back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Barbatu e stapanu' iar muierea e zdreanta si tre sa asculte de barbat

Pagini: << 1 2 3 4 5 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

2192 mesaje
Postat pe: 15 Septembrie 2008, ora 19:23

Ma prapadesc de ras. Unul tuna si fulgera pe toate topicurile! In concluzie:barbatii sunt uneori, in general vorbind, niste copii, fiecare cu reactia lor care mai de care mai amuzanta si indiferent de varsta lor.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 15 Septembrie 2008, ora 19:34

Fosta membra 9am.ro

80 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 15 Septembrie 2008, ora 21:10

oameni buni, are dreptate, e topicul lui, sa-l lasam singur...

Fosta membra 9am.ro

2192 mesaje
Postat pe: 15 Septembrie 2008, ora 21:23

Da Catcos asa e, numai ca domnul care nu stiu ce l-a apucat, de ma prapadesc de ras nu alta, a intrat pe toate topicurile. Si ca sa fie treaba si mai buna a mai creat un alt topic la care se injura de unul singur
Probabil ca i-a murit unul din cei mai buni pamanteni, de e atat de nevricos pe forum. Oricum stie sa atraga atentia asupra lui. Ofofof! Zice de altii ca sunt frustrati dar el OARE CUM E? Pana si id-ul lui o spune "ncursavotrag" CAT DE FRUSTRAT E!

hobincu

27 mesaje

Postat pe: 15 Septembrie 2008, ora 21:24

prietene , discuta cu altcineva si nu ma mai baga in seama . nu prezinti atata interes incat sa imi doresc sa te cunosc . amenintari ieftine ca o bata in cap . baga pe altcineva in seama domnule 45 de ani degeaba

hobincu

27 mesaje

Postat pe: 16 Septembrie 2008, ora 17:14

mariaoprea , tocmai ca nu pun etichete nimanui , dar nu poti sa ramai indiferent la ceea ce spun unii , asa zis barbati , care de altfel sunt de doi bani , fara sa reactionezi . atunci cand vom intelege ca suntem oameni cu totii ci nu unii superiori si altii inferiori , sau din punctul de vedere al unora , femeia este doar o unealta care trebuie sa asculte de asa zisul barbat , atunci va fi si armonie in cupluri sau intre relatiile intersexe . hjkp si alte litere , poate nu scrie ca femeia este inferioara dar din ceea ce scrie el asta se intelege . sau oricum ceva de rau se intelege . femeia trebuie sa asculte de barbat ... etcetc . de ce ? este animal ? o dresam de mica si apoi ii dam comenzi? trebuie sa colaboreze cu barbatul de langa ea , sa construiasca o familie impreuna si nu la comanda unui asa zis barbat . nu crezi ca am dreptate? sau cum ar zice domnul 45 de ani vreau sa ma dau destept si sa ma aprecieze niste nick-uri . o daaaa

Fosta membra 9am.ro

2192 mesaje
Postat pe: 16 Septembrie 2008, ora 22:06

Ura a disparut omul noastru suparat. Tocmai ma gandeam sa parasesc acest forum, dar au intervenit administratorii de site. Ce ma bucur.

Hobincu, stiu ca nu pui etichete insa privesc lucrurile ca un mic observator la micul vostru conflict,al tau cu hjkl_19. Ideea e ca el nu priveste asa femeia, inferioara fata de un barbat. Ba dimpotriva, candva eu am spus ca nici NU ESTE NECESAR, din punctul meu de vedere ca si femeie, sa fiu egala unui barbat, ca nu avem cum sa fim egali, dar asta nu implica ca suntem superiori sau inferiori unul altuia, ci ca suntem UNICI in felul nostru, care ne ajuta sa fim complementari. Si el a aprobat acest punct de vedere al unicitatii noastre (femeie +barbat) ca persoane. De asta spun ca nici lui nu-i place sa puna etichete si nici tie nu-ti place sa faci acest lucru. A fost doar o neintelegere cu privire la fondul problemei, si nu vroiam practic sa asist la un spectacol gen "ncurs... "restul stiti prea bine despre cine este vorba si asta sincer nu vreau sa-mi pierd timpul citind niste vulgariati de acest gen. Asa ca eu va doresc numai bine amandorora.

