'Il iubesc pe Michael Douglas dar este prost informat', a scris fostul actor din "Batman" pe pagina sa de Facebook.

'Ultima data cand am vorbit cu el a fost in urma cu aproape doi ani, cand i-am cerut o recomandare pentru un specialist care sa ma diagnosticheze pentru o umflatura in gat, care ma impiedica sa continui turneul cu piesa mea. In cele din urma am apelat la o echipa de la UCLA si am aflat ca nu am cancer sub nicio forma', a precizat actorul.

Kilmer a recunoscut ca a avut probleme de sanatate, inclusiv limba umflata sau glosita, dar acum este 'in viata si fericit'.

Actorul laureat al premiului Oscar Michael Douglas a declarat in fata audientei la un eveniment din Londra de saptamana trecuta ca Val Kilmer 'se confrunta cu exact ceea ce am avut eu', referindu-se la cancer la gat, a relatat revista Variety.

In 2010, Michael Douglas a anuntat ca sufera o forma avansata de cancer la gat, dar anul urmator a anuntat ca s-a vindecat.

Kilmer a fost politicos cu Douglas in mesajul sau de pe Facebook, descriindu-l ca pe un 'prieten iubitor si devotat al unui grup de oameni talentati din intreaga lume' si afirmand despre el ca 'nu a vrut sa faca rau'.

Val Kilmer, 56 de ani, a negat in ultimele luni faptul ca sufera de cancer, in pofida zvonurilor care au aparut in acest sens in mass-media, transmite Agerpres.