Info
x
Barbatu e stapanu' iar muierea e zdreanta si tre sa asculte de barbat
|
stejerean_vasile 672 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Bistrita |
Postat pe: 29 Ianuarie 2009, ora 20:07
Foarte urat titlu...
ca sa incep cu inceputul. In afara de obiceiurile barbatesti... cred ca mai exista si barbatii cu caracter care vor sti sa raspunda elegant fiecarei provocari. barbatii si femeile sunt ca si apa si faina... asa ca nu vad de ce atata discordie si lupta pt suprematie... poate doar pentru juniorii care mesteca seminte in fata blocului si se simt ofensati ca aleasa lor i-a chemat sa duca gunoiul sau pentru finutzele care nu vad un barbat mai departe de un vesnic calator. dragii mei suntem egali din nastere, doar ca avem obiceiuri diferite. femeile si barbatii, fetele si baetii... etc. cel mai important e sa ne simtim egali si sa ne intelegem reciproc. fara sa ne gandim la ce a spus Orwell... toti suntem egalii... doar ca unii suntem mai egali decat ceilaltiii...
Omerta Vision
|
|
kali13 233 mesaje Membru din: 25/09/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 30 Ianuarie 2009, ora 00:02
hjkl_19,
Iti recomand un topic"Femeia e stapana'iar barbatul este o carpa si trebuie sa asculte de Femeie.Sa te vad acum ...flescaitule batran.DECREPITULE |
|
Postat pe: 30 Ianuarie 2009, ora 00:11
Este valabil numai pentru cei care sunt de acord cu...X(Adica...hjkl_19).
Decrepit batrab,madular flashc ce esti.
|
|
Fosta membra 9am.ro 1491 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 30 Ianuarie 2009, ora 16:11
Acum ca tot am iesit de sub pat, putem vorbi deschis pentru cateva minute, pana vine nevasta-mea care se uita la Tenis (cu T mare) in varful patului, ca e mare pasionata de sport ....
Chestia e ca muierile asta sunt .... si .... In fine, v-as mai spune mai multe dar daca vine si ma prinde, ma aparati voi ? De ce trebuie sa-l citesc pe Cioran ca sa am o parere despre femei ? Poate sa am o parere despre femeia mea ... de capul meu. Ce-mi trebuie mie Cioran. A trait el cu femeia mea ? El isi da cu parerea despre femeia lui, sau femeile lui. Cine stie cu ce cotoroante a avut asta de-a face ... N-ar fi mai simplu sa gandesc de capul meu, in raport cu femeia cea mai apropiata mie. In orice caz, tema, daca nu e la misto, atunci e de un cretinism rar (ca majoritatea temelor) Hai, pa, acriturilor !
Acum nu e momentul !
|
|
Fosta membra 9am.ro 293 mesaje Membru din: 13/01/2009 |
Postat pe: 30 Ianuarie 2009, ora 19:03
De la: hjkl_19, la data 2009-01-29 18:00:24daca orgoliul de zdrentze nu va face sa vedeti dincolo de nimicnicia voastra....luati cursuri de educatie familiala......si lasati gura Asculta mai zoaie, bala de catel, rahat fara consistenta, tu ce dracu esti ma? Te crezi destept si puternic? Meriti un loc caldut nu-i asa ?, doar esti barbat mai si inca ce barbat...! Il citezi pe Cioran un parazit al societatii? iti place nu? pt ca la fel ca si tine n-a muncit toata viata nimic, a scos cateva idei pentru nenoriciti fara minte si scrupule ca tine. Dute dracu' de idiot si daca inca n-ai reusit sa te autoeduci pana la aceasta varsta, spanzura-te de cea mai inalta creanga pe care o gasesti in cale. Cum e posibil sa te mai aprobe cineva, nenorocitule, scusura a societatii? Vai celor ce-ti seamana. Nu esti decat un dobitoc infuriat de propriile prostii. Mars tu, caine raios si bubos , si daca nu gasesti unde sa te ascunzi, inta pe gaura pe care ai iesit, te va primi bucuroasa cand va vedea ce a avortat. Fac ceva pe toate ideile tale de "model" imbecil. Cum indraznesti sa ne jignesti cand nici macar nu ne cunosti psihopatule, cine dracu te crezi? N-avem nevoie de unun ca tine nici daca ai fi ultimul "om" ramas pe pamant. Zdreanta e aia care a nascut un dobitoc ca tine. Decat o asa inteligenta bolnava lasata pe pamant mai bine doloc. Si asta ti-o spun asa ca sa stii unde te incadrezi, ma indoiesc ca nevasta-ta, daca ai una, te aproba si e fericita. Si sa nu mai indraznesti sa-mi raspunzi pt ca ce ti-am scris aici e nimic pe lamga ce o sa primesti data viitoare. |
|
Kenny 230 mesaje Membru din: 28/01/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 30 Ianuarie 2009, ora 19:13
De la: victoriabar, la data 2009-01-30 19:03:35De la: hjkl_19, la data 2009-01-29 18:00:24daca orgoliul de zdrentze nu va face sa vedeti dincolo de nimicnicia voastra....luati cursuri de educatie familiala......si lasati gura Pun pariu ca atunci cand ai scris asta cea mai fierbinte dorinta a ta erau 15 minute intr-o camera incuiata in care sa fiti numai tu, el si un levier.La tine in mana.
Vanity, definitely my favorite sin.
|
|
Postat pe: 31 Ianuarie 2009, ora 19:14
Usorde ghicit, intradevar... dar o merita din plin!
|
|
hjkl_19 56 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 1 Februarie 2009, ora 21:00
zdrentze mici handicapate
nu credeti ca sunteti prea mici si nu ajungeti decat la nivelul p**lii? fira-ti ale dracu de panarme,resturi umane care va lasati duse de nas de presa , cand , oare mintea voastra de femei care gandesc "maneleste"o sa si revina?....voi niciodata generatiile viitoare poate....sunt insa mai multe decat voi FEMEILE de care ne bucuram si care ne incanta voi sunteti crescute la scoala lui gutza , cu ochii la t.v. departe de realitatiile vietii, sunteti cu gandul la bani multi bujurerii si vile cu piscina, sunteti din cele care de la 7-8 ani vor sa ajunga modele, sa pozeze,uitand mai intai trebuie sa transpiri....sunteti din cele care prin asta intelegeti ......un fraier...si atat nu vreau sa fiu pesimist dar omenirea va trece printr.o criza mai lunga si mai profunda decat credeti........si........... se vor reaseza valorile umane,munca va fi altfel pretuita,nu socotita o rusine...sper sa vina ziua cand vom lua cateva....putine, invataturi de la arabi....macar 5% adica esenta, nu obiceiurile lor retrograde nu-i de mirare ca a disparut educatia cinstea respecul, de cand cu trambitzata egalitate mai bine am face sa discutam cum sa fim mai buni mai intelegatori unul cu celalalt,sa ne cunoastem menirea, si mai ales lungul nasului....si n ar fi rau ca ca celui mai in varsta (in primul rand parintilor) sa le purtam respectul care se cuvine si ca sa termin cu voi2 mi-e lehamite....de voi explicati pe intelesul tuturor (dar sa intelegeti si voi)ce este un demagog si incercati sa intelegeti realitatea din viata de zi cu zi...din experienta de milenii a omului,extrageti esentza....care e alta decat cea din presa sau filme incercati sa terminati cu jignirile ...eu nu m am adresat niciuneia dintre voi direct, voi insa ati folosit un limbaj abject cu adesa.......e bine deci sa cantinuati dar vorbind in general....eu , repet n am facut referire directa la voi....... dar voi va simtiti............ceea ce sunteti . o zi buna! |
|
|
|
|
Postat pe: 2 Februarie 2009, ora 20:57
hjkl_19,
Iti raspund personal, pe inteles si in exclusivitate, cu o explicatie intrinseca la acest topic filosofic si autentic profund. Ai dovedit o oligofrenie debordanta, un efect intelectual de sindrom down in actiune si de o flatulatie scatofila greu de egalat. Dar, tocmai de asta iti deconstruiesc mesajul subliminal al acestui topic care ti se adreseaza... TIE: Barbatul e stapanul, iar muierea (moliciunea putzii tale) e zdreanta (adica putzica ta flasca, zdrenturoasa si guraliva inutil) si tre sa asculte de barbat ( imperativul folosit imprima tocmai nevoia de a "ridica" ceva deja obisnuit cu impotenta si onania). Dar, oricum esti mai mult decat (pro)fund mai ales in remarcile pline de o halena dezgustatoare. Compasiune sotiei tale pentru posesia unui asa zis"barbat"atrofiat (cu degetzel in loc de organ)...si o sugestie ca de la femeie la femeie- se impune un test de paternitate sau, mai bine, o intregistrare in cartea recordurilor a unui "barbat" care, reproducand, s-a folosit de deget/limba. Iar frustrarile tale intelectuale vis-a-vis de cele cu facultate sunt de inteles mai ales ca esti un infocat al lecturii revistelor colorate...si, ca sa intelegi mesajul, "decupat" din lecturile tale preferate- baga-ti-as carne pe esofag!
