Actrita Rita Wilson, in varsta de 58 de ani, care trebuia sa joace in aceasta perioada pe Broadway, New York, in spectacolul de teatru "Fish in the Dark", a decis sa intre in concediu medical, dupa ce a fost diagnosticata cu cancer mamar la inceputul lunii aprilie.

Ea a suportat la scurt timp dupa diagnosticare o mastectomie dubla.

Miercuri, fiul cel mare al actorului Tom Hanks a acordat un interviu pentru emisiunea de televiziune "Entertainment Tonight" in care a dezvaluit faptul ca Rita Wilson se simte bine si s-a vindecat de teribila maladie cu care fusese diagnosticata.

"S-a vindecat de cancer, iar acest lucru este minunat. Se simte fabulos, totul e in regula, este sanatoasa. Evolutia ei a fost mai buna decat sperasem, iar ea a revenit in spectacolul «Fish in the Dark»", a spus Colin Hanks. Rita Wilson va suporta in perioada urmatoare o interventie de reconstructie mamara. Rita Wilson este cea de-a doua sotie a actorului Tom Hanks, care a fost casatorit cu Samantha Lewes intre anii 1978 si 1987. Lewes a decedat in 2002, din cauza unui cancer. Tom Hanks are doi copii din acea casatorie - Colin si Elizabeth. Rita Wilson si Tom Hanks s-au casatorit in 1988 si au impreuna doi fii - Chester si Truman Theodore.

Rita Wilson, nascuta pe 26 octombrie 1956, este o actrita, cantareata si producatoare de film americana, care s-a remarcat in cateva filme notabile, precum "Nopti albe in Seattle/ Sleepless in Seattle" (1993), "Acum si atunci/ Now and Then" (1995), "Goana dupa cadou/ Jingle All the Way" (1996), "Povestea noastra/ The Story of Us" (1999) si "De buna voie si nesilita de nimeni/ Runaway Bride" (1999). A aparut in numeroase spectacole pe Broadway si seriale de televiziune si a produs mai multe filme pentru marele ecran, inclusiv comedia "Nunta a la grec/ My Big Fat Greek Wedding" (2002).