back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

De ce suntem un popor las?

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 >> Sari la pagina:

DanubianKnight

746 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 3 Octombrie 2010, ora 22:12

De la: nastasemihail, la data 2010-09-27 00:38:26
De la: DanubianKnight, la data 2010-09-27 00:28:47Nu stiu in ce masura exista acest fenomen la alte popoare, dar romanii au parte pe langa miturile pozitive, despre cat de mareti si minunati sunt ei, si de cele negative, despre cat de nasoi sunt, cat de hoti si de lasi... Iar miturile negative au tot atata valoare ca si cele apoteotice.

Eu nu cred ca romanii, luati in ansamblu sunt lasi. Unii romani, cu siguranta, si exista personaje interesate, precum anumiti indivizi din clasa politica, sa ne faca sa credem ca suntem lasi cu totii, ca sa continuam sa injuram doar separat, fiecare in ograda lui. Dar, dupa ce am vazut cum soldatii nostri ajunsi in zone de razboi nu au clacat nervos precum olandezii la Srebrenica, dupa ce am vazut cu ochii mei in zilele revolutiei (incluzand aici si evenimentele din 1990), dupa ce am aflat mai multe despre miscarea de partizani din anii 1945-1958 etc., m-am convins ca nu se pune problema ca romanii sa fie un popor las.

Este in interesul nostru, al tuturor romanilor, fie ca traim in Romania sau in strainatate, ca tara si civilizatia noastra sa devina mai bine cunoscute in plan mondial, pentru ca astfel nu vom mai fi confundati cu altii, nu se va mai crede ca suntem cu totii o natie de cersetori si de hoti, si cand vom reusi sa inlocuim dispretul cu respect, fiecare dintre noi nu va avea decat de castigat. Asta au facut si alte natii, dispretuite in trecut, precum evreii, polonezii si irlandezii. Iar pentru promovarea in lume a propriei culturi orice mijloc, oricat de bizar, trebuie incercat. Prin urmare, va invit sa semnati petitia de la linkul urmator, in incercarea de a obtine ca una din noile planete descoperite in sistemul solar (conform definitiei oficiale din 2006, care omologheaza in sistemul solar opt planete, de la Mercur la Neptun, si cinci planete pitice, inclusiv Pluto, numarul acestora din urma fiind in crestere) sa poarte numele zeului geto-dac Gebeleizis: www.petitieonline.ro/petitie-p06606049.html. Nu va costa decat cateva minute, si cu putin noroc orice copil de oriunde va invata la scoala ceva ce are legatura cu Romania.

Nu stiu de ce dar mie imi vine in minte Gelula. Parca e mai invingator.

Personaj fictiv, dar face intr-adevar tot farmecul acelui film. Amintiti-va insa de Elisabeta Rizea... avea ceva din Gerula, nu? Si era reala.

Este in interesul nostru, al tuturor romanilor, fie ca traim in Romania sau in strainatate, ca tara si civilizatia noastra sa devina mai bine cunoscute in plan mondial, pentru ca astfel nu vom mai fi confundati cu altii, nu se va mai crede ca suntem cu totii o natie de cersetori si de hoti, si cand vom reusi sa inlocuim dispretul cu respect, fiecare dintre noi nu va avea decat de castigat. Asta au facut si alte natii, dispretuite in trecut, precum evreii, polonezii si irlandezii. Iar pentru promovarea in lume a propriei culturi orice mijloc, oricat de bizar, trebuie incercat. Prin urmare, va invit sa semnati petitia de la linkul urmator, in incercarea de a obtine ca una din noile planete descoperite in sistemul solar (conform definitiei oficiale din 2006, care omologheaza in sistemul solar opt planete, de la Mercur la Neptun, si cinci planete pitice, inclusiv Pluto, numarul acestora din urma fiind in crestere) sa poarte numele zeului geto-dac Gebeleizis: www.petitieonline.ro/petitie-p06606049.html. Nu va costa decat cateva minute, si cu putin noroc orice copil de oriunde va invata la scoala ceva ce are legatura cu Romania.

Raporteaza abuz de limbaj
Ezie dele mezenai (inscriptie pe un inel tracic, secolul V I.Ch.)
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 5 Octombrie 2010, ora 07:31

De la: Tramp, la data 2010-09-27 13:21:26
De la: Ebony, la data 2010-09-27 13:18:16
De la: nastasemihail, la data 2010-09-27 01:59:32Eu nu sint las. Cine a inventat titlul din topic?

...mai sunt si exceptii,Mihai.....

..........d'aia si-a luat fulgere pe langa el

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 5 Octombrie 2010, ora 07:32

Asa, mai iesiti si voi in strada...sa mai intru si eu in casa.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 5 Octombrie 2010, ora 12:20

De la: 9am242487, la data 2010-09-26 16:12:21Fixati ziua si ora!

Dati anunt pe posturile de televiziune!

Nu mai asteptati!

dUMINICA SA SE ADUNE TAT NARODUL IN FATA PIATII LIBERE,ATENTIUNE ,SA VINA TOATA LUMEA,SE VA FACEA TARABOI MARE!cU BERE,MICI SI CARNATIU DE PLESCOI!

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 5 Octombrie 2010, ora 12:22

De la: nastasemihail, la data 2010-10-05 07:32:35Asa, mai iesiti si voi in strada...sa mai intru si eu in casa.

aI MUSAFIRI MULTI!

alehin

2584 mesaje

Postat pe: 9 Octombrie 2010, ora 21:26

Un rom�n �n avion �n zbor spre Paris. Se relaxeaz� omul, �i scoate pantofii, c�nd observ� �n scaunul din st�nga un ungur, �n scaunul din dreapta un ungur. Dup� juma' de or� de la decolare, rom�nul politicos c�tre unguri:
- Eu m� duc s� iau o bere, voi vre�i ceva?
Ungurul din st�nga: - Da, o cola f�r� ghea��.
Dup� ce plec� s� ia b�uturile, ungurul din st�nga �i ia un pantof �i trage o flegm� s�n�toas� �n pantof �i �l pune la loc. Aduce rom�nul b�uturile, dup� juma de or� �i �ntreab� din nou.
Ungurul din dreapta: - Mie adu-mi o cola cu ghea��.
Rom�nul pleac� dup� b�uturi, ungurul din dreapta trage o flegm� �n cel�lalt pantof. Avionul se preg�tea de aterizare, rom�nul �i pune pantofii �i �i d� seama de ce are �n pantofi, dup� care politicos li se adreseaz�:
- M� �ntreb oare c�nd o s� �nceteze cu ura asta �ntre rom�ni �i unguri, c�nd o s� putem s� ne purt�m �i noi civilizat, f�r� s� tragem flegme �n pantofi, f�r� s� ne pi��m �n cola?

VESTALA

14 mesaje

Postat pe: 14 Decembrie 2010, ora 16:07

De la: corcodel, la data 2010-09-22 16:12:24HAI OAMENI BUNI SA IESIM CU TOTII IN STRADA SI SA DAM CU ACESTI NEMERNICI DE PAMANT. ORI EI ORI NOI ! HAIDETI SA UMPLEM PUSCARIILE CU TOTI POLITICIENII SI SLUGILE LOR ! NU MAI STATI IN CASE,PENTRU CA ASTA SI VOR ACESTI HOTI NOTORII. VOR SA FIM IN CONTINUARE DEZBINATI ,IAR EI SA FURE FARA A DA SOCOTEALA NIMANUI. DEMONSTRATI CA NU SUNTEM UN POPOR FRICOS.

Pai Basesc si Guvernul ,nu respecta Constitutia Romaniei,deci sau autodemis,prostimea insista sa-i tina in fotolii !

9am243736

2704 mesaje
Postat pe: 14 Decembrie 2010, ora 16:14

De la: nastasemihail, la data 2010-10-05 07:32:35Asa, mai iesiti si voi in strada...sa mai intru si eu in casa.

