Vedeta, in varsta de 26 de ani, intentioneaza, de asemenea, sa creeze o academie de sport in tara ei de origine, Barbados. Ea doreste sa devina si presedintele propriei echipe de fotbal din Marea Britanie.

"La inceput, am crezut ca dorinta Rihannei de a cumpara un club de fotbal va disparea foarte repede. Ne-am imaginat ca ea se afla inca sub influenta Cupei Mondiale din Brazilia. Dar acum a devenit clar faptul ca ea isi doreste cu adevarat acest lucru. Vrea sa infiinteze o academie de fotbal in tara ei, Barbados. Apoi, visul ei cel mai mare este de a cumpara un club de fotbal din Marea Britanie", a declarat o sursa pentru Daily Star.

In trecut, artista a dezvaluit ca este o mare admiratoare a clubului F.C. Liverpool, dar a lasat sa se inteleaga ca se gandeste si la posibilitatea de a cumpara un club din Los Angeles.

"Marea Britanie este ca o a doua tara pentru ea, desi a lasat sa se inteleaga ca ar fi dispusa sa colaboreze si cu o echipa din Los Angeles", a adaugat aceeasi sursa.

Rihanna nu este singura vedeta care se afla in discutii pentru a prelua o echipa de fotbal britanica. Recent, rapperul american Snoop Dogg a recunoscut ca intentioneaza sa investeasca in clubul scotian Glasgow Celtic.

Rapperul P. Diddy s-a aflat si el in negocieri pentru a cumpara clubul Crystal Palace in 2010 si a spus ca a facut acest lucru intrucat ii placea numele echipei britanice.