back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Barbatu e stapanu' iar muierea e zdreanta si tre sa asculte de barbat

Pagini: << 1 2 3 4 5 Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

293 mesaje
Postat pe: 6 Februarie 2009, ora 15:59

hjkl_19 BAG DE SEAMA CA TISA ATROFIAT CREERUL? INCA N-AI INTELES CA NU DORIM SA TE MAI AUZIM PE AICI? DEBITEZI NUMAI PROSTII NICI LA ALEA NU TE PRICEPI DAPOI LA ALTCEVA. DESTEPTACIUNEA TA ESTE PERFECT ILUSTRATA DE INJURATURILE PE CARE NI LE ADRESEZI. DUTE TU DRACULUI, ORICUM MINTEA TI-A LUAT-O INAINTE, POATE VEI PRIMI INAPOI CE AI PIERDUT SI MAI VINO INAPOI DUPA AIA SA VEDEM DACA REZISTI SI ATUNCI.

Ebony

14969 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 6 Februarie 2009, ora 17:35

De la: victoriabar, la data 2009-02-06 15:59:48hjkl_19 BAG DE SEAMA CA TISA ATROFIAT CREERUL? INCA N-AI INTELES CA NU DORIM SA TE MAI AUZIM PE AICI? DEBITEZI NUMAI PROSTII NICI LA ALEA NU TE PRICEPI DAPOI LA ALTCEVA. DESTEPTACIUNEA TA ESTE PERFECT ILUSTRATA DE INJURATURILE PE CARE NI LE ADRESEZI. DUTE TU DRACULUI, ORICUM MINTEA TI-A LUAT-O INAINTE, POATE VEI PRIMI INAPOI CE AI PIERDUT SI MAI VINO INAPOI DUPA AIA SA VEDEM DACA REZISTI SI ATUNCI.

Fosta membra 9am.ro

474 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 7 Februarie 2009, ora 20:59

De la: mytcor, la data 2008-09-05 18:52:45 Nu-s de acord !....nici cu tema ,nici cu vocabularul folosit in titlul temei, cu-atat mai putzin cu...respectivul ...(...".." )...

Am postat in semn de protest, s-atat ...

votez cu......el ....cred. ce s-ar face barbatul fara afectiunea si tandretea femeii.:">

SpitzeDumy
Fosta membra 9am.ro

474 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 7 Februarie 2009, ora 21:05

De la: kali13, la data 2009-02-05 01:05:33
De la: hjkl_19, la data 2009-02-04 23:07:43pt.....se stiu ele 2zdrentze

nu.i asa ca in afara de bune de gura(:::::)nu ati fost niciodata FEMEI ?
cine ar accepta o ZDEANTZA buna de gura de 2 ori
odata pt ca ne am dat seama toti ca in afara de ceva studii.....ioc
FEMEIA implica si altceva decat o scoala inalta
iar a doua oara facand tot timpul aluzie la sexualitate nu faceti decat sa va tradati mici ZDRENTZE......
apropo de asta....daca tu crezi ca dupa 40 subiectul asta trece pe planul..2...3....gresesti...mai intreaba
si inca ceva..........ia mai duceti-va dracu de ZDRENTZE ca oricum nu sunteti altceva vorbiti singure oricum nu meritati atentie...........fiecare pasare pe limba ei piere............
vorbim peste 10 ani......................
adevaratelor FEMEI ( se stiu ele) de pe acest forum cele bune si mai vorbim

Mai baietzica(batranule impotent) tu chiar esti bolnav,daca nu ai bani pentru tratament te ajut eu,cretinoidule decrepit,te trimit la tratament cu shocuri pentru ca tu esti caz patologic....platesc eu tratamentul.

daca ai trecut printr-un divort sau o despartire sau nuj cn si-a batut joc de tine asta nu inseamna ca toate suntem asa. thoamne. ori esti gay.

SpitzeDumy
Fosta membra 9am.ro

440 mesaje
Oras: Tg Jiu

Postat pe: 7 Februarie 2009, ora 21:09

De la: aureldimaa, la data 2009-02-03 08:20:15
De la: hjkl_19, la data 2009-02-01 21:00:53zdrentze mici handicapate
nu credeti ca sunteti prea mici si nu ajungeti decat la nivelul p**lii?
fira-ti ale dracu de panarme,resturi umane care va lasati duse de nas de presa ,
cand , oare mintea voastra de femei care gandesc "maneleste"o sa si revina?....voi niciodata generatiile viitoare poate....sunt insa mai multe decat voi FEMEILE de care ne bucuram si care ne incanta
voi sunteti crescute la scoala lui gutza , cu ochii la t.v. departe de realitatiile vietii, sunteti cu gandul la bani multi bujurerii si vile cu piscina,
sunteti din cele care de la 7-8 ani vor sa ajunga modele, sa pozeze,uitand mai intai trebuie sa transpiri....sunteti din cele care prin asta intelegeti ......un fraier...si atat
nu vreau sa fiu pesimist dar omenirea va trece printr.o criza mai lunga si mai profunda decat credeti........si...........
se vor reaseza valorile umane,munca va fi altfel pretuita,nu socotita o rusine...sper sa vina ziua cand vom lua cateva....putine, invataturi de la arabi....macar 5% adica esenta, nu obiceiurile lor retrograde
nu-i de mirare ca a disparut educatia cinstea respecul, de cand cu trambitzata egalitate
mai bine am face sa discutam cum sa fim mai buni mai intelegatori unul cu celalalt,sa ne cunoastem menirea, si mai ales lungul nasului....si n ar fi rau ca ca celui mai in varsta (in primul rand parintilor) sa le purtam respectul care se cuvine
si ca sa termin cu voi2
mi-e lehamite....de voi
explicati pe intelesul tuturor (dar sa intelegeti si voi)ce este un demagog
si incercati sa intelegeti realitatea din viata de zi cu zi...din experienta de milenii a omului,extrageti esentza....care e alta decat cea din presa sau filme
incercati sa terminati cu jignirile ...eu nu m am adresat niciuneia dintre voi direct, voi insa ati folosit un limbaj abject cu adesa.......e bine deci sa cantinuati dar vorbind in general....eu , repet n am facut referire directa la voi.......
dar voi va simtiti............ceea ce sunteti
.
o zi buna!
Bai bulache,sigur nu faci parte din categoria zdrente?Mi-am dat eu seama ca ceva nu e-nregula cu tine,esti bulangiu nu-i asa?Oricum,eu n-am nimic cu pidosnicii!
De acord 100%.

Fosta membra 9am.ro

440 mesaje
Oras: Tg Jiu

Postat pe: 7 Februarie 2009, ora 21:12

De la: dumy, la data 2009-02-07 21:05:25
De la: kali13, la data 2009-02-05 01:05:33
De la: hjkl_19, la data 2009-02-04 23:07:43pt.....se stiu ele 2zdrentze

nu.i asa ca in afara de bune de gura(:::::)nu ati fost niciodata FEMEI ?
cine ar accepta o ZDEANTZA buna de gura de 2 ori
odata pt ca ne am dat seama toti ca in afara de ceva studii.....ioc
FEMEIA implica si altceva decat o scoala inalta
iar a doua oara facand tot timpul aluzie la sexualitate nu faceti decat sa va tradati mici ZDRENTZE......
apropo de asta....daca tu crezi ca dupa 40 subiectul asta trece pe planul..2...3....gresesti...mai intreaba
si inca ceva..........ia mai duceti-va dracu de ZDRENTZE ca oricum nu sunteti altceva vorbiti singure oricum nu meritati atentie...........fiecare pasare pe limba ei piere............
vorbim peste 10 ani......................
adevaratelor FEMEI ( se stiu ele) de pe acest forum cele bune si mai vorbim

Mai baietzica(batranule impotent) tu chiar esti bolnav,daca nu ai bani pentru tratament te ajut eu,cretinoidule decrepit,te trimit la tratament cu shocuri pentru ca tu esti caz patologic....platesc eu tratamentul.

daca ai trecut printr-un divort sau o despartire sau nuj cn si-a batut joc de tine asta nu inseamna ca toate suntem asa. thoamne. ori esti gay.
Nu e GAY,e BULANGIU!E o mare diferenta!

plesuardei

245 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 8 Februarie 2009, ora 06:35

De la: aureldimaa, la data 2009-02-03 08:20:15
De la: hjkl_19, la data 2009-02-01 21:00:53zdrentze mici handicapate
nu credeti ca sunteti prea mici si nu ajungeti decat la nivelul p**lii?
fira-ti ale dracu de panarme,resturi umane care va lasati duse de nas de presa ,
cand , oare mintea voastra de femei care gandesc "maneleste"o sa si revina?....voi niciodata generatiile viitoare poate....sunt insa mai multe decat voi FEMEILE de care ne bucuram si care ne incanta
voi sunteti crescute la scoala lui gutza , cu ochii la t.v. departe de realitatiile vietii, sunteti cu gandul la bani multi bujurerii si vile cu piscina,
sunteti din cele care de la 7-8 ani vor sa ajunga modele, sa pozeze,uitand mai intai trebuie sa transpiri....sunteti din cele care prin asta intelegeti ......un fraier...si atat
nu vreau sa fiu pesimist dar omenirea va trece printr.o criza mai lunga si mai profunda decat credeti........si...........
se vor reaseza valorile umane,munca va fi altfel pretuita,nu socotita o rusine...sper sa vina ziua cand vom lua cateva....putine, invataturi de la arabi....macar 5% adica esenta, nu obiceiurile lor retrograde
nu-i de mirare ca a disparut educatia cinstea respecul, de cand cu trambitzata egalitate
mai bine am face sa discutam cum sa fim mai buni mai intelegatori unul cu celalalt,sa ne cunoastem menirea, si mai ales lungul nasului....si n ar fi rau ca ca celui mai in varsta (in primul rand parintilor) sa le purtam respectul care se cuvine
si ca sa termin cu voi2
mi-e lehamite....de voi
explicati pe intelesul tuturor (dar sa intelegeti si voi)ce este un demagog
si incercati sa intelegeti realitatea din viata de zi cu zi...din experienta de milenii a omului,extrageti esentza....care e alta decat cea din presa sau filme
incercati sa terminati cu jignirile ...eu nu m am adresat niciuneia dintre voi direct, voi insa ati folosit un limbaj abject cu adesa.......e bine deci sa cantinuati dar vorbind in general....eu , repet n am facut referire directa la voi.......
dar voi va simtiti............ceea ce sunteti
.
o zi buna!
Bai bulache,sigur nu faci parte din categoria zdrente?Mi-am dat eu seama ca ceva nu e-nregula cu tine,esti bulangiu nu-i asa?Oricum,eu n-am nimic cu pidosnicii!
De ce te-ai suparat asa bai fraiere?N-ai inteles ca n-am nimic cu bulangii?Vreau sa stii ca te sustin in lupta ta pentru drepturile minoritatilor sexuale. O ultima rugaminte,ai grija la rozeta!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 8 Februarie 2009, ora 16:02

Pt. cel ce a deschis acest topic,atunci cind D-zeu a impartit darurile ,tu ai fost mai lenes si nu mai ramasese decit frumusetea si prostia.Se pare ca ai ales prostia ,deoarece frumusetea este trecatoare...(valabil si celor care sunt de acord cu el.)

geofive2006

64 mesaje
Postat pe: 8 Februarie 2009, ora 17:05

Am citit cu amuzament acest topic dar intr-adevar aceasta este o problema foarte serioasa in ziua de astazi! si la serviciu si in general este mereu un conflict intre sexe! astazi e o problema f mare cu cine canta in casa cocosul sau gaina! parerea mea e ca aceasta problema este din cauza banilor dupa care alergam cu totii! inainte barbatii munceau iar femeile depindeau de ei , astazi sunt multe femei care au functii de conducere f bine platite si in acest caz se considera ca cine aduce mai multi bani in casa conduce! s-au schimbat vremurile dar nu si mentalitatile! femeile vor egalitate si independenta dar cand vine vorba de o problema tot barbatul tre sa fie barbat ! apoi exista cazuri cand intr-un cuplu totul este bine si frumos pana la momentul in care ea vede ca vecinul are o casa mai mare si o masina mai tare si vrea si ea un barbat de genul vecinului iar atunci saracul barbatel care are un salariu mic si ii este imposibil sa ajunga la acel statut pierde ce avea el mai de pret adica linistea caminului! si asa se ajunge la despartiri dureroase! cel care a deschis acest topic a suferit f mult din cauza unei femei sau a mai multora! ideea este ca atunci cand iti alegi partener sa iti alegi pe cineva pe masura ta adica nici mai frumos nici mai bogat dar nici asa nu poti fi sigur pt ca in viata se intampla multe si unul din parteneri se poate imbolnavi sau poate avea un accident sau poate ramane fara sercviciu si atunci iarasi esti in vietnam! nu sunt de vina nici femeile si nici barbatii de vina este sistemul de azi iar cine nu e de acord cu mine sa faca ce stie ce crede si ce poate

