back to top ∧

Info
x
info
 
 
OK


 
Info
x
info
 
 
 


Va fi obama un presedinte mai bun?

 


 
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:
 
9am_admin

43 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 20 Ianuarie 2009, ora 18:47

Spune-ne ce parere ai despre noul presedinte al SUA, Barack Obama, si poti castiga un laptop Asus Intel Core2 Duo T5450, 2GB, 250GB!



REGULAMENTUL CONCURSULUI





Prezentare



Internet Corp SRL si www.eMAG.ro organizeaza un concurs prin intermediul caruia orice utilizator, inregistrat ca membru al site-ului www.9am.ro poate sa intre in cursa pentru castigarea unui laptop. Pentru a participa la concurs, utilizatorii inregistrati cu date reale trebuie sa isi spuna parerea pe forumul 9am despre mandatul noului presedinte al SUA. Premiul va fi oferit prin tragere la sorti.



Organizator



La organizarea prezentului concurs, Internet Corp SRL (organizatorul) colaboreaza cu www.eMAG.ro.



Perioada desfasurarii




Concursul se desfasoara in perioada 20 ianuarie – 31 ianuarie 2009.



Procedura de desfasurare



Concursul se desfasoara pe site-ul www.9am.ro. Pentru a te inscrie la concurs, trebuie sa fii utilizator inregistrat al www.9am.ro si sa postezi in topicul "Va fi Obama un presedinte mai bun?" deschis pe forumul 9am parerea ta despre noul presedinte al SUA: va reusi Obama sa schimbe America? va reusi noul presedinte al SUA sa razbune atentatele de la 11 septembrie? va reusi America lui Obama sa faca fata crizei economice?



Este obligatoriu ca la inregistrarea ca membru al 9am datele de identificare furnizate sa fie cele reale (nume, prenume, adresa de email, data nasterii, sex). Participarea la concurs se poate face numai de pe un singur cont de utilizator si doar in conditiile in care datele furnizate la deschiderea contului sunt datele complete de identificare ale utilizatorului care si-a deschis respectivul cont.



Premiul



Premiul este acordat de www.eMAG.ro. Premiul consta intr-un Laptop Asus F5RL-AP396D Intel Core2 Duo T5450, 2GB, 250GB. Mai multe detalii despre produs gasiti aici.



Premiul trebuie revendicat in maxim 5 zile de la anuntarea rezultatelor tragerii la sorti, urmand a fi distribuit intr-o perioada de maxim 4 saptamani de la castigarea lui.



Dreptul de participare



Pentru a participa la acest concurs trebuie sa fii cetatean roman, si sa ai peste 18 de ani. Nu este permisa participarea la concurs a angajatilor companiilor Internet Corp SRL, ai partenerilor sai prezentati la inceputul acestui regulament, precum si a rudelor si afinilor acestora pana la gradul doi inclusiv.



Validarea castigatorului



Castigatorul premiului va fi desemnat in urma unei trageri la sorti realizata in data de 2 februarie 2009. Ulterior, castigatorul va fi anuntat prin e-mail, urmand a i se comunica toate detaliile procedurii de intrare in posesie a premiului castigat. Castigatorul va trebui sa semneze un proces verbal cu organizatorul concursului. Intrarea in posesia premiului se va face doar cu respectarea tuturor prevederilor prezentului regulament, in caz contrar organizatorii isi rezerva dreptul de a nu valida premiul. Premiul poate fi distribuit intr-o perioada de pana la 4 saptamani de la castigarea lui. Premiul castigat nu se poate schimba in bani. Premiul este nominal si nu poate fi transferat unei alte persoane.



In cazul in care castigatorul: a. - nu a furnizat datele sale reale pentru inregistrarea ca membru al 9am; b. - a folosit mai multe conturi pentru a participa la concurs; c. - are o adresa de email invalida, ilizibila sau a participat la concurs cu adresa de email a altui titular; d. - nu indeplineste conditiile de participare la concurs; e. - nu raspunde emailului trimis de organizatori, prin care este anuntat ca a castigat concursul, se va proceda la selectarea unui alt castigator.



Confidentialitatea emailurilor si dreptul la imagine



Organizarea prezentului concurs se realizeaza in conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si pentru libera circulatie a acestor date. Participarea la acest concurs implica in mod expres si neechivoc ca datele transmise sa fie facute publice si sa fie folosite de catre organizator in scopuri publicitare pe suport audio, video si in ziar. Prin participarea la concurs, utilizatorii isi exprima in mod expres si neechivoc acordul ca datele lor personale sa fie folosite in activitati de marketing ale organizatorului concursului, pentru validarea si acordarea premiului. Internet Corp SRL este inscris in este inscris in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub Nr. 3240.



Alte prevederi



Regulamentul de desfasurare a concursului va fi publicat pe site-ul www.9am.ro si va putea fi consultat gratuit la solicitarea oricarui participant la concurs. Eventualele reclamatii legate de concurs vor fi facute la urmatoarea adresa de email: office@internetcorp.ro, pana la sfarsitul concursului. Reclamatiile ulterioare termenelor prevazute de Regulament nu vor fi luate in considerare. Detalii despre concurs la telefon 031-2286630 - telefon cu tarif normal. Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezentul concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente de la sediul Organizatorului.


necunoscut

1 mesaj
Membru din: 1/01/1970
Postat pe: 21 Ianuarie 2009, ora 00:14

Mandatul lui Obama este unul dificil. Economia are nevoie de o gura de oxigen necesara pentru a-si reveni din criza, iar americanii trebuie sa-si recapete increderea in sistemul financiar. Sanatatea, educatia si reforma imigratiei sunt si ele prioritati pentru noua Administratie.Cel mai important atú de care dispune este increderea de care se bucura in randul americanilor.Obama va fi un presedinte mai bun ;) .


andupustiu

2 mesaje
Membru din: 11/11/2008
Oras: Urziceni

Postat pe: 21 Ianuarie 2009, ora 00:58

Eu cred ca va fi Obama mai bun pentru ca e un presedinte care a fost ales de multi oameni si va face multe pentru tara lui.Nu conteaza etnia ci conteaza ce va face de acum inainte.


bulfelena

1 mesaj
Membru din: 21/01/2009
Postat pe: 21 Ianuarie 2009, ora 01:35

SINCERA SA FIU NU CRED IN PREDICILE LUI OBAMA.NU IMI INSPIRA INCREDERE ACEST OM SPER SA MA INSEL PT BINELE INTRGII LUMI


serenika_b

2 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 21 Ianuarie 2009, ora 01:38

