back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

De ce suntem un popor las?

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

149 mesaje
Postat pe: 26 Septembrie 2010, ora 17:27

Sunteti bugetari ,nu-i asa ?

Raporteaza abuz de limbaj
dulceatamirela

112 mesaje
Postat pe: 26 Septembrie 2010, ora 20:17

CE INTREBARE STUPIDA !!!!...ORICUM DIN GURA LUI BASE AM AUZIT CUM CA LA STAT NU VA MAI FI NIMIC DE LUCRU DEOARECE S-A FURAT CAM TOTUL PANA ACUM DE CEI CARE S-AU TOT PERINDAT LA PUTERE....URMEAZA SA SE FURE SI DE LA PRIVAT????S-O CREZI TU !!!!!

DanubianKnight

746 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 27 Septembrie 2010, ora 00:28

Nu stiu in ce masura exista acest fenomen la alte popoare, dar romanii au parte pe langa miturile pozitive, despre cat de mareti si minunati sunt ei, si de cele negative, despre cat de nasoi sunt, cat de hoti si de lasi... Iar miturile negative au tot atata valoare ca si cele apoteotice.

Eu nu cred ca romanii, luati in ansamblu sunt lasi. Unii romani, cu siguranta, si exista personaje interesate, precum anumiti indivizi din clasa politica, sa ne faca sa credem ca suntem lasi cu totii, ca sa continuam sa injuram doar separat, fiecare in ograda lui. Dar, dupa ce am vazut cum soldatii nostri ajunsi in zone de razboi nu au clacat nervos precum olandezii la Srebrenica, dupa ce am vazut cu ochii mei in zilele revolutiei (incluzand aici si evenimentele din 1990), dupa ce am aflat mai multe despre miscarea de partizani din anii 1945-1958 etc., m-am convins ca nu se pune problema ca romanii sa fie un popor las.

Este in interesul nostru, al tuturor romanilor, fie ca traim in Romania sau in strainatate, ca tara si civilizatia noastra sa devina mai bine cunoscute in plan mondial, pentru ca astfel nu vom mai fi confundati cu altii, nu se va mai crede ca suntem cu totii o natie de cersetori si de hoti, si cand vom reusi sa inlocuim dispretul cu respect, fiecare dintre noi nu va avea decat de castigat. Asta au facut si alte natii, dispretuite in trecut, precum evreii, polonezii si irlandezii. Iar pentru promovarea in lume a propriei culturi orice mijloc, oricat de bizar, trebuie incercat. Prin urmare, va invit sa semnati petitia de la linkul urmator, in incercarea de a obtine ca una din noile planete descoperite in sistemul solar (conform definitiei oficiale din 2006, care omologheaza in sistemul solar opt planete, de la Mercur la Neptun, si cinci planete pitice, inclusiv Pluto, numarul acestora din urma fiind in crestere) sa poarte numele zeului geto-dac Gebeleizis: www.petitieonline.ro/petitie-p06606049.html. Nu va costa decat cateva minute, si cu putin noroc orice copil de oriunde va invata la scoala ceva ce are legatura cu Romania.

Ezie dele mezenai (inscriptie pe un inel tracic, secolul V I.Ch.)
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 27 Septembrie 2010, ora 00:38

De la: DanubianKnight, la data 2010-09-27 00:28:47Nu stiu in ce masura exista acest fenomen la alte popoare, dar romanii au parte pe langa miturile pozitive, despre cat de mareti si minunati sunt ei, si de cele negative, despre cat de nasoi sunt, cat de hoti si de lasi... Iar miturile negative au tot atata valoare ca si cele apoteotice.

Eu nu cred ca romanii, luati in ansamblu sunt lasi. Unii romani, cu siguranta, si exista personaje interesate, precum anumiti indivizi din clasa politica, sa ne faca sa credem ca suntem lasi cu totii, ca sa continuam sa injuram doar separat, fiecare in ograda lui. Dar, dupa ce am vazut cum soldatii nostri ajunsi in zone de razboi nu au clacat nervos precum olandezii la Srebrenica, dupa ce am vazut cu ochii mei in zilele revolutiei (incluzand aici si evenimentele din 1990), dupa ce am aflat mai multe despre miscarea de partizani din anii 1945-1958 etc., m-am convins ca nu se pune problema ca romanii sa fie un popor las.

