necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 1 Septembrie 2008, ora 18:25
|
|
|
hjkl_19
56 mesaje
|
Postat pe: 2 Septembrie 2008, ora 17:40
e prea dur spus, ca sa nu zic altfel,dar in linii generale ai dreptate  AS SPUNE TOTUSI, CU ALTE CUVINTE, CA SA NU FIM TRATATI DE BADARANI .... NU va lasati fratilor calcati in picioare de ele!!! INTOTDEAUNA de cand e lumea au depins de barbat, si va fi cu adevarat sf. lumii cand va fi invers  le-am pus lumea la picioare, si cand au vazut ca posibilitatea de a se descurca singure exista cer CU NESIMTIRE egalitate TRAGIC e ca destui mamaligari le sprijina in ideile lor feministe... s-auzim de bine, si IUBITI FEMEILE CARE MERITA SA FIE IUBITE SI CARE SUNT CONSTIENTE DE FAPTUL CA DOAR O FEMEIE ADEVARATA ARE UN BARBAT ADEVARAT LANGA ELE DE CARE SUNT ORGOLIOASE, SI SPRE NOROCUL NOSTRU MAI SUNT INCA DESTULE.
|
gabi67vlasceanu
16 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 3 Septembrie 2008, ora 09:52
 asta o cred cei care nu sant cu adevarat barbaii ,doar simpli pustii plini de ifose si fara cultura sau bun simt mamele voastre ce sant?
|
hjkl_19
56 mesaje
|
Postat pe: 3 Septembrie 2008, ora 19:51
dak nu erai femeie te ducea capu sa dai click si aflai kati ani am ... dar esti femeie de unde nu e....
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
2192 mesaje
|
Postat pe: 3 Septembrie 2008, ora 23:20
Alt titlu nu ati gasit? Ce e asta? O mare prostie din partea mea.
|
gabi67vlasceanu
16 mesaje
|
Postat pe: 4 Septembrie 2008, ora 17:09
 esti tare frustrat daca la 45 de ani te manifesti astfel
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 4 Septembrie 2008, ora 19:06
|
|
|
hjkl_19
56 mesaje
|
Postat pe: 5 Septembrie 2008, ora 18:44
MAI FEMEIE ( era sa zic proasta.......dar n am zis) n ar fi mai bine sa ti iei un barbat si sa simti ca treisti si tu? ca aici o sa ti faci sange rau incercand sa demonstrazi tu ca ce a lasat Dumnezeu nu e bine facut
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 5 Septembrie 2008, ora 18:52
 Nu-s de acord !....nici cu tema ,nici cu vocabularul folosit in titlul temei, cu-atat mai putzin cu...respectivul ...(...".." )...
Am postat in semn de protest, s-atat ...
|
Fosta membra 9am.ro
2192 mesaje
|
Postat pe: 6 Septembrie 2008, ora 17:09
De acord mytcor.  si eu pun acest semn de protest. Dupa pararea mea s-au adunat aici frustratii, atat femeile care au ce au cu barbatii cat si barbatii care au ce au cu femeile. Un singur lucru ei nu stiu, ca nu e nevoie sa fim la fel, ci ca trebuie sa fim unici...ce atata ura intre sexe. Eu una nu doresc sa fiu egala barbatului, ca sunt constienta ca nu am cum, suntem diferiti dar cel mai frumos e ca suntem in felul nostru unici. Si am pus punct. Si gata. Ai lasati prostiile cu acest titlul.
|
hjkl_19
56 mesaje
|
Postat pe: 6 Septembrie 2008, ora 18:17
pt mariaoprea75
sunt 100%de acord cu tine
nu incercati sa fiti egale cu barbatul , va rezulta un monstru
trebuie sa stim doar care ne e menirea si e de ajuns
si o sa fiti mult mai iubite de sotii vostri decat facand pe "barbatul"
respectati si veti fi respectate ........ o zi buna
|
Fosta membra 9am.ro
2192 mesaje
|
Postat pe: 8 Septembrie 2008, ora 13:30
Barbatul este cea mai elevata dintre creaturi,
Femeia este cel mai sublim ideal.
Dumnezeu a facut pentru barbat un tron,
Pentru femeie un altar.
Tronul exalta, altarul sfinteste.
Barbatul este creierul,
Femeia este inima.
Creierul naste lumina, inima naste iubire.
Lumina fecundeaza, iubirea reinvie.
Barbatul este puternic prin ratiune.
Femeia este invincibila prin lacrimi.
Ratiunea convinge, lacrimile induioseaza.
Barbatul este capabil de orice eroism,
Femeia, de orice sacrificiu.
Eroismul innobileaza, sacrificiul aduce sublimul.
Barbatul are suprematia,
Femeia are alegerea.
Suprematia inseamna forta, alegerea inseamna dreptate.
Barbatul este un geniu,
Femeia este un inger.
Geniul este incomensurabil, ingerul este inefabil.
Aspiratia barbatului este catre gloria suprema,
Aspiratia femei este catre virtutea desavarsita.
Gloria creaza tot ce e maret, virtutea creaza tot ce e divin.
Barbatul este un cod,
Femeia este evanghelia.
Codul ne corecteaza, evanghelia ne face perfecti.
Barbatul este un vultur care zboara,
Femeia - o privighetoare care canta.
A zbura inseamna a cuceri spatiul, a canta inseamna a cuceri sufletul.
Barbatul este un templu,
Femeia este sanctuarul.
In fata templului ne descoperim, in fata sanctuarului ingenunchem.
Pe scurt, barbatul se gaseste acolo unde se sfarseste pamantul.
Femeia, acolo unde incepe cerul. "VICTOR HUGO"...care e un barbat....tot respectul pentru el
|
hjkl_19
56 mesaje
|
Postat pe: 8 Septembrie 2008, ora 16:37
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 8 Septembrie 2008, ora 18:49
|
cocolino
2 mesaje
Oras: Calarasi
|
Postat pe: 10 Septembrie 2008, ora 11:41
De la: gabi67vlasceanu, la data 2008-09-03 09:52:40 asta o cred cei care nu sant cu adevarat barbaii ,doar simpli pustii plini de ifose si fara cultura sau bun simt mamele voastre ce sant?
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 10 Septembrie 2008, ora 20:38
|
cocolino
2 mesaje
Oras: Calarasi
|
Postat pe: 11 Septembrie 2008, ora 13:29
zdreanta e mamicuta ta.......saraca....ptr. ca te-a facut pe tine si a inmultit numarul tantalailor.....
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 11 Septembrie 2008, ora 18:59
ZDREANTA SI VACA PE DEASUPRA
|
Fosta membra 9am.ro
297 mesaje
Oras: Iasi
|
Postat pe: 11 Septembrie 2008, ora 22:32
Nu trebuie sa generalizam caci sunt si femei destepte cum sunt si barbati destepti,sunt si femei proaste cum sunt si barbati prosti.Totul este Respectul.Oricum suntem si noi femeile si voi barbatii pe aceeasi planeta.Trebuie sa incercam sa convetuim toti impreuna fericiti sau nefericiti,fiecare cum vrea.Fiecare om are conceptia lui despre viata,despre iubire,despre munca etc...sunt prea multe,oricum ati inteles conceptul,nu? Fie ca e barbat fie ca e femeie suntem persoane,si atat.
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 11 Septembrie 2008, ora 23:08
|
Fosta membra 9am.ro
297 mesaje
Oras: Iasi
|
Postat pe: 12 Septembrie 2008, ora 00:50
Zdreanta eu,zdreanta tu,zdreanta x,y,z etc,ce conteaza,tot noi sutem...
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 12 Septembrie 2008, ora 01:53
Prima fraza cu o urma de inteligenta auzita aici.
|
Fosta membra 9am.ro
2192 mesaje
|
Postat pe: 14 Septembrie 2008, ora 00:53
Din pacate multi citesc Biblia ad literam, fara sa inteleaga ca ea e o metafora in sine, de aici si toate conflictele interumane, caci fiecare incearca sa inteleaga Biblia dupa modul particular de interpretare a ei.
|
hjkl_19
56 mesaje
|
Postat pe: 14 Septembrie 2008, ora 19:13
hobincu
am sa spun ceva scurt-scurt (banuiesc ca te refereai la mine)
mai citeste mesajele mele, nicaieri nu am spus ca femeia trebiue sa fie sclava
si te rog termina cu etichetarile, as putea sa vin si eu cu presupuneri
sigur am sa vin cu completari
e insa o zi in care caut liniste....o sa revin pt. ca a pune etichete, e o manie acuala,si pentru unii o forma de a impresiona ("ce destept e tipu ")
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 14 Septembrie 2008, ora 19:15
Ba gaozarilor , nu am facut topicul asta ca sa postati voi tot felul de teorii filozofice de doi bani. Scurt si la obiect nu labareala. CLAR ???
|
Fosta membra 9am.ro
2192 mesaje
|
Postat pe: 14 Septembrie 2008, ora 20:35
Oare de ce este nevoie sa punem etichete unii altora, crede-ti ca asta este important intr-un dialog? Am citit atat comentariile lui hjkl_19 cat si ale lui hobincu. Mai bine va duceti si beti cate o bere, ca aveti ce discuta mult mai elegant, si sunt convinsa ca va veti aprecirea si modul diferit de a privi o anumita problema care cine stie poate genera si mici inconveniente.  Va salut.
|
Fosta membra 9am.ro
80 mesaje
|
Postat pe: 14 Septembrie 2008, ora 20:51
fratilor, ,ma prapadesc de ras... parca ati descins direct din Seinfeld.
Hjkl nu a spus niciodata ca femeia e inferioara, dar barbatul e superior, se intelege si cine nu e de acord e handicapat. Ncursa******(beeeeeep) are o problema cu zdrentele, o are de mai mult timp si de pe mai multe topicuri, hobincu spune lucruri de bun simt dar, dupa parerea mea, va ia prea in serios. Si intre toti, maria incearca sa mentina un minim nivel de civilizatie si echilibru... dar degeaba. Serana pare noua pe aici... adevarat? Nu ii cunosti inca...
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 14 Septembrie 2008, ora 21:23
Sa moara BIBI daca nu va dau afara de pe topicu meu handicapatilor.
|
hobincu
27 mesaje
|
Postat pe: 14 Septembrie 2008, ora 23:19
daca sunt prost sau destept este problema mea si nu trebuie sa mi-o confirme cineva . nu etichetez pe nimeni prietene si spun ceea ce cred eu fara sa doresc a jigni pe cineva . daca te simti atins de ceea ce am spus eu atunci mi-am atins scopul si este de ajuns pentru mine dar sigur nu am facut referire special la tine . nu vreau sa intru in polemici ieftine asa ca nu este nevoie musai sa raspunzi. merci mult
|
hjkl_19
56 mesaje
|
Postat pe: 15 Septembrie 2008, ora 18:18
De la: hobincu, la data 2008-09-14 23:19:36daca sunt prost sau destept este problema mea si nu trebuie sa mi-o confirme cineva . nu etichetez pe nimeni prietene si spun ceea ce cred eu fara sa doresc a jigni pe cineva . daca te simti atins de ceea ce am spus eu atunci mi-am atins scopul si este de ajuns pentru mine dar sigur nu am facut referire special la tine . nu vreau sa intru in polemici ieftine asa ca nu este nevoie musai sa raspunzi. merci mult
1. "daca sunt prost sau destept este problema mea si nu trebuie sa mi-o confirme cineva"... halucinant ,cine mai omule ti a zis ca esti in vreun fel pana acum?...eu nu
2."nu etichetez pe nimeni prietene si spun ceea ce cred eu fara sa doresc a jigni pe cineva "...poi mai hobincule, spunand ce crezi tu n ai facut altceva decat sa etichtezi, sa dai sentinte...si mai spui "fara sa doresc sa jignesc pe cineva" dar dand sentinte fara sa ma cunosti asta faci,jignesti
3."...daca te simti atins de ceea ce am spus eu atunci mi-am atins scopul si este de ajuns pentru mine"nu m am indentificat cu descrierea ta,sincer,numai ca jigneste................... ti ai atins scopul? sa ma jignesti? atunci daca la inceput te indoiai daca esti prost sau nu, nu te mai indoi chiar esti.
4."nu am facut referire special la tine "...esti chiar penibil, dar la cine? ia mai citeste ce ai scris cine mai are 45 ? ca nu a postat aici multa lume, suntem cativa poti sa verifici, si apoi comentariile care vizau exact ceea ce comentasem eu in mesajul meu.
5.nu mai revin decat cu completari, dar numai vizavi de subiect, adica vreau sa-mi sustin punctul de vedere, pentru ca din cauza unora ca tine cu egalitatea asta inventata s-a ajuns unde s-a ajuns hobincu.
nu am spus nicaieri ca femeiea trebuie sa fie sclava ci doar ca trebuie sa respecte m,ai mult barbatul, pt ca astazi din cauza trambitatei egalitati nu contenesc divorturile,bataile,crimele.femeia stiind ca e egala( a fost si va fi egal tratata, in general vorbind pt ca betivi si needucati vor fi mereu, dar vorbesc in general)femeia stiind deci ca e protejata de lege din cauza campaniei exagerate nu mai este factorul"liniste" in casa,si se ia cu barbatul ii raspunde tipa si ea si .....apare conflictul, pt ca fii sigur cat e lumea lume cel mai tare nu cedeaza, am spus mereu ca femeia trebuie sa ramana femeie si sa respecte barbatul asa cum este el, si va primi respectul dublat.
nu mai inventati voi egalitati unde nu sunt. barbatul si femeia sunt complementari, asta o recunosc marea majoritate dintre femei.
INTOTDEAUNA AM VORBIT IN GENERAL, SI TE ROG SI TE TINE SA NU MAI FACI REFERIRE LA MINE ( ca as fi nu shtiu cum,.......ok? )poti sa vii cu contraargumente, dar nu personaliza, eu inainte de a o face tu nu m am referit la nimeni anume,de aia se ajunge la jigniri omule, pt ca unul ca tine in loc sa vina cu contraargumente vine cu etichetari( esti asa, esti invers).
putem discuta daca doresti dar fara jigniri....nu ma cunosti, nici nu ti doresc
|
|
|