Totodata, dupa ce va fi prezentat la Festivalul de Film de la Varsovia (11 - 20 octombrie), lungmetrajul "Love Building", de Iulia Rugina, ramane in Polonia, unde va fi prezentat la cea de-a 11-a editie a Tofifest International Film Festival din Torun. Filmul este inclus in sectiunea New Romanian Cinema, scrie MEDIAFAX.

Filmul produs de ActorieDeFilm.ro a avut prima intalnire cu publicul din Romania in luna aprilie, la cea de-a noua editie a Festivalului International Bucuresti (B-EST). Prezentat in competitia B-EST 2013, "Love Building" a obtinut premiul publicului si mentiunea speciala a juriului. In luna iunie, "Love Building" s-a intalnit cu publicul clujean la Festivalului International de Film Transilvania, unde a fost prezentat in cadrul Zilelor Filmului Romanesc.

"Love Building" este o comedie dramatica, a carei actiune are loc intr-o tabara menita sa "repare" relatii de cuplu ajunse intr-un moment critic. 14 cupluri ajunse in impas, ajutate de cei trei pshihoterapeuti si traineri ai taberei, interpretati de Dragos Bucur, Alexandru Papadopol si Dorian Boguta, incearca sa-si reconstruiasca povestile de dragoste, participand la o serie de teme si exercitii.