Starul francizei "Iron Man" si sotia lui, Susan Downey, vor produce un serial dramatic pentru postul de televiziune americane Showtime, care va prezenta vietile pacientilor internati intr-o clinica de dezintoxicare din Venice Beach, California, in 1983, afirma site-ul Deadline.com.

Robert Downey Jr. a avut mari probleme cauzate de dependenta de droguri si de alcool in urma cu 20 de ani. In acea perioada, starul american a fost internat de multe ori in clinici de dezintoxicare, dar a ajuns si de cateva ori in arestul politiei si chiar la inchisoare.

Robert Downey Jr. este considerat unul dintre cei mai talentati actori ai generatiei sale si a primit doua nominalizari la Oscar, pentru rolul principal din "Chaplin", in 1992, si pentru cel secundar din "Furtuna tropicala" in 2009. Starul american a impresionat publicul si criticii de cinema cu rolurile din "Air America", "Nascuti asasini", "The Outsider", "Saruturi si focuri de arma/ Kiss Kiss Bang Bang", "Noapte buna si noroc!/ Good Night, and Good Luck", "Incredibilul Hulk", trilogia "Iron Man", cele doua pelicule din seria "Sherlock Holmes" si filmul SF "Razbunatorii/ The Avengers".