Este in interesul nostru, al tuturor romanilor, fie ca traim in Romania sau in strainatate, ca tara si civilizatia noastra sa devina mai bine cunoscute in plan mondial, pentru ca astfel nu vom mai fi confundati cu altii, nu se va mai crede ca suntem cu totii o natie de cersetori si de hoti, si cand vom reusi sa inlocuim dispretul cu respect, fiecare dintre noi nu va avea decat de castigat. Asta au facut si alte natii, dispretuite in trecut, precum evreii, polonezii si irlandezii. Iar pentru promovarea in lume a propriei culturi orice mijloc, oricat de bizar, trebuie incercat. Prin urmare, va invit sa semnati petitia de la linkul urmator, in incercarea de a obtine ca una din noile planete descoperite in sistemul solar (conform definitiei oficiale din 2006, care omologheaza in sistemul solar opt planete, de la Mercur la Neptun, si cinci planete pitice, inclusiv Pluto, numarul acestora din urma fiind in crestere) sa poarte numele zeului geto-dac Gebeleizis: www.petitieonline.ro/petitie-p06606049.html. Nu va costa decat cateva minute, si cu putin noroc orice copil de oriunde va invata la scoala ceva ce are legatura cu Romania.

Nu stiu de ce dar mie imi vine in minte Gelula. Parca e mai invingator.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Ebony

14969 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 27 Septembrie 2010, ora 01:50

De la: corcodel, la data 2010-09-22 16:12:24HAI OAMENI BUNI SA IESIM CU TOTII IN STRADA SI SA DAM CU ACESTI NEMERNICI DE PAMANT. ORI EI ORI NOI ! HAIDETI SA UMPLEM PUSCARIILE CU TOTI POLITICIENII SI SLUGILE LOR ! NU MAI STATI IN CASE,PENTRU CA ASTA SI VOR ACESTI HOTI NOTORII. VOR SA FIM IN CONTINUARE DEZBINATI ,IAR EI SA FURE FARA A DA SOCOTEALA NIMANUI. DEMONSTRATI CA NU SUNTEM UN POPOR FRICOS.

,nenorocitii in 20 de ani au dus tara de rapa...

Ebony

14969 mesaje

Postat pe: 27 Septembrie 2010, ora 01:52

De la: melissza, la data 2010-09-25 10:30:31de ce ?fiindca sintem comozi............

..de ce...?...inca nu am murit de foame,de frig,inca nu am ajuns( toti) boschetari...,poate atunci am merge la parlament sa-i alungam pe toti netrebnicii de acolo......

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 27 Septembrie 2010, ora 01:59

Eu nu sint las. Cine a inventat titlul din topic?

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Ebony

14969 mesaje

Postat pe: 27 Septembrie 2010, ora 13:18

De la: nastasemihail, la data 2010-09-27 01:59:32Eu nu sint las. Cine a inventat titlul din topic?

...mai sunt si exceptii,Mihai.....

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 27 Septembrie 2010, ora 13:21

De la: Ebony, la data 2010-09-27 13:18:16
De la: nastasemihail, la data 2010-09-27 01:59:32Eu nu sint las. Cine a inventat titlul din topic?

...mai sunt si exceptii,Mihai.....

..........d'aia si-a luat fulgere pe langa el

cris_rado

1 mesaj
Postat pe: 27 Septembrie 2010, ora 13:49

Asaaaaaa! Bravo!
Jos cu Basescu. Sa ii punem in locul celor de la putere acum pe:
Micul Titulescu
Marele Vesnic Absent (Antonescu)
Biker number One (Tariceanu, who else)
Felix Motanul
Petrolistul de Renume Mondial
si cu voia dvs. ultimul pe lista pe Madoff SOV Gelsor FNI FNA, etc, etc
Vivat, crescat, floreat!

gabymarinescu_pulsar

375 mesaje

Postat pe: 27 Septembrie 2010, ora 14:16

De rebuturi genetice selectionate ce am fost si vom mai fi cat vom mai exista ca natie de kkt...

iugato

5 mesaje
Postat pe: 27 Septembrie 2010, ora 17:22

PALAVRAS, ARATAM CATA SI CAT DIN IBTORIA NOASTRA CUNOASTEM; SAU DACA MAI VREM SA CUNOASTEM. TIGANII AU CUMVA ISTORIE...,??!!! SI CU TOATE ASTEA SUNT MAI SUS DECAT NOI.

CUNOASTETI REPLICA - FIU DE NAPARCA-;
daca mi-as asuma o mica modificare si anume NEAM DE NAPARCI''. ce ati avea de comentat?

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 27 Septembrie 2010, ora 17:44

.

Fosta membra 9am.ro

3030 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 27 Septembrie 2010, ora 22:28

De la: cris_rado, la data 2010-09-27 13:49:27Asaaaaaa! Bravo!
Jos cu Basescu. Sa ii punem in locul celor de la putere acum pe:
Micul Titulescu
Marele Vesnic Absent (Antonescu)
Biker number One (Tariceanu, who else)
Felix Motanul
Petrolistul de Renume Mondial
si cu voia dvs. ultimul pe lista pe Madoff SOV Gelsor FNI FNA, etc, etc
Vivat, crescat, floreat!

Sau poate unul de pe acest site si vrea sa fie la putere .Bafta ......la ce va doriti daca asa intelegeti voi civilizatia .............Haos total ...

GINA
Ebony

14969 mesaje

Postat pe: 28 Septembrie 2010, ora 00:13

De la: nastasemihail, la data 2010-09-27 17:44:45.

Fosta membra 9am.ro

8928 mesaje
Postat pe: 28 Septembrie 2010, ora 11:28

Suntem un popor ingaduitor si rabdator, dar nu las!!

vlad_639

489 mesaje

Postat pe: 28 Septembrie 2010, ora 13:04

Domnilor si Doamnelor,

Poporul roman nu este un popor de lasi ,chiar daca li se nazare unora tam- nisam sa-i cheme la lupta impotriva balaurului !
Cum va permiteti sa folositi astfel de cuvinte grave la adresa poporului din care v-ati nascut??
Unii va credeti mari revolutionari si vizionari ,elitisti de nu va mai ajunge nimeni cu prajina la nas.Dati din clantza si scuipati venin si flacari pe nari ,va jigniti unii pe altii,va injurati si vreti poporul sa vina cu voi alaturi???
Cum puteti sa trageti poporul in mocirla voastra politica ,in certurile fara sfarsit ,in injuriile si jignirile pe care le proferati la fiecare luare de pozitie.Chiar aveti impresia ca reprezentati poporul?
Pro sau anti Basescu, Ponta , Antonescu si toata sleahta de nemancati care ati aruncat tara in saracie si nevoie ,inpreuna cu marii ticalosi Patriciu si Vantu si inca cati altii ca ei ati gasit ca poporul nu-i demn de voi ptr ca nu iese la lupta cand va vine pe chelie sa-i chemati la lupta. O tot lalaiti in discutii fara noima.
De cand am intrat pe acest forum am vazut si persoane absolut decente ,inteligente probabil cu multe idei interesante si ma miram de ce nu intra in discutii mai active si pe teme politice.Acum le inteleg.
Romanii nu sunt lasi!Ei sunt prea inteligenti sa faca jocurile tuturor aventurierilor din politica romaneasca.!

aur52

5 mesaje
Postat pe: 28 Septembrie 2010, ora 17:44

As indrazni sa sustin ca Romanii nu-s lasi ci foarte ingaduitori si rabdatori si...slugarnici ! De cand se stie,natia noastra a fost ghidonata si nu de unii d-ai nostri ci de straini. De-a lungul existentei statului Roman,s-au perindat la carma,incepand cu romanii,grecii,turcii,austro-ungarii,germanii,rusii...Chiar cand liderul era dintre ai nostri,era de fapt marioneta unor straini sau unor puteri.Acum,jocurile-s facute de masoni.Pe Basescu,ei l-au "reales" ! De astia nu se scapa cu una,cu doua ! Din istoria scrisa,observ ca nici loviturile de stat sau daramarile de guverne sau chiar "revolutia" nu au fost initiate si coordonate de Romani !!!

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 28 Septembrie 2010, ora 18:17

De la: 9am242487, la data 2010-09-26 16:12:21Fixati ziua si ora!

Dati anunt pe posturile de televiziune!

Nu mai asteptati!

Pai sa le mai dam o sansa pana in decembrie....sa plece de bunavoie....daca nu vor atunci repetam scenariul din '89 ....ca sa nu fim nevoiti sa gandim altul....Angajam o echipa de manageri straini carora le dam salarii mari si astfel stopam furturile....asta dupa "revolutie" ....Se poate trai si fara hoti si lichele....Daca nu luam masuri la timp atunci vom avea o revolta populara mult mai dura decat cea din 1989....astia vor tine cu dintii de putere....vor fi in stare sa declanseze chiar si un razboi civil .....Basescu a dovedit ca e "autist" in probleme polituice ....nu se pricepe sa conduca o tara....sa-si vada de barca lui ....e singurul mod in care poate sa-si castige painea cinstit....

virgil_electricianul

31 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 28 Septembrie 2010, ora 19:06

Iti prinzi nevasta cu altu in pat de o suta de ori si ii mai dai o sansa hai lasa-ma

Venv
Far_Cry

305 mesaje
Oras: Ploiesti

Postat pe: 28 Septembrie 2010, ora 21:17

Dle Vaneamarin ! Sunt de acord cu tine si chiar si cu "corcodel"deschizatorul topicului,insa...cu o mica observatie ! Din 89' incoace ,cu" mici rotatii sau...disparitii" ,numai aceleasi partide si aceiasi indivizi ne ies in cale ,aidoma zicalei "o alta Marie ,cu alta palarie" ! In 20 de ani n-am intalnit decat 3 partide( PD-L,PSD si PNL)pline de mafioti,moguli (rasariti din averea poporului),parsivi si trepadusi ,care se bat pe un "ciolan dezosat" si un partid ... "arbitru"(UDMR) care joaca rolul fatarnicului mereu la guvernare !...Sustinandu-i si votandu-i mereu pe astia ,nu facem altceva decat sa ne afundam ca natiune in mocirla mediocritatii europene si in umbra a unui nivel de traI decent ! Schimbarea "binefacatoare" de care are nevoie romanul , inseamna IGNORAREA ACESTOR TREI PARTIDE CAPUSE din partea tuturor cetatenilor "cu creier",netolerarea MIGRATIEI POLITICE si sanctionarea ei penala si civila,neadmiterea in viata politica a proprietarilor de firme si a marilor latifundiari si sustinerea politica ptr oameni cu o personalitate,demnitate,educatie aleasa,profesionalism desavarsit si...de "sange albastru" !

vladimir_stoica

33 mesaje

Postat pe: 29 Septembrie 2010, ora 07:38

Corect! E vorba de puterea exemplului. Ce nr de celular ai? Al meu e 0730490165 (Vlad motociclistul)

Nihil sine Deo! = Nimic fara Dumnezeu (Iisus Hristos)! Marin Preda: "Daca Dragoste nu e, nimic nu e!" Sfantul Apostol si Evanghelist Ioan: "Dumnezeu este Iubire si Lumina." Sfantul Apostol si Epistolist Pavel: "Si acum au ramas acestea trei: Credinta, Nadejdea si Dragostea. Dar cea mai mare este Dragostea (Dragostea fata de Dumnezeu-Tatal, Fiul si Duhul Sfant, fata de toti oamenii buni si fata de orice fiinta benefica omului)!" Iisus Hristos: �Eu sunt Calea catre Tatal, Adevarul absolut si Viata vesnica. Iubiti-va unii pe altii asa cum v-am iubit Eu (iar Iisus Hristos si-a dat si viata pentru salvarea sufletelor oamenilor care cred in El), ca sa vada lumea ca sunteti ai Mei!� Petre Tutea: "Intelectul e dat omului, dupa parerea mea, nu ca sa cunoasca Adevarul, ci ca sa primeasca Adevarul." Meine Ehre heibt Treue! = Onoarea mea se numeste Credinta (crestina)! Arbeit macht Frei! = Munca te face Liber! (pentru ca obtii bani cu care iti poti satisface necesitatile, caci nu te poti numi cu adevarat Liber cand faci foamea!) Blazonul Templierilor: Simbolul Libertatii totale, sentimentul Puterii si al Dreptatii. Kraft durch Freude! = Forta prin Bucurie (Kraftsport = Sport al fortei sau Culturism sau Body-building = Constructia corpului sau Culture Physique = Cultura fizica = Fitness, Power-lifting = Putere de ridicare sau Triatlonul fortei sau Probe de forta, Strongman = Om puternic (o proba este "mersul fermierului", cu cate o hantela (haltera fixa) in fiecare mana, alta este "ridicarea pietrelor lui Atlas", niste sfere de beton din ce in ce mai grele, care se pun pe niste cutii de lemn, alta este trasul capului tractor (cabina de tir) cu funii legate de umeri), Weight-lifting = Ridicare de greutati sau Haltere, Skandenberg = Brat de fier)! Ubung macht den Meister! = Exercitiul il face pe Maestru (a spus si multiplul campion mondial de culturism profesionist Arnold Schwarzenegger, de religie crestin romano-catolic si nationalitate austriac)! Sieg heil! = Victorie deplina (crestinismului)! Heil unser Fuhrer! = Deplinatate Domnului (Conducatorului) nostru (Iisus Hristos)!
vladimir_stoica

33 mesaje

Postat pe: 29 Septembrie 2010, ora 07:40

Corect spui Corcodel! E vorba de puterea exemplului. Ce nr de celular ai? Al meu e 0730490165 (Vlad motociclistul)

Nihil sine Deo! = Nimic fara Dumnezeu (Iisus Hristos)! Marin Preda: "Daca Dragoste nu e, nimic nu e!" Sfantul Apostol si Evanghelist Ioan: "Dumnezeu este Iubire si Lumina." Sfantul Apostol si Epistolist Pavel: "Si acum au ramas acestea trei: Credinta, Nadejdea si Dragostea. Dar cea mai mare este Dragostea (Dragostea fata de Dumnezeu-Tatal, Fiul si Duhul Sfant, fata de toti oamenii buni si fata de orice fiinta benefica omului)!" Iisus Hristos: �Eu sunt Calea catre Tatal, Adevarul absolut si Viata vesnica. Iubiti-va unii pe altii asa cum v-am iubit Eu (iar Iisus Hristos si-a dat si viata pentru salvarea sufletelor oamenilor care cred in El), ca sa vada lumea ca sunteti ai Mei!� Petre Tutea: "Intelectul e dat omului, dupa parerea mea, nu ca sa cunoasca Adevarul, ci ca sa primeasca Adevarul." Meine Ehre heibt Treue! = Onoarea mea se numeste Credinta (crestina)! Arbeit macht Frei! = Munca te face Liber! (pentru ca obtii bani cu care iti poti satisface necesitatile, caci nu te poti numi cu adevarat Liber cand faci foamea!) Blazonul Templierilor: Simbolul Libertatii totale, sentimentul Puterii si al Dreptatii. Kraft durch Freude! = Forta prin Bucurie (Kraftsport = Sport al fortei sau Culturism sau Body-building = Constructia corpului sau Culture Physique = Cultura fizica = Fitness, Power-lifting = Putere de ridicare sau Triatlonul fortei sau Probe de forta, Strongman = Om puternic (o proba este "mersul fermierului", cu cate o hantela (haltera fixa) in fiecare mana, alta este "ridicarea pietrelor lui Atlas", niste sfere de beton din ce in ce mai grele, care se pun pe niste cutii de lemn, alta este trasul capului tractor (cabina de tir) cu funii legate de umeri), Weight-lifting = Ridicare de greutati sau Haltere, Skandenberg = Brat de fier)! Ubung macht den Meister! = Exercitiul il face pe Maestru (a spus si multiplul campion mondial de culturism profesionist Arnold Schwarzenegger, de religie crestin romano-catolic si nationalitate austriac)! Sieg heil! = Victorie deplina (crestinismului)! Heil unser Fuhrer! = Deplinatate Domnului (Conducatorului) nostru (Iisus Hristos)!
Fosta membra 9am.ro

61 mesaje

Postat pe: 29 Septembrie 2010, ora 10:05

HAI, gura, ca nu sunteti buni de nimic decat sa dati din gura!
O sa v-o luati de la politicieni in continuare in ciuda razvratirii voastre verbale.
Peste 10-20 de ani copiii vostri si-o vor lua in continuare de la copiii politicienilor actuali.

Nu va mai amagiti, o sa fiti in continuare bataia de joc a celor ce conduc!

lyly

500 mesaje
Oras: Petrosani

Postat pe: 29 Septembrie 2010, ora 10:26

Pleac-ai nostri, vin ai nostri, noi r�m�nem tot ca prostii (Constantin Tanase)

Ne-am trezit din hibernare
Si-am strigat c�t am putut:
Sus Cutare! Jos Cutare!
Si cu asta ce-am f�cut?
Am dorit, cu mic, cu mare,
Si-am luptat, cum am stiut,
S-avem nou� guvernare,
Si cu asta ce-am f�cut?
Ca mai bine s� ne fie,
Ne-a crescut salariul brut,
Dar tr�im �n s�racie,
Si cu asta ce-am f�cut?
Ia corup�ia amploare,
Cum nicic�nd nu s-a v�zut,
Scoatem totul la v�nzare,
Si cu asta ce-am f�cut?
Pentru-a c�stiga o p�ine,
Mul�i o iau de la-nceput,
R�t�cesc prin ��ri str�ine,
Si cu asta ce-am f�cut?
Travers�m ani grei cu crize,
Leul iar a dec�zut,
Cresc �ntruna taxe-accize,
Si cu asta ce-am f�cut?
Totul este ca-nainte,
De belele n-am trecut,
Se trag sforile, se minte,
Si cu asta ce-am f�cut?
Se urzesc pe-ascuns vendete,
�ara-i plin� de vedete,
Si cu asta ce-am f�cut?
Pleac�-ai nostri, vin ai nostri!
E sloganul cunoscut;
Iar�si am votat ca prostii,
Si cu asta ce-am f�cut?

vlad_639

489 mesaje

Postat pe: 29 Septembrie 2010, ora 10:37

De la: lyly, la data 2010-09-29 10:26:45Pleac-ai nostri, vin ai nostri, noi r�m�nem tot ca prostii (Constantin Tanase)

Ne-am trezit din hibernare
Si-am strigat c�t am putut:
Sus Cutare! Jos Cutare!
Si cu asta ce-am f�cut?
Am dorit, cu mic, cu mare,
Si-am luptat, cum am stiut,
S-avem nou� guvernare,
Si cu asta ce-am f�cut?
Ca mai bine s� ne fie,
Ne-a crescut salariul brut,
Dar tr�im �n s�racie,
Si cu asta ce-am f�cut?
Ia corup�ia amploare,
Scoatem totul la v�nzare,
Si cu asta ce-am f�cut?
Pentru-a c�stiga o p�ine,
Mul�i o iau de la-nceput,
R�t�cesc prin ��ri str�ine,
Si cu asta ce-am f�cut?
Travers�m ani grei cu crize,
Leul iar a dec�zut,
Cresc �ntruna taxe-accize,
Si cu asta ce-am f�cut?
Totul este ca-nainte,
De belele n-am trecut,
Se trag sforile, se minte,
Si cu asta ce-am f�cut?
Se urzesc pe-ascuns vendete,
�ara-i plin� de vedete,
Si cu asta ce-am f�cut?
Pleac�-ai nostri, vin ai nostri!
E sloganul cunoscut;
Iar�si am votat ca prostii,
Si cu asta ce-am f�cut?

Cred ca este de bagat la cap ceea ce ne aminteste LYLY prin cupletul marelui Constantin Tanase.Dupa cum vedeti,asa era si acum vreo 60-70 de ani .Cine spune ca nu suntem statorinici??

9am170390

1 mesaj
Postat pe: 30 Septembrie 2010, ora 16:45

De la: vaneamarin, la data 2010-09-22 21:03:02
De la: corcodel, la data 2010-09-22 16:12:24HAI OAMENI BUNI SA IESIM CU TOTII IN STRADA SI SA DAM CU ACESTI NEMERNICI DE PAMANT. ORI EI ORI NOI ! HAIDETI SA UMPLEM PUSCARIILE CU TOTI POLITICIENII SI SLUGILE LOR ! NU MAI STATI IN CASE,PENTRU CA ASTA SI VOR ACESTI HOTI NOTORII. VOR SA FIM IN CONTINUARE DEZBINATI ,IAR EI SA FURE FARA A DA SOCOTEALA NIMANUI. DEMONSTRATI CA NU SUNTEM UN POPOR FRICOS.

Corcodele,sincer iti inteleg indignarea.Basescu si gasca lui ,si din punctul meu de vedere, ar trebui "dati de pamant". BRAVO,STIAM EU CA NU MAI SUPORTI ACUALA GUVERNARE CONDUSA DE BASESCU si ca nu vrei o dictatura in Romania .Bravo ca iti pasa,orice cetatean ar trebui sa gandeasca ca tine si sa doreasca indepartarea REGIMULUI BASESCU. Sa ai grija insa sa precizezi ca acest lucru trebuie facut fara violenta, ca sa nu inteleaga cineva ca incalci legile tarii.

Spune deci clar ,DRAGI ROMANI,IESITI DRACULUI IN STRADA CA SA SCAPATI DE BASESCU. IESITI IN FICARE SAT ,IN FIECARE ORAS ,DATI DOVADA DE TENACITATE PANA CAND PICA INDIVIDUL ASTA CARE DISTRUGE ROMANIA ! Nu va lasati, deoarece asta va distruge !Aveti de ales,VOI ,SAU EL CU GASCA LUI DE MAFIOTI !Impreuna nu se poate ,se vede deja clar...

tantelu

10 mesaje

Postat pe: 1 Octombrie 2010, ora 09:56

Cu toate ca am participat la revolutie, fara sa am pretentie la "diploma" si beneficii de revolutionar, cu toate ca am dorit inlaturarea lui Ceausescu, greseala uriasa a fost impuscarea lui. Si asta au facut-o tocmai cer care visau sa puna mana pe putere, care cunosteau unde sa se infiltreze si de unde sa jumuleasca mai bine. Noi ca popor suferim tocmai pentru modul in care ne tratam conducatorii. Nu cumva am fost orbi inainte de a ajunge Basescu la putere? Eram multumiti ca primeam si noi firimiturile de la masa acelorasi comunisti, deghizati in democrati? Nu cumva noi am fost cei care am jefuit si distru tot ce se putea, doar pentru asa vedeam noi democratia? Nu a fost nimeni lucid sa opreasca hotia de la nivel inalt si pana la micul pungas de buzunar. Si daca tot furi dintr-un sac si nu mai pui nimic, sau pui foerte putin inapoi, sigur sacul se goleste. Aici am ajuns noi. Ca acum sunt altii care trebuie sa dea socoteala de gaura din sac, ca tocmai cei care au furat mai abitir cer acum inlaturarea celor care le stau in gat ca nu mai pot accesa bruma de bani ce se mai aduna, asta nu mai vedeti? Totul e o mare manevra politica, instigarea bugetarilor la demonstratii, manipularea presei si a televiziunilor particulare. In alte state civilizate, cu adevarata democratie, opozitia nu are aceasta atitudine. Lucreaza cu partidul ales de popor si lucreaza pentru urmatoarea campanie in randul partidului. Noi nu avansam si o ducem tot mai rau tocmai din cauza aceste uri. Cat au fost comunistii la putere, opozitia s-a purtat mult mai decent, nu cum o fac azi disperatii de azi care nu vor decat puterea pentru ei, nu pentru binele nostru. Este trist ca nu avem un viitor politic de incredere. Conducerea unei tari implica multe cunostinte politice, implica ceearea unui grup de profesionisti in care sa ai incredere deplina si care sa fie dezinteresati personal. Nu se va putea ridica nimeni pentru ca o sa fie sabotat si mancat de gunoaiele politice care se lupta de ani in sir pentru putere. Si apoi, daca e sa fim cinstiti, cati dintre noi, ajunsi ipotetic la putere, nu ar profita de avantajele pozitiei? Suntem chiar asa de siguri ca scaunul, puterea, nu ne va schimba? De noi depinde sa nu mai dam ascultare, sa ignoram aceste manevre politice, sa gasim solutii viabile de revenire economica, chiar daca pentru unii sunt durereoase, si sa obligam clasa politica sa le accepte si sa le puna in practica. Fiecare are poate o idee, macar pentru mediul in care se invarte. E nevoie de cineva cu cunostinte economice aprofundate pentru a le coordona si a scoate un plan bun de salvare. Il cunoasteti?

profesor2010

438 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 1 Octombrie 2010, ora 22:25

Eu nu sint las. Cine a inventat titlul din topic?

Da, a fost inventat foarte bine. �sta este adev�rul... dup� ce legal sau ...am ajuns una din cele mai mari stae din Europa.... am fost și suntem de o lașitate, de o puturoșenie eștit� din toate tiparele... asta este todeauna furtul, minciuna au fost un sport național... nu trebuie s� ne sup�r�m...c� �n afar� de un șovinism, și un naționalism prost �nțeles nu suntem �n stare... M� uit acum c�nd deja v-au fost t�iate toate dreprurile, bani nu mai primiți .�, dobitocii pe care v-ați dat votul, bat joc de voi cum vor...și voi nimic...o s� s�riți, pe forum s� reacționați la ce am scris eu... s� m� faceți cu ou și cu oțet... și �ndesat...dar de ieșit la lupt�... Sunteți lași dregi mei...niciodat� �n istoriue nu ați fost �n stare s� v� ap�rați, nici m�care dreprturile voastre...dar mi-te s� faceți cea ce au f�cut Ungurii �n 1956...așa c� mai bine, dute f� un duși....mediteaz� și dup� ace s� sari de g�tul meu...c� �sta este adev�rul...dureros, dar adev�rat....

sunt un tip timid,nu vrei s� m� cunoști,fromoaso! Au �ncercat toate nevestele mele dar....
Fosta membra 9am.ro

3030 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 3 Octombrie 2010, ora 20:48

De la: Paula19, la data 2010-09-25 22:25:02 Sunt de acord cu tine !!!!! Sa ii dam jos sa-i bagam la puscarie , sa ii impuscam ca pe Ceausescu , sau orice altceva sa sa nu le facem nimic dar intrebarea este PE CINE PUNEM ACOLO SUS ???? Exista vreun partid ca vreo persoana politica care sa merite sa ne conduca ??? Am suferie 20 de ani de umilinta dupa revolutie plus 44 inainte si unde am ajuns, daca nu am stiut ce sa facem atunci cu libertatea noastra pe care am castigat-o cu mult sange ,prea mult sange varsat. Trebuie sa ne organizam sa formam un partid care sa ne reprezinte, un conducator sau mai multi in care sa avem incredere ... Nu asa haotic. Stiu ca nu mai este rabdare dar trebuie sa facem cu cap nu ca in '89. Nu suntem lasi suntem scarbiti suntem vai de capul nostru. Eu cel putin asa sunt . Nu mai am incredere in nimic si in nimeni.

Nu santem lasi , santem dezorganizati si nici violenti ................

GINA
Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului DE CE SUNTEM UN POPOR LAS?
Mergi la: