Surse judiciare au declarat, pentru MEDIAFAX, ca incidentul a avut loc sambata, in jurul orei 06.00, la scurt timp dupa ce Diana Enache a intrat in blocul in care locuieste tatal ei, in zona Baneasa. Tanara a intrat in apartament si, intrucat nu a putut sa aprinda luminile, a mers la paznicul imobilului, pentru a-i cere sa verifice sigurantele de la panoul electric.

In timp ce urcau scarile, paznicul, in varsta de 46 de ani, de origine libaneza, a scos un briceag si a atacat-o pe fata cantaretului Adrian Enache, producandu-i rani in zona mainilor. Diana Enache a fos dusa la Spitalul de Urgenta Floreasca pentru ingrijiri medicale, au spus sursele citate.

Agresorul a fost dus la audieri, la Sectia 2 Politie, unde le-a declarat anchetatorilor ca Diana Enache i-a adus injurii si ca el nu a putut suporta acest lucru, mai ales ca in aceasta perioada este Ramadanul, o sarbatoarea foarte importanta in religia sa.

Barbatul a fost retinut, iar anchetatorii cer instantei arestarea lui preventiva, acesta fiind cercetat pentru loviri si alte violente, dar si pentru abuz in serviciu, intrucat fapta s-a petrecut in timpul programului sau de lucru, au mai spus sursele citate.