back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Antonescu a fost un adevarat patriot?

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

54 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 23 Februarie 2009, ora 14:42

ISTORIA ROMANILOR DECE NU VREA SA-L ASEZE LA LOC DE FRUNTE PE ACEST EROU AL NEAMULUI?DECE OMAGIEM NUME DE EROI CARE NICI NU APARTIN ACESTUI NEAM.

lorduljohn

499 mesaje
Postat pe: 2 Martie 2009, ora 04:35

De la: luke, la data 2009-02-23 14:42:40ISTORIA ROMANILOR DECE NU VREA SA-L ASEZE LA LOC DE FRUNTE PE ACEST EROU AL NEAMULUI?DECE OMAGIEM NUME DE EROI CARE NICI NU APARTIN ACESTUI NEAM.

La vreme lui a fost patriot, asa cum se intelegea atunci patriotismul !
In perioada imediat urmatoare , a fost criminal de razvoi. Asa era politica !
Cativa ani dupa 1990 , iar a fost erou. Tot politica...
Acu este iarasi , criminal de razboi, iar ...politica.
In viitor....cinestie..? poate, tot , politica....!

Fosta membra 9am.ro

1639 mesaje
Oras: Mangalia

Postat pe: 5 Martie 2009, ora 22:35

Antonescu a decis intrarea României în cel de al doilea război mondial pe baza promisiunilor lui Hitler că teritoriile românești cedate în 1940, vor fi retrocedate - si a platit cu moartea pentru asta

Eu nu vad patriotism deloc la Antonescu

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 10 Martie 2009, ora 20:38

,,Soldati, va ordon:TRECETI PRUTUL'' ,,Prefer sa mor in mocirla intr-o ROMANIE MARE,decat in paradisul unei Romanii mici'' - MARESALUL DE OTEL-ION VICTOR ANTONESCU

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
mariatu

320 mesaje

Postat pe: 10 Martie 2009, ora 20:40

Domnul este Pastorul meu.
Fosta membra 9am.ro

1639 mesaje
Oras: Mangalia

Postat pe: 10 Martie 2009, ora 20:45

Guvernul antonescian a promovat o politică antisemită dură, activă, ca o pricipală sarcină de stat. Au fost deportați în Transnistria sute de mii de cetățeni români de etnie evreiască dintre care, au rămas în viață nici 20% dintre ei.
Antonescu a fost plin de contradicții, cu o mentalitate nebuloasă și oscilantă, el s-a situat pe poziții nete de extremă dreaptă, preluate ca atare de la legionari, mișcare fascistă notorie.

9am023185

198 mesaje
Postat pe: 29 Martie 2009, ora 16:40

De la: luke, la data 2009-02-23 14:42:40ISTORIA ROMANILOR DECE NU VREA SA-L ASEZE LA LOC DE FRUNTE PE ACEST EROU AL NEAMULUI?DECE OMAGIEM NUME DE EROI CARE NICI NU APARTIN ACESTUI NEAM.

Răspunsul e unul simplu: sioniștii conduc această planetă și o vor face ca s-o simtă și ultimul ignorant, dacă oamenii refuză să se trezească!

9am023185

198 mesaje
Postat pe: 29 Martie 2009, ora 16:42

De la: lorduljohn, la data 2009-03-02 04:35:43

La vreme lui a fost patriot, asa cum se intelegea atunci patriotismul !
In perioada imediat urmatoare , a fost criminal de razvoi. Asa era politica !
Cativa ani dupa 1990 , iar a fost erou. Tot politica...
Acu este iarasi , criminal de razboi, iar ...politica.
In viitor....cinestie..? poate, tot , politica....!

Nu, nu e răspunsul complet, nu doar politica, ci manipularea sionistă...

9am023185

198 mesaje
Postat pe: 29 Martie 2009, ora 16:43

De la: CAMELYA_, la data 2009-03-05 22:35:24Antonescu a decis intrarea României în cel de al doilea război mondial pe baza promisiunilor lui Hitler că teritoriile românești cedate în 1940, vor fi retrocedate - si a platit cu moartea pentru asta

Eu nu vad patriotism deloc la Antonescu

Te lași încă manipulată... pe vremea comunismului, ne lipsea posibilitatea de a ne informa... acum o poți face...

9am023185

198 mesaje
Postat pe: 29 Martie 2009, ora 16:45

"Ioan Danila" - articol de: Gh. Buzatu... felicitări...

9am023185

198 mesaje
Postat pe: 29 Martie 2009, ora 16:49

De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-03-10 20:38:06,,Soldati, va ordon:TRECETI PRUTUL'' ,,Prefer sa mor in mocirla intr-o ROMANIE MARE,decat in paradisul unei Romanii mici'' - MARESALUL DE OTEL-ION VICTOR ANTONESCU

Felicitări! Când mă gândesc că mai sunt români care fac jocul sioniștilor, condamnându-și eroii.. după ce au fost trimiși la moarte și aruncați în mocirlă de către sioniști... Exact ca în cazul geniului nostru literar, Eminescu! De ce credeți că nimeni în mass-media nu ia decizia de a le spăla numele aruncat în noroi de aceste minți diabolice? Simplu: pt că sioniștii conduc întreaga planetă!

sirboby

1972 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 4 Aprilie 2009, ora 09:13

Mare patriot! Din pacate noi pe adevaratii patrioti ii impuscam! Ar trebui ca statui ale Maresalului sa fie in orice oras!

Sugeți un corn cu lapte, dacă n-aveți dinți Și numărați-mi ouăle, că mi-am ieșit din minți Băi animalule, nu vezi? Voi n-aveți interesuri Iarna nu-i ca vara, vă dorim succesuri! Parazitii (Noi vrem respect)
gigilipianu

443 mesaje
Oras: Tg Jiu

Postat pe: 13 Aprilie 2009, ora 23:13

Chiar daca nu cunosti istorie pentru a judeca contextul in care a actionat diferitele personalitati romanesti printre care si maresalul Antonescu si pentru a le aprecia corect, chiar daca nu ai citit parerea contemporanilor romani si straini, chiar daca nu detii datele statistice ale victimelor razboiului si separat cele ale victimelor colaterale, dar esti roman, nu ai cum sa nu apreciezi pe maresal altfel decat un mare roman si patriot. Pe straini, fara a preciza nationalitatea, ii inteleg oarecum pentru ca din reavointa, reacredinta sau nestiinta pot avea evaluari diferite asupra personalitatii maresalului. Dar pe un roman, frate de-al tau, care exprima opinii rauvoitoare, nefondate si nereale despre viata si activitatea maresalului eu unul nu-i inteleg deloc. Este o rusine si un mare pacat. Eventual daca nu-ti convine ceva - din nu stiu ce motive - te abtii. Si se mai pretinde cate unul si cu credinta in Dumnezeu. Oare nu-i e frica de pedeapsa ? Nici-o instanta din lume nu condamna parintele pentru ca-si apara copilul si nici cetateanul care-si apara patria. Rusine pentru toti aceea care se pretind romani si preiau informatii false despre maresal si-l judeca cand ei insisi nu sunt vrednici nici a mia parte fata de acest mare erou roman. Logos.

Fosta membra 9am.ro

440 mesaje

Postat pe: 14 Aprilie 2009, ora 00:16

De la: CAMELYA_, la data 2009-03-10 20:45:54Guvernul antonescian a promovat o politică antisemită dură, activă, ca o pricipală sarcină de stat. Au fost deportați în Transnistria sute de mii de cetățeni români de etnie evreiască dintre care, au rămas în viață nici 20% dintre ei.
Antonescu a fost plin de contradicții, cu o mentalitate nebuloasă și oscilantă, el s-a situat pe poziții nete de extremă dreaptă, preluate ca atare de la legionari, mișcare fascistă notorie.
Adevarat,dar asta nu exclude latura patriotica!Eu unul,am scapat.Shalom!

Fosta membra 9am.ro

440 mesaje

Postat pe: 14 Aprilie 2009, ora 00:19

De la: 9am023185, la data 2009-03-29 16:40:52

Răspunsul e unul simplu: sioniștii conduc această planetă și o vor face ca s-o simtă și ultimul ignorant, dacă oamenii refuză să se trezească!
S-ar putea sa fie deja prea tarziu!

oana_cristina_m

140 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 14 Aprilie 2009, ora 08:49

De la: shlomo_imre, la data 2009-04-14 00:16:45
De la: CAMELYA_, la data 2009-03-10 20:45:54Guvernul antonescian a promovat o politică antisemită dură, activă, ca o pricipală sarcină de stat. Au fost deportați în Transnistria sute de mii de cetățeni români de etnie evreiască dintre care, au rămas în viață nici 20% dintre ei.
Adevarat,dar asta nu exclude latura patriotica!Eu unul,am scapat.Shalom!

De acord cu tine. Si eu il consider unul dintre cei mai mari patrioti romani. A intrat in hora si a jucat cum a vrut Hitler, in speranta ca va recupera teritoriile romanesti pierdute. De multe ori m-am certat cu prietenii pe aceasta tema, dar acum de cand este conflict in Moldova, capata sens intr-un tarziu cuvintele- "A sosit ceasul celei mai sfinte lupte, lupta drepturilor strămoșești, lupta pentru vetrele și hotarele românești de totdeauna. Ostași, vă ordon, treceți Prutul! Zdrobiți dușmanul de miazăzi și miazănoapte. Dezrobiți din jugul roșu al bolșevismului pe frații noștri cotropiți. Reîmpliniți în trupul țării gloria străbună a Basarabiei și codrii voievodali ai Bucovinei, ogoarele și plaiurile noastre."
"Prefer sa mor in mocirla intr-o Romanie Mare, decat in paradisul unei Romanii mici''

Veghează să nu dispari în personalitatea altcuiva - Scott Fitzgerald
ioanvirgilsavu

143 mesaje
Postat pe: 14 Aprilie 2009, ora 12:51

pt Camelia:si io zic:nu i bine sa te faci frate cu dracu sa treci puntea!te facusi frate cu dracu te ai indracit si tu!!e acea idiotenie ca scopul scuza mijloacele!!cum zic si masonii:ca pt binele omenirii treb sa mai moara oameni!!??nu s ar putea sa moara ei,tot pt binele omeniriii?

9am023185

198 mesaje
Postat pe: 14 Aprilie 2009, ora 15:12

Pentu shlomo_imre, care spune: "S-ar putea sa fie deja prea tarziu!"... Ai vrea tu, sionistule, dar: "Nu mor caii, cand vor cainii!" ... si mai spuneai ca aparentelen inseala... Ti-ai dat arama pe fata, Lucifer ! Nu veti scapa, cu toate ritualurile voastre satanice !

Fosta membra 9am.ro

440 mesaje

Postat pe: 14 Aprilie 2009, ora 20:57

De la: 9am023185, la data 2009-04-14 15:12:13Pentu shlomo_imre, care spune: "S-ar putea sa fie deja prea tarziu!"... Ai vrea tu, sionistule, dar: "Nu mor caii, cand vor cainii!" ... si mai spuneai ca aparentelen inseala... Ti-ai dat arama pe fata, Lucifer ! Nu veti scapa, cu toate ritualurile voastre satanice !
Ma bucur ca te-ai prins! Totusi,nu esti de parere ca momentul propice(imediat dupa '89,parerea mea)a cam trecut? Ce zici,bei o bere cu @sionistu'?Shalom!

9am031078

64 mesaje
Postat pe: 15 Aprilie 2009, ora 15:23

DA , UNUL DINTRE PUTINII PATRIOTI AI ROMANIEI .

Fosta membra 9am.ro

115 mesaje

Postat pe: 15 Aprilie 2009, ora 15:44

In sfirsit mai vad si eu niste femei nationaliste care mai tin si cu tara si neamul lor ......OANA CRISTINA M si IONVIRGILSLAVU....fetelor va pupa tata!

9am023185

198 mesaje
Postat pe: 15 Aprilie 2009, ora 18:03

Pentru "imre": ... când vrei, poți fi și simpatic... Credeam că-ți stă mintea la "Ardealul nost'"..., că atunci, nu aș bea o bere cu tine! Pace și Lumină!

Fosta membra 9am.ro

440 mesaje

Postat pe: 16 Aprilie 2009, ora 18:35

De la: 9am023185, la data 2009-04-15 18:03:32Pentru "imre": ... când vrei, poți fi și simpatic... Credeam că-ți stă mintea la "Ardealul nost'"..., că atunci, nu aș bea o bere cu tine! Pace și Lumină!
www.youtube.com/watch?v=dT5nsgm1lBg&feature=PlayList&p=10605B214... Sarbatori fericite,numai bine!

9am023185

198 mesaje
Postat pe: 17 Aprilie 2009, ora 22:38

De la: shlomo_imre, la data 2009-04-16 18:35:35
De la: 9am023185, la data 2009-04-15 18:03:32Pentru "imre": ... când vrei, poți fi și simpatic... Credeam că-ți stă mintea la "Ardealul nost'"..., că atunci, nu aș bea o bere cu tine! Pace și Lumină!
www.youtube.com/watch?v=dT5nsgm1lBg&feature=PlayList&p=10605B214... Sarbatori fericite,numai bine!

N-am priceput o iotă, că n-aveam cum... am înțeles că e folclor țigănesc ?!?... frumoasă melodia...

Fie ca lumina Sfintei Învieri să-ți umple sufletul și casa de liniște și împliniri ! Sărbători fericite !

Fosta membra 9am.ro

6 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 18 Aprilie 2009, ora 11:59

Pentru unii a fost un erou, pt altii din contra.., asa se scrie istoria, sa judece bunul Dumnezeu. Eu cred ca a fost un spirit plin de orgolii si insetat de sange. Cui serveste o Romanie Mare cand cei de peste prut ca si cei de dincoace nu prea sau invrednicit sa o tina mare. Dupa razboi multi viteji se arata si nu as vrea sa cad in aceaste capcana, ce stiu ca unul care am facut ceva ani de armata la viata mea, este ca militarii sunt foarte mandri de ei (asa sunt educati), ca sunt niste copii neterminati care toata viata se joaca de-a razboiul, iar daca din intamplare se si intampla sa se razboiasca de adevaratelea... la placinte inainte si la razboi inapoi. Ion Antonescu, un tip valabil, stiutor in ale armelor, de pe vremea cand era locotenent era "dracos", a devenit general prin propriile merite, dar maretia a fost pentru el mai presus decat acele biete suflete care au chinuit si au pierit in acel ucigator razboi. Poate a fost voia divina, asa o fi fost sa fie, mie mi se pare ca avea si el ceva sange reptilian.

gigilipianu

443 mesaje

Postat pe: 18 Aprilie 2009, ora 12:02

Tuturor participantilor de pe acest topic si altora de pe FORUM care-l deschid, le doresc multa sanatate, impliniri si un Paste fericit ! La multi ani ! Gigi.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 18 Aprilie 2009, ora 12:20

DA,,,ANTONESCU A FOST,UNUL DINTRE CEI MAI MARI PATRIOTI AI ROMINIEI,DAR L-A LICHIDAT TRADATORII DE TARA..IN ROMINIA PATRIOTII SE IMPUSCA,,,IAR TRADATORII ,PACEPA,,EX.MIHAI,,SE PREMIAZA CU PENSII SI BUNURI MATERIALE,,AVIZ AMATORILOR..

Fosta membra 9am.ro

115 mesaje

Postat pe: 18 Aprilie 2009, ora 15:40

De la: 9am027908, la data 2009-04-18 12:20:59DA,,,ANTONESCU A FOST,UNUL DINTRE CEI MAI MARI PATRIOTI AI ROMINIEI,DAR L-A LICHIDAT TRADATORII DE TARA..IN ROMINIA PATRIOTII SE IMPUSCA,,,IAR TRADATORII ,PACEPA,,EX.MIHAI,,SE PREMIAZA CU PENSII SI BUNURI MATERIALE,,AVIZ AMATORILOR..
...Mai vad si eu oameni care sunt romani adevarati ,in rest numai lingai fricosi care mai au putin si se condamna si pe ei pentru ca fac parte din natiunea de baza si de origine a Romaniei....condamna natonalismul si pe adevaratii patrioti ai tarii de teama de a nu cumva supara sau deranja vreun 'maciordel' de culoare sau eu mai stiu ce etnii si minoritati de tot rahatul care in curind vor face legea aicea...eu zic ca toleranta asta absurda si dementa din partea unora se manifesta tocmai din lasitatea si teama de a-ti afirma identitatea nationala ...sa se ia exemplu negativ SUA care pina nu de mult îi ''plingea pe negrii datorita sclaviei '' si acum li se urca in cap iar anumite zone de acolo le sunt inetrzise albilor care au din ce in ce mai putina autoritatea acolo....in Franta peste 40% din populatie sunt negrotei.....ma intreb si in Ro peste putin timp cum se va scrie Romania ?... cu doi de ''r'' haoleu sa moara!...sau Romania saudita?....ori poate Romania galbejita?

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 19 Aprilie 2009, ora 02:48

De la: shlomo_imre, la data 2009-04-14 20:57:21
De la: 9am023185, la data 2009-04-14 15:12:13Pentu shlomo_imre, care spune: "S-ar putea sa fie deja prea tarziu!"... Ai vrea tu, sionistule, dar: "Nu mor caii, cand vor cainii!" ... si mai spuneai ca aparentelen inseala... Ti-ai dat arama pe fata, Lucifer ! Nu veti scapa, cu toate ritualurile voastre satanice !
Ma bucur ca te-ai prins! Totusi,nu esti de parere ca momentul propice(imediat dupa '89,parerea mea)a cam trecut? Ce zici,bei o bere cu @sionistu'?Shalom!

Niet. Dabia inceputara.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
9am037202

136 mesaje
Postat pe: 24 Aprilie 2009, ora 18:50

9am023185.

Unii sunt antisemiti fara ca habar sa aiba cu ce se mananca. Daca au cam disparut evreii din Romania, cica ar fi vreo 6-7000 mai toti trecuti de 6o ani- hai sa trecem acum la evreimea mondiala! De ce sa nu dam vina pe evrei pentru toate neimplinirile si neputintele noastre! E mai comod si ajuta la stima de sine!
Macar ,in afara de injuraturi stii definitia cuvantului sionist? Pariez ca nu! Inseamna "roman verde' in varianta evreiasca.

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului ANTONESCU A FOST UN ADEVARAT PATRIOT?
Mergi la: