Trupul ei a fost descoperit carbonizat intr-un automobil incendiat aflat in apropiere de locuinta sa din Saquarema, o suburbie a metropolei Rio de Janeiro,

O echipa de pompieri a fost chemata pentru a stinge un incendiu la mansarda unui han in jurul orei locale 03.50. Aceeasi echipa a intervenit apoi si la ora locala 06.00 pentru a stinge flacarile care au cuprins un automobil, un model Honda Civic, in care a fost gasit corpul carbonizat al artistei.

Autoritatile au demarat o ancheta. Trupul neinsufletit al cantaretei a fost transportat la Institutul de Medicina Legala, scrie News.ro.
Loalwa Braz a cunoscut celebritatea o data cu piesa "Lambada" Loalwa Braz locuia in Saquarema, unde administra hanul Azur.

S-a nascut in Rio de Janeiro si a crescut intr-o familie muzicala, tatal ei fiind seful unei orchestre de muzica traditionala braziliana, iar mama era pianista.

Loalwa Braz a fost solista grupului Kaoma, infiintat in 1985, care a devenit celebru cu hituri precum ”Chorando Se Foi (Lambada)", "Dançando Lambada" si "Lambamor".

In total, grupul Kaoma a vandut peste 25 de milioane de discuri in intreaga lume.

In urma cu doi ani, celebra artista, care a continuat sa compuna pentru alti cantareti, a fost invitata intr-o emisiune TV si a demonstrat, inca o data, ca pofta de viata nu are varsta.