|
|
Postat pe: 2 Februarie 2009, ora 23:58
CUI NU I-AR FI LEHAMITE DE TINE hjkl_19? SI CINE AR PUTEA SA-TI DEA DREPTATE? NU VEZI CA ESTI SINGUR, NU TE APROBA NIMENI? A VAZUT CE-TI POATE MINTEA. NEMAIAVAND CE SCRIE O DAI CU MANEAUA SI DEMAGOGIA SINGURELE LUCRURI CARE TE REPREZINTA PE TINE SI STIRPEA DIN CARE FACI PARTE.
MA ABTIN SA TE MAI INJUR O DATA, NU DE ALTA DAR TI-A SPUS KALY13 CAM TOT CE MERITI SI NU MERITA SA MA MAI GANDESC LA O SCURSURA CA TINE. NU SUNTEM DELOC CEEA CE MINTEA TA A CREZUT CA GASESTE PE AICI, SIMPLE PIPITE DE 20 DE ANI, AM TRECUT PRIN VIATA SI RECUNOASTEM BADARANII DE TEPA TA DUPA PRIMELE 3 CUVINTE PE CARE LE DEBITEAZA. VEZITI LUNGUL NASULUI SI DACA NUTI PLACE TARA ASTA UNDE FEMEILE SUNT LIBERE CU DRAGA INIMA TE SFATUIM SA PLECI LA ARABI, PE ACOLO INCA SE MAI PRACTICA ABUZURILE, NOI NU VA MAI PERMITEM, DIN NEFERICIRE PENTRU NEMERNICI CA VOI. BAFTA! SPER SA GASESTI DESTUI BANI PRIN BUZUNARELE TALE SA REUSESTI SA-TI CUMPERI PE ACOLO MACAR O SCORBURA. |
|
Ebony 14969 mesaje Membru din: 5/01/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 3 Februarie 2009, ora 01:26
|
|
plesuardei 245 mesaje Membru din: 3/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 3 Februarie 2009, ora 08:20
De la: hjkl_19, la data 2009-02-01 21:00:53zdrentze mici handicapateBai bulache,sigur nu faci parte din categoria zdrente?Mi-am dat eu seama ca ceva nu e-nregula cu tine,esti bulangiu nu-i asa?Oricum,eu n-am nimic cu pidosnicii! |
|
sorin_0_9 15 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Oradea |
Postat pe: 3 Februarie 2009, ora 08:34
Pfui ce topic dement. Exact ca si injuriile din el . Nu sunteti nici unii mai breji ca ceilalti . Credeam ca femeile sa fie mai impaciuitoare si sa vina cu contraargumente dar voi aveti un vocabular de mahalagioaice. PACAT !!!
Adevarul este ca nu suntem buni nici unii nici altii ( barbati si femei deopotriva). Fiecare avem stolurile noastre. Parerea mea este ca asemenea discutii pline de ura si misoginism nu-si au locul. Dar fiecare cum il duce capul. Sa aveti o zi superba !!! |
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 3 Februarie 2009, ora 08:57
Dumnezeu a facut lumea bine.......noi am deformat-o........punanad tot felul de criterii (de sex, religie, varsta, culoarea pielii....) in relatile dintre noi. Toti suntem o apa si-un pamant.....si peste 150 de ani nimeni nu-si va aduce aminte ca am existat (cu mici exceptii). Va rog nu va mai consumati energiile spirituale in dispute de genul acesta. Mai bine intrati pe www.schimbdeneveste.ro sa vedeti acolo egalitate intre sexe..... |
|
Fosta membra 9am.ro 2192 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 3 Februarie 2009, ora 09:07
De la: augustus, la data 2009-02-03 08:57:26
|
|
Postat pe: 3 Februarie 2009, ora 12:25
Un seic arab se plimba in desertul Arabiei Saudite. Cu 50 de metri in fata e sotia acestuia. Se intalneste cu un alt seic, care suparat intreaba:
- Ce faci Ahmed? E scris in Coran ca femeia e cu 50 de metri in spatele barbatului, nu in fata. - Ai dreptate prietene, dar cand era scris Coranul nu existau mine in desert. |
|
obliografic 1094 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 3 Februarie 2009, ora 22:07
Cum te hotarasti cu cine te casatoresti?
Trebuie sa gasesti pe cineva careia ii plac aceleasi lucruri ca si tine. De exemplu, daca tie iti place sportul, ei ar trebui sa-i placa ca tie iti place sportul, si ar trebui sa tina chips-urile la indemana si sa ti le dea cand vrei (Alan, 10 ani) ----------------------------------------------------------------------- Nici o persoana nu hotaraste inainte de a creste mare cu cine se va casatori. Dumnezeu decide totul cu mult inainte, si nu vei afla decat tarziu pe cine ti-a bagat pe gat. (Kirsten, 10 ani) ----------------------------------------------------------------------- La ce varsta e bine sa te casatoresti? Nici o varsta nu e buna ca sa te casatoresti. Trebuie sa fii fraier ca sa te casatoresti (Freddie, 6 ani) ----------------------------------------------------------------------- Cum poate sa stie un necunoscut ca doi oameni sunt casatoriti? Poti sa banuiesti asta daca cei doi par sa strige/urle la aceiasi copii. (Derrick, 8 ani) ----------------------------------------------------------------------- Ce crezi ca mama ta si tatal tau au in comun? Nici unul dintre ei nu mai vor alti copii (Lori, 8 ani) ----------------------------------------------------------------------- Ce fac oamenii de obicei la o intalnire? La intalniri oamenii se distreaza si ei ar trebui sa le foloseasca ca sa se cunoasca mai bine. Pana si baietii au ceva de spus daca ii asculti mai mult timp. (Lynnette, 8 ani) ----------------------------------------------------------------------- La prima intalnire, oamenii isi spun unii altora minciuni si asta ii face sa fie destul de interesati unul de celalalt ca sa mearga si la a doua intalnire. (Martin, 10 ani) ----------------------------------------------------------------------- Ce ai face daca prima ta intalnire ar fi un esec? As fugi acasa si m-as preface mort. A doua zi as chema toate ziarele si m-as asigura ca au scris despre mine in toate sectiunile cu decese (Craig, 9 ani) ----------------------------------------------------------------------- Cand e o.k. sa saruti pe cineva? Legea spune ca trebuie sa ai 18 ani pentru asta, si n-as vrea sa intru in bucluc daca o fac inainte.(Kurt, 7 ani) ----------------------------------------------------------------------- Regula e asa: daca saruti pe cineva, atunci trebuie sa te si casatoresti cu acea persoana si sa ai copii cu ea. Este cinstit sa faci asa.(Howard, 8 ani) ----------------------------------------------------------------------- E mai bine sa fii singur sau casatorit? Nu stiu cum e mai bine, dar pot sa-ti spun un singur lucru. Nu o sa am niciodata sex cu sotia mea. Nu vreau sa fiu vulgar. (Theodore, 8 ani) ----------------------------------------------------------------------- Pentru fete e mai bine sa fie singure, dar nu pentru baieti. Baietii au nevoie de cineva sa stranga lucrurile dupa ei. (Anita, 9 ani) ----------------------------------------------------------------------- Cum ai face o casnicie sa functioneze bine? Sa-i spui sotiei tale ca e draguta, chiar daca ea arata ca un camion. (Ricky, 10 ani -un viitor politician)
CELUI MAI BUN PRIETEN
Cand tu razi, rad si eu.
Cand tu privesti soarele,simt si eu caldura lui.
Cand tu plangi, plang si eu.
Cand tu hotarasti sa lupti,lupt si eu.
Cand tu te arunci in cap...
O sa imi fie tare dor de tine , DESTEPTULE!
|
|
Postat pe: 3 Februarie 2009, ora 22:09
Anunt la matrimoniale: " Caut sotie "
Mii de raspunsuri: " Ia-o pe-a mea
CELUI MAI BUN PRIETEN
Cand tu razi, rad si eu.
|
|
Postat pe: 3 Februarie 2009, ora 22:52
- De ce a facut Dumnezeu femeile frumoase si proaste?
- Frumoase, ca sa poata barbatii sa le iubeasca si proaste ca ele sa poata iubi barbatii!
CELUI MAI BUN PRIETEN
Cand tu razi, rad si eu.
|
|
Postat pe: 4 Februarie 2009, ora 14:58
mai schimbati si voi femeile(aaaa....zdrentele)......intre voi....
www.schimbdeneveste.ro |
|
Postat pe: 4 Februarie 2009, ora 15:15
....
si mai incercati sa ne dovediti ca nu sunteti badarani marea majoritate, chiar si cu propriile neveste, halall barbati destepti...!
|
|
a1a1a1a1 10 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 4 Februarie 2009, ora 15:32
De la: gabi67vlasceanu, la data 2008-09-03 09:52:40 eu as spune ca cei care indraznesc sa afirme astfel de idiotenii....atat ii duce capsoru,sau poate ca le plac barbatii daca au o astfel de parere despre femei...asa ca e de inteles....nu toti putem fi la fel....asa e... apropo...stiti cum se mai numesc cei ca voi?muscatori de perna sau suflatori in ceafa depinde de inclinatie
|
|
Postat pe: 4 Februarie 2009, ora 15:40
De la: kali13, la data 2009-02-02 20:57:55hjkl_19, SUPER TARE
|
|
Postat pe: 4 Februarie 2009, ora 16:00
De la: dora_visinescu, la data 2009-01-26 22:14:44Un barbat la librarie: As dori cartea cu titlul "Superioritatea barbatului fata de femeie" Vinzatoarea: Utopie si SF-uri la etajul 1 va rog.
|
|
hjkl_19 56 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 4 Februarie 2009, ora 23:07
pt.....se stiu ele 2zdrentze
nu.i asa ca in afara de bune de gura(:::::)nu ati fost niciodata FEMEI ? cine ar accepta o ZDEANTZA buna de gura de 2 ori odata pt ca ne am dat seama toti ca in afara de ceva studii.....ioc FEMEIA implica si altceva decat o scoala inalta iar a doua oara facand tot timpul aluzie la sexualitate nu faceti decat sa va tradati mici ZDRENTZE...... apropo de asta....daca tu crezi ca dupa 40 subiectul asta trece pe planul..2...3....gresesti...mai intreaba si inca ceva..........ia mai duceti-va dracu de ZDRENTZE ca oricum nu sunteti altceva vorbiti singure oricum nu meritati atentie...........fiecare pasare pe limba ei piere............ vorbim peste 10 ani...................... adevaratelor FEMEI ( se stiu ele) de pe acest forum cele bune si mai vorbim |
|
Postat pe: 5 Februarie 2009, ora 01:05
De la: hjkl_19, la data 2009-02-04 23:07:43pt.....se stiu ele 2zdrentze Mai baietzica(batranule impotent) tu chiar esti bolnav,daca nu ai bani pentru tratament te ajut eu,cretinoidule decrepit,te trimit la tratament cu shocuri pentru ca tu esti caz patologic....platesc eu tratamentul. |
|
Postat pe: 5 Februarie 2009, ora 20:21
La Radio Erevan, un viitor ginere întreabã:
- Ce este luna de miere ? Radio Erevan rãspunde: - Este un concediu, pe care îl capãtã bãrbatul înainte de a lucra pentru noul ºef.
CELUI MAI BUN PRIETEN
Cand tu razi, rad si eu.
|
|
Postat pe: 5 Februarie 2009, ora 20:50
Se intalnesc doi prieteni.Primul zice:
-Ce mai e nou? Al doilea raspunde: -Ma inseala nevasta! Primul zice din nou: -Eu te-am intrebat ce mai e nou! Definitia Curajului: Curajul este atunci cand un barbat se intoarce acasa la 4 dimineata mort de beat si intrand in casa si vazand-o pe nevasta-sa cu o matura cu coada in mana indrazneste sa o intrebe: - Faci curat sau ai de gand sa zbori pe undeva? 1.Care este diferenta dintre o femeie si o musca? Musca te sacaie numai vara. 2.Care este diferenta dintre o femeie si un tantar? Pe tantar nu trebuie sa-l mangai pe cap cand te suge. 3.Care este asemanarea dintre o femeie si o tornada? Amandoua la inceput sunt calde si umede iar cand pleaca iti i-au casa si masina...
CELUI MAI BUN PRIETEN
Cand tu razi, rad si eu.
|
|
Postat pe: 6 Februarie 2009, ora 15:09
Si poate s-o dea si la schimb, de zdreanta ce e...
www.schimbdeneveste.ro |
|
bella 4 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 6 Februarie 2009, ora 15:51
|
|
|
|

ca sa incep cu inceputul. In afara de obiceiurile barbatesti...
cred ca mai exista si barbatii cu caracter
care vor sti sa raspunda elegant fiecarei provocari.
barbatii si femeile sunt ca si apa si faina... asa ca nu vad de ce atata discordie si lupta pt suprematie... poate doar pentru juniorii care mesteca seminte in fata blocului si se simt ofensati ca aleasa lor i-a chemat sa duca gunoiul sau pentru finutzele care nu vad un barbat mai departe de
apropo...stiti cum se mai numesc cei ca voi?muscatori de perna
depinde de inclinatie