Fosta membra 9am.ro
1 mesaj
|
Postat pe: 21 Ianuarie 2009, ora 12:57
|
|
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 21 Ianuarie 2009, ora 13:12
 eu cred ca,. este perfect
":
|
serviciu_2
1 mesaj
|
Postat pe: 21 Ianuarie 2009, ora 13:20
Poate,... dar preºedintele Obama trebuie sã lupte cu Obamania. S-a ajuns pânã acolo încât graºii Americii, adicã unul din patru cetãþeni, sã spunã: lasã cã vine Obama ºi o sã ne facã sã slãbim prin mãsurile lui. Tot ce poartã chipul lui Barack Hussein se vinde pe loc. Barack Obama este un Mare Catalizator – sã dea Domnul sã nu fie luat ºi sã nu se ia el însuºi vreodatã drept altceva.
Ceea ce nu înseamnã cã ieri, în Obamerica, nu s-a trãit cu sentimentul Istoriei. „Þine minte ziua asta!“ le spun pãrinþii copiilor. O zi pentru întreaga lume, nu doar pentru America.
Un Obama în România, acum, nu e posibil. Asta pentru cã, în Romania sunt multe lucruri bune, dar nu existã nici un lucru atât de bun încât sã nu fie învins pânã la urmã de ceva rau. De ce va face el cred cã va depinde, mai mult ca niciodatã, ºi soarta României.
|
ascub2002
1 mesaj
Oras: Sinaia
|
Postat pe: 21 Ianuarie 2009, ora 13:23
Poate fi un presedinte bun daca realizeaza cel putin 50% din promisiunile electorale
|
|
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 21 Ianuarie 2009, ora 13:24
Probabil o sa fie mai bun ca Bush, dar raspunsurile mele la intrebari sunt:
Va reusi Obama sa schimbe America? - Nu
Va reusi noul presedinte al SUA sa razbune atentatele de la 11 septembrie? - Nu
Va reusi America lui Obama sa faca fata crizei economice? - Nu
|
krmen_diaconu
1 mesaj
Oras: Iasi
|
Postat pe: 21 Ianuarie 2009, ora 13:33
Cu siguranta va fi un presedinte mai bun decat Bush ( nu cred ca ar putea cineva sa fie mai rau) si cu siguranta va incerca sa faca multe mai ales la inceput. E clar ca are charisma, si este evident ca toata lumea il place, nu cred ca exista cineva care sa fi ascultat discursul lui si sa nu fi fost impresionat.
Toata lumea asteapta multe de la el ca de la un salvator...numai ca nu stim exact daca poate sa faca asa multe precum zice...cum ar putea el sa faca lumea sa munceasca sau sa slabeasca??? Poate avea o influenta atat de mare, sau sunt doar cuvintele de la inceputul oricarui mandat?Asta ramane de vazut...insa cu siguranta a reusit sa redea speranta multor oameni
|
Fosta membra 9am.ro
1 mesaj
|
Postat pe: 21 Ianuarie 2009, ora 13:35
DA,CRED CA VA FI! FORTA INTERIOARA PE CARE O DEGAJA OMUL ACESTA INTRECE ORICE LIMITA... E UN OM IMPUNITOR,CARE CHIAR STIE CE VREA... IL ADMIR FOARTE MULT! ATAT PENTRU IDEILE PE CARE LE EXPUNE,CAT SI PENTRU TARIA SA DE CARACTER... MAI MULT,DISCURSURILE PE CARE LE TINE,SUNT TESUTE DE MAXIME! PAREREA MEA ESTE CA OBAMA VA FI UN NUME PE CARE IL VOR AUZI SI VIERMII DIN MAR... ALL MY RESPECT FOR OBAMA!
|
|
|
urlati
6 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 21 Ianuarie 2009, ora 13:37
|
|
|
TALISMAN
1 mesaj
|
Postat pe: 21 Ianuarie 2009, ora 13:41
Va fi mai bun pt ca este mai cerebral si echilibrat in gandire.
|
ingridtecsi
4 mesaje
Oras: Timisoara
|
Postat pe: 21 Ianuarie 2009, ora 13:44
Cu siguranta va fi un presedinte mai bun datorita tineretii, vitalitatii, tonicitatii, culturii si faptului ca este un familist convins. A indeplinit visul american ca fiind tara tuturor posibilitatiilor, .ceea ce nu ar trebui sa deranjeze deloc pe nimeni pentru este de culoare.
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 21 Ianuarie 2009, ora 13:50
Eu cred ca ne va fi greu sa ne dam seama daca Obama va fi un presedinte bun deoarece el preia conducere dupa criza financiara care a ravasit industria americana. Dar cu siguranta va fi mai bun decat Bush, care a urmarit mai mult razboaiele.
|
atanasiuraisa
1 mesaj
|
Postat pe: 21 Ianuarie 2009, ora 13:55
Da cu singuranta noul presedinte ales va fi mai bun,atat pentru americani cat si pentru restul prin deciziile pe care le va lua .Va fi foarte greu dar cine a spus ca ceva este usor, mai ales in zilele noastre sper ca ei sa reuseasca sa redevina ce a fost si noi odata cu ei.
|
Fosta membra 9am.ro
2 mesaje
|
Postat pe: 21 Ianuarie 2009, ora 14:03
bineinteles ca va fi mai bun .Sunt multe motive pt care multi cred asta nu numai eu.
|
ank_bad
2 mesaje
Oras: Brasov
|
Postat pe: 21 Ianuarie 2009, ora 14:03
Obama reprezinta pentru americani speranta, schimbarea. El e diferit, are o alta perspectiva asupra lumii decat predecesorul sau, are un alt set de valori. Mandatul lui va fi foarte greu, avand foarte multe decizii dificile de luat, dar el va trebui sa faca lucrurile ce trebuie facute.
|
cristi_voica26
4 mesaje
|
Postat pe: 21 Ianuarie 2009, ora 14:06
Da cu siguranta va fi un presedinte mai bun.Ceremonia de investire a fost una grandioasa,la care au participat milioane de americani,ce il privesc cu un optimism fara precedent.Citez din primul discurs ca presedinte:"Ma aflu aici in fata d-voastra,coplesit de sarcina ce-mi revine.... Astazi am ales speranta in locul fricii,unitatea in locul conflictului si dezacordului.Astazi proclamam sfarsitul nemultumirilor meschine si al promisiunilor false,al reprosurilor ce au sufocat omenirea...." . Da cu siguranta va fi un presedinte mai bun pentru ca a promis, retragerea trupelor din Irak si Afganistan,dar si continuarea luptei impotriva amenintarii nucleare si a incalzirii globale,probleme grave cu care se confrunta omenirea! De asemenea a stiut sa ajunga in sufletele oamenilor prin superbul discurs despre credinta si hotararea poporului american ,despre generozitatea si altruismul lui,despre curaj si vointa ,dar mai ales despre Dumnezeu! Dumnezeu sa binecuvinteze omenirea!
|
sweet_dya
3 mesaje
Oras: Arad
|
Postat pe: 21 Ianuarie 2009, ora 14:09
Cu siguranta ca Obama va un presedinte mult mai bun, nu stiu daca va reusi sa schimbe America dar sunt sigura ca va incerca sa indrepte toate greselile lui Bush cu atat mai mult cu cat are sprijinul populatiei americane.El fiind primul presedinte american de culoare, cred ca va face tot ce ii sa in putinta pentru a demonstra ca merita sa fie acolo,ca isi merita functia.
|
spurlyboy
2 mesaje
Oras: Bistrita
|
Postat pe: 21 Ianuarie 2009, ora 14:11
nu va face nimic...va fi una dintre marile dezamagiri...veti vedea.oricum cele mai multe lucruri le va face putin
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 21 Ianuarie 2009, ora 14:15
Eu cred ca va fi Obama mai bun pentru ca e un presedinte care a fost ales de multi oameni si va face multe pentru tara lui.
|
Fosta membra 9am.ro
3 mesaje
|
Postat pe: 21 Ianuarie 2009, ora 14:15
mai bun decat Bush? Da, oricine ar fi
|
cssilverfox
2 mesaje
Oras: Deva
|
Postat pe: 21 Ianuarie 2009, ora 14:26
mai bun decat cine?
Da va fi mai bun daca va dura cel putin o legislatura
|
Fosta membra 9am.ro
1 mesaj
|
Postat pe: 21 Ianuarie 2009, ora 14:32
Cu siguranta. Si nu asta pt. ca este, cum spun multi dintre oameni, de culoare, ci pentru ca reprezinta pentru americani speranta, schimbare in mai bine!