9am243736

2704 mesaje
Postat pe: 14 Decembrie 2010, ora 16:16

De la: VESTALA, la data 2010-12-14 16:07:45
De la: corcodel, la data 2010-09-22 16:12:24HAI OAMENI BUNI SA IESIM CU TOTII IN STRADA SI SA DAM CU ACESTI NEMERNICI DE PAMANT. ORI EI ORI NOI ! HAIDETI SA UMPLEM PUSCARIILE CU TOTI POLITICIENII SI SLUGILE LOR ! NU MAI STATI IN CASE,PENTRU CA ASTA SI VOR ACESTI HOTI NOTORII. VOR SA FIM IN CONTINUARE DEZBINATI ,IAR EI SA FURE FARA A DA SOCOTEALA NIMANUI. DEMONSTRATI CA NU SUNTEM UN POPOR FRICOS.

Pai Basesc si Guvernul ,nu respecta Constitutia Romaniei,deci sau autodemis,prostimea insista sa-i tina in fotolii !

autodemis? basesc? cine ziceai ca-i tine ?...

9am187740

190 mesaje
Postat pe: 15 Decembrie 2010, ora 14:43

LASITATEA, DUPLICITATEA, RAUTATEA ESTE GENETIC, SI DIN PACATE S-A TRANSMIS SI POPULATIEI MAGHIARE, PRIN MARKO SI TRUPA DE SLUGI A LUI BASESCU.UITATI-VA LA GRECI, FRANCEZI ETC EI NU AU REVOLUTIONARI CU DIPLOME SI BENEFICI URIASE CA LA NOI DAR AU CETACENI CARE SE SOLIDARIZEAZA IN MOMENTE CAND DEMNITATEA LOR ESTE ATINS.LA NOI INTELECTUALITATEA S-A VANDUT PARTIDULUI STAT CONDUS DE BASESCU CA SI BISERICA ORTODOXA, ROM.CATOLICA, GRECO-CATOLICA.E TRIST DAR SUNTEM UN POPOR LAS, DIN NASTERE.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 15 Decembrie 2010, ora 15:01

Faceti confuzii grave.

Far_Cry

305 mesaje
Oras: Ploiesti

Postat pe: 15 Decembrie 2010, ora 15:53

Ca suntem un popor de INDIFERENTI la nevoile si indignarea aproapelui ,o stim cu totii ! Ca suntem REFRACTARI la ideile si actiunile SEPARATISTE ale etnicilor SECUIO-MAGHIARI din HG si CV si p'asta o stim !...Ca suntem LASI si FRICOSI privind decizia de eliminare din asa-zisul "dex", a cuvantului RROM ,in favoarea cuvantului TIGAN datorita presiunilor exponentilor acestora (Marian Vanghelie,Madalin Voicu, I. Cioaba etc)in Parlamentul Europei si al Romaniei ,nu mai e o noutate ! Dar sa IESIM in strada ptr DECAPITAREA unor" BAGABONTZI" ce si-au cumparat posturile din administratia tarii cu milioane de EUROI sustrasi din diferite fonduri ,evaziuni si furaciuni ,nu facem decat sa-i inlocuim cu alti BAGABONTZI care asteapta "dupa colt" si care chiar pasager or sa te sustina in aceasta campania cu iz cambiar ! POLITICA NOASTRA ARE NEVOIE DE UN ALT SISTEM SI DE ALTE NORME DE PROMOVARE ....A POLITICIENILOR !... AVEM NEVOIE DE POLITICA DE LANSARE A POLITICIENILOR ADEVARATI,CAPABILI si CU "ALTRUISM" PTR CETATEAN !...

Fosta membra 9am.ro

88 mesaje
Oras: Ramnicu Valcea

Postat pe: 17 Decembrie 2010, ora 12:21

Romanii sunt chitibusari , lasi , au mai multe fetze , le place sa "lucreze pe la spate " .
Chitibusari... nu sunt buni Antonescu si Ponta ! De unde moashe-ta pe gheata stii tu cum conduc aia???? I-ai vazut tu la conducere????Vrei sa stai cu Bashitu 50 de ani de acum incolo ????
Lasi : scad salariile si nimic.... bai fraierilor, in curand o sa ajungeti sa DATZI bani ca va duceti la munca
Soru-mea se duce la munca ( asistenta medicala ) cu vata si spirt de acasa , fiindca spitalul nu are.
C.....rve cu 3 fetze : ooohoooo, asta o stie oricine din romania !!!!!!!! Pe Internet urlam ca avem salarii mici, in fatza spunem ca nu mai putem de bine !
Alta ........... romanii sunt supusi femeilor : Cum s-au insurat, gaataaa !!!! salariul e bun, seful e minunat, tara infloreste, altceva nu mai stim decat sa ajungem repede acasa sa bagam botul la savarina! Si femeiaaaaa , o ascultam neparat cand zice: stai linistit, Gigele , ca uite , e salariul mic dar iei 7 milioane, nu-i dai!Ne-om descurca noi !
NU VA MAI AGIATATI PE AICI ! NE MERITAM SOARTA ! SPER SA TRAIESC SA VAD rOMANIA DESFIINTATA !

9am243736

2704 mesaje
Postat pe: 17 Decembrie 2010, ora 12:32

rufele in familie sa spala in familie, sau daca esti lipsit de curaj, este o emisiune pe prima parca, imblanzirea scorpiei...., apeleaza la ei si ti-ai rezolvat problemele...
la ce spital este soru-ta? de curiozitate, ca realitatea spune altceva, din spitale se fura mai ceva ca in codru, au ajuns sa faca si internari fictive, numai sa le deconteze ceva bani...

9am243736

2704 mesaje
Postat pe: 17 Decembrie 2010, ora 12:33

scuze, rufele murdarite in familie sa spala in familie...

Fosta membra 9am.ro

88 mesaje

Postat pe: 17 Decembrie 2010, ora 12:48

Pai asta v-au bagat in cap scumpii conducatori ... VOI furati, NOI niciodata ! Suntem toti 22 de milioane vinovati de situatia tarii.....si alte asemenea aberatii ! De cat fura angajatii din spitale, de atat sa aiba parte conducatorii tarii !!!!!!!
E la spitalul Judetean Valcea soru-mea , desi nu vad ce relevanta are.... peste tot e la fel !
Rufele nu sunt in familia mea, fiindca nu sunt casatorit !!!!! Spun si eu ce vad la prietenii mei, care alta data imi impartaseau opiniile, acum s-au linistiiiiiiiiittt , dupa casatorie, zici ca-s mielusei , asa de multumiti de situatie si de sine au devenit incat nu-i mai cunosc ! Adevarat popor cu 3 fetze !
Aaaaa, e vorba de femeile romance??? Pai ce cuvinte de lauda sa am ???Toate fetele la 20 si ceva de ani sunt.... virgiiiiineeee , cauta relatie seriooooaaaasaaa , dar trotuarele tarilor europene sunt pline cu romance !!!!!! Dar vai .... lasati ca stiu ! Au fost rapite si obligate sa se prostitueze

9am243736

2704 mesaje
Postat pe: 17 Decembrie 2010, ora 12:59

daca nu ai rufe murdare esti un fericit, dar nu te mai ambala, prietenii i-ai ales singur, sau cine se aseamana se aduna, poate are relevanta...
iar daca esti atat de tanar, probabil ca nu stii cum arata sistemul medical si ca de cele mai multe ori vina se gaseste tot in interiorul sistemului...(pentru documentare vezi ca sunt niste topicuri si pe aici cu ce se intampla prin sistem, multe sunt povestite de chiar cei care lucreaza in sanatate)...
asa ca opiniile tale nu sunt impartasite fiindca ai ramas in urma si nu sunt corecte, in afara de cea cu suntem un poopr de hoti, asta da, fiecare fura ce poate si striga la vecinul sa nu mai fure, fereasca dumnezeu sa faca ceva sa nu mai fure el sau sa nu poata fura altii...
PS cat priveste femeile, invata sa le respecti asa cum sunt timpurile (si ele), altfel ramai holtei la mama acasa si vremurile sunt tulburi...
pentru incurajare iti spun ceva: casatoria nu este loterie, la loto se mai si castiga...

Fosta membra 9am.ro

88 mesaje

Postat pe: 17 Decembrie 2010, ora 13:10

De acord cu tine pana la PS ....
Aici ai dat raspuns de ... roman ! Adica de om cu capul plecat , CULMEA, si in fatza femeii romance !!!!!
Adica eu sa respect femeia romanca "descurcareatza in strainatate" , dar femeia sa aiba voie sa ma schimbe dupa cum i se pare ei ! Uitam despre ce persoane discutam, ce am spus acum cateva minute si revenim la nationalism chior "sunt bune ca sunt ale noastre, de-aicisha "
Nu am lovit o femeie in viata mea, fiindca nu am vazut asa ceva la mine in casa , dar exista "minunatii" de-astea de femei romance pentru care esti fraier daca nu le inseli macar o data pe luna si nu le bati cel putin o data la trei luni : inseamna ca ai .... ceva-ceva, o problema psihica sau fizica !
N-am cum sa le respect .... am vazut cum au stricat multi baieti buni, ambitiosi .... mult mai dotati ca ambitie,caracter si intelect decat mine.

9am243736

2704 mesaje
Postat pe: 17 Decembrie 2010, ora 13:23

sincer, ai o problema cu femeile romance...
nu prea cred ca ai inteles exact mesajul meu si nici nu ma refeream neaparat la femeile romance, toate sunt la fel pana la urma, chiar daca se spune ca romancele sunt mai frumoase...
nu asta era ideea, cred ca esti depasit de evenimente sau prea fricos ca sa scoti capul cu adevarat in lume, nu mai cauta scuze in ce au patit altii sau altele, fiecare individ este diferit si se comporta diferit, cu cerinte diferite, suflete diferite, etc...
este imposibil sa nu-ti gasesti sufletul pereche cu care sa duci o viata linistita, macar din punctul asta de vedere, ca in rest are cine sa ti-o zbuciume...
PS a respecta o femeie nu inseamna a tine capul plecat, a respecta o femeie sau un om in general, inseamna a te respecta pe tine.
la varsta ta, inclin sa cred ca esti pustan, este normal sa ai deceptii in dragoste, dar nu dispera, fiecare lucru are partea lui frumoasa, vazuta sau nevazuta...

Dorulet

7896 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 17 Decembrie 2010, ora 13:29

De la: 9am244056, la data 2010-12-17 13:10:04De acord cu tine pana la PS ....
Aici ai dat raspuns de ... roman ! Adica de om cu capul plecat , CULMEA, si in fatza femeii romance !!!!!
Adica eu sa respect femeia romanca "descurcareatza in strainatate" , dar femeia sa aiba voie sa ma schimbe dupa cum i se pare ei ! Uitam despre ce persoane discutam, ce am spus acum cateva minute si revenim la nationalism chior "sunt bune ca sunt ale noastre, de-aicisha "
Nu am lovit o femeie in viata mea, fiindca nu am vazut asa ceva la mine in casa , dar exista "minunatii" de-astea de femei romance pentru care esti fraier daca nu le inseli macar o data pe luna si nu le bati cel putin o data la trei luni : inseamna ca ai .... ceva-ceva, o problema psihica sau fizica !
N-am cum sa le respect .... am vazut cum au stricat multi baieti buni, ambitiosi .... mult mai dotati ca ambitie,caracter si intelect decat mine.

Dar pe tine cine te-a crescut? Mama ta, nu este tot femeie?Sora ta nu este femeie? Pe ele nu le respec�i?
...Cu ce crezi c� sunt ele mai bune dec�t alte mame sau alte surori?

C�nd toat� lumea g�nde�te la fel �nseamn� c� nimeni nu g�nde�te.
Fosta membra 9am.ro

88 mesaje

Postat pe: 17 Decembrie 2010, ora 13:41

Vai-vai-vai, au venit romanasii sa-mi faca morala! Bine, scuze ca am deturnat discutia, topicul era despre lasitatea ROMANILOR in fatza vietii , si aici e inclusa si FEMEIA ROMANCA!
Daca maine partidul X anunta mare miting la Bucuresti, mamele si nevestele romance isi vor sfatui barbatii / copii : " Stai acas' , Costelush mama , ca te ia militia si te bate ,...., lasa ca ne-om descurca noi cu banii, oricum nu primesti bani la miting! "
Ce nu intelegeti ????????? Cata vreme nu iese nimeni in strada, asa ramane purceaua ... moarta in cotetz!
Nu stiu de ce dracu' scriu eu pe aici , oricum peste tot auzi aceleasi balmajeli : lasaaaa baaa, ca nici ailalti nu-s mai buni ! Zau , poporul asta se va mai trezi dupa al 3 lea razboi mondial, pana atunci.... nici o sansa !

