In varsta de 48 de ani, actrita prezenta la emisiunea "Good Morning America" a povestit despre dificultatile pe care le traverseaza. Shanne Doherty a fost diagnosticata prima oara cu cancer la san in 2015. La trei ani de la finalizarea tratamentului, cancerul a revenit si este in stadiul patru, fara sa specifice localizarea.

In cadrul interviului a spus: "Sunt in stadiul 4 de cancer. E o informatie foarte greu de digerat. Sunt absolut ingrozita, terifiata, nu cred ca am procesat totul. Este o pastila amara, greu de inghitit. Am zile in care spun: „De ce eu?". Apoi imi spun: „Pai, de ce nu eu? De ce ar merita altcineva asta si eu nu?”. Niciunul dintre noi nu merita asa ceva.”

Actrita se afla in prezent intr-un proces pentru recuperarea unor bani. Asta dupa ce casa ei a fost afectata grav de incendiu, in 2018, si a trebuit sa prezinte diverse documente in care se mentiona boala. A preferat sa faca public diagnosticul, care oricum urma sa se afle in cadrul procesului. Actrita a mai spus despre asta: "Nu vreau interpretari; nu vreau sa se afle dintr-un document al instantei. Vreau sa controlez naratiunea. Vreau ca oamenii sa stie de la mine."

Vedeta a spus ca alaturi, in tot acest proces, ii sunt mama si sotul, pentru care aceasta se ingrijoreaza.