|
Bardan
8 mesaje
|
Postat pe: 21 Ianuarie 2009, ora 14:39
"Recesiunea" americana inseamna in practica strangerea, la un cost redus, a dolarilor imprastiati prin lume din 1945 incoace. Acest deziderat financiar, cheie pentru o noua relansare economico-financiara a U.S.A., se poate obtine numai prin devalorizarea propriei valute. In acest mod, detinatorii de dolari americani "scapa" mai repede de valuta, in special prin prin achizitionarea de tehnologie veche depasita si diverse servicii, U.S.A. nefiind nevoita sa declare stabilizarea monetara, caz in care s-ar indatora enorm de mult in plan intern si international. Cu cat mai repede se va realiza aceasta reintoarcere a valutei nord americane in bancile din U.S.A., pe numele marilor corporatii nord americane, cu atat recesiunea mondiala va fi mai scurta. Noua politica monetara americana este inca secreta. In Europa a aparut Euro, in Extremul Orient vor mai aparea curand inca doua valute. Noul joc financiar mondial inca nu s-a scris in forma sa finala. Totul depinde de viteza cu care se va reusi implementarea cu proritate in USA si in Occidentul Europei a noilor tehnologii care vor inlocui carbunele, petrolul si gazul. Din punct de vedere social, alegerea Domnului Barac Husein Obama la presedentia USA, este un semnal cert: unda verde metisarii intregei omeniri. Ramane de vazut daca popoarele lumii vor accepta aceasta masura prin care se preconizeaza ca se vor lichida conflictele rasiale, prin creerea unui conglomerat rasial uniform. Urmeaza unirea religiilor si organizarea lumii intregi intr-o uriasa Federatie Pamanteana. Domnul Obama Barac Hiusein nu guverneaza singur la Casa Alba, Domnia Sa fiind insa port drapelul asa denumitei "Noua Ordinea Mondiala". In jurul noului Presedinte ales stau aceiasi oameni care au stat imprejurul tuturor presedintilor americani de pana acum. Daca Domnul Barac Obama Husein va fi la fel de docil ca si pana acum, va incheia mandatul, daca nu, ne putem astepta la orice schimbare posibila. Se stie doar ca: "pana nu dai puterea Omului, nu-i poti afla caracterul". Procesul de unificare al cultelor religioase, al culturilor sociale si a economiei mondiale urmeaza o cale legica care poate fi amanata dar nu inlaturata. Tot ceeace putem intelege este insa faptul ca Noua Ordine Mondiala (O.N.M) va avea, mai devreme sau mai tarziu, soarta defunctului Imperiu Antanto-Lemurian. Pentru ca nimic nu este vesnic! G.B.R.
|
silcker_x
2 mesaje
|
Postat pe: 21 Ianuarie 2009, ora 14:41
Obama este unul dintre cei mai buni presedinti care i-a avut America pana in momentul de fata , se va vedea acest lucru in anul 2009 cand va indeplini unele dintre promisiunile facute in campania electorala . Se va vedea ca e un om care se tine de cuvant . Numai bine .
|
h_danyella21
1 mesaj
|
Postat pe: 21 Ianuarie 2009, ora 14:56
In mod sigur alegera si investirea lui Obama in functia de presedinte al SUA aduce o schimbare radicala din toate punctele de vedere:social,politic,economic...etc.Poate Obama va reusi sa se implice mai mult decat au facut-o ceilalti presedinti care au "condus" America in ultimii ani.In mod sigur el doreste sa aduca ceva bun Americii si americanilor,ramane de vazut daca si in ce masura va reusi acest lucru ,mai ales acum cand intreaga lume e lovita de asa-zisa "criza financiara",implicit si SUA.Parerea mea este ca Obama va fi un presedinte mai bun,presedintele de care SUA avea nevoie in aceste momente!
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 21 Ianuarie 2009, ora 15:00
cu siguranta ca da....va fi un presedinte mai bun. sa speram ca bunatatea lui se va rasfrange si asupra noastra
|
RELUCU
11 mesaje
Oras: Suceava
|
Postat pe: 21 Ianuarie 2009, ora 15:05
Va fi precum ceilalti, un caine ce va linge picioarela francmasoneriei, fiind el insusi franc-mason de gradul 33 !!!
Un profil josnic, precum cei din lumea finantelor care au decis instalarea lui la Casa Alba !!!
Va fi precum intregul aparat de putere american, IN SLUJBA VOINTEI MISCARII SIONISTE SI GUVERNULUI MONDIAL !!!
Cine ma contesta acuma, il invit sa reciteasca mesajul meu peste un an !!!
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 21 Ianuarie 2009, ora 15:07
are o personalitate puternica , a dovedit multe ( inclusiv caracterul lui puternic) si va realiza mult mai mult decat au reusit altii.
|
barothiisti
2 mesaje
Oras: Sf Gheorghe
|
Eu cred ca va fii ceva schimbare,pentru ca este noua in functie,si trebuie sa arata poporului schimbarea.
|
lavinia30
3 mesaje
Oras: Craiova
|
Cred ca presedintele SUA ,Barack Obama , este un presedinte al poporului si va produce o schimbare nu doar in ceea ce priveste politicile interne din SUA, ci si la nivelul relatiilor diplomatice si al schimburilor multiple cu tara noastra.
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 21 Ianuarie 2009, ora 15:09
Este mai bun decat Base al nostru 100%.Eu unu cred ca se va descurca binisor si as vrea sa avem si noi un presedinte ca Obama.Ar scoate imediat tara din aceasta criza care nu se mai termina.
|
|
|