hjkl_19

56 mesaje
Postat pe: 8 Februarie 2009, ora 20:25

Fosta membra 9am.ro

293 mesaje
Postat pe: 9 Februarie 2009, ora 15:48

De la: hjkl_19, la data 2009-02-08 20:25:13

CATA IPOCRIZIE AI IN TINE. SE PARE CA ASTA SE INVATA LA SCOALA DE UNDE TE-AI INTORS. NU-I ASA?

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 10 Februarie 2009, ora 20:58

In orice cuplu, unul este dominant si celalat se lasa condus cu buna stiinta.
De obicei dominantul este barbatul.
Dupa ani si ani, unele femei care s-au lasat conduse, au explozii de personalitate, le apuca asa deodata amocul si incep cu "drepturile si statutul femei", ca si cum l-ar vrea mort pe partener.
Problema este in pat ! Cautati-o acolo ...
Daca cei doi se dau jos din pat, dimineata, multumiti, nimeni nu are nevoie de statut !
Restul e ... tacere !

Acum nu e momentul !
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 10 Februarie 2009, ora 21:03

De la: geofive2006, la data 2009-02-08 17:05:16Am citit cu amuzament acest topic dar intr-adevar aceasta este o problema foarte serioasa in ziua de astazi! si la serviciu si in general este mereu un conflict intre sexe! astazi e o problema f mare cu cine canta in casa cocosul sau gaina! parerea mea e ca aceasta problema este din cauza banilor dupa care alergam cu totii! inainte barbatii munceau iar femeile depindeau de ei , astazi sunt multe femei care au functii de conducere f bine platite si in acest caz se considera ca cine aduce mai multi bani in casa conduce! s-au schimbat vremurile dar nu si mentalitatile! femeile vor egalitate si independenta dar cand vine vorba de o problema tot barbatul tre sa fie barbat ! apoi exista cazuri cand intr-un cuplu totul este bine si frumos pana la momentul in care ea vede ca vecinul are o casa mai mare si o masina mai tare si vrea si ea un barbat de genul vecinului iar atunci saracul barbatel care are un salariu mic si ii este imposibil sa ajunga la acel statut pierde ce avea el mai de pret adica linistea caminului! si asa se ajunge la despartiri dureroase! cel care a deschis acest topic a suferit f mult din cauza unei femei sau a mai multora! ideea este ca atunci cand iti alegi partener sa iti alegi pe cineva pe masura ta adica nici mai frumos nici mai bogat dar nici asa nu poti fi sigur pt ca in viata se intampla multe si unul din parteneri se poate imbolnavi sau poate avea un accident sau poate ramane fara sercviciu si atunci iarasi esti in vietnam! nu sunt de vina nici femeile si nici barbatii de vina este sistemul de azi iar cine nu e de acord cu mine sa faca ce stie ce crede si ce poate

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 10 Februarie 2009, ora 21:04

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 10 Februarie 2009, ora 21:04

De la: Atotputernicul, la data 2009-02-10 20:58:44In orice cuplu, unul este dominant si celalat se lasa condus cu buna stiinta.
De obicei dominantul este barbatul.
Dupa ani si ani, unele femei care s-au lasat conduse, au explozii de personalitate, le apuca asa deodata amocul si incep cu "drepturile si statutul femei", ca si cum l-ar vrea mort pe partener.
Problema este in pat ! Cautati-o acolo ...
Daca cei doi se dau jos din pat, dimineata, multumiti, nimeni nu are nevoie de statut !
Restul e ... tacere !

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 10 Februarie 2009, ora 21:05

Pagini: << 1 2 3 4 5 Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului BARBATU E STAPANU' IAR MUIEREA E ZDREANTA SI TRE SA ASCULTE DE BARBAT
Mergi la: