Info
x
De ce suntem un popor las?
|
Fosta membra 9am.ro 88 mesaje Membru din: 3/12/2010 Oras: Ramnicu Valcea |
Postat pe: 5 Ianuarie 2011, ora 11:31
Stimabile....
Justificari putem gasi oricate ! La fel se spune si despre comunism: "a venit in romania pe tancurile sovietice !" Prin urmare a trebuit sa induram , ca daca nu ... muream ! Problema e ca s-au cam facut Revolutii , vezi Ungaria '56 si Polonia si Cehoslovacia '68 ...... Acum unde sunt tancurile ??? IAR AVEM O JUSTIFICARE PENTRU FAPTUL CA DORMIM IN PANTALONI Raporteaza abuz de limbaj |
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 5 Ianuarie 2011, ora 11:33
De la: Gaius_Baltar, la data 2011-01-05 11:12:21 Nu se intelege ca a fost o intreaga politica de reducere la tacerte a poporului ? salut ! apropo de Imprumutati : ni s-a reprosat ca din cauza ca s-au facut imprumuturi la banci ptr. Orice- Orice s-a ajuns in aceasta situatie ! si, CULMEA : Bas' si Guvernul asta s-a IMPRUMUTAT de la FMI , anul trecut ,tot asa : ptr. orice-orice ! si continua sa se imprumute tot ptr . mofturi ,caci de spre investitii si retehnologizare, dezvoltare, nici Nu poate fi vorba ! |
|
Postat pe: 5 Ianuarie 2011, ora 11:40
De la: 9am244056, la data 2011-01-05 11:31:29Stimabile.... nu mai sunt tancuri, asa-i , dar unii oameni s-au transformat in TANCURI ! cu ei s-a implantat comunismul, prin ei s-a edificat , cu ajutorul lor s-a urcat pe cele mai inalte culmi de progres de ne-a luat cu ameteala s-am cazut in cap, in dec. 89 .....tot cu oamenii- tancuri s-a spart p.ta universitatii ; tot ei au devenit mineri iubitori de panselute plantate cu tirnacopul....azi, omul-tanc s-a vopsit in portocaliu si viseaza sa fie INTOTDEAUNA la PUTERE , primind LUMINA de la Elena Udrea ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1257 mesaje Membru din: 20/07/2010 Oras: Buzau |
Postat pe: 5 Ianuarie 2011, ora 11:49
De la: 9am244056, la data 2011-01-05 11:31:29Stimabile.... Justificari ,,bilaterale''..si hai sa fim sinceri...la noi nu se facea revolutie fara instigatori...niciodata...eu am fost fara falsa modestie ACOLO!...,,scinteia...a fost aprinsa...noi suntem prieteni cu miorita, asa e...dar fara ,,scinteia'' din afara ciuciu..! [pardon de expresie !] Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1257 mesaje Membru din: 20/07/2010 Oras: Buzau |
Postat pe: 5 Ianuarie 2011, ora 11:59
De la: gabigabi, la data 2011-01-05 11:33:28De la: Gaius_Baltar, la data 2011-01-05 11:12:21 Nu se intelege ca a fost o intreaga politica de reducere la tacerte a poporului ? Banii imprumutati ,au ajuns la bancile straine, si ele, i-au trimis la ,,nava mama'' ...iar cei care ne-au bagat mina in,, buzunaur ''...fortat...rid in barba ca ne-au pacalit iar...si noi platim dobinda la dobinda , taxe de smecheri, pentru huzurul mcdonaldistilor...cu acte si ,, nesiliti'' de nimeni... |
|
vladidec 851 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 5 Ianuarie 2011, ora 13:36
Romanii nu sunt lasi !!! avem curaj ori tupeu (nu sunt sigur daca exista vreo diferenta) ceva de nedescris... furam pe la spate dar si prin fata... mintim fara cortina .... iti dau in cap pt orice motiv, doar priviti in jurul nostru ... nuuu, nu suntem lasi, .... alta e problema :
INDIVIDUALISMUL : EU sunt cel mai destept ! EU contez ! EU sa o duc bine ! EU sunt cel mai corect ! Eu nu asi face aia niciodata ! EU vreau sa fac, dar ce sunt prost ??? sa o fac singur ??? sa inceapa altul !!! Viitorul ? Nu conteaza ... ci PREZENTUL ... acum sa imi umplu buzunarele .... cred ca ati prins voi ideea .... Raporteaza abuz de limbaj
Astepti ca OAMENI MARI sa se nasca din partidele politice existente ?
Daca nu, acorda-ne 2 minute din viata ta si vezi cum poti schimba totul !
>>www.plr.orgdominus.ro & www.orgdominus.ro
|
|
Postat pe: 5 Ianuarie 2011, ora 15:33
De la: vladidec, la data 2011-01-05 13:36:20Romanii nu sunt lasi !!! avem curaj ori tupeu (nu sunt sigur daca exista vreo diferenta) ceva de nedescris... furam pe la spate dar si prin fata... mintim fara cortina .... iti dau in cap pt orice motiv, doar priviti in jurul nostru ... nuuu, nu suntem lasi, .... alta e problema : ba, chiar despre Lasitate si Tupeu este vorba in prima ta parte de postare,care se conditioneaza una pe alta ! CURAJ inseamna sa ai taria convingerilor tale si sa le sustii indiferent de consecinte - Curaj inseamna sa lupti impotriva nedreptatii oricui i se aduce - nu numai tie ,ci celui de linga tine ! sa ai Puterea sa sari sa-l aperi ! Curaj inseamna sa iesi in strada ,nu se te ascunzi pe sub masa, pe dupa perdele si apoi sa vii cu Tupeu si sa Pretinzi ceea ce Nu meriti ! asta-i diferenta dintre Curaj si Tupeu , ori "bravul "popor roman are mai curind un tupeu de gainar, decit curajul unui erou ....dar, ca sa nu generalizez si astfel, sa gresesc , mai sunt - slava Domnului - si suficient de multe exceptii ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 976 mesaje Membru din: 6/11/2010 Oras: Brasov |
Postat pe: 5 Ianuarie 2011, ora 19:27
De la: gabigabi, la data 2011-01-05 10:23:30De la: revenitu, la data 2011-01-05 09:53:04Singurul lucru care sunt de acord cu tine este faptul c� rom�nul accept� multe f�r� s� cr�cneasc�... Letragia asta nici mie nu-mi place. Nuuuuu, nu !! Nu IMATUR ! Nu. IM�TUR, da. I m�tur pe to�i cei ce g�ndesc ca tine !!! Pu�ul g�ndirii la tine , a secat ... ce vezi la televizor e realitatea crud� .... Sincer , G�bi�o , ne-ai cam s�turat cu exemplili alea de la antena 3 ... Mai �ncearc� . Ne-ai f�cut �n toate felurile numai ca s� ne ar��i c� tu sus�ii o televiziune . Am �n�eles. E�ti membr� , deci trebuie s� comba�i. Dar tu chiar �ntreci m�sura . Totul la tine se reduce la B�sescu sau Boc !! Tu alte nume sau altceva numai �ti. Chiar to�i �ia , care oricum suntem mai mul�i ca voi supu�ii antenei 3 , de-i ur�ti tu de moarte c� au votat dup� inim� ci nu dup� ordin, sunt pro�ti ?? Chiar a�a de �nalt este nivelul t�u de cultur� ??? �i nu �tiu de ce vorbe�ti mereu tu meru �n numele poporului �sta ??? Ai vreo patalam� ??? La tine via�a asta , �n toat� complexitatea ei , se reduce la "lupta secular�" a lui Caragiale ? Nu ai observat poate , dar tu �i �nc� vreo , nu mai face�i diferen�a �ntre subiectele discu�iilor pe acest forum. La voi toate di-scursurile au o pancard� unic� : Jos ! .... Maaare plictiseal� ..... Mai pune�i fr�n� , c� oricum tot B�sescu e Pre�edintele Rom�nilor !!!!!!!!�i voi tot unghii roade�i !!!!!!! Luzerilor !!! PS. Iar opinca mea are valoare sentimental� , nicidecum b�neasc� !! De-aia e prieceless !!! Spic inglici ?? Raporteaza abuz de limbaj
Jules Verne....
|
|
|
|
|
Postat pe: 6 Ianuarie 2011, ora 07:21
De la: revenitu, la data 2011-01-05 19:27:47De la: gabigabi, la data 2011-01-05 10:23:30De la: revenitu, la data 2011-01-05 09:53:04Singurul lucru care sunt de acord cu tine este faptul c� rom�nul accept� multe f�r� s� cr�cneasc�... Letragia asta nici mie nu-mi place. moaaama, ce pro-fund esti !
Raporteaza abuz de limbaj |
|
DEVORATOR 5 mesaje Membru din: 6/01/2011 Oras: Ramnicu Valcea |
Postat pe: 6 Ianuarie 2011, ora 08:15
De la: corcodel, la data 2010-09-22 16:12:24HAI OAMENI BUNI SA IESIM CU TOTII IN STRADA SI SA DAM CU ACESTI NEMERNICI DE PAMANT. ORI EI ORI NOI ! HAIDETI SA UMPLEM PUSCARIILE CU TOTI POLITICIENII SI SLUGILE LOR ! NU MAI STATI IN CASE,PENTRU CA ASTA SI VOR ACESTI HOTI NOTORII. VOR SA FIM IN CONTINUARE DEZBINATI ,IAR EI SA FURE FARA A DA SOCOTEALA NIMANUI. DEMONSTRATI CA NU SUNTEM UN POPOR FRICOS. doliupolitic.x-ro.eu/ Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Ianuarie 2011, ora 09:59
Ai vazut ce te-a infierat tovarasul "revenitu" ??
Bine ti-a facut , cetateanco, esti ridicula in invidia dumitale vizavi de succesurile in alegeri ale Mult-Iubitului Conducator! Tot ei sunt mai multi si tot ei vor hotari destinul Patriei ! Daca nu iti convine, poti pleca in alta tara ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Ianuarie 2011, ora 12:06
De la: gabigabi, la data 2011-01-06 07:21:22De la: revenitu, la data 2011-01-05 19:27:47De la: gabigabi, la data 2011-01-05 10:23:30De la: revenitu, la data 2011-01-05 09:53:04Singurul lucru care sunt de acord cu tine este faptul c� rom�nul accept� multe f�r� s� cr�cneasc�... Letragia asta nici mie nu-mi place. Hai nu , c� e�ti tu !!! M� mir c� n-ai �us placa aia cu jos ! Asta s� ne ar��i mereu ce profund� e�ti tu
Raporteaza abuz de limbaj
Jules Verne....
|
|
Postat pe: 6 Ianuarie 2011, ora 17:25
De la: revenitu, la data 2011-01-06 12:06:21De la: gabigabi, la data 2011-01-06 07:21:22De la: revenitu, la data 2011-01-05 19:27:47De la: gabigabi, la data 2011-01-05 10:23:30De la: revenitu, la data 2011-01-05 09:53:04Singurul lucru care sunt de acord cu tine este faptul c� rom�nul accept� multe f�r� s� cr�cneasc�... Letragia asta nici mie nu-mi place. baiiii, una : N-AM SPUS NICIODATA " JOS " ! a doua : sa-ti fie clar, daca n-ai fi atit de pro-fund basescian , ai fi un biet inginer disperat sa supravietuisti , ducindu-te umil sa-ti cauti de lucru intr-o tara in care minunata conducere portocalie , a cistigat Alegerile MINTIND ca ea si numai ea e capabila sa stavileasca Criza ; ca NUMAI CU PDL o vom duce bine ! ATI MINTIT ! ATI FURAT si INSELAT cit ati putut ptr. a pune mina pe PUTERE si acum va plingeti ca-i greu ? inseamna ca va DEPASESTE ! ca NU sunteti CAPABILI ! ca NU AVETI SOLUTII ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
NESIMTITUL 786 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: Cluj |
Postat pe: 7 Ianuarie 2011, ora 06:49
De la: DEVORATOR, la data 2011-01-06 08:15:12De la: corcodel, la data 2010-09-22 16:12:24HAI OAMENI BUNI SA IESIM CU TOTII IN STRADA SI SA DAM CU ACESTI NEMERNICI DE PAMANT. ORI EI ORI NOI ! HAIDETI SA UMPLEM PUSCARIILE CU TOTI POLITICIENII SI SLUGILE LOR ! NU MAI STATI IN CASE,PENTRU CA ASTA SI VOR ACESTI HOTI NOTORII. VOR SA FIM IN CONTINUARE DEZBINATI ,IAR EI SA FURE FARA A DA SOCOTEALA NIMANUI. DEMONSTRATI CA NU SUNTEM UN POPOR FRICOS. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 7 Ianuarie 2011, ora 11:59
De la: gabigabi, la data 2011-01-06 17:25:57De la: revenitu, la data 2011-01-06 12:06:21De la: gabigabi, la data 2011-01-06 07:21:22De la: revenitu, la data 2011-01-05 19:27:47De la: gabigabi, la data 2011-01-05 10:23:30De la: revenitu, la data 2011-01-05 09:53:04Singurul lucru care sunt de acord cu tine este faptul c� rom�nul accept� multe f�r� s� cr�cneasc�... Letragia asta nici mie nu-mi place. Raporteaza abuz de limbaj
Jules Verne....
|
|
Postat pe: 8 Ianuarie 2011, ora 08:00
' neata @Adi, stii care-i problema, dupa parerea mea ? Bas vorbeste despre niste probleme reale, intr-adevar : coruptie cit cuprinde....moguli, baieti destepti, etc.etc ! si spune de 6 ani ca el le va rezolva ! timp de 5 ani, n-a putut si ca atare, a mai cerut o sansa de la romani, ptr. a le rezolva ! e adevarat ? asa a spus : sa-i mai dea romanii inca o sansa....ca si consiliul primariei....face parte din textul lui electoral si, cred ca in momentul in care o spune, o crede si el si d'aia e atit de convingator....nu ptr. toti , insa ! ptr. mine, nu mai este din 2005 cind si-a sabotat cu asiduitate ,propriul guvern ! ptr. tine si multi alti ica tine, textul lui , TINE ! NU STIU DE CE si cum de tine ? ptr. ca e VIZIBIL ca omul NU VA FACE NICIODATA ce spune ! isi are propria gasca de moguli, de baieti destepti, de fete dulci si lacome , de bugetari de lux, de fini , frati si fiice si care-si cer partea !
am spus si o sa mai spun : NU sunt inscrisa in nici-un partid , lam votat deja de 3 ori pe jupinu dar ,la naiba , cite tzepe trebuie sa-ti dea cineva, ca sa-ti iei masuri ptr. a nu te mai insela ? ca eu nu-l mai pot suporta, e o chestie personala, sa zicem ....dar cind 90 % din populatia unei tari NU MAI ARE INCREDERE IN PRESEDINTELE EI, devine o PROBLEMA si cind com . europeana te declara Nefrecventabil si-ti spune Halt, atunci problema devine Stringenta si trebuie REZOLVATA ....asta daca de dragul unui om - mincinos si jmecher- nu tii cu totdinadinsul sa sacrifici o tara ! parerea mea, neicusorule , daca-mi permiti ! |
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 Ianuarie 2011, ora 08:04
De la: gabigabi, la data 2011-01-08 08:00:00 ' neata @Adi, stii care-i problema, dupa parerea mea ? Bas vorbeste despre niste probleme reale, intr-adevar : coruptie cit cuprinde....moguli, baieti destepti, etc.etc ! si spune de 6 ani ca el le va rezolva ! timp de 5 ani, n-a putut si ca atare, a mai cerut o sansa de la romani, ptr. a le rezolva ! e adevarat ? asa a spus : sa-i mai dea romanii inca o sansa....ca si consiliul primariei....face parte din textul lui electoral si, cred ca in momentul in care o spune, o crede si el si d'aia e atit de convingator....nu ptr. toti , insa ! ptr. mine, nu mai este din 2005 cind si-a sabotat cu asiduitate ,propriul guvern ! ptr. tine si multi alti ica tine, textul lui , TINE ! NU STIU DE CE si cum de tine ? ptr. ca e VIZIBIL ca omul NU VA FACE NICIODATA ce spune ! isi are propria gasca de moguli, de baieti destepti, de fete dulci si lacome , de bugetari de lux, de fini , frati si fiice si care-si cer partea ! Gabi tu esti atit de comsecventa anti, si totusi l-ai votat de 3 ori. Meriti un premiu....de consecventa.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 8 Ianuarie 2011, ora 08:17
De la: nastasemihail, la data 2011-01-08 08:04:00De la: gabigabi, la data 2011-01-08 08:00:00 ' neata @Adi, stii care-i problema, dupa parerea mea ? Bas vorbeste despre niste probleme reale, intr-adevar : coruptie cit cuprinde....moguli, baieti destepti, etc.etc ! si spune de 6 ani ca el le va rezolva ! timp de 5 ani, n-a putut si ca atare, a mai cerut o sansa de la romani, ptr. a le rezolva ! e adevarat ? asa a spus : sa-i mai dea romanii inca o sansa....ca si consiliul primariei....face parte din textul lui electoral si, cred ca in momentul in care o spune, o crede si el si d'aia e atit de convingator....nu ptr. toti , insa ! ptr. mine, nu mai este din 2005 cind si-a sabotat cu asiduitate ,propriul guvern ! ptr. tine si multi alti ica tine, textul lui , TINE ! NU STIU DE CE si cum de tine ? ptr. ca e VIZIBIL ca omul NU VA FACE NICIODATA ce spune ! isi are propria gasca de moguli, de baieti destepti, de fete dulci si lacome , de bugetari de lux, de fini , frati si fiice si care-si cer partea ! daca am pomenit de consiliul capitalei, ce-i atit de greu de inteles ca l-am votat de 2 ori ptr. primar general, punind si eu botul la textele lui si, inca o data ,in 2004 , ptr. presedentie ? si ca in 2005 mi-a cazut ceata de pe ochi si atunci am inteles cine-i el cu adevarat ? un om plin de orgoliu, bolnav de putere ....nu ptr. ca are ceva de rezolvat ptr. binele comunitatii, ci doar ptr. binele personal si care a facut din Putere un scop in sine ....d'aia am devenit anti ! |
|
CR0N0S 1163 mesaje Membru din: 5/06/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 Ianuarie 2011, ora 11:53
Suntem lasi dar stim sa latram. Exista inca specimene care nu inteleg in ce lume traim . Multi nu inteleg ce e bine pentru noi ,suntem la mana lor ,sunt prostii ,ghinionul nostru este ca sunt multi.
|
Postat pe: 8 Ianuarie 2011, ora 11:57
Nu domnule, "latraturile" nostre pe forumuri sunt prima forma de PROTEST din ultimii 20 de ani , de la evenimentele din '89 incoace .
|
Paula19 22 mesaje Membru din: 18/05/2010 |
Postat pe: 8 Ianuarie 2011, ora 14:54
Sa-ti fie rusine pentru acest comentariu.L-am citit de mai multe ori si m-am revoltat foarte tare. Se vede de la o posta ca esti antiroman. Nu ai ce cauta printre randurile noaste ale romanilor. Ramai printre gaborii tai acolo unde presupui ca esti si lasane pe noi in pace. Daca eram asa de lasi nu mai puteai tu sa pleci din tara ,dar mai bine ca ai plecat ca a scapat tara de o uscatura ca tine
|
Postat pe: 8 Ianuarie 2011, ora 17:09
De la: gabigabi, la data 2011-01-08 08:00:00 ' neata @Adi, stii care-i problema, dupa parerea mea ? Bas vorbeste despre niste probleme reale, intr-adevar : coruptie cit cuprinde....moguli, baieti destepti, etc.etc ! si spune de 6 ani ca el le va rezolva ! timp de 5 ani, n-a putut si ca atare, a mai cerut o sansa de la romani, ptr. a le rezolva ! e adevarat ? asa a spus : sa-i mai dea romanii inca o sansa....ca si consiliul primariei....face parte din textul lui electoral si, cred ca in momentul in care o spune, o crede si el si d'aia e atit de convingator....nu ptr. toti , insa ! ptr. mine, nu mai este din 2005 cind si-a sabotat cu asiduitate ,propriul guvern ! ptr. tine si multi alti ica tine, textul lui , TINE ! NU STIU DE CE si cum de tine ? ptr. ca e VIZIBIL ca omul NU VA FACE NICIODATA ce spune ! isi are propria gasca de moguli, de baieti destepti, de fete dulci si lacome , de bugetari de lux, de fini , frati si fiice si care-si cer partea ! Servus Gabi ! Am mai discutat o dat� acest subiect . Al dezam�girii tale . Iar tu , tot n-ai �n�eles nimic !! Spui c� �n 2005 ai avut revela�ia vie�ii �i te-ai l�murit .... Iar eu �i Mytcor ne chinuiam de mama focului s�-�i explic�m , cum c� altcineva dec�t tu personal , �i-a l�murit ... nel�murirea . Privitul televizorului !! OK , nu mai repet c� m� simt eu deja o moar� stricat� . V�d c� n-am cu cine . Gataa !! Iar tu ca primar , ministru sau Pre�edinte , �n virtutea atribu�iunilor tale , dac� politic e�ti l�sat s� faci ce �i-ai propus sau promis , FACI ! Dac� nu , se alege praful de planul sau promisiunile tale ... Pentru c� DERANJEZI... El , B�sescu, DERANJEAZ� . Deranjeaz� BUNUL MERS . Dar BM al celor ce fur� , celor ce primesc asisten�� social� prin fraud� , celor ce au salarii exorbitante inventate din pix..ul personal , celor ce au primit un post undeva prin rela�ii-cuno�tin�e-�pag� ....Normal s� primeasc� o puternic� replic� potrivnic� , nu ? Iar B�sescu a fost , �n orice pozi�ie politic� vrei tu , de departe cel mai contrat personaj .... Oare de ce ? Chiar crezi explica�iile opzi�iei ??? E �i asta o alegere p�n� la urm� ... Iar B�sescu , cinstit , jur�nd c� privim OBIECTIV lucrurile , nu a realizat nimic ,nimic ... precum spun opozan�iin lui ?.... pe antena 3 ????..... ... Nu �tiu cum s� te fac s� �n�elegi c� ai devenit sclava unui post de televiziune ... Cuuum ??? C� v�d c� pin cuvinte nu reu�esc ... Eu nu ��i cer s� te duci �i s� �l pupi pe B�sescu pe buze , c� el e salvarea .... Nuuu !! Eu , Mytcor , v�d c� �i Black sau Silver , nu vrem dec�t s� te treze�ti o dat� pentru totdeauna �i s� schimbi dracului canalul �la !!! C� toate post�rile tale seam�n� izbitor de mult cu .... s� mai zic ? ... Tu vrei discursuri !... noi vrem fapte !.... Te mai �ntreb �nc� o dat� : Dac�, Hrebenciuc nu continua mascarada �ncerc�rii de sc�pa de vina pierderii alegerilor , dac� voiculescu sau v�ntu nu se foloseau de trusturile media ce le de�in �n a purta un r�zboi al orgoliilor cu Traian( o mascarad� �i mai mare ), dac� acest guvern Boc era l�sat s� lucreze ( ci nu mereu "b�gat" �n mo�iuni) , dac� opozi�ia PUNEA UM�RUL la scoaterea Rom�niei din dezastru �i nu purta interminabile discu�ii inutile gen "n-ai f�cut ce ai promis, noi am f�cut" sau "noi suntem mai buni ca voi ", derizorii CRE�TEA SAU SC�DEA CREDIBILITATEA ROM�NIEI �N OCHII EUROPEI ??? �n ochii marilor juc�tori pe pia�a investi�iilor ??? Sunt sigur c� nu �ti r�spunsul corect !!! Sigur 100% !! Retoricul �ntreb�rii mi-l asum ....
Jules Verne....
|
|
Fosta membra 9am.ro 2146 mesaje Membru din: 7/07/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 Ianuarie 2011, ora 17:28
Nu avem curajul sa facem greva ,sa mergem la o manifestatie ,daramite sa facem o revolta ! Stam ca prostii si ne lamentam iar tineretul nu se gandeste decat la manele ! Daca facem un concert cu trei manelisti se aduna sigur 100.000 de prosti in piata ! Asta e ! Le vor iesi manelele pe nas cand vor iesi la pensie ! Atunci vor avea o pensie sociala ca cea care in prezent este de 350 de lei ! Nu se gandesc ca salariile pe care le declara statul sau patronii le asigura o pensie umilitoare ! Dar asa e romanul ,fara minte pana la ....urma !
originala ...nu-mi plac copiile .
|
|
Fosta membra 9am.ro 529 mesaje Membru din: 30/03/2010 |
Postat pe: 8 Ianuarie 2011, ora 17:52
De la: ana__totir, la data 2011-01-08 17:28:40Nu avem curajul sa facem greva ,sa mergem la o manifestatie ,daramite sa facem o revolta ! Stam ca prostii si ne lamentam iar tineretul nu se gandeste decat la manele ! Daca facem un concert cu trei manelisti se aduna sigur 100.000 de prosti in piata ! Asta e ! Le vor iesi manelele pe nas cand vor iesi la pensie ! Atunci vor avea o pensie sociala ca cea care in prezent este de 350 de lei ! Nu se gandesc ca salariile pe care le declara statul sau patronii le asigura o pensie umilitoare ! Dar asa e romanul ,fara minte pana la ....urma ! Ce tinara esti ! Dar ca tine sunt milioane,insa dispersati de catre fortele politice,unitatea este importanta
|
|
Postat pe: 8 Ianuarie 2011, ora 18:28
De la: TEMERAR, la data 2011-01-08 17:52:18De la: ana__totir, la data 2011-01-08 17:28:40Nu avem curajul sa facem greva ,sa mergem la o manifestatie ,daramite sa facem o revolta ! Stam ca prostii si ne lamentam iar tineretul nu se gandeste decat la manele ! Daca facem un concert cu trei manelisti se aduna sigur 100.000 de prosti in piata ! Asta e ! Le vor iesi manelele pe nas cand vor iesi la pensie ! Atunci vor avea o pensie sociala ca cea care in prezent este de 350 de lei ! Nu se gandesc ca salariile pe care le declara statul sau patronii le asigura o pensie umilitoare ! Dar asa e romanul ,fara minte pana la ....urma ! LA MULTI ANI, Temerarule ! LA MULTI ANI CU SANATATE !
|
|
Postat pe: 8 Ianuarie 2011, ora 18:40
De la: revenitu, la data 2011-01-08 17:09:49De la: gabigabi, la data 2011-01-08 08:00:00 ' neata @Adi, stii care-i problema, dupa parerea mea ? Bas vorbeste despre niste probleme reale, intr-adevar : coruptie cit cuprinde....moguli, baieti destepti, etc.etc ! si spune de 6 ani ca el le va rezolva ! timp de 5 ani, n-a putut si ca atare, a mai cerut o sansa de la romani, ptr. a le rezolva ! e adevarat ? asa a spus : sa-i mai dea romanii inca o sansa....ca si consiliul primariei....face parte din textul lui electoral si, cred ca in momentul in care o spune, o crede si el si d'aia e atit de convingator....nu ptr. toti , insa ! ptr. mine, nu mai este din 2005 cind si-a sabotat cu asiduitate ,propriul guvern ! ptr. tine si multi alti ica tine, textul lui , TINE ! NU STIU DE CE si cum de tine ? ptr. ca e VIZIBIL ca omul NU VA FACE NICIODATA ce spune ! isi are propria gasca de moguli, de baieti destepti, de fete dulci si lacome , de bugetari de lux, de fini , frati si fiice si care-si cer partea ! exact aceeasi problema am si eu : cum ,ce , in ce fel sa va mai spun ca sa var isipesc ceata de pe ochi si minte ?! sa va pup pe ochisori , sa va fac vraji, ce sa va fac , ptr. ca : NU OPOZITIA si-a dat casa din Mihaileanu ! nici casa de 800.000 euro , ai fie-sii Ioana - realizata " DIN VINZARI ANTERIOARE " si la care asteptam inca un raspuns care Nu mai vine ! Nu mai vine nici raspunsul promis in legatuira cu afacerile Fratiorului Mircica ! nu Opozitia a facut-o Europarlamentara pe boamba EBA ,cu ajutorul PDL.ului in general si al dnei ridzi, in special ....ba ca-i membra PD, ba ca nu-i si va candida independenta ....eh si ce scena tandra si induiosatoare a fost cind s-a-ntors in mijlocul partidului, care o astepta cu steaguri si Carnetul in Mina Lenutei ,pe scarile Modroganului ! eiiii, dragule .....ce sa-ti mai spun ? tot Opozitiia fiind de vina ca Sarkozy i-a pus mina-n umar ca sa-l opreasca din elanul lui milog ,penibil si jenant, trebuie, e clar , sa-mi revizuiesc atitudinea ! |
|
laura_bucharestlife 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 Ianuarie 2011, ora 18:43
Asa cum stim toti, Romania asta a ajuns la capatul funiei, progresiv, de-a lungul a sute de ani poate. O tara asa cum ne-o dorim toti nu va rasari din neant, dintr-o data, privind din fata monitorului nostru sau din fotoliul caldut de acasa. Este nevoie de multe, foarte multe schimbari in toate sistemele statului pentru a urni usor usor carutza asta inspre mai bine si toate aceste schimbari incep cu MINE si cu TINE, oricine ai fi tu. Da, nu incep cu demiterea guvernului. Pana la a demite guvernul, sau pana la a da jos presedintele tarii, sunt sute si mii de schimbari care trebuie facute. Romanii nu sunt gata pentru civilizatie, nu sunt pregatiti pentru a intampina BINELE. Au nevoie de training pentru asta, au nevoie de instruire, au nevoie sa invete, au nevoie sa SE SCHIMBE. Statul inseamna OAMENII. Statul Roman suntem EU, TU, NOI TOTI LA UN LOC si Statul este exact ceea ce suntem noi. Statul Roman nu va fi niciodata un stat democratic pana ce mentalitatile noastre, ale tuturor si ale fiecaruia dintre noi luate individual nu se vor fi schimbat fundamental. Daca doresti ca lucrurile sa se schimbe in bine, incepe cu TINE. Nu stii la ce sa te uiti la persoana ta? Priveste-te in oglinda. Dar nu cu ochii, ci priveste cu sufletul in adancul TAU.
Ne intrebam toti de ce pe alte meleaguri e mai bine si la noi nu. Ne uitam cu jind peste gard la autostrazile nemtilor, la gradul de civilizatie al canadienilor s.a.m.d si ne intrebam retoric (sau nu) de ce acolo se poate si la noi nu. Ei bine... am sa va spun un "secret": nici neamtul, nici canadianul, nici americanul nu au vreo gena in plus. Sunt la fel ca romanii, nu se nasc cu bunul simt, cu civilizatia in sange si nici mai destepti decat alte natii. Pur si simplu se nasc in tari si in sisteme cu ani buni de exercitiu al democratiei, cu traditie in ceea ce romanii au scos din uzual: RESPECTUL si EDUCATIA. RESPECTUL este esential intr-o societate civilizata. Exista: 1. RESPECTUL PENTRU OMUL DE LANGA NOI, indiferent ca este mai inteligent sau mai putin inteligent; indiferent ca este mai stramtorat sau ca este mai avut; indiferent ca este femeia care matura scara blocului nostru sau este presedintele tarii (da, si presedintele trebuie respectat, si femeia care spala scarile este respectata deopotriva intr-o societate civilizata). Respectul se invata in PRIMUL RAND in familie, apoi in scoala si se cultiva prin autoeducare permanenta. Cati dintre noi au CULTURA RESECTULUI? Nu trebuie decat sa ne uitam in jurul nostru si aflam imediat raspunsul. 2. Apoi exista RESPECTUL PENTRU LEGE. Si aici vom deschide cutia Pandorei si unul dintre punctele cheie a instalarii civilizatiei intr-un popor. DA. Nu s-a civilizat nici neamtul, nici americanul, nici japonezul pentru ca sunt ei mai altfel decat noi. S-au civilizat constransi de LEGI (care impun respectul pentru anumite norme) si fortati de societate, inclusiv de societatea civila. Pentru ca da, in tari civilizate exista SOCIETATEA CIVILA. Lipsa acesteia este un mare MINUS al romanilor. Nu exista SOCIETATE CIVILA in Romania. Si stiti de ce? Pentru ca Nu se doreste. Si pentru ca oamenii nu stiu cata putere exista in uniune, in unitate. Conducatorii nostri nu au nevoie de SOCIETATEA CIVILA, la fel cum nu au nevoie de oameni educati, la fel cum nu au nevoie de oameni sanatosi. Pentru cine nu este lamurit ce inseamna exact o societate civila si cate nuante poate lua aceasta, exista un rezumat aici: ro.wikipedia.org/wiki/Societate_civil%C4%83 SISTEMUL LEGISLATIV si JUSTITIA la noi in Romania este inca o gluma proasta si stim majoritatea de la noi ce inseamna Justitia in Romania. Pana nu se va crea un aparat legislativ corect, democratic si care sa fie RESPECTAT la toate nivelurile, nu vom avea nici civilizatie, nici respect, nici democratie. Pana nu vom fi sanctionati drastic pentru gunoiul aruncat aiurea, pentru abuzul in familie asupra femeii sau asupra copiilor, pentru injurii, pentru violenta, pentru crime, pentru furt, pentru inselaciune, etc, etc, etc, NU VOM AVEA o societate civilizata. Pana nu se va ajunge la Respect pentru Lege, va fi in continuare un haos nestapanit. Este nevoie de Crearea de LEGI, de aplicarea si de respectarea lor, legi care sa apere proprietatea (de orice fel este ea), care sa apere individul, legi care sa protejeze si sa lucreze in slujba adevarului, a corectitudinii si a democratiei. Pana nu vom avea toate astea, nu se va putea lupta impotriva coruptiei, hotiei, nedreptatii. Pana nu vom avea legi create pentru societate (si nu pentru grupuri de interese), legi care sa fie aplicate corespunzator, respectate si sanctionat in caz de nerespectare, nu vom avea EVOLUTIE, nu vom avea CIVILIZATIE, nu vom avea tara pe care ne-o dorim noi toti. Despre EDUCATIE? Mai intai sa definesc EDUCATIA in acceptiunea mea. Un om educat nu inseamna automat unul cu un masterat terminat. Un om educat este acela care stie sa caute informatia, care stie s-o sorteze, care stie sa filtreze. Un om educat este acela care realizeaza ca cu cat studiaza mai mult, cu atat are mai multe de invatat. Un om educat stie sa educe si sa formeze la randul lui. Educatia vine la pachet cu respectul, cu acceptarea, cu a avea o minte deschisa. Avem oameni educati in tara noastra? Avem, si inca multi. Unde sunt ei si de ce nu stim prea mult de ei? Pentru ca valorile promovate in media sunt exact contrare Eucatiei, Respectului, Civilizatiei. Ceilalti sunt scosi la inaintare: analfabetii, baietasii de cartier, copiii minune, fetele de plastic, incultura, suburbanul, non-valorile. De ce? Pentru ca asta vor ei sa fim. Un popor de analfabeti, de inculti, de subjugati. Si aproape ca au reusit. S-a demolat tot ceea ce fizic si material a putut fi demolat. Toate astea pot fi reconstruite, insa pentru asta avem nevoie de NOI. Romanii nu sunt lasi. Romanii sunt DEZBINATI. Romanii sunt privati de EDUCATIE. Romanii sunt PROSTITI in mod consecvent. Romanii sunt "formati" de catre conducatori asa cum si i-au dorit ei: delasatori, sa nu mai ia atitudine, neinstruiti, nerespectati, bolnavi. Comunismul a marcat trasaturi adanci in ADN-ul romanilor: Ingenuncherea, umilirea. Stiti vechiul proverb romanesc "Capul plecat sabia nu-l taie'? Ei bine, detest proverbul asta (si multe alte "invataturi" stramosesti). De cate ori l-ati auzit in viata voastra? Eu l-am auzit de multe ori. Si de fiecare data m-a revoltat, inca de cand eram copil. Nu plecati capul niciodata atunci cand aveti o sabie deasupra voastra! Plecatul capului este inceputul inrobirii. Atunci cand o sa tinem capul sus toti, nu va mai exista o sabie deaspura capetelor noastre. O alta reminiscenta in mentalitatea noastra de origine comunista este bine-cunoscuta fraza "Sa NE DEA". Atunci cand o sa incetam sa mai cerem, atunci vom incepe sa construim. Si ar mai fi atatea de spus... Insa un lucru este sigur: SCHIMBAREA incepe cu noi, ea porneste din fiecare dintre noi. Atunci cand o sa intelegem ce inseamna asta, atunci se vor schimba si mentalitati in Romania. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 8 Ianuarie 2011, ora 18:58
RESPECTUL de care are nevoie ROMANIA , incepe de la PRESEDINTELE EI !
cind el isi va cere scuze ptr. insultele aduse fiecarui cetatean in parte, de la filozofi, doctori, profesori....cind n-o sa mai fim catalogati ca fiind Zoaie, gaozari , Cancer al bugetului de stat ; un popor de mina a doua , puturos si milog, asistat de stat, Atunci , Poate , Ne vor recapata Respectul de Sine ,ca popor si tara si ne vom aduce aminte ca suntem Oameni ! pina atunci, draga doamna " SA TRAITI BINE " ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 8 Ianuarie 2011, ora 19:56
De la: gabigabi, la data 2011-01-08 18:40:39De la: revenitu, la data 2011-01-08 17:09:49De la: gabigabi, la data 2011-01-08 08:00:00 ' neata @Adi, stii care-i problema, dupa parerea mea ? Bas vorbeste despre niste probleme reale, intr-adevar : coruptie cit cuprinde....moguli, baieti destepti, etc.etc ! si spune de 6 ani ca el le va rezolva ! timp de 5 ani, n-a putut si ca atare, a mai cerut o sansa de la romani, ptr. a le rezolva ! e adevarat ? asa a spus : sa-i mai dea romanii inca o sansa....ca si consiliul primariei....face parte din textul lui electoral si, cred ca in momentul in care o spune, o crede si el si d'aia e atit de convingator....nu ptr. toti , insa ! ptr. mine, nu mai este din 2005 cind si-a sabotat cu asiduitate ,propriul guvern ! ptr. tine si multi alti ica tine, textul lui , TINE ! NU STIU DE CE si cum de tine ? ptr. ca e VIZIBIL ca omul NU VA FACE NICIODATA ce spune ! isi are propria gasca de moguli, de baieti destepti, de fete dulci si lacome , de bugetari de lux, de fini , frati si fiice si care-si cer partea ! Dac� tu a�tep�i ( ca prim� replic� la postarea mea ) r�spuns la casa din str. Mih�ileanu , �nseamn� c� diagnosticul pe care l-am intuit mai devreme �ntr-o postare de-a mea , este ADEV�RAT ! Tu leac ai mai avea , p�cat �ns� c� nu se poate f�r� ... o atent� supraveghere..... Istoria Rom�niei p�n� la "Mih�ileanu" �n ochii "t�i" nu exist� . Deci abea ne-am n�scut to�i !! Ce v�rst� avem , m�i drag� ?? Un an , un an jumate ?..... .... .......serios, nu mai am chef ...
Jules Verne....
|
|
Postat pe: 9 Ianuarie 2011, ora 17:10
Laura ,
as dori ca toata lumea sa iti citeasca postarea . Poate asa vor intelege multi ce inseamna ANALIZA. Cu propriul creier !!! Si sa citeasca de 3, 4 sau 5 ori pasajul EDUCATIE . Din partea mea ai un zece cu plus . Nu ca profesor , ptr ca sunt un biet muritor de rand ... Ca cititor , ca unu` din opinia publica ...
Raporteaza abuz de limbaj
Jules Verne....
|
|
|
|

fr�n� , c� oricum tot B�sescu e Pre�edintele Rom�nilor !!!!!!!!