Starul hollywoodian, in varsta de 50 de ani, planuieste sa faca o pauza in cariera cinematografica si sa reinfiinteze trupa The Kids, alaturi de care nu a mai cantat de peste 30 de ani.

"Este ceva ce isi dorea sa faca de ceva vreme. E un rocker frustrat si, desi are mare succes ca actor, tot isi doreste sa reuseasca si in muzica", a declarat o sursa pentru tabloidul britanic The Sun.

Starul francizei "Piratii din Caraibe" a fost incurajat in acest proiect muzical de noua sa logodnica, Amber Heard, pe care a cunoscut-o in timpul filmarilor pentru "The Rum Diary" din 2011. Amber i-a spus ca ar trebui sa incerce sa isi recastige pozitia de chitarist principal in trupa sa rock.

"Aceasta este sansa lui de a-si trai visul si de a vedea cum ar fi putut sa fie viata lui. Insa e ingrijorat din cauza faptului ca expertii si criticii muzicali ar putea sa fie aspri cu el", a adaugat aceeasi sursa.

Trupa The Kids a decis sa se destrame in 1984, dupa ce s-a mutat din Florida la Los Angeles, in momentul in care Johnny Depp a primit un rol in filmul "A Nightmare on Elm Street".

"Fiecare dintre ei a mai cantat (cu alti muzicieni, n.r.) de atunci, insa au trecut 30 de ani de cand trupa s-a destramat oficial. Johnny crede ca este o sansa perfecta pentru a pleca in turneu si, poate, chiar sa inregistreze un album. Trupa si-a schimbat numele in Six Gun Method inainte de destramare si, probabil, va purta acest nume daca se va reuni", a spus aceeasi sursa.