"Cu toata dragostea si respectul din lume, am decis sa ne despartim la inceputul anului. Pentru a da o mai buna ocazie familiei noastre de a se reface, am vrut sa mentinem aceasta chestiune in privat inainte de a o face publica. Suntem si vom fi intotdeauna uniti sprijinindu-ne unul pe altul si familia noastra", au declarat cei doi artisti, potrivit CNN.

Fergie, in varsta de 42 de ani, si Josh Duhamel, in varsta de 44 de ani, s-au casatorit in ianuarie 2009, dupa o relatie de cinci ani. Fiul lor Axl Jack s-a nascut pe 29 august 2013.

In luna iunie a anului 2005 cei doi au anuntat ca intentioneaza sa adopte un copil.

Actorul Josh Duhamel nu a facut un secret din faptul ca isi doreste foarte mult ca fiul sau Axl sa aiba un frate sau o sora: "Va trebui sa fim niste strategi foarte buni atunci cand il vom planifica. Insa planul nostru general a fost dintotdeauna sa avem cel putin doi copii". Starul hollywoodian, in varsta de 42 de ani, spune ca, desi va fi foarte bucuros sa aiba o fiica, isi doreste in secret sa aiba tot un fiu, pentru ca, dupa ce a crescut alaturi de cele trei surori ale sale, si-a dat seama ca fetele pot deveni extrem de dificile in perioada adolescentei.

8 years!! Love you babe.

A post shared by Josh Duhamel (@joshduhamel) on Jan 10, 2017 at 4:04pm PST


Intr-un interviu acordat in 2012 faimoasei Oprah Winfrey, Duhamel a spus ca nu exista nici o indoiala ca sotia lui a fost cel mai bun lucru care i sa intamplat vreodata, iar Fergie a sustinut ca actorul este "sufletul ei pereche".