Pana acum, se credea ca Meghan Markle, in varsta de 37 de ani, a nascut la resedinta sa Frogmore House, aflata pe domeniul Castelului Windsor (din afara Londrei), dar se pare ca ea a fost internata duminica la clinica din Portland de printul Harry si de o echipa de securitate.

Potrivit ziarului britanic, transportul si internarea lui Meghan la clinica s-au facut in cel mai mare secret, avand in vedere ca nici membrii de seama ai familiei regale nu au stiau despre aceasta spitalizare.

Palatul Buckingham, resedinta oficiala a familiei regale britanice, nu a oferit prea multe detalii despre nasterea bebelusului, despre care se stie ca a venit pe lume la ora 04:26 GMT si a avut la nastere greutatea de 3,3 kilograme.

Deocamdata nu se stie daca ducesei de Sussex i-a fost provocata nasterea, totusi printul Harry, in varsta de 34 de ani, a confirmat in scurte declaratii acordate presei ca sarcina depasise termenul.

Clinica din Portland, specializata in ginecologie si obstetrica, este utilizata de celebritati si tot acolo s-au nascut si fiicele ducelui de York, printesele Beatrice si Eugenia.

In cazul ducilor de Cambridge, printul William si Kate Middleton, cei trei copii ai lor s-au nascut intr-un salon privat al spitalului St Mary's, aflat in centrul Londrei. La cateva ore dupa cele trei nasteri, ambii parinti au iesit din clinica, cu bebelusul in brate, pentru a poza in fata reprezentantilor mass-media. (Sursa: Agerpres)