Seful Unitatii de Primire a Urgentelor Timisoara, medicul Mihai Grecu, a declarat corespondentului MEDIAFAX ca liderul formatiei Suie Paparude, Mihai Campineanu (42 de ani), care in noaptea de 19 spre 20 octombrie a suferit un infarct la finalul unui concert sustinut la Timisoara, urmeaza sa fie transferat la un spital din Bucuresti.

"Facem toate pregatirile pentru a-l transfera pe pacient, astazi (vineri - n.r.), la Bucuresti, cu avionul SMURD", a declarat Mihai Grecu.

Potrivit medicilor de la Spitalul Judetean Timisoara, acolo unde este internat Mihai Campineanu, acesta se afla intr-o stare stabila si poate fi transferat in Capitala, scrie MEDIAFAX.

Liderul formatiei Suie Paparude, Mihai Campineanu, a suferit un infarct miocardic la finalul unui concert sustinut la Timisoara, iar colegii de trupa, care au si sunat la 112, afirmau ca artistul le-a spus, dupa concert, ca are dureri puternice in zona pieptului, apoi s-a prabusit la pamant. In cadere, cantaretul s-a lovit la fata.

Mihai Campineanu a fost in coma indusa de medicamente, medicii spunand ca starea lui nu era "foarte incurajatoare", dar ca nu avea leziuni hemoragice cerebrale. Dupa ce a iesit din coma indusa, a fost intubat din nou, deoarece nu putea respira singur.