Lady Gaga "este afectata de suferinte fizice grave, care au avut o anumita incidenta asupra capacitatii sale de a canta pe scena. Ea ramane sub supravegherea medicilor", care i-au recomandat sa amane concertele, au transmis intr-un comunicat reprezentantii companiei Live Nation, potrivit jurnalul.ro.

"Intentioneaza sa isi petreaca urmatoarele sapte saptamani colaborand cu medicii ei intr-o maniera proactiva, pentru a se vindeca de aceste traumatisme din trecut, care ii afecteaza inca viata cotidiana si ii provoaca dureri fizice severe in tot corpul. Vrea sa ofere fanilor cea mai buna versiune a spectacolului pe care l-a conceput pentru ei atunci cand turneul va fi reluat", se mai arata in documentul citat.

Artista sufera de fibromialgie, o afectiune medicala cronica, care consta in durere difuza si sensibilitate la nivelul muschilor si tesutului moale.

Saptamana trecuta, vedeta a fost transportata la spital din pricina "unor dureri puternice", ea fiind nevoita sa-si anuleze concertul pe care trebuia sa-l sustina la festivalul Rock in Rio