Avand in vedere evolutia SUA in ultimul deceniu,putem afirma cu certitudine ca o schimbare radicala este ceea ce poate duce la imbunatatirea situatiei atat din punct de vedere national,cat si mondial,avand in vedere influenta SUA asupra celorlalte state ale lumii. Iar Barack Obama indeplineste aceasta conditie,fiind o dovada ca in societatea moderna nu mai este loc pentru rasism si discriminari. Schimbarile trebuie sa priveasca atat modul exclusivist prin care americanii isi afiseaza superioritatea la nivel mondial,cat si metoda "scopul scuza mijloacele" prin care conducerea anterioara a incercat sa imbunatateasca conditiile de viata in SUA prin compromisuri si sacrificii inadmisibile. Astfel,au fost "schimbate" vieti umane pe beneficii materiale. Obama nu are menirea de a face schimbari cu privire la populatia SUA, deoarece aceasta s-a opus in majoritate metodelor de conducere a politicii interne si externe la care a apelat conducerea anterioara. Obama are sarcina de a actiona in concordanta cu vointa comuna a populatiei,de a gasi metodele optime prin care sa o traduca. El se bucura de incredere din partea cetatenilor sai,dar si din partea celorlalte state ale lumii,care vad in energia si hotararea cu care pare sa vrea sa aduca pacea si armonia atat la nivel intern cat si international o solutie pentru situatia de criza care a luat amploare mondiala.
Trebuie insa inteles faptul ca Barack Obama nu este in masura sa construiasca lumea ideala la care se asteapta multi de unul singur. Politicianul perfect trebuie sa gaseasca un echilibru intre compromisurile pe care trebuie sa le faca si efectele lor pozitive pentru societate. Prin urmare, atentatele de la 11 septembrie pot ascunde o poveste care,odata iesita la iveala, poate prejudicia si mai mult SUA. Obama va trebui sa fie in masura,in cazul in care va afla adevarul cu privire la atentat,sa ia o solutie prin care sa apere mai intai interesele cetatenilor SUA,solutie care nu este in mod necesar echivalenta cu dezvaluirea adevarului. In definitiv,razbunarea pe care o vor unii nu aduce cu ea repararea daunelor materiale si umane incomensurabile; obiectivul de a minimiza sansele ca un atentat chiar de amploare mica sa mai aiba loc este insa unul prioritar.
Perioada in care Barack Obama vine la conducerea SUA este o provocare cu atat mai mare cu cat problemele SUA au ajuns la stadiul de criza,care a luat amploare mondiala. Pentru a iesi din acest impas, Obama are nevoie de cea mai buna echipa ,pe care deja a inceput sa si-o consolideze. Urmarile crizei se vor resimti indiferent de masurile luate de Obama; criza este de asemenea magnitudine incat scenariul cel mai bun ar implica anihilarea consecintelor intr-o perioada cat mai scurta ( masurata in ani). Aceasta este concluzia la care ajungem analizand rational situatia actuala,fara a avea sperante iluzorii ca un singur om,care pare sa faca tot efortul pentru a remedia greselile altora,poate sterge tot raul la care altii "au muncit" ani de zile.
Sperantele pe care multi dintre noi le avem in Obama se traduc si prin faptul ca ne identificam in unele trasaturi ale sale. Obama pare un om obisnuit, dezinvolt, natural,a carui ascensiune are la baza efortul sau sustinut ,alaturi de inteligenta si sinceritate. Bineinteles,nu putem ignora charmul care este nelipsit oricarui politician de succes! :)


4ng3lcry

6 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 21 Ianuarie 2009, ora 01:43

Cred ca in primul rand, relatiile externe ale SUA se vor imbunatati foarte mult, si sunt sigura ca va retrage trupele americane din Irak.
Sunt sigura ca Obama lupta pentru dreptate...

Cat mi-as dori sa avem si noi un presedinte care sa iubeasca tara si locuitorii sai, asa cum Obama iubeste America si ...se gandeste la toti locuitorii tuturor statelor lumii..

cu siguranta ca va fi mai bun.


necunoscut

1 mesaj
Membru din: 1/01/1970
Postat pe: 21 Ianuarie 2009, ora 02:01

Nu stiu daca va fi un presedinte bun si cred ca nimeni nu poate raspunde deocamdata la intrebarea asta dacr in orice caz e intruchiparea "VISULUI AMERICAN.Cine s-ar fi gandit ca o persoana de culoare va castiga alegerile?
Dupa o istorie atat de tumultoasa a persoanelor de culoare din America,e posibil ca o schimbare sa fie benefica pentru ei,insa e posibil sa nu fie .................ramane de vazut asta ................
Cat despre noi???!!!!!! Nu cred ca avem ceva de castigat sau de pierdut din "afacerea" asta.Tara noastra a fost mereu una de MORAVURI USOARE asa ca daca SUA se va reabilita o sa o "ardem" si cu ei,acum deocamdata suntem cu rusii pentru ca ne dau gaze.
Si daca prelucram putin o reclama o sa spunem in felul urmator:
-Ba.........ii stii pa aia de le-am luat tezaurul ?
- Da,ba
-Taie-le si gazul vreo doua zile sa stie cine-i SEFU


ilie_cristian9

1 mesaj
Membru din: 21/01/2009
Postat pe: 21 Ianuarie 2009, ora 05:17

nu.pentru ca aici nu e nevoie sa fii bun.aici trebuie sa ai resurse sa poti face ceva mai mult.poate sa fie bun cu familia lui etc..dar poporului american trebuie sa-i dea prosperitate si nu bunatate.


apetreialex

3 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Piatra Neamt

Postat pe: 21 Ianuarie 2009, ora 06:37

Perioada in care Barack Obama vine la conducerea SUA este o provocare cu atat mai mare cu cat problemele SUA au ajuns la stadiul de criza,care a luat amploare mondiala. Pentru a iesi din acest impas, Obama are nevoie de cea mai buna echipa ,pe care deja a inceput sa si-o consolideze. Urmarile crizei se vor resimti indiferent de masurile luate de Obama; criza este de asemenea magnitudine incat scenariul cel mai bun ar implica anihilarea consecintelor intr-o perioada cat mai scurta ( masurata in ani). Aceasta este concluzia la care ajungem analizand rational situatia actuala,fara a avea sperante iluzorii ca un singur om,care pare sa faca tot efortul pentru a remedia greselile altora,poate sterge tot raul la care altii "au muncit" ani de zile.


sfantul23

1 mesaj
Membru din: 20/01/2009
Postat pe: 21 Ianuarie 2009, ora 08:00

Obama nu va fi de loc un presedinte mai bun


Entiu

6 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Suceava

Postat pe: 21 Ianuarie 2009, ora 08:10

Paraca numai eu am fost surprins ca a ajuns presedintele Americii!? M-a impresionat pina la lacrimi primirea entuziasta a populatiei si cel mai mult, discursul sau. Are talent orartoric si el stie sa exploateze aceasta calitate. !....
Sunt sigur ca va schimba America si poate si noi vom lua ceva bun si ne va fi mai bine....
Nu mi-ar strica un laptop, nu am folosit, dar m-as mindri tare mult ca l-am primit de la D-voastra!


deca

4 mesaje
Membru din: 24/11/2008
Oras: Galati

Postat pe: 21 Ianuarie 2009, ora 08:10

Obama are o misiune grea,toata america asteapta de la el schimbarea in bine si iesirea din criza economica.Obama este un om capabil,care crede in cea ce spune si cred ca va fi un presedinte bun.


gabreanu_mica

1 mesaj
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 21 Ianuarie 2009, ora 08:12

Sunt total convinsa ca acest nou spirit care este OBAMA a intrat in rezonanata cu spiritul meu , al tau ,al omului de pretutindeni-fie american, indian, european, african.
Este ceva care depaseste granitile conditionarilor date de minte. Este ceva care -ti invioreaza fiinta ascultandu-l. Este acel spirit puternic care nu se identifica numai cu America ci in primul rand cu el insusi. Cand Sinele sau este descoperit si trezit atunci el stie ca peste noi este o forta, energie invizibila dar omniprezenta care dirijeaza totul. Asemenea florii care apare in urma unui proces viu pornind de la o semanta , asa si spiritul nostru trezit, da putere, optimism si incredere noua.
Asa il percep pe OBAMA. PUTERNIC, CURAJOS, DETASAT STIIND CA EL ESTE UN INSTRUMENT IN ACEST JOC COSMIC, INSTRUMENTUL FORTEI DIVINE IN SLUJBA CARUIA SE ABANDONEAZA....
Asa il vad si il percep pe el in fata caruia ma inchin si-l sustin trimitandu-i numai ganduri bune.
Mariana Gabreanu


necunoscut

1 mesaj
Membru din: 1/01/1970
Postat pe: 21 Ianuarie 2009, ora 08:13

Barack Obama...A fost numit pe parcursul campaniei "schimbarea de care are nevoie America". El este dovada ferma a unor realizari aparent imposibile.El reprezinta intruchiparea "visului american" (american dream). Provenit dintr-o clasa sociala de nivel mediu, primul presedinte de culoare al Americii el este "altceva". Toate acestea sunt percepute la nivelul intregii populatiei americane ca atuuri si prin urmare apreciate.Daca ideologia si principiile exprimate in campanie vor fi si respectate cu sigurata Obama va fi un presedinte mai bun. Ramane de vazut cate vorbe au fost doar campanie si cat adevar a existat in declaratiile sale.


stefanboss10

2 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 21 Ianuarie 2009, ora 08:16

Eu cred ca va redresa criza care a afectat intreaga America si de ce nu si pe noi.
Obama,un presedinte foarte puternic din toata istoria Americii.


dobre_adelina

1 mesaj
Membru din: 4/12/2008
Postat pe: 21 Ianuarie 2009, ora 08:26

atat obama, k si oricare altul.. poate face multe schimbari.. dar este un pas urias.. in fata, un presedinte de culoare la conducerea americii, eu am im minte vremurile cand oamenii de culoare, sclavii, erau legati de copaci si biciuiti doar pentru k nu au cules destul bumbac., sau pentru simplul fapt k aveau o dorinta. chiar este o incredibila avansare, obama va fi un presedinte mai bun, pt k e primul presedinte de culoare isi doreste mai mult k oricare altul sa fie un presedinte mai bun. cei k el intotdeauna au demonstrat k pot f imai buni sau cel putin egali cu toti. obama va fi un presedinte mai bun


kyosgod

1 mesaj
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Vaslui

Postat pe: 21 Ianuarie 2009, ora 08:42

O pata de culoare in peisajul politic american. Discurs ferm si acid. Minte limpede. Va reusi contrar tuturor opozitiilor sa duca mandatul al bun sfarsit si o va face bine.


Fosta membra 9am.ro

1 mesaj
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Constanta

Postat pe: 21 Ianuarie 2009, ora 08:42

Va fi obama un presedinte mai bun?

Ramane de vazut, cel putin mai bun de cat Bush sigur o sa fie.


adrian_bobi

1 mesaj
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 21 Ianuarie 2009, ora 08:42

'Bun' sau 'Rau' ?! Cine stie cu adevarat cum este ?! Stim doar ca 'trebuie' sa fie ,sa faca ceva 'bun' pentru America si implicit pentru noi !! Vrem nu vrem suntem 'legati' de americani,sa nu zic ca am depinde de ei,de aceea trebuie sa avem putina incredere!!! Ca toti romanii ,sunt putin sceptic atunci cand ma gandesc ca 'un singur om' alb sau negru,nu conteaza,ar putea sa scbimbe ceva,si sper ,si in bineee ???! Oricum,atunci cand lucrurile nu mai merg bine,ca in orice 'casnicie', trebuie o schimbare ,minora sau majora !!! Ei au ales-o pe cea mai 'buna',sa speram,daar sa nu uitam ca toate sunt facute cu cap,gandite bine,iar fara sprijinul americanilor nu cred k ar putea face ceva!!!
P.S. Capacitatea omului de a fi perceptibil la nou,la schimbare,reprezinta ceea ce ne defineste pe noi ca oamneni ,dar din pacate ,de multe ori ,face diferenta !!! Din punctul meu de vedere,au o bila alba,chiar daca ei au ales-o pe cea 'neagra' !!!
Multa bafta si " Good ,Bless America ! "


necunoscut

1 mesaj
Membru din: 1/01/1970
Postat pe: 21 Ianuarie 2009, ora 08:47

Cred ca Barak Obama va fi un presedinte de exceptie. Este o exceptie,este o figura inedita,este un produs al momentului,este pe val.
Deocamdata nu pot spune nimic despre partea practica a mandatului deoarece omul abia astazi preia functia. Cert este ca intreaga omenire are sperante in el in conditiile grele dpdv economic in care ne aflam!


onitapaun

1 mesaj
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 21 Ianuarie 2009, ora 08:58

CRED CA OBAMA VA FI INTRADEVAR UN PRESEDINTE MAI BUN SI VA REUSI SA REDRESEZE ECONOMIA TARII IN PLUS SE PARE CA SI POPULATIA IL IUBESTE INDIFERENT CA ESTE NEGRU SAU ALB
POATE CA FACTOR DETERMINANT A FOST SI CLASA SOCIALA DIN CARE PROVINE
RAMANE DE VAZUT NOI II TINEM PUMNII


necunoscut

1 mesaj
Membru din: 1/01/1970
Postat pe: 21 Ianuarie 2009, ora 09:10

Eu cred ca Obama va fi cel mai bun presedinte al SUA de pana acum. Va scoate tara si lumea din criza. Va opri razboiul.


necunoscut

1 mesaj
Membru din: 1/01/1970
Postat pe: 21 Ianuarie 2009, ora 09:13

Obama va fi oricum un presedinte mai bun decat Bush, asta e sigur. Va fi mai cerebral, mai ponderat, mai putin violent si a venit la putere intr-un moment de criza si va fi crucial ca administratia sa adopte masuri populiste, in masura sa ajute populatia in aceste timpuri grele, dar America e America, se va ridica din nou acolo sus unde ii este locul.
Vor fi si cateva masuri luate ptr. a ajuta si cetatenii de culoare sa se integreze cat mai bine in societate si sa nu mai fie marginalizati.
Va incerca pe cat posibil sa incheie razboaiele incepute de administratia precedenta, fapt care ii va creste popularitatea si sa se baricadeze intre Oceanul Atlantic si cel Pacific.
Va depinde foarte mult de el daca va mai avea un mandat, dat fiind faptul ca acum a avut o conjunctura favorabila care la propulsat in frunte.
Dar totusi cred ca nu el conduce America, ci tot marile corporatii care l-au pus acolo sus si ptr. care va trebui sa presteze in defavoarea cetatenilor de rand, fapt care va displacea profund, dar sa ne gandim ca altfel nu poate supravietui acolo sus si nu va avea nici sprijin politic.
Vor fi cateva atentate asupra lui din partea unor anarhisti care nu ii doresc pe cetatenii de culoare la putere, dar sa speram ca va scapa cu viata si astfel sa fie primul si ultimul, cred, presedinte de culoare care va conduce America.
Va multumesc


necunoscut

1 mesaj
Membru din: 1/01/1970
Postat pe: 21 Ianuarie 2009, ora 09:14

Cu siguranta va fi un presedinte mai bun. Conteaza foarte mult ce strategie va aplica pentru o redresare economica eficienta.Cred ca este punctul forte unde poate sa se afirme si sa confirme votul de incredere acordat.Totul de acum inainte sta doar in puterile sale cu care a fost investit.Pata de culoare din peisajul american va fi exceptia care va confirma regula.


Fosta membra 9am.ro

2 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Ploiesti

Postat pe: 21 Ianuarie 2009, ora 09:16

Cele mai mari sperante aduc si cele mai mari esecuri, asa ca nu pot spune cu certitudine daca va fi mai bun sau nu, timpul va decide


GODZILADBY

1 mesaj
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 21 Ianuarie 2009, ora 09:16

Obama ..., sunt convins ca este un familist convins si totodata va fi un presedinte de invidiat alaturi de familia sa. cred k va fi un presedinte mai bun ....


necunoscut

1 mesaj
Membru din: 1/01/1970
Postat pe: 21 Ianuarie 2009, ora 09:19

Nu cred ca va face mare lucru, nici daca ar vrea cu adevarat. Cred ca, ca toti presedintii Americii si nu numai, e o simpla marioneta in mainile unei sistem mult mai puternic decat el!


Fosta membra 9am.ro

4 mesaje
Membru din: 10/01/2009
Postat pe: 21 Ianuarie 2009, ora 09:19

va fi un presedinte mai bun decit bush


patraulea_constantin

2 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Focsani

Postat pe: 21 Ianuarie 2009, ora 09:20


In America sunt multi oameni mai puternici decat Obama. Daca acestia vor dori sa scoata lumea din recesiune pot sa o faca oricand, deoarece eu cred ca aceasta recesiune este orchestrata de acestia , existand interese majore la nivel mondial.
Concluzia : daca cei puternici vor vrea,Obama va fi un presedinte mai bun si stiu ce spun deoarece am trait acolo 6 ani.


goldprincess20

2 mesaje
Membru din: 7/12/2008
Postat pe: 21 Ianuarie 2009, ora 09:21





Va fi un presedinte chiar foarte bun! Arata bine, are o voce impunatoare, este carismatic, sa nu mai vorbim de inteligenta.

Personal, m-a cucerit cu inteligenta lui, inca din campanie am zis: asta e ce-si doreste America azi!

Dar.....vor fi multi de... dar.... Este un pion pe ,,tabla de sah" a celor ce conduc din umbra aceasta lume! Eu ii doresc mult succes, bunul dumnezeu sa-l ocroteasca!

Daca americanilor le va fi bine , implicit ne va fi si noua....celorlalti de pe plameta. PACE SI TOLERANTA





Daniela B

Sf.Gheorghe/Covasna


Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Va fi Obama un presedinte mai bun?
Mergi la: