Cei doi artisti americani participa la aceste sedinte de terapie online, prin intermediul aplicatiei de videochat Skype, pentru a se asigura de succesul relatiei lor personale, alaturi de aceea profesionala.

"Desi asta poate sa para o masura drastica, in America in special, terapia de cuplu reprezinta o procedura standard", a declarat o sursa.

"Il cunosc pe psihologul lor de multi ani si incearca sa participe la sedinte saptamanale pentru a se asigura ca exista comunicare intre ei si ca nu apar neintelegeri", a adaugat aceeasi sursa, potrivit MEDIAFAX.

Desi Beyonce si Jay-Z, care s-au casatorit in 2008, au facut in ultimele luni subiectul multor zvonuri legate de o presupusa infidelitate a rapperului, sursa spune ca aceste sedinte de terapie online au scopul de a mentine starea de fericire in cuplu.

"Este vorba mai degraba despre o actiune de mentinere, nu de o reparare a ceva care nu merge bine. Amandoi sunt fericiti, iar fiica lor, Blue Ivy, ramane prioritatea lor absoluta", a spus aceeasi sursa, citata de Daily Mirror.

In urma cu doua luni, sora cantaretei Beyonce, Solange Knowles, a fost filmata in timp ce l-a agresat pe Jay-Z intr-un ascensor, dupa petrecerea organizata dupa gala Met Ball la New York.

Cei doi cantareti au dat publicitatii o declaratie comuna in care au afirmat: "Toate familiile au probleme, iar noi nu suntem diferiti. Ne iubim si, mai presus de orice, suntem o familie. Am trecut peste acest incident si speram ca toata lumea va face la fel". Recent, in presa au aparut informatii potrivit carora Jay-Z ar fi avut o aventura cu cantareata R&B Mya si ca acesta ar fi sustinut-o financiar pe interpreta in varsta de 34 de ani.