Kelly, in varsta de 52 de ani, a fost acuzat de procurorii din Cook County de patru noi capete de acuzare, doua capete de agresiune sexuala prin forta si doua capete de abuz, potrivit documentelor.

Cantaretul a fost de asemenea inculpat in trei cazuri de abuz sexual agravat impotriva unei victime cu varsta cuprinsa intre 13 si 16 ani, potrivit documentelor. Acuzatiile se axeaza pe cineva identificat doar ca J.P. in ianuarie 2010, fara alte detalii, scrie News.ro.

Noile capete de acuzare, in numar de 11 potrivit presei americane, nu constituie un caz nou, potrivit avocatului cantaretului, Steve Greenberg.

Kelly a negat afirmatiile de abuz de zeci de ani. In 2008, cantaretul a fost judecat in legatura cu acuzatiile de pornografie infantila si nu a fost gasit vinovat.

R. Kelly a pledat nevinovat privind acuzatiile de agresiune sexuala, la finalul lunii februarie, aduse de patru femei, dintre care trei, adolescente. Aceste invinuiri au fost aduse dupa ce alte sapte femei, inclusiv fosta lui sotie, au vorbit intr-un documentar realizat de Lifetime si l-au acuzat de abuz emotional si sexual.