back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Va fi obama un presedinte mai bun?

Pagini: << 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >> Sari la pagina:

mirea

1 mesaj
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 09:48

OBAMA E UN OM SI NU UN ZEU, OARE POATE UN SINGUR OM SA REZOLVE ATITEA PROBLEME ALE ACESTEI OMENIRI ?

medrihans

1 mesaj
Oras: Iasi

Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 09:50

Cu toate ca sperantele si asteptarile sunt mari, Obama pare a fi un om de calitate, conditiile in care ajunge el presedinte vor face ca dezamagirile sa fie mari (cum spunea Putin). Cred, sper sa fie un presedinte mai bun - asta afectandu-ne si pe noi in oarece masura.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 09:56

va fi un presedinte mult mai bun, el nefiind de acord cu razboaiele pentru interesele economice ale A merici, un presedinte care va face multe lucruri pentru comunitatea negrilor din America!!

cozmusim

3 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 09:59

Se pare ca, recent, s-a afirmat un nou lider care le da americanilor dreptul sa viseze. Barak Obama a demonstrat in mod repetat ca poate sa se ocupe de vietile oamenilor indiferent de sex, afiliatie politica sau rasa. Ceea ce oamenii gasesc deosebit la el este ca a reusit sa ajunga la inimile celor din generatia mea, ale parintilor mei si chiar ale celor din generatia voastra.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 10:06

Eu cred ca va fi Obama mai bun pentru ca e un presedinte care a fost ales de multi oameni si va face multe pentru tara lui.Nu conteaza etnia ci conteaza ce va face de acum inainte.

dana_07

4 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 10:08

Va fi un presedinte foarte bun! este f.inteligent!

loveparaid

2 mesaje
Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 10:10

Categoric da,o sa fie un presedinte mai bun pt ca in primul rand e mai tanar decat fostul presedinte si e afro-american ceea ce inseamna ca nu o sa faca diferenta intre oameni!!!!!!!!!!!!

robert77

2 mesaje

parerea mea este ca timpul le va decide pe toate;in momentul de fata cred ca e o alegere buna, dar nu se stie ce va fi pana ala finalul mandatului!

ADRI008

3 mesaje
Oras: Brasov

Nu am deloc incredere in politicienii alesi pe un val de simpatie, indiferent de conditiile economice sau politice. Competenta este discutabila si disputabila; simpatia este o paradigma invocata pentru a impune scuze: orice ar face, bine/rau, se va spune "da e simpatic!"

flory_m

2 mesaje

Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 10:11

categoric mai bun decat bush, decat clinton!

irinamariastanica

2 mesaje

Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 10:12

Parerea mea este ca Obama va fi un presedinte mai bun in comparatie cu ultimii presedinti ai Americii.Consider ca este cel mai bun lucru pe care America il putea face: sa aleaga ca presedinte un om tanar cu o viziune deschisa spre actualitate.America a invins barierele rasiste.Cred ca vom cedea o redresare remarcabila a Americii in urmatorii ani.

milka_ro

2 mesaje
Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 10:12

Obama va trebui sa repare tot ce a stricat regimul Bush. Nu cred ca ii va fi usor. Totusi, sunt sigura ca va fi un presedinte mai bun decat predecesorul sau.

valy_m

2 mesaje

Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 10:13

CU CERTITUDINE VA FI MAI BUN SI MAI IUBIT DECIT TOTI PREDECESORII SAI .

Fosta membra 9am.ro

2 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 10:15

Parerea mea este ca Obama este un produs media,si doar atat! Interesele democratilor vor iesi la iveala cat de curand, si in afara de cei de culoare (care inca traiesc bucuria primului presedinte african-american) restul votantilor vor avea o dezamagire crunta! .

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 10:18

Sunt mandra de el ca a reusit sa ajunga presedinte, desi e singurul presedinte de culoare care a reusit acest lucru. Cred ca este un om puternic, cu o credinta enorma in Dumnezeu, un familist, un model pentru noi, care ne pierdem speranta. El readuce speranta si fericirea pe zambetele americanilor, el aduce pacea. Cred ca va fi un presedinte demn de functia sa, va face tot ce ii sta in puteri sa ridice America din cenusa in care s-a pierdut. Ce pot sa spun, desi nu ma ajuta sau afecteaza cu nimic, ma bucur enorm cand am vazut ca a castigat, aproape ca mi-au dat lacrimile, este un model.

MARYADY

5 mesaje

Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 10:18

momentan cred ca este ce mai buna alegere,,,,,,,,dar in viitor nu se stie,este un capitol nou pentru america faptul ca este de culoare

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 10:19

Obama va fi o alta marioneta pusa acolo sus cica pentru "a conduce" Statele Unite. Atentatele de la 11 septembrie au fost provocate de SUA, ce sa faca Obama? Sa se lupte cu el insusi? Toate "problemele" prezentate in mass-media au ca scop manipularea societatii. Figura noua a lui Obama, presedinte de culoare, vrea sa fie doar o falsa maturizare a populatiei Statelor Unite, avand in vedere discriminarea rasista. Eh...noi sa fim sanatosi :D

forcos_petre

1 mesaj
Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 10:21

Faptul cã poprul american ºi-a ales peºedinte un cetãþean de culoare, în opinia mea reprezintã semnul unei democraþii maturizate, în contextul în care segmentul social al persoanelor de culoare este semnificativ în acest caz.
Sigur cã dl. Obama va fi un preºedinte bun, în orice caz mult mai bun decât precedentrul preºedinte (dl. Bush) ... cred acest lucru ºi pentru faptul cã fiind o persoanã tânãrã ºi dinamicã - ar constitui un avantaj mai ales pe plan internaþional, de exemplu în relaþiile cu Rusia care de ceva timp se aflã într-un proces de revigorare având lideri remarcabili ºi care nu va unita prea uºor cã a pierdut un rãboi rece (pardon, o luptã din rãzboiul rece care nu ºtiu dacã s-a încheiat).

blackadriana78

1 mesaj
Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 10:23

Sper ca Obama va fi un presedinte bun si va face ceva pt americani si implicit pt ceilalti.
Problema este ca aceasta criza nu se poate rezolva ca si celelalte de pana acum, si anume doar bagand bani de la bugetul statului in firmele gigant care au ajuns in pragul falimentului. Trebuie gasita o alta solutie si sper ca echipa pe care o are sa reuseasca sa gaseasca aceasta solutie.
Mult succes si vom vedea rezultatele...

coollove

1 mesaj
Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 10:25

Nu stiu daca v-a fi sau nu presedinte , bun sau rau , dar stiu ca e singurul care crede cu adevarat ceea ce spune in discursurile sale.Asa cum America este tara tuturor posibilitatilor pentru multi cetateni ai ei , Obama a putut sa dea un exemplu in acest sens de la un simplu avocat la presedinte al Americii...

laura_feelings

2 mesaje
Oras: Focsani

Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 10:28

Cred ca sarcina pe care o are de dus la capat Obama este foarte dificila si cred ca este persoana potrivita sa o indeplineasca. Cred, insa ca Obama nu va reusi sa schimbe America deoarece America nu vrea sa fie schimbata ci doar are nevoie de un nou impuls care sa o revigoreze. De asemenea nu cred ca va reusi sa razbune antentatele de la 11 septembrie deoarece nu acesta va fi scopul lui. Cred ca se va concentra pe criza economica care a facut atatea victime si va incerca sa gaseasca o solutie pentru depasirea acesteia.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 10:32

DA va fi OBAMA un presedinte lnstare sa faca tot binele pentru americani sa vazut asta decum a iesit presedinte Obama a fost un simplu om sarac si va lupta pentru tara lui saracul nu uita de unde pleaca si lupta a stiut americani de ce la ales o sa le mearga bine lear placea si la romani sa aiba un presedinte ca Obama dar nu stiu sa aleaga va multumesc

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 10:37

În 1992, când Bill Clinton a fost ales preºedinte al Statelor Unite, avea 46 de ani, mai tânãr cu un an decât Obama ( 47 de ani anul trecut ), ºi, la fel cum Clinton venea dupã o guvernare republicanã a lui George Bush senior, ºi de asemenea un rãzboi în Irak ( 1991 ), tot aºa se întâmplã ºi acum. Dupã un mandat, Clinton a reuºit sã imprime o puternicã creºtere economicã în America. O diferenþã între Clinton ºi Obama a fost cã...primul, în momentul alegerii lui ca ºef la Casa Albã, venea cu o experienþã a unui guvernator al statului Arkansas, pe când Obama, are doar exeprienþa unui senator. Nu ºtiu ce sã zic : poate va reuºi Obama sã facã ceva, poate nu. E ca ºi la o nuntã : de fiecare datã aud pe unul ºi pe altul zicând ...nu le dau mai mult de un an ºi vor divorþa

blade10x10

1 mesaj

Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 10:37

Obama este o schimbare majora. O schimbare care poate va devia traiectoria acestei lumi. Bush nu a facut decat sa faca America sa cada, sa cada de tot. Obama va schimba lumea daca va renunta la razboi, daca va demonstra lumii ca omenia e mai presus decat orice. Un prim pas este ca Obama sa faca America sora cu Rusia, un pas mare, daca va reusi aceasta va fi unul dintre cei mai mari oameni.
Obama este o speranta, acum trebuie sa demonstreze ca va fi un presedinte bun.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 10:38

Desigur ca va fi.Problema este cat va rezista,deoarece este primul presedinte de culoare si nu este decat pe placul rasei sale,dupa parerea mea.Sunt convinsa ca va aduce schimbari majore in U.S.A.Important este ca populatia americana are mari sperante in el.Mi se pare foarte pacifist,ceea ce inseamna un lucru f. bun fata de Bush,care mi se parea...paranoic.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 10:38

Eu zic ca da ,mai ales ca este primul presedinte de culoare din istoria Americii si sunt sigura ca va face multe lucruri diferite fata de ceilalti presedinti.Oricum ii doresc mult succes in tot ceea ce va face.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 10:42

M-am uitat si eu la inaugurare si am avut impresia ca vad o manifestatie comunista.. atmosferã de sarbatoare ce a cuprins Washingtonul, America si, pare-se, intreaga lume. televiziunile au transmis in direct ceremonia din Washington, jurnalistii erau in extaz, iar poporul privea hipnotizat Toti se asteptau la minuni ,sa vina schimbarea si sa rezolve criza economica. O sa plateasca poate si taxele saracilor, o sa repare imaginea Americii in lume si of course le va da un pamant palestinienilor...Ratiunea e in vacanta iar Obama Mesiah se pregateste sa fie un super presedinte....Dezamagitor a fost discursul sau trist...dar juramantul l-a prins...tot e ceva...nu?
Americanii cu criza asta ...o sa mai slabeasca ...ca de .. au de unde...

soren

3 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 10:49

De ce ultimul presedinte de culoare? Alegerea lui a dovedit ca, in sfarsit (!), natiunea america se simte pregatita pentru a admite si un presedinte de culoare, daca acesta intruchipeaza visul american. Atentate se vor pregati, cu siguranta - speram doar sa esueze - si, in functie de impactul lor, America va da usor inapoi, dar niciodata nu va mai fi la fel ca inainte de Obama. Si-apoi sa nu uitam ca in curand populatia de culoare din SUA va deveni majoritara si astfel va avea un cuvant greu de spus in noua istorie a tarii. Alegerea lui Obama i-a incurajat foarte mult pe conationalii negrii din multe puncte de vedere. Un risc ar fi ca tot ceea ce au facut unii albi pana acum sa fie platit cu aceeasi moneda de catre alti fanatici, negri de data asta. Dar vreau sa sper ca America s-a schimbat, ca a evoluat si ca toate nedreptatile au fost iertate. Este un moment bun pentru schimbare. Sa nu asteptam momentul perfect pentru ca acela nu va veni niciodata.

andreea_violetta

1 mesaj

Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 10:51

felicitari ca a reusit sa stranga jumate din America sa ii vada "incoronarea", pare a fi ....dar vom trai si vom vedea!

soren

3 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 10:57

Interventia mea anterioara se refera la mesajul lui geooprea, din 21.01.2009. Credeam ca "Raspunde " se adauga in josul mesajului la care fac referire.

Pagini: << 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Va fi Obama un presedinte mai bun?
Mergi la: