Actorii Archie Panjabi, Art Parkinson, Carla Gugino si Alexandra Daddario se regasesc la randul lor in distributia acestui film, ce va prezenta dezastrele produse de un seism cu magnitudinea de 9 grade care a devastat California.

Desi actiunea este plasata in California, aproape toate scenele vor fi turnate in Australia. Dwayne Johnson va interpreta rolul unui pilot de elicopter care o salveaza pe fiica sa din San Francisco.

Lungmetrajul va fi regizat de Brad Peyton pe baza unui scenariu scris de Carey si Chad Hayes.

Cantareata Kylie Minogue are deja la activ cateva incursiuni reusite in domeniul actoriei, printre rolurile sale din ultimii ani numarandu-se cele din filmele "Moulin Rouge", "Holy Motors" si "Jack and Diane".

Kylie Minogue si-a inceput cariera ca actrita cu un rol in serialul australian "Neighbours". Dupa succesul primelor doua single-uri, "Locomotion" - care a ocupat primul loc in topul australian timp de sapte saptamani - si "I Should Be So Lucky", Kylie a ales sa se concentreze exclusiv asupra muzicii. Hituri precum "Where the Wild Roses Grow", in duet cu Nick Cave, "Spinning Around", "Kids", in duet cu Robbie Williams, "On a Night Like This", "Can't Get You Out of My Head", "In Your Eyes", "Love At First Sight", "Come Into My World", "Slow" si "I Believe in You" i-au adus lui Kylie vanzari de peste 60 de milioane de albume in intreaga lume si numeroase premii. Artista a concertat la Bucuresti, in 2008, in cadrul turneului KYLIEX2008.