In cadrul turneului sau "Madame X", artista in varsta de 61 de ani urma sa sustina mai multe concerte in Boston, Massachusetts, incepand de pe data de 30 noiembrie, pana pe 2 decembrie.

"Va rog sa iertati aceasta intorsatura neasteptata a evenimentelor. Faptul ca sunt pe scena in fiecare seara imi aduce atata bucurie, iar anularea este ca o pedeapsa pentru mine, insa durerea pe care o am acum este coplesitoare si trebuie sa ma odihnesc si sa urmez recomandarile medicilor pentru a putea reveni mai puternica si mai bine si a continua calatoria Madame X impreuna cu voi toti", a scris artista pe pagina sa de Instagram.



Concertele urmau sa aiba loc in sala de spectacole Boch Center - Wang Theatre, dar acestea nu vor mai fi reprogramate, iar oamenii isi vor primi banii inapoi pe biletele cumparate, potrivit stirileprotv.ro.

Dupa ce luna trecuta s-a accidentat in timpul unui concert din Los Angeles, Madonna a marturisit, chiar cu o zi inainte sa anuleze concertele din Boston, ca facea bai cu gheata pentru a se recupera.