Grupul Destiny's Child s-a reunit weekendul trecut la gala Stellar Gospel Awards din Las Vegas. A fost pentru prima data cand Beyonce, Kelly Rowland si Michelle Williams au cantat impreuna pe o scena, dupa concertul sustinut la gala Super Bowl din 2013, din New Orleans.

Beyonce si Kelly Rowland i-au luat prin surprindere pe spectatorii de la Stellar Gospel Awards atunci cand au urcat pe scena alaturi de Michelle Williams, pentru a interpreta o colectie de piese gospel, inclusiv "Alpha & Omega" si piesa "Say Yes" de pe albumul "Journey To Freedom" lansat de Michelle in septembrie 2014.

Grupul a fost ovationat in picioare de cei 9.000 de spectatori, insa cele trei cantarete nu au fost prezentate sub denumirea Destiny's Child, ci prin intermediul numelor lor individuale. Tabloidul Daily Mail a publicat in regim de exclusivitate o stire potrivit careia cele trei artiste intentioneaza sa se reuneasca din nou in 2016, la zece ani dupa destramarea oficiala a formatiei, pentru un turneu mondial si un nou album de studio, insa fara sa utilizeze numele grupului, scrie MEDIAFAX.

Mathew Knowles, tatal lui Beyonce si fostul manager al grupului, detine o patrime din drepturile aferente acestuia. Orice proiect realizat sub numele Destiny's Child ii va aduce acestuia o patrime din incasari, a precizat o sursa pentru Daily Mail. Niciuna dintre cele trei cantarete nu mai doreste o colaborare cu Mathew Knowles, care a manageriat in trecut fiecare dintre cele trei artiste, dar si intregul grup Destiny's Child.

Kelly Rowland a fost prima care l-a concediat, in 2009, urmata de Michelle Williams, in 2010. La randul ei, Beyonce si-a concediat tatal in 2011, dupa ce acesta a fost acuzat ca si-a insusit in mod ilegal o parte din banii castigati de vedeta americana.

Casnicia lui Mathew cu mama lui Beyonce, Tina Knowles, s-a incheiat dupa ce presa americana a aflat ca tatal vedetei americane a avut o aventura cu Alexsandra Wright, care a ramas insarcinata. Dupa ce aceasta a nascut un fiu, Nixon, Tina Knowles a depus imediat actele de divort.

In 2014, presa americana a aflat ca Mathew Knowles are un al doilea copil nelegitim cu o alta femeie. Fiica lui se numeste Koi si are varsta de patru ani.

La sfarsitul anului 2012, Beyonce l-a invitat pe tatal ei pentru a o cunoaste pe fiica ei, Blue Ivy, iar cei doi au avut o conversatie care a fost prezentata in documentarul "Beyonce: Life Is But a Dream", prezentat de HBO. Insa imediat dupa aceea, potrivit unor surse, vedeta a incetat din nou sa comunice cu tatal ei, iar acesta o poate contacta doar pe e-mail, prin intermediul asistentei sale personale.

Grupul Destiny's Child s-a format in anul 1990, in Texas, din componenta initiala facand parte Beyonce Knowles, Kelly Rowland, LaTavia Roberson si LeToya Luckett. Primul album al trupei a fost lansat in 1998. Un an mai tarziu, cu albumul "The Writings on the Wall", grupul a inceput sa devina cunoscut. Succesul a venit, insa, odata cu transformarea Destiny's Child in trio - Kelly Rowland, Beyonce si Michelle Williams.

Trupa si-a anuntat despartirea in 2002, reunindu-se doi ani mai tarziu pentru lansarea unui album de studio si a ramas activa pana in 2006. Ulterior, cele trei artiste s-au dedicat exclusiv proiectelor solo.