9am243736

2704 mesaje
Postat pe: 17 Decembrie 2010, ora 13:59

De la: 9am244056, la data 2010-12-17 13:41:34Vai-vai-vai, au venit romanasii sa-mi faca morala! Bine, scuze ca am deturnat discutia, topicul era despre lasitatea ROMANILOR in fatza vietii , si aici e inclusa si FEMEIA ROMANCA!
Daca maine partidul X anunta mare miting la Bucuresti, mamele si nevestele romance isi vor sfatui barbatii / copii : " Stai acas' , Costelush mama , ca te ia militia si te bate ,...., lasa ca ne-om descurca noi cu banii, oricum nu primesti bani la miting! "
Ce nu intelegeti ????????? Cata vreme nu iese nimeni in strada, asa ramane purceaua ... moarta in cotetz!
Nu stiu de ce dracu' scriu eu pe aici , oricum peste tot auzi aceleasi balmajeli : lasaaaa baaa, ca nici ailalti nu-s mai buni ! Zau , poporul asta se va mai trezi dupa al 3 lea razboi mondial, pana atunci.... nici o sansa !

mai costeluch tata, daca esti tu atat de invatat, spune-ne si noua de ce suntem un popor de lasi? daca s-a gasit un destept sa ne faca asa ca nu iesim in strada sa cerem pomeni mai mari, tu crezi ca toti gandim asa?sau poate tu ai alte idealuri, cunosti solutii mai bune, ce zici, nu le impartasesti si noua?ca noi ne-am saturat sa tot rotim buboiul si fara rezultat, romanul este lacom prin excelenta si fara constrangere nu rezolvam problema...
nu-ti mai omori timpul pana pleci in cipru cu astfel de lucruri, sunt geu de inteles si iti faci si sange rau...

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 17 Decembrie 2010, ora 14:05

Al�ii care vor r�zboi cu orice pre�...deh, testosteronul... dar dac�-i pui arma-n m�n�...se c---c� pe el de fric�...
To�i sunt viteji "�n clan��"...dar c�nd vine vorba de ...al�ii trebuie s� ac�ioneze...nu ei...ei doar
Bleahhhhh!!!!

Flo13

373 mesaje
Postat pe: 17 Decembrie 2010, ora 14:09

De la: 9am244056, la data 2010-12-17 13:41:34Vai-vai-vai, au venit romanasii sa-mi faca morala! Bine, scuze ca am deturnat discutia, topicul era despre lasitatea ROMANILOR in fatza vietii , si aici e inclusa si FEMEIA ROMANCA!

Ca veni vorba despre "FEMEIA ROMANCA" Costelush tata, nu uita ca si tu te tragi dintr-o femeie. Si ca un facut, au ele asa un talent sa-i zic simtul penibilului, cum ar fi de exemplu sa te duci la un miting, sa iei bataie si sa te intorci cu o galeata colorata. E acel instinct ce te invata sa nu te arunci cu capul inainte cand nu trebuie. Cat despre lasitate, tu stii mai bine ce oameni ai intalnit in tara asta. Nu fii suparat, nu avem ceva cu tine, doar ne exprimam punctul de vedere, putin diferit de al tau.

Flo13

373 mesaje
Postat pe: 17 Decembrie 2010, ora 14:18

De la: Dorulet, la data 2010-12-17 14:05:34 Al�ii care vor r�zboi cu orice pre�...deh, testosteronul... dar dac�-i pui arma-n m�n�...se c---c� pe el de fric�...
To�i sunt viteji "�n clan��"...dar c�nd vine vorba de ...al�ii trebuie s� ac�ioneze...nu ei...ei doar
Bleahhhhh!!!!

Ce razboi domnita? Noi ne ducem de rapa pe timp de pace. Cu cine sa te lupti si cu ce? Totusi la creativitate i-am bate pe toti. Ar fi pentru prima data cand ar vedea soldati pe jumatate beti, in pijamale alergand cu cutitul de bucatarie in dinti. Bineinteles exista si exceptii asa ca nu trageti inca, va rog.

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 17 Decembrie 2010, ora 14:24

De la: Flo13, la data 2010-12-17 14:18:12
De la: Dorulet, la data 2010-12-17 14:05:34 Al�ii care vor r�zboi cu orice pre�...deh, testosteronul... dar dac�-i pui arma-n m�n�...se c---c� pe el de fric�...
Bleahhhhh!!!!

Ce razboi domnita? Noi ne ducem de rapa pe timp de pace. Cu cine sa te lupti si cu ce? Totusi la creativitate i-am bate pe toti. Ar fi pentru prima data cand ar vedea soldati pe jumatate beti, in pijamale alergand cu cutitul de bucatarie in dinti. Bineinteles exista si exceptii asa ca nu trageti inca, va rog.

Nu trag...nu trag... Tu e�ti L�sc�ric�?! Te predai?

Fosta membra 9am.ro

88 mesaje

Postat pe: 17 Decembrie 2010, ora 14:36

Asaaa eee! Doar pomeni se pot cere in strada !!!!! De salarii ai auzit???
Stii ce salarii sunt in alte tari ? Sau esti multumit cu 800 lei plus bonuri ???
Pai "linistiti" de-astia ca tine infunda tara !

Fosta membra 9am.ro

88 mesaje

Postat pe: 17 Decembrie 2010, ora 14:40

Bleahhhhh!!!!

Auzi cucoana! Bleah sa ii zici lui barbatu-tau ! Ma consider mai viteaz ca "linistitii" de pe forumul asta , care ne invata sa stam acasa si sa sugem degetu' pe 8 milioane pe luna si sa ascultam "instinctele " femeii ! Pana la varsta mea, am facut si o facultate, si armata si am fost si in strainatate la munca .... Nu dorm si pup seful in fund , cum e regula in romania !

9am243736

2704 mesaje
Postat pe: 17 Decembrie 2010, ora 14:44

De la: 9am244056, la data 2010-12-17 14:36:28Asaaa eee! Doar pomeni se pot cere in strada !!!!! De salarii ai auzit???
Stii ce salarii sunt in alte tari ? Sau esti multumit cu 800 lei plus bonuri ???
Pai "linistiti" de-astia ca tine infunda tara !

am auzit stimabile, dar nu m-a interesat aspectul asta, am putina demnitate, tu poti sa mergi acolo...
eu nu pot iesi nici in strada, ca nu am 800 lei plus bonuri si patronul meu nu este in strada, daca vreau si dovedesc ca merit mai mult, merg la el in birou si negociem..
bun, nu toti sunt in situatia asta, nu am vazut sindicatele sa mobilizeze oamenii pentru a creste salariul minim pe economie, ce am vazut au fost mobilizati pensionarii, bugetarii, si culmea, bagati la inaintare cei cu pensii sau salarii mici...
nu intru in amanunte, ...

Fosta membra 9am.ro

88 mesaje

Postat pe: 17 Decembrie 2010, ora 14:55

Aoleuuuuuu , pupa-v-ar tata . Ce mai negociati voi cu patroniiiiiiiii !!!!!!!! Dati cu ei de toti peretii din cate vad eu in perioada asta ! 90% din tara = salarii de 1000 de lei
TE ROG FRUMOS ( NU E MISHTO , INSIST !) sa nu-mi jignesti intelectul ! Poate esti din Bucuresti , nu stiu, si aveti salariile mai mari .... dar in TOT RESTUL tarii, salariile sunt de mizerie ! Cu patronii de care pe care ii stiu eu negociaza soldatul Caramea , ca angajatul roman in nici un caz ! Repet, nu stiu situatia din Bucuresti ... deh, oras mai mare, plec de la tine patroane, ma duc la vecinul!
DAR ... nu te apuca sa imi spui cu cata demnitate se prezinta romanul in fatza exploatatorului burghez si ii cere marirea lefii .... Sa fim seriosi, marire de leafa vad doar "ciripitorii"

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului DE CE SUNTEM UN POPOR LAS?
Mergi la: