Cei trei actori celebri obisnuiesc sa inchirieze acelasi apartament dintr-un hotel de lux de fiecare data cand ajung la Londra, insa in toamna acestui an, doi dintre ei vor trebui sa caute un alt hotel.

"Niciunul dintre ei nu este obisnuit sa i se spuna ca nu poate obtine ceva. Asadar, acum sunt implicati intr-un fel de disputa", a declarat o sursa citata de tabloidul The Sun, citat de MEDIAFAX.

"Angajatii hotelului spun ca este o situatie destul de ciudata, pentru ca trebuie sa spuna celor doi de fiecare data, la telefon, ca exista in continuare o «problema». Toti trei au bani foarte multi, deci nu este cazul de «cine da mai mult»", a adaugat aceeasi sursa.

Cele trei staruri hollywoodiene se vor afla la Londra in acelasi timp in a doua jumatate a anului si vor lucra la trei proiecte separate.

Tom Cruise, in varsta de 51 de ani, va incepe filmarile pentru al cincilea film din seria "Misiune: Imposibila".

Johnny Depp, in varsta de 50 de ani, va filma o continuare a blockbusterului "Alice in Tara Minunilor" produs de studiourile Disney.

Hugh Jackman, in varsta de 45 de ani, va fi si el prezent la Londra unde va interpreta personajul negativ in "Pan", o noua adaptare cinematografica a povestii lui Peter Pan.