Christina Aguilera va putea fi vazuta interpretand rolul lui Jade in "Nashville", in aceasta primavara. Jade va ajunge in Nashville pentru doua nopti, unde este "intr-o vacanta de la viata ei". Prezenta sa in serialul "Nashville" va marca a doua incercare de a interpreta un rol muzical a cantaretei americane, dupa ce a facut parte din distributia filmului "Burlesque: Vis implinit" (2010), alaturi de Cher.

"Nashville" este un serial lansat de televiziunea ABC despre o fosta cantareata de muzica country, Rayna James, in varsta de 40 de ani, care incearca sa reintre in atentia publicului si sa isi recastige faima din tinerete. Fosta stea a muzicii country este fortata sa formeze un parteneriat cu tanara senzatie Juliette Barnes, pentru a-si revitaliza cariera, potrivit cinemagia.ro, scrie MEDIAFAX.

Christina Aguilera, care a devenit celebra cu hitul "Genie in a Bottle", a castigat patru premii Grammy, un Latin Grammy si a vandut peste 50 de milioane de albume pe plan mondial. In 2013, a fost inclusa de prestigioasa publicatie Time in topul 100 al celor mai influenti oameni din lume.