Potrivit site-ului TheWrap, actorul Ethan Hawke, starul din "12 ani de copilarie/ Boyhood", va interpreta unul dintre pistolarii din noua versiune a westernului clasic din 1960, ce a fost regizat de John Sturges. Noul film va reprezenta nu doar o noua colaborare a actorilor Ethan Hawke si Denzel Washington, ci si o reunire a lor cu regizorul Antoine Fuqua, la aproape 15 ani dupa ce acesta a regizat pelicula "Zi de instructie".

Chris Pratt, starul filmului "Gardienii galaxiei", si actrita Haley Bennett vor juca si ei in acest film. Scenariul noului lungmetraj a fost scris de Nic Pizzolatto, creatorul serialului "Detectivii din Louisiana/ True Detective", si John Lee Hancock, regizorul filmului "Povestea unui campion/ The Blind Side". Cu o cariera de peste trei decenii, Ethan Hawke, in varsta de 44 de ani, a jucat in peste 50 de filme si a fost in adolescenta un veritabil star al generatiei grunge, demonstrandu-si apoi talentul intr-o serie de filme importante, apreciate atat de public, cat si de criticii de specialitate, scrie MEDIAFAX.

Ethan Hawke a fost nominalizat la Oscarul pentru cel mai bun actor intr-un rol secundar gratie evolutiilor sale din filmele "Zi de instructie/ Training Day" si "12 ani de copilarie/ Boyhood", dar are si alte doua nominalizari la Oscarul pentru cel mai bun scenariu adaptat, gratie filmelor "Inainte de apus/ Before Sunset" (2004) si "Inainte de miezul noptii/ Before Midnight" (2013), cele doua continuari ale filmului romantic "Inainte de rasarit/ Before Sunrise" (1995).

Starul american s-a remarcat si in alte productii cinematografice de succes, precum "Cercul poetilor disparuti", "Cu picioarele pe pamant", "Gattaca", "Marile Sperante", "Identitati furate", "Asalt asupra sectiei 13" si "New York, te iubesc".