Grupul pop britanic s-a format in 1994, iar inainte de a se destrama in 2000 avea inregistrate trei albume de studio. Cantaretele s-au reunit pentru un turneu live in 2007-2008. Ele au cantat la ceremonia din 2012 care a inchis Jocurile Olimpice de la Londra.

Potrivit unor surse, Mel B, Victoria Beckham, Emma Bunton, Mel C si Geri Halliwell s-au intalnit in secret pentru a discuta de o posibila revenire a grupului in vara anului viitor, scrie News.ro.

"Cele cinci sunt gata pentru o reunire in 2018", a declarat o sursa pentru The Sun. "Ele vor lucra la o serie de proiecte, care includ un album si un show TV care va celebra Spice Girls".

"Faptul ca Victoria a fost de acord este un succes pentru oricine implicat, mai ales ca ea era intotdeauna cea care impiedica reunirea", a adaugat sursa.

Grupul pop britanic Spice Girls a fost infiintat la Londra si a fost alcatuit din cantaretele si dansatoarele Victoria Beckham, Emma Bunton, Melanie Brown, Melanie Chisholm si Geri Halliwell. Albumele acestui grup s-au vandut in peste 100 de milioane de copii pe plan mondial, iar trupa a devenit un veritabil fenomen mondial, cunoscut sub numele de ”Spice Mania”.