dagaio
1073 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 19 Decembrie 2008, ora 00:36
Draga florin_bad_boy2006,
stiu ce zici si ai dreptate!
Te rog eu mult, chiar trebuie sa citezi toate comentariile ca sa intelegem ce vrei sa spui?????? Numai tu citezi pe toti si abia dupa ( in alt post ) iti expui parerea. De ce? Faci risipa de spatiu degeaba. Spune-mi tu, are rost?
In legatura cu topicul:
MISOGINISM PANA LA DUMNEZEU SI INAPOI! STUPID, IMATUR SI IAR STUPID!!!!!!!!
|
|
|
razvankyokushin
288 mesaje
Oras: Sibiu
|
Postat pe: 19 Decembrie 2008, ora 04:09
e plina lumea de prostie... dar topicul asta le depaseste pe toate! Nu stiam ca si becali deschide topicuri. numai bine la oierit!
|
mia_rusu1970
79 mesaje
|
Postat pe: 21 Ianuarie 2009, ora 14:59
Greu e cu barbatii astia ........in general va lasa femeia sa va credeti ca sunteti stapani .........eeeee , asta va place voua, dar tot femeia conduce ,
ce stiti voi ???? asta care a deschis subiectul e disperat rau ...
|
roxi2131
142 mesaje
|
Postat pe: 21 Ianuarie 2009, ora 21:06
Vai, ce descurajant suna!!! Parca nu-mi mai vine sa ma casatoresc. Nu de alta , dar nu vreau sa fiu "carpa" nimanui . Am glumit in legatura cu casatoria. Depinde de educatia ambilor membrii ai cuplului, Ea nu trebuie sa accepte dictatura lui si sa-l paraseasca daca nu reuseste sa-l convinga sa o respecte .
|
|
|
kali13
233 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 21 Ianuarie 2009, ora 21:28
Barbatii(nu ma refer la toti 99%), merita sa fie catalogati drept barbati?cand majoritatea "gandesc" cu ceea ce nu au?Daca ei considera femeile drept zdrente...sa nu uite ca si pe ei i-a "avortat" o zdreantza.
|
kali13
233 mesaje
|
Postat pe: 21 Ianuarie 2009, ora 21:39
hjkl_19,
Sunt sigura ca locuiesti cu mama ta...citeste Freud,sau suferi de sindromul lui Oedip?.La ce elucubratii ai spus cred ca esti un impotent cu manifestari schizofrenice...TRATEAZA-TE.
|
kali13
233 mesaje
|
Postat pe: 21 Ianuarie 2009, ora 21:54
Cine a postat acest subiect,este bolnav mintal si trebuie internat de urgenta,asemenea greseli ale naturii ar trebui exterminate,asta nu merita nici macar...mila.Si sa nu uite ca au fost conceputi de "muierile zdrente"
|
|
|
homemarcel0
1937 mesaje
|
Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 00:42
Lucrare scrisa intr-o clasa de fete, cu subiectul: Abordati intr-o maniera concisa, urmatoarele trei teme:
1) Religie.
2) Sexualitate.
3) Mister.
Doar urmatoarea lucrare a obtinut nota maxima, 10:
"Dumnezeule! Sunt insarcinata! Cu cine?"
|
|
|
homemarcel0
1937 mesaje
|
Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 00:46
Vine o femeie la cabinet cu nasul umflat ceva de speriat. Doctorul o intreaba:
- Ce ati patit?
- O albina, raspunde> femeia.
- S-a pus pe nasul dvs.?
- Da. - V-a intepat?
- N-a avut timp, ca sotul meu a si lovit-o cu lopata.
|
homemarcel0
1937 mesaje
|
Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 00:48
La Radio Erevan , un ascultator intreaba:
- De ce costa divortul atit de mult?
Radio Erevan raspunde:
- Pentru ca merita!
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 01:02
mai oameni buni,sunt atatea alte topicuri de bun simt unde se pot scrie comentarii,despre acest frustrat si topicul lui nu poti scrie nimic,decat cel mult sa-l injuri,desi nu are rost,asa ca va rog,nu-l mai bagati in seama pe cretin,s-auzim numai de bine!
|
homemarcel0
1937 mesaje
|
Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 09:04
De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-01-22 01:02:32mai oameni buni,sunt atatea alte topicuri de bun simt unde se pot scrie comentarii,despre acest frustrat si topicul lui nu poti scrie nimic,decat cel mult sa-l injuri,desi nu are rost,asa ca va rog,nu-l mai bagati in seama pe cretin,s-auzim numai de bine!
... florine ... prea multa mizerie ascunsa sub ''bun simt'' ... mai rizi putin ... vezi ca multe pleaca de la topicul ''meu'' si frustrarile altora ... o zi buna ...
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 10:53
sa traiti,am inteles tov,sfant putin,dar totusi nu-mi vine sa rad cand vad un titlu in care unul se trezeste facand afirmatii tembele iar altii se chinuie sa dreaga busuiocul,dar daca e ordin de la comenduire,iaca rad si eu,o tara cam in coltul gurii si cu inima-ndoita,e bine!?s-auzim numai de bine!
|
Fosta membra 9am.ro
293 mesaje
|
Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 14:52
De la: hjkl_19, la data 2008-09-03 19:51:00dak nu erai femeie te ducea capu sa dai click si aflai kati ani am ... dar esti femeie de unde nu e....
SI CE DACA AI ATATIA ANI? N-AI AVUT MAMA, POATE NE SPUI CE ERA ZDREANTA? DAR PROBABIL CA ERA DACA A NASCUT UN MOP!
|
hjkl_19
56 mesaje
|
Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 23:03
victoriabar
nicaieri nu am scris ce spui tu(ca femeia e zdreanta)
tu , insa ca si kali13 nu faceti 2 cepe degerate ca voi am fu..m..mat destule
voi insa o sa va cautati si peste 20 de ani pe cineva (de fapt un catzelus)
altcineva nu accepta pe cineva care murdareste cuvantul FEMEIE
|
kali13
233 mesaje
|
Postat pe: 23 Ianuarie 2009, ora 20:10
hjkl_19,
De ce te "balbai" asa in scris? Ai emotii, incertitudini sexuale, frustari acute, dileme gastronomice (daca iti place ceapa degerata)? Esti baietzel sau "zdreanta" pardon, femeie? Catzelus ai demonstrat ca esti, prin vocabular, prin felul in care te "guduri" in scris, cum latri surd si slab? Nu ai vocea formata inca? In cazul onanistilor, corzile vocale se formeaza mai tarziu, acneele sunt debordante, iar mustatza mijeste abia mai incolo...
Si asa-zisele "femei" pe care te lauzi ca le-ai f...t, sunt sigura ca le chema Manu (mana)...ela si toate erau cand se stanga cand de dreapta (sunt sigura ca intelegi ce vreau sa insinuez, doar cu asta te ocupi). Mars in cusca ta de mascul feroce si, acolo, ca un catzelus cuminte si semi-impotent in formare, lingetzi bataturile pe care ti le-a cauzat o alta "zdreanta" pe care nu o ai, imberbule!
|
Dorulet
7896 mesaje
|
Postat pe: 26 Ianuarie 2009, ora 22:14
Un barbat la librarie: As dori cartea cu titlul "Superioritatea barbatului fata de femeie" Vinzatoarea: Utopie si SF-uri la etajul 1 va rog.
Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 19:15
initial,inainte de a-ti citi mesajul am vrut sa te rog sa eviti acest topic postat de un cretinoid,dar dupa ce am citit ce-ai scris nu pot spune decat :zi-le KALY!
|
kali13
233 mesaje
|
Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 20:05
florin_bad_boy2006,
Eu apreciez barbatii ....in afara de cei care sunt de acord sau au aceleasi idei/apucaturi cu acest biped onanist/impotent care prin enucleatiile lui tembele ii face de ras pe toti ceilalti ,care sunt intr-adevar barbati.Merci pentru suport
|
Atlas333
22 mesaje
Oras: Cluj
|
Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 20:20
Va pierdeti timpul! Puneti-l la punct pe hjkl19 sau stie dracu pe cine, care are o megalomanie ontogenetica. Si eu sunt barbat dar n-am sclave acasa. Va rog la limbaj, ca nu ne cunoastem!
|
Atlas333
22 mesaje
|
Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 20:24
Am folosit incorect cuvantul ontogenetic, dar era vorba sa subliniez faptul ca cineva vorbeste in numele" rasei" barbatiilor si chiar nu cred ca are ceva tangenta cu religia si cu Dumnezeul si cu realitatea.
|
Fosta membra 9am.ro
2192 mesaje
|
Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 20:29
De la: Atlas333, la data 2009-01-27 20:20:46Va pierdeti timpul! Puneti-l la punct pe hjkl19 sau stie dracu pe cine, care are o megalomanie ontogenetica. Si eu sunt barbat dar n-am sclave acasa. Va rog la limbaj, ca nu ne cunoastem!
e o mica eroare! Asa e, ne mai descarcam si nervii pe aici...dar hjkl19 nu a considerat niciodata femeia o zdreanta! daca ai fi fost atent de la inceputul topicul ti-ai fi dat seama ca nu e asa!
Nu am rabadarea sa ma uit de la ce s-a iscat conflictul vostru, de altfel nu ma mai fost de ceva timp pe forum, insa sigur la mijloc e o mica eroare!
Numai bine la amandoi!
|
Fosta membra 9am.ro
2192 mesaje
|
Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 20:31
vad ca va luati de hjkl...dar vo rog eu mai cititi si de la inceput!
Odata nu a declarat acest om ca femeia e o zdreanta!
|
Fosta membra 9am.ro
2192 mesaje
|
Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 20:32
De la: homemarcel0, la data 2009-01-22 09:04:13De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-01-22 01:02:32mai oameni buni,sunt atatea alte topicuri de bun simt unde se pot scrie comentarii,despre acest frustrat si topicul lui nu poti scrie nimic,decat cel mult sa-l injuri,desi nu are rost,asa ca va rog,nu-l mai bagati in seama pe cretin,s-auzim numai de bine!
... florine ... prea multa mizerie ascunsa sub ''bun simt'' ... mai rizi putin ... vezi ca multe pleaca de la topicul ''meu'' si frustrarile altora ... o zi buna ...
|
Fosta membra 9am.ro
1491 mesaje
|
Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 20:48
Sfada mare ....
Maria, tot nu reusesti sa ignori posturile lui Marcel ....
Ce bucuros trebuie sa fie ...
Ce e greu ?
Vad ca apar mereu, unul cate unul, care fac la fel. Nu spun nimic, n-au nici o opinie dar vor sa-i "civilizeze" pe ceilalti. Sunt civilizatori. Asta e menirea lor !
Eu nu stiu cine a lansat tema asta. E evident ca e lansata la misto.
Pentru scandal.
Si voi puneti botu' .....
Mi-as da si eu cu parerea, dar nu pot sa ies de sub pat, mi-e ca ma vede nevasta-mea si atata-mi trebuie ....
Acum nu e momentul !
|
Atlas333
22 mesaje
|
Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 21:03
Probabil ai dreptate cu topic la misto Atotputernicule, dar probabil exista foarte multi care chiar cred cea ce e scris in acest topic. Oricum e o tema foarte prost asezata si dohorata.
|
Fosta membra 9am.ro
293 mesaje
|
Postat pe: 28 Ianuarie 2009, ora 16:51
De la: hjkl_19, la data 2008-09-02 17:40:37e prea dur spus, ca sa nu zic altfel,dar in linii generale ai dreptate AS SPUNE TOTUSI, CU ALTE CUVINTE, CA SA NU FIM TRATATI DE BADARANI .... NU va lasati fratilor calcati in picioare de ele!!! INTOTDEAUNA de cand e lumea au depins de barbat, si va fi cu adevarat sf. lumii cand va fi invers le-am pus lumea la picioare, si cand au vazut ca posibilitatea de a se descurca singure exista cer CU NESIMTIRE egalitate TRAGIC e ca destui mamaligari le sprijina in ideile lor feministe... s-auzim de bine, si IUBITI FEMEILE CARE MERITA SA FIE IUBITE SI CARE SUNT CONSTIENTE DE FAPTUL CA DOAR O FEMEIE ADEVARATA ARE UN BARBAT ADEVARAT LANGA ELE DE CARE SUNT ORGOLIOASE, SI SPRE NOROCUL NOSTRU MAI SUNT INCA DESTULE.
am readus acest comentariu in vazul tuturor ca sa vedeti ca este in asentimentul altora si ca nu neaga nimic, el spune doar ca "as spune totusi cu alte cuvinte ca sa nu fim tratati de badarani"
ei... arama pe fata si-a dato si atunci si dupa aia, nu se poate ascunde dupa deget nu-i asa, tot badaran e si tot zdreante ne crede pt simplul motiv ca el are impresia ca e barbat. Aiurea... ara varsta inaintata dar tot degeaba, si tot un mop e!
|
hjkl_19
56 mesaje
|
Postat pe: 29 Ianuarie 2009, ora 18:00
daca orgoliul de zdrentze nu va face sa vedeti dincolo de nimicnicia voastra....luati cursuri de educatie familiala......si lasati gura
va credeti zdrente?
va incadrati intre cele ce am facut eu referire?
de ce treceti deliberat peste elogiile mele la adresa FEMEILOR care stiu sa fie FEMEI.....la FEMEIA care nu provoaca barbatul cu discutii inutile despre cat de femeie e ea...?credeti ca una ca...x ...(stiu ele care)poate sa aiba vreodata altceva decat un catelus langa ea....tragic e cand o sa si dea seama ca e dus de nas....si mai tragic cand treceti de 40 de ani si va lamentati...
de ce cand e mai greu trebuie sa faceti referire cine e stalpul casei si doar cand totul merge pe roate scoateti pieptul....
ati facut scoli multe ? foarte bine asta tot nu inseamna nimic atata timp cat nu va ocupati decat cu prostitutia , un locsor caldutz la un birou sicam ata restul insignifiant....si nu ma refer la toate femeile
iar daca tot ai citit atat citeste si parertea lui Cioran despre femei
in toate comentariile mele am scris uneori cuvantul FEMEIE alteori femeie....iar voi (va stiti care) sunteti femei
marsh zdreantza.......
respectul meu pt adevarata FEMEIE
|
kali13
233 mesaje
|
Postat pe: 29 Ianuarie 2009, ora 19:51
Daca e sa ne duelam intr-un discurs cioran-ian despre femei vs. barbati ( aviz complexatilor care cred ca daca decupeaza un citat din Cioran stiu totul despre femei- scrise cu majuscule sau cu minuscule- ideea de Femeie cu majuscula e copiata grosolan din Esterhazy, Cartarescu etc.), ii propun frustratului X , elogiul lui Cioran adresat femeilor: "Incercarea barbatilor de a gasi misterul psihologic al femeii este in van, pentru ca in realitate nu exista nici un mister, totul este generat de sensibilitatea feminina.(...) Iubirea poate da sensul existentei, iar atunci cand nu este implinita, ea anuleaza existenta individului.Sentimentului de iubire ii da valoare unicitatea, iubirea fiind orientata spre voluptate, iubesti cu adevarat o singura femeie, catre care se dirijeaza entuziasmul tau"...Emil Cioran
P.S. Iar legat de barbati, acelasi Cioran nota ca : "Domnii (bărbații) au meritul esențial de a conferi spatelui și implicit popoului un statut privilegiat"...cam acelasi lucru pe care il fac pe acest topic si pseudo-barbatii care se cred potenti daca stiu sa silabiseasca femeie- Femeie- zdreanta!
Tu nu te poti numi"stalpul casei",pentru ca cine are in casa o sluga...si care considera ca celelalte femei sunt zdrente in afara de sclava pe care o au acasa...se numeste"barbatul" carpa...aviz amatorilor
|
homemarcel0
1937 mesaje
|
Postat pe: 29 Ianuarie 2009, ora 19:56
De la: hjkl_19, la data 2009-01-29 18:00:24daca orgoliul de zdrentze nu va face sa vedeti dincolo de nimicnicia voastra....luati cursuri de educatie familiala......si lasati gura
va credeti zdrente?
va incadrati intre cele ce am facut eu referire?
de ce treceti deliberat peste elogiile mele la adresa FEMEILOR care stiu sa fie FEMEI.....la FEMEIA care nu provoaca barbatul cu discutii inutile despre cat de femeie e ea...?credeti ca una ca...x ...(stiu ele care)poate sa aiba vreodata altceva decat un catelus langa ea....tragic e cand o sa si dea seama ca e dus de nas....si mai tragic cand treceti de 40 de ani si va lamentati...
de ce cand e mai greu trebuie sa faceti referire cine e stalpul casei si doar cand totul merge pe roate scoateti pieptul....
ati facut scoli multe ? foarte bine asta tot nu inseamna nimic atata timp cat nu va ocupati decat cu prostitutia , un locsor caldutz la un birou sicam ata restul insignifiant....si nu ma refer la toate femeile
iar daca tot ai citit atat citeste si parertea lui Cioran despre femei
in toate comentariile mele am scris uneori cuvantul FEMEIE alteori femeie....iar voi (va stiti care) sunteti femei
marsh zdreantza.......
respectul meu pt adevarata FEMEIE
... super ... dar ce ai face tu la schimb pentru adevarata femeie ? ... ca de acuze reciproce vad ca nu va intrece nimeni ... mai lasati naibii increderea doar in voi si mai ''raspinditi-o'' si asupra altora ... daca nu dai nu ai ...
... deocamdata voua va este frica si sa va casatoriti ca sa nu va ''strica-ti'' viitorul ... si va acuzati reciproc de prostitutie ... ce sa spun ... mai cu incredere, mai copii, ca o sa imbatriniti DEGEABA ... doar problemele si rezolvarea lor pozitiva o sa va faca sa intelegeti ce rol are fiecare in viata ...
|
|
|