Fosta membra 9am.ro

2192 mesaje
Postat pe: 16 Septembrie 2008, ora 22:08

Redau aici comentariile noastre:
De acord mytcor. Si eu pun acest semn de protest. Dupa pararea mea s-au adunat aici frustratii, atat femeile care au ce au cu barbatii cat si barbatii care au ce au cu femeile. Un singur lucru ei nu stiu, ca nu e nevoie sa fim la fel, ci ca trebuie sa fim unici...ce atata ura intre sexe. Eu una nu doresc sa fiu egala barbatului, ca sunt constienta ca nu am cum, suntem diferiti dar cel mai frumos e ca suntem in felul nostru unici. Si am pus punct. Si gata. Ai lasati prostiile cu acest titlul.
Raporteaza abuz de limbaj

hjkl_19

42 mesaje
Postat pe: 6 Septembrie 2008, ora 18:17 Citeaza Raspunde

pt mariaoprea75

sunt 100%de acord cu tine

nu incercati sa fiti egale cu barbatul , va rezulta un monstru

trebuie sa stim doar care ne e menirea si e de ajuns

si o sa fiti mult mai iubite de sotii vostri decat facand pe "barbatul"

respectati si veti fi respectate ........ o zi buna

minutemaid

88 mesaje

Postat pe: 18 Septembrie 2008, ora 20:13

ETE CE TREABA AI FACUT TU ACUM CU TOPICUL ASTA NOU!!!!!!!
TOATE MUIERILE AU SA SARA CU GURA SI UNII BARBATI LA FEL....

minutemaid

88 mesaje

Postat pe: 18 Septembrie 2008, ora 20:47

"nu incercati sa fiti egale cu barbatul , va rezulta un monstru"

AUZI????

STII CARE E DIFERENTA DINTRE O BARZA??????

(nu stii ca esti barbat...)

ARE AMBELE PICIOARE EGALE, MAI ALES DREPTUL....

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 18 Septembrie 2008, ora 22:00

Dintre o barza si CE ??? Doamne s-au adunat toate incultele si anagramatele pe forumul asta ? SI pe deasupra si incoerente !!!!!!!!
Ha ha. Si voua va trebuie egalitate? Egalitate cu ce?? Eventual cu asfaltul de pe trotuar.

minutemaid

88 mesaje

Postat pe: 19 Septembrie 2008, ora 00:56

ESTI MAI PROST CA NOAPTEA...

ALA ERA BANC SEC... (daca stii ce-i aia...)

Si faza cu egalul... cica "daca femeia incearca sa fie egala cu barbatul va rezulta un monstru..."

cu alte cuvinte barbatul este monstru iar daca femeia incearca sa fie egala cu el va deveni si ea monstru sau cum...?

suteudaniel8

299 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 19 Septembrie 2008, ora 19:22

De la: ncursavotrag, la data 2008-09-14 19:15:59Ba gaozarilor , nu am facut topicul asta ca sa postati voi tot felul de teorii filozofice de doi bani. Scurt si la obiect nu labareala. CLAR ???

Asta mi-o placut

Shaggy
Fosta membra 9am.ro

2192 mesaje
Postat pe: 19 Septembrie 2008, ora 20:55

Asta dupa ce ne-a spurcat el pe toti in labareala lui. Mai Daniel ce faci.

suteudaniel8

299 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 20 Septembrie 2008, ora 14:44

De la: mariaoprea75, la data 2008-09-19 20:55:36Asta dupa ce ne-a spurcat el pe toti in labareala lui. Mai Daniel ce faci.

Ce sa fac ma amuz de acel comment si o zis bine ce o zis... scurt si la subiect nu 10.000 de randuri scrise... mi-o placut termenul de gauazeri :)) No comment

Shaggy
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 20 Septembrie 2008, ora 15:38

Minutemaid , seaca esti tu la bila. Compari o barza cu ce? Cu un patent cu ceva trebuie sa o compari.

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 21 Septembrie 2008, ora 17:41

admin 9 a.m.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 18 Decembrie 2008, ora 17:58

alo?se aude ?cine este cel care a deschis topicul asta?spune-ne frate si noua cine esti,de unde vii,incotro te indrepti,cum te cheama,cati ani ai?de ce l-ati bagat oameni buni in seama pe cretinul asta care nici macar bunul simt sa ne spuna doua vorbe despre el n-a catadicsit?mars inapoi,imbecilule in gaura neagra de unde ai aparut!nici nu te salut,impotentule!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 18 Decembrie 2008, ora 17:59

De la: ncursavotrag, la data 2008-09-20 15:38:59Minutemaid , seaca esti tu la bila. Compari o barza cu ce? Cu un patent cu ceva trebuie sa o compari.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 18 Decembrie 2008, ora 18:01

bai asta in cioc sa ti-o trag,tu nu vezi ca nu esti bagat in seama deoarece nu poti mentine o discutie la un nivel nici macar mediocru?cine crezi ca se coboara la nivelul tau,imbecilule?haidi,pa!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 18 Decembrie 2008, ora 18:04

De la: mariaoprea75, la data 2008-09-03 23:20:45Alt titlu nu ati gasit? Ce e asta? O mare prostie din partea mea.

necunoscut

1 mesaj

De la: gabi67vlasceanu, la data 2008-09-04 17:09:48 esti tare frustrat daca la 45 de ani te manifesti astfel

necunoscut

1 mesaj

De la: mytcor, la data 2008-09-05 18:52:45 Nu-s de acord !....nici cu tema ,nici cu vocabularul folosit in titlul temei, cu-atat mai putzin cu...respectivul ...(...".." )...

Am postat in semn de protest, s-atat ...

necunoscut

1 mesaj

De la: mariaoprea75, la data 2008-09-06 17:09:35De acord mytcor. si eu pun acest semn de protest. Dupa pararea mea s-au adunat aici frustratii, atat femeile care au ce au cu barbatii cat si barbatii care au ce au cu femeile. Un singur lucru ei nu stiu, ca nu e nevoie sa fim la fel, ci ca trebuie sa fim unici...ce atata ura intre sexe. Eu una nu doresc sa fiu egala barbatului, ca sunt constienta ca nu am cum, suntem diferiti dar cel mai frumos e ca suntem in felul nostru unici. Si am pus punct. Si gata. Ai lasati prostiile cu acest titlul.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 18 Decembrie 2008, ora 18:05

De la: mariaoprea75, la data 2008-09-08 13:30:50Barbatul este cea mai elevata dintre creaturi,
Femeia este cel mai sublim ideal.

Dumnezeu a facut pentru barbat un tron,
Pentru femeie un altar.
Tronul exalta, altarul sfinteste.

Barbatul este creierul,
Femeia este inima.
Creierul naste lumina, inima naste iubire.
Lumina fecundeaza, iubirea reinvie.

Barbatul este puternic prin ratiune.
Femeia este invincibila prin lacrimi.
Ratiunea convinge, lacrimile induioseaza.

Barbatul este capabil de orice eroism,
Femeia, de orice sacrificiu.
Eroismul innobileaza, sacrificiul aduce sublimul.

Barbatul are suprematia,
Femeia are alegerea.
Suprematia inseamna forta, alegerea inseamna dreptate.

Barbatul este un geniu,
Femeia este un inger.
Geniul este incomensurabil, ingerul este inefabil.

Aspiratia barbatului este catre gloria suprema,
Aspiratia femei este catre virtutea desavarsita.
Gloria creaza tot ce e maret, virtutea creaza tot ce e divin.

Barbatul este un cod,
Femeia este evanghelia.
Codul ne corecteaza, evanghelia ne face perfecti.

Barbatul este un vultur care zboara,
Femeia - o privighetoare care canta.
A zbura inseamna a cuceri spatiul, a canta inseamna a cuceri sufletul.

Barbatul este un templu,
Femeia este sanctuarul.
In fata templului ne descoperim, in fata sanctuarului ingenunchem.

Pe scurt, barbatul se gaseste acolo unde se sfarseste pamantul.
Femeia, acolo unde incepe cerul. "VICTOR HUGO"...care e un barbat....tot respectul pentru el

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 18 Decembrie 2008, ora 18:06

De la: mariaoprea75, la data 2008-09-14 00:53:19Din pacate multi citesc Biblia ad literam, fara sa inteleaga ca ea e o metafora in sine, de aici si toate conflictele interumane, caci fiecare incearca sa inteleaga Biblia dupa modul particular de interpretare a ei.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 18 Decembrie 2008, ora 18:07

De la: mariaoprea75, la data 2008-09-15 21:23:39Da Catcos asa e, numai ca domnul care nu stiu ce l-a apucat, de ma prapadesc de ras nu alta, a intrat pe toate topicurile. Si ca sa fie treaba si mai buna a mai creat un alt topic la care se injura de unul singur
Probabil ca i-a murit unul din cei mai buni pamanteni, de e atat de nevricos pe forum. Oricum stie sa atraga atentia asupra lui. Ofofof! Zice de altii ca sunt frustrati dar el OARE CUM E? Pana si id-ul lui o spune "ncursavotrag" CAT DE FRUSTRAT E!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 18 Decembrie 2008, ora 18:07

De la: mariaoprea75, la data 2008-09-16 22:06:11Ura a disparut omul noastru suparat. Tocmai ma gandeam sa parasesc acest forum, dar au intervenit administratorii de site. Ce ma bucur.

Hobincu, stiu ca nu pui etichete insa privesc lucrurile ca un mic observator la micul vostru conflict,al tau cu hjkl_19. Ideea e ca el nu priveste asa femeia, inferioara fata de un barbat. Ba dimpotriva, candva eu am spus ca nici NU ESTE NECESAR, din punctul meu de vedere ca si femeie, sa fiu egala unui barbat, ca nu avem cum sa fim egali, dar asta nu implica ca suntem superiori sau inferiori unul altuia, ci ca suntem UNICI in felul nostru, care ne ajuta sa fim complementari. Si el a aprobat acest punct de vedere al unicitatii noastre (femeie +barbat) ca persoane. De asta spun ca nici lui nu-i place sa puna etichete si nici tie nu-ti place sa faci acest lucru. A fost doar o neintelegere cu privire la fondul problemei, si nu vroiam practic sa asist la un spectacol gen "ncurs... "restul stiti prea bine despre cine este vorba si asta sincer nu vreau sa-mi pierd timpul citind niste vulgariati de acest gen. Asa ca eu va doresc numai bine amandorora.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 18 Decembrie 2008, ora 18:08

De la: mariaoprea75, la data 2008-09-16 22:08:24Redau aici comentariile noastre:
De acord mytcor. Si eu pun acest semn de protest. Dupa pararea mea s-au adunat aici frustratii, atat femeile care au ce au cu barbatii cat si barbatii care au ce au cu femeile. Un singur lucru ei nu stiu, ca nu e nevoie sa fim la fel, ci ca trebuie sa fim unici...ce atata ura intre sexe. Eu una nu doresc sa fiu egala barbatului, ca sunt constienta ca nu am cum, suntem diferiti dar cel mai frumos e ca suntem in felul nostru unici. Si am pus punct. Si gata. Ai lasati prostiile cu acest titlul.

hjkl_19

42 mesaje
Postat pe: 6 Septembrie 2008, ora 18:17 Citeaza Raspunde

pt mariaoprea75

sunt 100%de acord cu tine

nu incercati sa fiti egale cu barbatul , va rezulta un monstru

trebuie sa stim doar care ne e menirea si e de ajuns

si o sa fiti mult mai iubite de sotii vostri decat facand pe "barbatul"

respectati si veti fi respectate ........ o zi buna

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 18 Decembrie 2008, ora 18:10

scriu acest mesaj pt.maria oprea,mytcor si gabi vlasceanu:cine se baga in troaca il mananca porcii,cin'se pune cu nebunii este mai nebun ca ei,pe prost nu trebuie sa-l bagi in seama ca ajunge sa se creada intelept,s-auzim numai de bine!

Pagini: << 1 2 3 4 5 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului BARBATU E STAPANU' IAR MUIEREA E ZDREANTA SI TRE SA ASCULTE DE BARBAT
Mergi la: