Tavis Smiley, autorul volumului "Before You Judge Me: The Triumph and Tragedy of Michael Jackson’s Last Days", in care sunt prezentate ultimele 16 saptamani din viata starului pop, a semnat o intelegere cu studiourile Warner Bros. pentru adaptarea TV a acestei carti.

Tavis Smiley si-a anuntat aceasta carte inca din 2014, dezvaluind ca "printr-o ciudata intorsatura a sortii", pe cand se pregatea sa ia parte la un eveniment in statul Indiana, locul nasterii lui Michael Jackson, a aflat de moartea cantaretului si a trebuit sa dea vestea devastatoare publicului.

Compania Warner Bros. planuieste, de asemenea, adaptarea pentru televiziune a celei mai recente aparitii editoriale a lui Tavis Smiley, "My Journeu with Maya". Cartea de memorii spune povestea prieteniei de 30 de ani a autorului cu poeta Maya Angelou.

Cantaretul american Michael Jackson, supranumit "regele pop", a murit la varsta de 50 de ani, pe 25 iunie 2009, in urma unei supradoze de medicamente.

Michael Joseph Jackson s-a nascut pe 29 august 1958, in Gary, Indiana, fiind al saptelea din cei noua copii ai familiei. Cei cinci baieti Jackson - Jackie, Tito, Jermaine, Marlon si Michael - au sustinut primul lor concert, sub titulatura The Jackson Five, cand Michael avea doar 11 ani. Trupa a fost promovata de celebra casa de discuri Motown si s-a bucurat de succes international. Dupa acest moment, Michael s-a lansat intr-o stralucita cariera solo, in 1972.

A fost introdus de doua ori in Rock and Roll Hall of Fame, Michael Jackson a intrat si in Cartea Recordurilor ca fiind cel mai de succes showman al tuturor timpurilor, cu 13 premii Grammy si 13 single-uri clasate pe locul intai in topuri, scrie MEDIAFAX.

In total, albumele sale s-au vandut in peste 750 de milioane de copii. Albumul "Thriller" a castigat opt premii Grammy, sapte dintre acestea fiind obtinute pentru melodia care da titlul discului.