Manu Bennett, in varsta de 45 de ani, care a fost prezent in Romania la inceputul lunii mai, la cea de-a treia editie a East European Comic Con, organizata la Bucuresti, a fost arestat dupa ce "a lovit cu pumnul un barbat in varsta de 29 de ani, in timpul unei dispute, la o petrecere", a precizat Politia din orasul american San Antonio.

Incidentul a avut loc in jurul orei locale 04.30. Starul de televiziune a fost arestat, iar autoritatile au stabilit o cautiune de 1.600 de dolari. Manu Bennett avea programate doua aparitii la editia Comic Con din San Diego, sambata si duminica. Actorul a fost eliberat pe cautiune duminica, in jurul orei locale 13.00, scrie MEDIAFAX.

Manu Bennett a devenit cunoscut cu rolul gladiatorului Crixus din serialul de succes "Spartacus".

Actorul de origine neozeelandeza are o apetenta pentru rolurile negative, fiind cunoscut si pentru partitura lui Azog, liderul orcilor din seria "Hobbitul", interpretarea fiind indelung laudata de regizorul Peter Jackson.

De asemenea, Manu Bennett i-a dat viata legendarului personaj Slade Willson (Deathstroke) din serialul de succes "Arcasul/ Arrow".

Lista sa de lungmetraje include si mult premiatul "Lantana", "The Marine", unde il are ca partener de ecran pe wrestlerul John Cena, "The Condemned", dar si apreciatul film japonez "Tomoko".