nu mai dam ascultare, sa ignoram aceste manevre politice, sa gasim solutii viabile de revenire economica, chiar daca pentru unii sunt durereoase, si sa obligam clasa politica sa le accepte si sa le puna in practica. Fiecare are poate o idee, macar pentru mediul in care se invarte. E nevoie de cineva cu cunostinte economice aprofundate pentru a le coordona si a scoate un plan bun de salvare. Il cunoasteti?
D-le TANTELU ! Una este sa ..PARTICIPI LA REVOLUTIE (cum de altfel au participat sute de mii sau milioane de demonstranti si entuziasti in toata tara ) si alta este sa LUPTI EFECTIV ptr VICTORIA REVOLUTIEI ! De altfel daca vrei sa te edifici ce inseamna " Luptator ptr Victoria din Decembrie 89'" ,poti rasfoi prevederile Lg 341 si vei vedea acolo daca te conformi intr-unul din paragrafe sau nu !... Daca luptai cu adevarat ,n-ai fi fost lasat in pace de catre organele si institutiile abilitate precum si de catre alti revolutionari de a-ti obtine certificatul (diploma ...cum ii zici matale)" binemeritat" ! Dupa aceea era treaba dumitale daca iti doreai vreun ajutor (privilegii..cum de altfel le zici ! ) si daca AI FI PUTUT SA TI LE IEI ! Si sotia mea a fost prezenta la mitingul organizat in dimineata zilei de 22.12.1989 si a stat acolo din entuziasm pana cand s-a inceput sa se traga in jurul orelor 17 (cand s-a furisat printre gloantele ce se trageau , strecurandu-se prin Gradina Cismigiu spre casa) ...si asta nu inseamna ca a luptat la revolutie !!!...Si mai termina odata cu drepturile conferite de LEGEA 341,ca nici 5 % dintre cei ce au luptat si poate au dreptul de a beneficia de ele ,NU SI LE-AU LUAT !.. BENEFICIARII acestor drepturi sunt MOGULII LOCALI,INTERLOPII,PARLAMENTARII (care si-au procurat de la sefii unor organizatii, certificatele)iar dintre cei indreptatiti nici...5 % (cum aminteam de altfel ! ) Asa ca nu mai bateti apa in piua cu drepturile Lg 341 ! In Polonia (unde n-au murit oameni la Revolutia de la Gdansk),membrii Solidaritatii primesc drepturi de 10 ori mai substantiale ca la noi si nu mai se bata atata moneda de aceste privilegii ! Este de datoria morala a oricarei natiuni de asi recompensa eroii ! Datorita acestor "profitori" (cum le zici tu !... ) altii au profitat din plin : patroni de trusturi MEDIA,de intreprinderi private (altadata intreprinderi de succes de stat),parlamentari sau altora carora li s-au deschis portile afirmarii !

Fearless

29 mesaje

Postat pe: 1 Ianuarie 2011, ora 13:19

Ba suntem fricosi,ignoranti,increzuti,laudarosi,restul comun cu alte popoare !

Este greu sa comentezi si sa intelegi evenimentele pe care nu le traiesti !
Fosta membra 9am.ro

976 mesaje

Postat pe: 4 Ianuarie 2011, ora 15:57

Nu �tiu z�u , de ce insista�i s� d�m statut golanilor , lene�ilor , ignoran�ilor, ho�ilor, frico�ilor ?....
Ei sunt doar usc�turile p�durii !...
Generaliza�i , iar asta este o gre�eal� fatal�. De ce ? Pentru c� ajunge�i s� "v� fura�i singuri c�ciula"... adic� la nimic ...
Eu cunosc altfel poporul �sta !!
De aceea , �l STIMEZ !! �l ADOR !! �l PORT MEREU �N SUFLET. Indiferent de loca�ia geografic� �n care m� aflu !!
Se vede de la o po�t� c� cei ce huli�i acest brav popor nu �L cunoa�te�i !! Cum a�i ajuns la concluziile voastre , pline de discern�m�nt profund ?? A�i c�l�torit prin Rom�nia , ani la r�nd aprofund�nd studii sociale ??? Nuu? Atunci de ce v� hazarda�i �n exprim�ri semidocte despre acest popor ??
Sunt de acord cu libera exprimare !! �i at�t !! Ceea ce debita�i unii dintre domniile voastre legat de neamul acesta �n a c�rui �ar� colc�i�i tr�ind, dep�esc cu mult nivelul genuchiul-broa�tei !!! CCa o zecime de mm.
Haide�i totu�i s� ne exprim�m liber, despre ceea ce �TIM !!!! Iar �n rest s� ne d�m UMIL cu p�rerea, c� nu suntem �n cuno�tin�� de cauz� ....

Hai La Reventindeo !!

Jules Verne....
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 4 Ianuarie 2011, ora 16:22

De la: revenitu, la data 2011-01-04 15:57:27Nu �tiu z�u , de ce insista�i s� d�m statut golanilor , lene�ilor , ignoran�ilor, ho�ilor, frico�ilor ?....
Generaliza�i , iar asta este o gre�eal� fatal�. De ce ? Pentru c� ajunge�i s� "v� fura�i singuri c�ciula"... adic� la nimic ...
De aceea , �l STIMEZ !! �l ADOR !! �l PORT MEREU �N SUFLET. Indiferent de loca�ia geografic� �n care m� aflu !!
Se vede de la o po�t� c� cei ce huli�i acest brav popor nu �L cunoa�te�i !! Cum a�i ajuns la concluziile voastre , pline de discern�m�nt profund ?? A�i c�l�torit prin Rom�nia , ani la r�nd aprofund�nd studii sociale ??? Nuu? Atunci de ce v� hazarda�i �n exprim�ri semidocte despre acest popor ??
Sunt de acord cu libera exprimare !! �i at�t !! Ceea ce debita�i unii dintre domniile voastre legat de neamul acesta �n a c�rui �ar� colc�i�i tr�ind, dep�esc cu mult nivelul genuchiul-broa�tei !!! CCa o zecime de mm.
Haide�i totu�i s� ne exprim�m liber, despre ceea ce �TIM !!!! Iar �n rest s� ne d�m UMIL cu p�rerea, c� nu suntem �n cuno�tin�� de cauz� ....

Hai La Reventindeo !!

ai folosit un cuvint atit de nepotrivit in argumentatia ta, incit ea cade lesinata la pamint ! cuvintul este " DISCERNAMINT " si -i mai zici si PROFUND ! ....apoi dragule, cind ti-e discernamintul profund, poti ajunge foare bine la concluzia ca suntem lasi, mincinosi, jmecheri , cam puturosi si pomanagii ; buni de gura si palavragii , cu ochii tot dupa descurcareala ....uita-te la dragul nostru pres. si ai sa recunosti in el toate tarele acestui popor si ai sa intelegi de ce ne conduce el ! daca nu el, care-i asemenea noua, atunci cine ?

SEMACA

9 mesaje

Postat pe: 5 Ianuarie 2011, ora 08:08

De la: gabigabi, la data 2011-01-04 16:22:21
De la: revenitu, la data 2011-01-04 15:57:27Nu �tiu z�u , de ce insista�i s� d�m statut golanilor , lene�ilor , ignoran�ilor, ho�ilor, frico�ilor ?....

Hai La Reventindeo !!

ai folosit un cuvint atit de nepotrivit in argumentatia ta, incit ea cade lesinata la pamint ! cuvintul este " DISCERNAMINT " si -i mai zici si PROFUND ! ....apoi dragule, cind ti-e discernamintul profund, poti ajunge foare bine la concluzia ca suntem lasi, mincinosi, jmecheri , cam puturosi si pomanagii ; buni de gura si palavragii , cu ochii tot dupa descurcareala ....uita-te la dragul nostru pres. si ai sa recunosti in el toate tarele acestui popor si ai sa intelegi de ce ne conduce el ! daca nu el, care-i asemenea noua, atunci cine ?

Asa este,Basescu este tipic ,diversionist ,las,dar smecher !

Fosta membra 9am.ro

88 mesaje

Postat pe: 5 Ianuarie 2011, ora 08:39

Ce tot ... stimezi atat bre ???
Un popor care isi vinde votul pe suta de coniac ? Un popor caruia ii scad salariile dupa voia patronilor si conducatorilor si care TACE MALC ?? Singurul popor care voteaza pe unul presedinte fiindca bea si merge la c@rve, dar in acelasi timp este contra legalizarii prostitutiei ?? Un popor care plateste benzina mai scumpa decat in vestul Europei si NU COMENTEAZA ?? Un popor care si-a trimis copii (fetele) sa "faca trotuare" prin toata Europa ?? Un popor caruia i se pare normal sa trimita trupe in Afganistan alaturi de trupele USA , DAR NU PRIMESTE VIZE DE USA ?? Un popor care munceste pe nimic (200 de euro salariu in UE) fara sa cracneasca ?? Un popor care "se descurca" pe seama celui de langa el si niciodata nu isi cere drepturile ??
N-are rost sa mai continui ... o singura zicere inteleapta am vazut pe forumul asta.... OAMENII SE TRAG DIN MAIMUTE, ROMANII SE TRAG DIN OI !

Fosta membra 9am.ro

976 mesaje

Postat pe: 5 Ianuarie 2011, ora 09:53

Singurul lucru care sunt de acord cu tine este faptul c� rom�nul accept� multe f�r� s� cr�cneasc�... Letragia asta nici mie nu-mi place.
�n rest se vede c� iei de bun� �i tu tot ce auzi la tembelizor .
Eu unul , bat cu opinca Europa asta �n lung �i lat �i n-am prea v�zut cona�ionali ... cum ziceai tu .
R�m�n totu�i la p�rerea mea . Cunosc Rom�nia , PE VIU, �ndeajuns s� nu m� "abureasc�" nimeni pe tema asta .

Jules Verne....
Fosta membra 9am.ro

88 mesaje

Postat pe: 5 Ianuarie 2011, ora 10:06

Au, mamaaa!
Ce vad omule la televizor ??? Nu stiu ce a fost prin carciumile din cartierul meu la ultimele alegeri? Nu vad ca avem salarii (in orasul meu de rahat cel putin) de 150-200 de euro ?? Nu am avut ochi sa-l vad pe Bashitu in carciuma, dat pe toate canalele TV ?? Aaaa, sau poate crezi ca n-am iesit dintre latetzele curtii sa stiu pretul benzinei in... Germania , de exemplu ?? Sau n-am vazut fete romance la coltul strazii prin Vest ??
Singura chestie auzita la TV, si care m-a scos din mintzi , a fost ca ungurii primesc vize de SUA , desi "stau cu fundul" la interesele SUA, nu ca noi ... hai la Afganistan romane , carne de tun!
Tu chiat te-ai hotarat sa declari romania "raiul pe pamant " si sa refuzi sa mai gandesti ???? Ti se pare bine si caldut in baliga asta de tara ???
ORIUNDE TE-AI DUCE , DUPA PERIOADA INEVITABILA DE ACOMODARE, E TRAIUL MAI SIMPLU CA IN ROMANIA.

vladidec

851 mesaje

Postat pe: 5 Ianuarie 2011, ora 10:17

unde .... si la ce ora ?

Astepti ca OAMENI MARI sa se nasca din partidele politice existente ? Daca nu, acorda-ne 2 minute din viata ta si vezi cum poti schimba totul ! >>www.plr.orgdominus.ro & www.orgdominus.ro
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 5 Ianuarie 2011, ora 10:23

De la: revenitu, la data 2011-01-05 09:53:04Singurul lucru care sunt de acord cu tine este faptul c� rom�nul accept� multe f�r� s� cr�cneasc�... Letragia asta nici mie nu-mi place.
�n rest se vede c� iei de bun� �i tu tot ce auzi la tembelizor .
Eu unul , bat cu opinca Europa asta �n lung �i lat �i n-am prea v�zut cona�ionali ... cum ziceai tu .
R�m�n totu�i la p�rerea mea . Cunosc Rom�nia , PE VIU, �ndeajuns s� nu m� "abureasc�" nimeni pe tema asta .

m-am uitat putin prin ce-ai postat tu, asa cum am promis si Nu am vazut nimic sa-ti dea dreptul sa spui ca as fi copiat ceva din gindirea ta ....nu vreau sa te jignesc....chiar nu vreau, ptr. ca mi-esti simpatic, asa Naiv cum esti .....tu ori esti un pusti de bani -gata ce se da mare p'aci si "bate cu opinca" lui de 400.000 euroi bucata , Europa, vizitindu-i barurile si hotelurile de lux, ori esti un adult ca virsta ,dar IMATUR in gindire !

Fosta membra 9am.ro

1257 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 5 Ianuarie 2011, ora 11:12

Nu se intelege ca a fost o intreaga politica de reducere la tacerte a poporului ?
Mai pot reactiona normal imprumutatii...? Care... totusi, reprezinta un nr. mare de nemultumiti...
Scrisnesc din dinti si isi lasa umerii jos..,,.Ma da afara daca ies in strada si cu ce mai platesc biru' ''?
Leaderii miscarilor de rezistenta au fost mituiti... Ce vile si privilegii nu au ? Ce,, armata'' poate reactiona fara un conducator ?
Se stie si din istorie ca masele populare , cind au ramas fara leader s-au raspindit...

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului DE CE SUNTEM UN POPOR LAS?
Mergi la: