Milla Jovovich, in varsta de 38 de ani, a declarat, miercuri, ca a aflat sexul bebelusului pe care il va naste si ca acesta va fi o fetita.
Jovovich si sotul sau, Paul Anderson, producatorul francizei cinematografice "Resident Evil", mai au impreuna o fetita, in varsta de sase ani, pe nume Ever Gabo.

"Vom avea o fetita si (Ever Gabo, n.r.) abia asteapta. Eram ingrijorata de faptul ca ar putea fi un baiat, ma gandeam ce o sa pateasca. Imi spuneam «ma intreb cat de mult va supravietui in casa asta, cu fetita asta care o sa il tot impinga, o sa ii puna piedica, o sa il bruscheze»", a declarat Jovovich privind reactia fiicei sale mai mari la vestea ca va avea o sora. Jovovich a explicat ca Ever Gabo a venit deja cu mai multe sugestii de nume, unele dintre ele foarte amuzante.

"Unul dintre ele a fost «toilet bowl» (vas de toaleta, n.r.). Am zis ca asta e doar asa, pe o lista. Apoi a mai zis sa-i spunem «bicycle lane» (pista de bicicleta, n.r.). De fapt, numele pe care i-l vom da a fost ales de ea (Ever Gabo, n.r.). Sunt inca deschisa la sugestii, dar avem un fel anume de a-i spune acum", a mai spus Milla Jovovich, scrie MEDIAFAX.

Milla Jovovich si Paul Anderson s-au intalnit in 2002, pe platourile de filmare ale peliculei "Resident Evil" si s-au logodit un an mai tarziu. Dupa o scurta perioada de separare, cuplul a avut primul copil, in 2007, iar, in 2009, Jovovich si Anderson s-au casatorit.

De origine ucraineana, Milla Jovovich este un fost manechin de succes care a reusit apoi sa isi construiasca o cariera in cinematografie, cu roluri in filme precum "Al cincilea element" si cele din franciza "Resident Evil", regizate de sotul ei. Milla Jovovich a jucat o gama larga de roluri in filme precum "Intoarcerea la laguna albastra", "Marea ameteala", "Hotelul de 1 milion de dolari", "Papusa" si "Ultraviolet". Printre proiectele ei cinematografice recente se numara lungmetrajul "Stone", in care a jucat impreuna cu Robert De Niro si Edward Norton, si versiunea 3D a clasicului "Cei trei muschetari", regizat de Paul W.S. Anderson, in care interpreteaza rolul Milady de Winter.

Paul W. S. Anderson, in varsta de 49 de ani, este cunoscut pentru filme precum "Nebunia cumparaturilor/ Shopping", "Mortal Kombat", "Event Horizon", "Soldier", "AVP: Alien vs. Predator" si "Cursa mortala/ Death Race", cu Jason Statham in rolul principal.